26
aug
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 0027
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med bla. Rudy Giuliani, Ayaan Hirsi Ali, Rachel Ehrenfeld, Melanie Phillips, Bernard Lewis og Mark Steyn. Om kavalkaden se her.

Valgkamp?

Jeg spurgte en ven for en uge siden: “Hvordan kan man være dødtræt af en valgkamp, i et valg der ikke engang er udskrevet”. Han sagde: “Du er for gammel, du har været med til for mange”. Der er for meget déjà vu, eller rettere écoute over det. Det kan godt være, at der er læsere i valget, men hvis vi ikke falder over noget særligt, vil vi i det store hele ignorere det. Mit valg er let: Jeg kan ikke stemme på de partier, der var med til udlændingeloven af 1983, hvilket også inkluderer det såkaldte Konservative Folkeparti. Det efterlader jo kun to + vor tids Liberalt Centrum, som jeg ikke hælder til.

På JP-blogger Jarl Cordua om valgets mindste bevægelser, og det gør han da udmærket, men det minder mig om en fjern fortid. Jeg havde en romantisk forbindelse med en Christiansborg-rapporter fra et større dagblad engang, og når hun bredte sig ud om, hvem der intrigerede mod hvem på Borgen, faldt jeg i søvn, og det skal en ung mand jo ikke gøre i seng med en ung kvinde. Jeg har det stadig sådan. Jeg falder i søvn når jeg hører flosklerne ramle ud af radioen, for TV har jeg heldigvis ikke. Det er juleaften for journalistikken, men ikke for mig. Lad bare de røde komme til fadet, det kan ikke ophidse mig. Det varer maksimalt to år, men selvfølgelig ville der være en vis underholdningsværdi i, at S og SF skulle skille sig af med deres ledere, hvis de taber. Jeg har aldrig været sofavælger, og det er jeg heller ikke i år.

Condell: Europe needs a revolution

Nice: Katolsk optog må have politieskorte – visse andre ikke

On 14 August in Nice a traditional Catholic procession took place around the Our Lady of the Assumption basilica. This year, however, things were a bit different. The authorities decided that the event required police protection and officers were duly dispatched to line the entire route across its 300m length. Of course, this need for protection is the result of the Mohammedan colonisation of the city.

The Mohammedans, on the other hand, apparently do not need any police protection as they perform their street prayers in Nice every Friday. These prayers are illegal but the police refuse to intervene to stop them. Traditional Catholic Procession in France Now Requires Police Protection 

Shepard Fairey stedes til hvile på tomten på Jagtvej 69

Fairey tale. Hvad kan man lære af den amerikanske street artist Shepard Faireys gavlmalerier og nylige ophold i København? At selv de bedste intentioner ikke er nok! Shepard Fairey kom til Danmark med et budskab om fred. Han endte med at få korporlige tæsk og sin kunst vandaliseret.Som udgang på historien rejser Faireys danske kollega, konceptkunstneren Uwe Max Jensen, et underjordisk monument over Shepard Fairey på Jagtvej 69. På tomten, hvor Ungdomshuset lå, begraver Uwe Max Jensen et portræt af Shepard Fairey. Portrættet er, som en hyldest til Faireys virke, holdt i kunstnerens signaturfarver (rød, hvid og blå), som de kendes fra Faireys herostratisk berømte portræt af Barack Obama. Som en yderligere kommentar til Obama-portrættet og en karsk bemærkning til Faireys oplevelser i København er Uwe Max Jensens portræt af Fairey tilføjet ordet NOPE.

Fortællingen om Shepard Fairey i København kan læses på flere måder.Med kommunal blåstempling og massiv økonomisk støtte til gavlmalerierne og et efterfølgende millionsalg i V1 Gallery forekommer det umuligt ikke at se kontroversen omkring Fairey som kunstnerens endelige udskillelse fra en undergrund, han ikke har tilhørt i årevis.I et bredere perspektiv kan man opfatte kontroversen som en allegori over street arts svanesang som en genre med kritisk potentiale. Den symbolske begravelse af portrættet af Fairey (som er en af de fremmeste aktører indenfor street art) er allegoriens slutbillede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Tolkninger af meningsmålinger kunne nok være en postering værd. I en af de i anledning af valgte udførte meningsmålinger er 20 politikere spurgt om deres holdninger til forskellige spørgsmål. Derpå kan man se om ens egen opfattelse ligger nær eller fjernt fra politikernes svar. Men tolkningen af resultaterne er alligevel overraskende. I mit eget tilfælde var politikere jeg havde mindst overensstemmelse med i svar fra Enhedslisten. Trods der ikke var et enkelt sammenfald af svar på 20 spørgsmål endte det alligevel med jeg kunne se jeg var omkring 24 % enig med enhedslisterepræsentanten. Fup og fidus, uhæderligt i den grad,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

DEN TREDJE JIHAD. VERDEN TILHØRER ALLAHS KORANSOLDATER. Det begynder med tørklædet og ender i Auschwitz. ”krig er en velsignelse for verden og for ethvert land,,, At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984. Grundlæggeren af den tredje jihad. . Den tredje jihad er omhyggeligt orkestreret af den islamiske verden ned til den mindste detalje. Europas vanvittige asylpolitik (masseindvandring) og totalt mislykkede integrationsproces har vist sig, at være det mest effektive masseudslettelsesvåben siden atombomben. Dette våben har en atomisk dimension, som på sigt vil udslette den europæiske kultur, fuldstændigt og for altid! Hver dag… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Svinet Og tilsyneladende har de gevaldig succes med denne den 3. Jihad mod Europa – og den 1. mod delstaterne i USA. Det er op til bl.a. OS om det skal lykkes for dem! Vi må lægge pres på vores politikere for at få sat et 100% stop for al yderligere indvandring til Europa fra de arabisk-islamiske lande. Og dernæst må vi presse dem til at få gang i repatrieringer af i første omgang de muslimer der ikke vil hverken integration eller assimillation i deres valgte, europæiske bosted. De har selv valgt at komme her og det er primært op… Read more »

Svinet
Svinet
10 years ago

Ja der ER ingen tvivl om at vi stadigvæk er i krig med iSLAM.
“Og fra da af var Europa blevet så stærkt militært, at Muhammeds røverbander ikke længere kunne løbe europæerne over ende.”
Det er derfor de nu prøver at bosætte/føde, os ud af Europa.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Idéhistorisk set er Koranen symbolet på 1400 års had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker. Man hører ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og jøder på den Iberiske Halvø, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uhæderlighed, når den er værst. Så lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historiebøger! Plyndringstogter. Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt mærke, hvor meget De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed. Blaise Pascal. (1623-62) På sporet af Adam. Af Herbert… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  steen

Kære Steen tak for link.

Jeg bor i Spanien og taler spansk – men tak hermed også til de andre på blogen.

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Nyt fra Spanien.

Der er opstået en stor opstandelse i Barcelona.

Muslimerne vil nu bygge en moské med det vil den spanske befolkning ikke finde sig i.
De hævder med rette, at disse terror celler prædiker had mod den spanske befolkning (og andre)
og de truer med at sprænge disse moskéer i luften.

I aftes kunne man på spansk TV se hvordan den spanske befolkning jager rundt efter en syg imam.
Der er lagt op til en ny spansk borger krig.

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

100 år med snik snak:

” En nat kom min mand hjem og sagde, padisha´en havde beordret, at vi skulle dræbe alle kristne i vor landsby… Jeg blev meget vred, vore naboer havde altid været hjælpsomme og flinke overfor os … Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne for at standse ham, men han dræbte dem med sine hænder” ( beretning aflagt til Sir Ewin Pears og cit. i Turkey and its people, London 1911).

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

30 år med sink snak.

” Med råbet – Tyrkiet for muslimerne bliver kvinder og børn myrdet og mænd kastreret, før man dræber dem. ( Et indgreb, som soldaterne i den hellige krig fortager, for at deres ofre ikke skal have nogen kønsdrift i det hinsidige). Efter udsagn fra præsident Bulent Eccevit drejer det sig om regelret massemord. Kilde: Marius Baar. Vesten må vælge 1980.

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Nu da PET skal overvåge “højreekstreme” blogs og debatfora (i tidens politiske klima må man formode at nærværende oplyste kommentarer til samfundets opløsning hører til denne kategori), må det være på sin plads at undervise PETs ansatte og til dette formål er denne og andre film jo fortrinlige.

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  Limewoody

Jeg tvivler på at der kan pumpes viden ind i hovederne på vore nye PET`s, de er grundigt skolet hjemmefra 🙂

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Tänk om vi åkte till dom muslimska länderna och försökte tvinga på dom kristendomen :p

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

20 års snik snak: ” Terror og kampen er en obligatorisk religiøs pligt i alle lande , hvor muslimer udgøre ti procent af hele befolkningen. Når den den muslimske hær invadere et nyt land, må muslimerne kun give det ikke-muslimske folk tre muligheder: 1) De kan konvertere til den islamiske (tro) og opgive deres egen religion. 2) De kan acceptere at være indbyggere under islamisk styre. I dette tilfælde kan de beholde deres gamle tro, men de skal betale en stor årlig skat og vil blive betragtet som tredjerangsborgere, som ikke har menneskerettigheder overhovedet” Den tilbageværende mulighed er, at alle… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x