25
aug
Seneste opdatering: 26/8-11 kl. 1807
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ville skrive “det var, som verden af i går”, ikke uden vemod, men fotografer skal holde kæft, ellers “bliver de ikke inviteret oftere,” som Emma Gad skriver om herrer, der stikker værtsparrets cigarer i brystlommen. Jeg stjal et par “cigarer” her nedenfor. Forlaget Gyldendals årlige reception 25.8.2011. Forestillingen er også for forfattere, der har udgivet på forlaget gennem året. Sidste år var det bla. modstandsmanden Gunner Dyrberg.I år kunne man nævne lægen og forfatteren Sven Arvid Birkelands: Krigens ansigt, Danske soldater i Afghanistan. Alle fotos © Snaphanen. Klik f. helskærm.0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] processen mod Lars Hedegaard, besøg i København, hvor følelsen var som en turists – Gyldendal forfatterreception – og meget andet, jeg sikkert har glemt. Det ville tage år at udtrykke, hvad der er på […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Mest enig med Christian Langballe, hele 90% !

Og mindst med Bjarne Thyregod – hvilket ikke overrasker mig, da jeg har deltaget i nogle debatter hvor også han var med !

Har altid fundet hans holdninger ubehagelige, denne Enhedslistens mand !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Med hensyn til valgkompasset så er jeg blå som en skyfri himmel på en varm sommerdag !

Uhm, jeg kan næsten dufte de varme græsser .

73% til DF……nå, det følges af 63 til Venstre, 56 til Konservative og gud ske lov ligger Enhedslisten og SF totalt i bund hos mig !

Jeg havde naturligvis en vis fornemmelse, men det er da altid godt at blive bekræftiget positivt.

Sosserne får ingen jubel-udbrud fra mig OM Gucci-Helle skulle ende som statsminister.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Hejsa – hvor i alverden er Brøgger-der-gerne-vil-ligne-Blixen-på-hattehovedet ?

Enten har du overset hende,Steen…….njae, det kan nu nok ikke passe, men at hun ikke skulle have været der…jamen, hvad er der dog sket ?

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Morsomt, DR har også en test, med 30 spørgsmål, der understreger det meningsløse i at svare på sådanne. Allernederst på siden: http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/2011/Valg/index.htm Jeg er ikke forbavset over, at jeg er enig med Helle Thorning i en del spørgsmål, men 50 procent 🙂 og nær det samme som Løkke, som man spørger, får man svar. Du er mest enig med Liberal Alliance Vi har regnet lidt på det og det ser ud til at du er 74% enig med Anders Samuelsen fra partiet Liberal Alliance. Nedenfor kan du se hvordan du svarede i forhold til de otte resterende politikere, som deltog… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Jeg prøvede også DRs test. Jeg er åbenbart mest ramt af DF. Per Dalgaard husker jeg, jeg ved tidligere valg var meget enig med i en test. Du er mest enig med Dansk Folkeparti Vi har regnet lidt på det og det ser ud til at du er 70% enig med Pia Kjærsgaard fra partiet Dansk Folkeparti. Nedenfor kan du se hvordan du svarede i forhold til de otte resterende politikere, som deltog i spørgerunden. 70% Dansk Folkeparti: Pia Kjærsgaard 68% Liberal Alliance: Anders Samuelsen 67% Det konservative Folkeparti: Lars Barfoed 48% Socialdemokratiet: Helle Thorning-Schmidt 42% Venstre: Lars Løkke Rasmussen… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@Bjovulf

“nu er du vel ikke en eller anden overløber fra Enhedslistens 5′te kolonne?”

Det må du ikke engang sige for skæg 🙂 Jeg har faktisk siden jeg tog den åndsvage test været en smule bekymret på egne vegne. 14 procents enighed med Enhedslisten!!! Hvad gør jeg galt??? Jeg arbejder i det private erhvervsliv og modtager ingen offentlig støtte, så jeg burde absolut ikke have noget som helst tilfælles med dette sekteriske parti på den ekstreme venstrefløj, vel??

Ørjan
Ørjan
10 years ago

Her savner man billedtekster med navner på de distingverte herrene, for å lette navigeringen gjennom Minefeltet neste gang man er på de kanter. Takket være Mette har jeg i hvertfall en “lanterne” å styre etter.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Ørjan

🙂 Jeg er selv kommet lidt ud af kurs i den anden test, men har ikke noget imod at være 92 pct. enig med Nicolai Sennels. Det ligger tungere med at være 37 pct. enig med Bjarne Thyregod, og kommer han forbi, vil han nok blive utilpas over det. Men af og til er der noget sæbeskuret renfærdigt over Enhedslisten, som er et ekko af mine egne oprindelige idealer, der har givet mig utallige vanskeligheder i tidens løb. Dog lader det til, at det fra Enhedslistens side bare er en naiv overflade aht.os (tidligere) naivister, det tyder den sidste tids… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Der er også testen på TV2:
http://valget.tv2.dk/testdigselv/
Mest enig med Sennels:
Nicolai Sennels Dansk Folkeparti 95% enig
Thorsten Larsen-Seul Dansk Folkeparti 93% enig
Anders Orris Det Konservative Folkeparti 90% enig
Mindst enig med:
Vibeke Syppli Enrum Enhedslisten 27% enig
Kurt Munck Enhedslisten 29% enig
Peder Meyhoff Enhedslisten 31% enig

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Christian Wedell-Neergaard Det Konservative Folkeparti 88% enig Daniel Rugholm Det Konservative Folkeparti 88% enig Per Dalgaard Dansk Folkeparti 86% enig Arly Eskildsen Socialistisk Folkeparti 34% enig Vibeke Syppli Enrum Enhedslisten 35% enig Bjarne Thyregod Enhedslisten 38% enig Beklager, men de konservative er det eneste parti jeg ikke overvejer at stemme på i blå blok. Der er helt sikkert glimrende medlemmer på bunden af partiet, men det kniber mere på toppen. Og hvad fanden laver Per Dalgaard i DF? Han må savne fremskridtspartiet. Skal jeg så græmme mig mig over at være 38 procent enig med Bjarne Thyregod? Nej, det er… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Danmark er jo nu engang et konsensus-land. De kommaer de to blokke kan flytte på er forholdsvis små. Og derfor bliver politikken også, langt hen ad vejen, den samme uanset hvem der vinder. Men, hvis rød blok går hen og får magten, bliver det enormt svært for dem at samarbejde. Enhedslisten kan vel kun lave udlændingepolitik med de radikale og Socialdemokratiet kan vel kun lave arbejdsmarkedspolitik med SF. Så kan SF og Enhedslisten blive enige om en uddannelsesreform og de radikale og socialdemokraterne må så prøve, at blive enige om det økonomiske. Det skal nok blive sjovt. Særligt når hele… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Du har meget til fælles med: Dansk Folkeparti 75% Du har en del til fælles med: Venstre 66% Konservative 59% Liberal Alliance 53% Radikale Venstre 35% Socialdemokratiet 30% Enhedslisten 23% Socialistic Folkerparti 23% Kristendemokraterne 23% Grundliggende kan det her ikke bruges til meget, for hvilken politik vægter man mest lige nu? Klart man vil være mere enig med DF, når deres symbolske og tandløse EU-modstand tages med. Men har DF nøglen til at redde dansk økonomi? Altså anden nøgle end at finjustere lidt på indvandringspolitikken. Hvad angår, at man er enig med Enhedslisten. Det kan ikke overraske, jeg har stemt… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Thomas – jeg har altid haft det meget svært med den her del af politikken, hvor f.eks. Enhedslisten foreslår noget – hvorefter den anden fløj straks siger nej. Der var et vanvittigt eksempel for et par år siden: Enhedslisten havde nogle forslag, som skulle stoppe fedme-epidemien blandt børn. (Hvorfor er det i det hele taget en højre-venstre-diskussion). Konservative råbte nej, fy og personlig frihed. Indtil de så – et års tid senere – kom med nogle af de samme forslag. Men når det er sagt – så ville jeg have stemt på fælleslisten, hvis de ellers havde stillet op. Jeg… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Victor

Jeg har det på samme måde, Victor, det irriterer mig, at ingen kan foreslå noget, førend den anden blok går imod og himler op. Det er primitiv politik for infantile og ansvarsløse tumper. Tinget burde jo føle sig forpligtiget til at samarbejde, men i stedet fører man efterhånden altid valgkamp, og jeg har ikke svært ved at forestille mig, at det fortsætter efter valget, uanset hvem der vinder det. Hvis man følger med i erhvervslivets situation og fx faldet på børserne her i landet og i udlandet, synes jeg, at man burde blive forfærdet ved tanken om rød blok ved… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Mette

Det har også altid grænseløst irriteret mig og kostet et par blanke stemmer. De kan heller ikke åbne munden uden at bruge 80 procent af tiden på at svine hinanden til, og så kun 20 procent på at snakke den politik, de har, eller burde have. Er også enig i, at det økonomiske spørgsmål overskygger alt ved dette valg. Danmark er på vej mod bunden af OECD, fordi man ikke formår at skabe reel vækst og fremdrift. Statens gældsstiftelse er i omegnen 50 – 80 mia. kr. Henholdsvis 2011 og 2012. Den røde fløj, der angiveligt vinder valget, har intet… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“men du glemmer nok de forbløffende tætte bånd til FDP i Tyskland”

var det ikke mere i Ufee Ellemans tid som formand for Venstre?? Han og Dietrich Genscher havde jo nærmest dette ‘far/søn forhold’.

JensH
JensH
10 years ago

@Mette

“og det er jo i den grad det modsatte af liberal tankegang.”

Helt enig. Den eneste forklaring jeg kan finde på Venstres hæmmingsløse EU-begejstring er partiets nære tilknytning til landbruget og industrien, (som jo bekendt er svorne EU-tilhængere -> money talks!!!).

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

Ja, det er åbenbart det, der tæller mest i den sammenhæng.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  JensH

“partiets nære tilknytning til landbruget og industrien”…rigtigt nok; men du glemmer nok de forbløffende tætte bånd til FDP i Tyskland……og til dets forgængere. Kig på 2. Osv hvor Venstre (og de radikale) var de partier i DK, som havde mindst at prale af.

JensH
JensH
10 years ago

@Mette

Jeg brugte dit link og tog selv ‘testen’. Jeg fik følgende resultat:

Du er mest enig med:

Dansk Folkeparti76%
Venstre72%
Konservative64%
Liberal Alliance50%
Socialdemokratiet30%
Radikale Venstre29%
Socialistic Folkerparti22%
Kristendemokraterne18%
Enhedslisten14%

Hmm, jeg undrer mig lidt over de 14 procents enighed med Enhedslisten??? Men det bliver jo nok enten DF eller Venstre jeg stemmer på, selvom Venstres EU-begejstring er mig inderligt imod, (behøver jeg bare sige ‘Mettoch-dommen’ og Anders Foghs tåbelig bemærkning om at han “jo ville blive sat i fængsel” hvis han ikke slavisk fulgte EU-domstolen ).

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

JensH, svar ovenfor.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Hmm Ja, JensH, det virker ærligt talt temmelig suspekt – nu er du vel ikke en
eller anden overløber fra Enhedslistens 5’te kolonne? 😀

JensH
JensH
10 years ago

Dagens gode nyhed: Berlingske dropper Ritzau nyhedsbureau:

http://epn.dk/medier/article2526022.ece

mea culpa
mea culpa
10 years ago

Freakshow 🙁

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  mea culpa

Billedet af Rifbjerg er også rammende morsomt. Hvis det blev skåret til, ville det kunne bruges som illustration til alle hans læserbreve og angreb, hvor tonen typisk er ovre i det fækale.

Mette
Mette
10 years ago

http://jp.dk/indland/indland_politik/kompas/

Er I i tvivl om, hvem I vil stemme på, hvis I overhovedet vil stemme den 15. september? Prøv valgkompasset.

For mig viste testen ikke overraskende:

75 pct. enig med Venstre

69 pct. enig med DF

63 pct. enig med De konservative

53 pct. enig med LA

Mindst enig med Enhedslisten.

Obs., at det lader sig gøre at være meget enig med DF, selv om man hælder mest mod Venstre. Det har mange debattører svært ved at tro på.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Mette

Mette – lige omvendt. Undrer mig dog over, hvordan jeg kan være halvvejs enig med liberal alliance???

Spørgsmålene irriterer mig dog: Ikke et – bortset måske fra den med butikstørrelsen – drejer sig om det, som optager mig mest: Udkantsdanmark. Altså, hvad vi gør med den fuldkomne fucked-up kommunal- og regionsreform, som nok skal vise sig at blive hundehamrende dyr.

Når Holstebro skal miste sin skadestue, så er det gået for vidt. (Og jeg forstår ikke, virkelig ikke, at DF har været med til at skubbe til den her centralisering).

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Victor

Victor, det undrede også mig, at jeg havde så højt et procenttal mht. LA, selv om jeg af og til er enig med Ole Birk Olesen. Det der med butikkerne, tillagde jeg ikke så meget værdi, og det var nok lidt egoistisk af mig. Enig i at byer af størrelse som Holstebro naturligvis bør have en skadestue. JensH. Jeg er da også inderligt imod Venstres EU-begejstring, og jeg kan huske, at jeg for år tilbage i JP læste en leder, hvor man også undrede sig over den. EU er jo i bund og grund et rødt kæmpeeksperiment, hvor man tilstræber… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Victor

Sære spørgsmål. Der spørges ikke seriøst om indvandringsproblematik, andet end spørgsmålene om 24-års reglen, indvandreres adgang til sociale ydelser og asylansøgeres muligheder for arbejde og bosted andet end på asylcentre, dette alene diskvalificerer undersøgelsen til et makværk. Spørgsmål om butikscentre i udkanter er af samme skuffe, skuffen for uvæsentligheder i en avis, der med en bedre redaktion og medarbejdere kunne være af ganske anden valør.

Dansk Folkeparti 78%
Venstre 68%
Konservative 63%
Liberal Alliance 41%
Socialdemokratiet 31%
Radikale Venstre 28%
Socialistic Folkerparti 24%
Kristendemokraterne 20%
Enhedslisten 19%

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Ved profetens skæg! Der er nogle muselmænd der får sig et sjok, når de opdager, at det ikke er 72 yppige barmsvære jomfruer, men kameler det drejer sig om!.

Axel
Axel
10 years ago

En fotografisk repremiere på Kviums berømte billedserie ‘Fools’.

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Axel

🙂

Mette
Mette
10 years ago

Jeg har set mange morsomme billeder af Troels Kløvedals næse, og dette er ren cirkus. Stakkels mand, gravid i 18. måned med tvillinger. Men det er ret charmerende, at han fandenivoldsk valgte pink, når det nu ikke kunne være anderledes. 🙂

Modstykket Bo Lidegaard ligner vissent græs, som om han er blevet sprøjtet jævnligt med Roundup og åreladet for alt liv.

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Mette

Ikke underlig at man visner, når man er henvist til at henslæbe en stor del af tiden sammen med journalister i almindelighed, og med Politiken journalister i særdeleshed.

Prudentius
10 years ago

Er der nogen af de ærede deltagere, der er falder under den tydelige gennemsnitsalder på 300 år?

😉

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg må, efter dybe matematiske overvejelser, selvfølgelig indrømme at nogen må være yngre end 300 år for at etablere gennemsnitsalderen ved netop dette tal, men de er få, vil jeg vove at holde fast i!

🙂

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Dom äldre får det sämre, är det verkligen rätt mot människor som har byggt upp det vi har ?

Skjoldungen
10 years ago

Hvordan i alverdens riger og lande har du dog kunnet forvilde dig ind i dette rædselskabinet? – Herfra vor dybeste medfølelse og håbet om god bedring! – Når du nu engang har hentet dit tøj fra renseriet og været i et desinficerende bad, vil vi hodjanere starte en indsamling til en ny Leica i stedet for den du har måttet aflevere på modtageanstalten for toxisk affald.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x