27
aug
Seneste opdatering: 28/8-11 kl. 1308
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For hvert valg en lille smule mere som Mellemøstens kaoscentrifuge. Nu mangler vi lidt tilvandret valgsvindel og sabotage af valghandlingen, som det er set i Holland, Belgien og Sverige. Man bliver ikke demokrat af, bare at flytte ind i et nøglefærdigt demokrati. Det burde være en lektie for SF, men det nok for optimistisk at håbe på. SF har selv indbudt HUT. Hvor kan de nu skride hen, Søvndal? EB skriver: Folketingsmedlems valgplakater i Tingbjerg ødelagt med racistiske stickers. Jamen, så siger vi det. – Demokrati er hykleri, er det samme slogan, der blev råbt udenfor Korsgadehallen i april i år, da Bilal Philips var på besøg. Det kan vel ikke være så svært for politiet, at genkende de herrer på videoen, eller finde ud af, hvem der har trykt den muslimske propaganda.

Offer for hærværk mistænker folk med tilknytning til Hizb ut-Tahrir for at stå bag hærværk mod valgplakater. To folketingskandidater med muslimsk baggrund er blevet mindet om, at deres kamp for demokrati møder stor modstand i nogle kredse. Både Yildiz Akdogan (S) og Kamal Qureshi (SF) har nemlig fået skændet deres valgplakater. Ifølge dem begge er der tale om religiøst betinget hærværk.

“Det er folk med tilknytning til Hizb ut-Tahrir, der har begået hærværket. Der er ikke noget at rafle om,” siger Kamal Qureshi. Han baserer sine formodninger på kendskab til lokalmiljøet og tilbagemeldinger fra dem, der er blevet truet. Ud over det hærværk, der er begået mod hans plakater, er der flere grønthandlere, der er blevet truet, efter at have hængt Kamal Qureshis plakater op i deres butikker. Og Yildiz Akdogan har altså også oplevet en massiv modstand mod sit kandidatur. Valg-hærværk: Loven tilhører Allah, Valgplakater vandaliseret i København.,Hele Nørrebrogade og Frederiksundsvej¸fra Blågårdsgade og til Hulgårdsplads, er overklistret med Hizb-Ut-Tahrir klistermærker. De er A5 og professionelt trykt. Politikere: Fundamentalister forfølger os.Cekic truet på gaden.

Spengler: Islam så skrøbelig som kommunismen

Man kan kun tilføje ‘insh’allah’. En helt uomgængelig artikel fra pseudonymet Spengler, der på det seneste er begyndt at skrive på Pajamas Media. Man kan her tilføje subversive tanker der har været luftet bl. a. på Gates of Vienna: Netop fordi islam bygger på en fastholdelse gennem vold og trusler af bogstavtro tolkning og guddommeligt ophav, kan foretagsomme vantro hjælpe kolossen i knæ med f. eks. filologisk dekonstruktion som den Christoph Luxenberg (også et pseudonym) bedriver.

Man kan indvende at der er den forskel mellem kommunismen og islam at førstnævnte i langt højere grad var et top-down projekt hvor de sagesløse borgere spillede med for ikke at falde i unåde. Islam bliver i kontrast hertil en vigtig del af menneskers identitet som giver umiddelbare psykologiske gevinster i form af at føle sig på Allahs side ift. de mindreværdige vantro, og lover store kødelige belønninger i det hinsides.

Hvis islam skal kunne forsvinde på samme måde som kommunismen, må der som et minimum være en anden livsforståelse at hoppe over til. Truslen om ‘anomi‘, den pinefulde følelse af at verden ikke hænger sammen, vil motivere Allahslaverne til at beholde den sjælefred som islam har givet dem. Der skulle, så vidt jeg kan se, være andre religiøse alternativer at afhoppe til, for intet sekulært alternativ kan være godt nok for mennesker hvis liv har været spundet ind i regler og forskrifter for alting, incl. hvordan man tørrer sig i røven. Og er det overhovedet en praktisk mulighed i f. eks. Saudi Arabien, Pakistan eller Afghanistan?

Men noget andet er så, at bevidst opbygning af anomi og kognitiv dissonans måske er i vores interesse, alene fordi det skaber spændinger internt i Dar al-Islam, energi der ellers ville blive rettet udad mod os, og derved svækker islam som en supremacistisk kraft (LFPC).

[Fr. James V. Schall S.J.:] The fragility of Islam, as I see it, lies in a sudden realization of the ambiguity of the text of the Koran. Is it what it claims to be? Islam is weak militarily. It is strong in social cohesion, often using severe moral and physical sanctions. But the grounding and unity of its basic document are highly suspect. Once this becomes clear, Islam may be as fragile as communism.

A tiny minority of analysts, this writer included, have argued instead that Islam cannot be reformed or situated in democratic institutions; its militancy, rather, stems from the realization that it cannot survive modernity. “Koranic criticism yet may turn out to be the worm in the foundation of radical Islam,” I wrote in 2003. Much of the Muslim world is repeating the West’s transition out of traditional society, but in lapsed time. […]

An index of Islam’s loss of faith is the unprecedented collapse of fertility in many Muslim countries, most notably Iran. The average Iranian has six siblings, but will have 1.5 children. The Persian nation will not survive this demographic collapse. […]

The problem that the West confronts is not engagement with Islam, or reform of Islam, or democratization of Muslim countries, but the utter and final ruin of some of the most important Muslim nations. Turkey’s problems are just as severe: the fertility rate of native Turkish speakers is just 1.5, the same as Iran’s, while Kurdish fertility is around 4.5 — which means that the Kurds will comprise about half the country’s population a generation from now, in contrast to just under 20% today. […] Spengler (David P. Goldman): Father Schall on the Fragility of Islam (billede: The Cardiff Giant)

Public service besværgelser

SVT rapport tager forskud på glæderne, de finder som sædvanligt en lokal, der flugter med deres egne forestillinger. Her har de fundet en mellemblond kvinde i Odense, som vil være brunhåret, og gerne vil være deres ghost-speaker. I den henseende adskiller de sig ikke for det ærke-røde Aftonbladet, der i 2007 på selve valgdagen havde en forside med et billede af Pia Kjærsgaard bagfra og teksten. Idag forlorar hon makten. Som bekendt rettede Kjærsgaard sig ikke efter Aftonbladets såkaldte nyhedsformidling, samme aften var Aftonbladet til grin. SVT handler nok så meget om at forme virkeligheden, som at beskrive den. Til det formål kradser de omkring 6 mia kroner af svenskernes penge ind, cirka det dobbelte af DR. DR har visse hæmninger og alsidighedsanfægtelser, SVT er aldeles blottet for dem, og indtil videre er deres propaganda gået glimrende. Hvis man har appetit på mere om vores “fula trynar”, så bare klik ind. De nedslidte klicheer står i kø som en tissetrængende prostatitis i frostvejr:

De senaste årens politiska utveckling i Danmark med det inflytande Dansk Folkeparti fått har varit bedrövlig. Känslomässigt har Danmark för mig blivit ungefär som Sjöbo var på Svin-Olles, Sven-Olle Olssons tid, han som på 1980-talet för första gången i modern tid visade fram den svenska främlingsfientlighetens fula tryne.
Nå, Danmark är mer än vad Sjöbo var den gången, jag vet. Men den danska regeringens politik är sju gånger värre än Sjöbo och även danskar förfäras. Gång på gång har regeringen med DF som stödparti haft en öppet främlingsfientlig framtoning, som så starkt framgår av Lena Sundströms ”Världens lyckligaste folk”.Låt oss hoppas att valet i september innebär ett slut för dansk folkepartis inflytande i regeringspolitiken och att nya vindar kan blåsa genom landet. Det skulle kännas som en stor lättnad också på den svenska sidan av Sundet. Nya vindar efter valet i Danmark?

Valget dennegang er en ret åben affære, men der er ingen som helst risko for at brugere af svenske medier opdager det, før det hele er overstået. (Rapport fra minut 19:30)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sonia Eriksen
10 years ago

Ad svenskerhadet til de uskadelige danskere: Ja, det er ikke overraskende at svenske ordmagere overtager løgnene kritikløst fra de danske medier. Og selvfølgelig skriver af direkte, hvis det hentede er skrevet på glittet papir. Vi kender dem særdeles godt herhjemmefra. Det er heller ikke overraskende, at kendsgerningerne er ligegyldige for næsten alle i et gennemsyret samfund som det svenske. Der er altid bekræftelsesinterviewene på TV, hvis alt for mange beretter det stik modsatte. Ret beset er det alle disse ordmagere, der i virkeligheden intet ved om relevante faktorielle ting, absolut intet ved om noget konkret samfundsspørgsmål, men tror alt, der… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Det må have været et særligt syn, da natkjolerne entrede lygtepælene” Hahaha, du siger noget. Men faktisk har jeg mere ‘sympati’ for HuT end Özlem Cekics, i den fortand at HuT i det mindste spiller med ‘åbne kort’. Det er da ihvertfald ren kalifatsnak der ikke er til at tage fejl af. I.f.m. sidste års Ramadan-fest på Christiansborg kom det jo som bekendt fram, (i blogsfæren forståes), at Özlem Cekics var meget tæt linket med de radikale islamitiske kredse, der stod bag denne fejring af islams indtog i den inderste kerne af det danske demokrati. Men Özlem Cekics er jo… Read more »

steen
Admin
10 years ago

Jeg læste Enhedslisten principprogram forleden. Se her de sidste par afsnit: Revolutionens nødvendighed Enhedslisten har ikke illusioner om, at socialismen bliver virkeliggjort som summen af et antal reformer, gennemført over en længere årrække. Centrale reformkrav, som f.eks. en definitiv afskaffelse af arbejdsløsheden, kan netop kun gennemføres ved at bryde med det kapitalistiske systems rammer. Og det er en dyrekøbt historisk erfaring, at den samfundsklasse, der sidder på kapitalmagten, ikke godvilligt tillader sådanne brud. Heller ikke selv om et befolkningsflertal står bag ønsket om en samfundsforandring. Den herskende klasse vil bruge alle midler, fra økonomisk sabotage til voldelig undertrykkelse, for at… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Det program er arbejderromantik og utopi af den mest stupide og misundelige slags. De har desværre intet lært af fortidens tragedier, og meget af tankegodset finder vi også hos udbryderpartiet SF, som i øjeblikket taber vælgere til Enhedslisten. Barfoed er dagens samtaleemne, sprunget ud i lyserødt som vi forudså, skønt hvem har brug for det parti? Det er blevet en underlig sødsuppe uden iøjnefaldende substans, man aner aldrig, hvor man har det. Det man kalder den lavere middelklasse tilsat nogle reminiscenser af den gammeldags konservative slags, som ikke fulgte strømmen mod Venstre, da Venstre gik fra at være et udpræget… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Det er også galt med tonen på Enhedslistens hjemmeside, hvor en frøken Smith-Nielsen kræver, at der bliver “luftet ud efter Pia, Løkke og Lars”.

Stuerene bliver de jo aldrig, som Nyrup så smukt indledte.

Samme frøken kræver også, at der bliver indført velfærd i Danmark efter det borgerlige styre. Regningen bekymrer hende ikke. Hun har i øvrigt ingen afsluttet uddannelse endsige erhvervserfaring men har gjort sig bemærket ved at smide med ketchup på Christiansborg og se sød, uskyldig og ung ud.

Mette
Mette
10 years ago

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2527703.ece

Nu har de unge også ødelagt omkring 1.000 af Özlem Cekics plakater. Vips, så var det bare sket med dem.

Det må have været et særligt syn, da natkjolerne entrede lygtepælene.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Mette

Den oldtusse gamle borgerkrig imellem muslimer, de slappe mod de stramme.

Så længe de vantro er ved magten kan Cekic og Oliver give den som de progessive, senerehen kan de trække i burkaen (i kødet såvel som i ånden) eller smage den spidse ende af kebabspydet. Alt andet ville være hykleri…

I Helvede!

🙂 🙂 🙂

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Prudentius

Næe, det er ikke demokratiet der er hykleri – det er menneskerne der er hyklere !

Og det må de rettroende, om nogen skulle det, vide alt om da det er en sædvane hos dem at hykle, at bedrive taqiyya bl.a. !

Efterhånden kender vi “vores lus på travet” – i dette tilfælde de angiveligt , efter egen opfattelse, rettroende muslimer !

Prudentius
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det er selvfølgelig muslimers deltagelse i demokratiet, der er hykleri, ja selvfølgelig!

Hykleri i helvedet, ligefrem. Nu er jeg med! 🙂

Udfra et islamisk standpunkt er det selvfølgelig også helt rigtigt, islam er jo “Din wa dawla” både tro og stat, med andre ord et teokrati.

Ingen dødsstraf, tak
Ingen dødsstraf, tak
10 years ago
Reply to  Prudentius

@ Prudentius: Meningen med betegnelsen ‘hykleri’ er, at den er en teknisk islamisk betegnelse for en bestemt type vantro – den gruppe, der lader, som om de holder med muslimerne, men i virkeligheden gør det uoprigtigt og derfor også er fjender og hjemfaldne til straf. Der står mange fordømmende ord om denne gruppe i koranen. Det er nok sådan, HuT opfatter de muslimske politikere, der fik deres plakater klistret til. Det er også en meget konkret trussel, idet der så vidt jeg husker i koranen er specificeret en bestemt blodig straf for hyklergruppen. (Jeg kan dog ikke huske det præcis,… Read more »

Prudentius
10 years ago

Det er utvivlsomt en hel rigtig analyse!

Prudentius
10 years ago

Hvordan er demokrati hykleri? Mig ikke forstå. Jeg så også (på tv) flokken samlet til Bilal P-foredrag råbe det.

Men hvad er hyklerisk ved demokratiet? Man kunne ud fra et islamisk ståsted kalde det blasfemi, afgudsdyrkelse, jahiliyyah eller whatever, men hykleri?

Er der det fordi det rimer med “demokrati – hykleri” ? Det må det være, men det afslører godt nok ophavsmændene til dette slogan, som uendeligt hjernedøde. Men ok, hvis man virkeligt tror Muhammed var profet for andet end sin egen griskhed og liderlighed, jamen så kniber det jo med de små grå.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Jamen nu ER koranen sluppet ud i det vestlige lys. Og hvis der er noget ubegribelige og manipulerende tekster IKKE kan tåle er det spotlightet og mikroskopet ! Det er bare med at klø på med at splittet de islamiske tekster ad og at offentliggøre dem for gud og hvermand . JensA, du er vel ikke blevet benovet over teksterne i koranen og over den såkaldte “hellighed” hvormed muslimer behandler disse ? Folk VIL ikke stå på egne ben, når de lader sig dirigere af de skrifter som påståes modtaget af en pædofil karavanerøver, voldsmand og morder tilbage i tiden… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi Andersen. Jeg er noget uforstående overfor, at du kan opfatte min kommentar som benovelse overfor noget som helst.
Jeg påpeger, at Koranen – ifølge teksten selv – er immun overfor kritik.
Muslim kan ikke kritisere den, fordi det er en guddommelig åbenbaring.
Ikke-muslimer kan ikke kritisere den, fordi de ikke kan se hvad der står (jvf. citatet).
Smart, ikke?

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Det er i virkeligheden nok den vestlige civilisation, der er den skrøbelige part i samspillet med islam.
For 25 år siden var intelligensens svar på dette problem, bare vent og se, den næste generation af hjemmefødte muslimer bliver som os. Som der stemmes ved valgene, må det store flertal af vælgerne stadig leve og have det godt med den tro.

JensA
JensA
10 years ago

Hvem er det, der skal afsløre Koranens selvmodsigelser? (Spengler). Og dermed få islam til at gå i opløsning ligesom kommunismen. Den vestlige verden har jo i det store og hele underkastet sig, og accepteret at islam ikke må kritiseres. Og de få, der alligevel gør det, bliver stigmatiseret som racister eller lignende, og bliver ekskluderet fra det gode selskab. Og for øvrigt er Koranen på mange måder et meget smart skrift. Ikke-muslimer kan slet ikke læse den. For som der står: (17:45-47): ”Når du læser Koranen op, sætter Vi mellem dig og dem, der ikke tror på det hinsidige, et… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  JensA

Selv om jeg skrev, at jeg ikke orkede mere, får min omtale af Ellen Wulffs koranoversættelse mig alligevel til at mindes reaktionen i medierne, da denne oversættelse kom på gaden. Jeg husker at DR’s “Orientering” (på P1) annoncerede et indslag om emnet. Jeg havde begyndt at glæde mig til et interview med oversætteren, for at høre hvilke overvejelser og vanskeligheder, der kunne være forbundet med oversættelse af en så speciel tekst. Men jeg blev alvorlig skuffet (siden er jeg blevet klogere på DR, og forventer derfor ikke noget som helst). “Orientering” havde ikke et interview med Ellen Wulff, men havde… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

MSM har da aldrig rapporteret noget om al den hærværk der har været mod DF’s valgplakater gennem hele partiets 16 årige historie. Den hærværk har man kun kunnet læse om i blogsfæren. Hvorfor denne pludselige forargelse hos MSM???

Mette
Mette
10 years ago

Go HUT Go!

Because they are worth it. 🙂

Der er noget galt med tonen.

steen
Admin
10 years ago
Reply to  Mette

ja, “to Hell” , ikke ?

Villy Søvndal: “Gå ad helvede til”

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Der er ingen tvivl om, at Villy Søvndal ved den lejlighed fik udtrykt sin aller dybeste foragt for muslimsk tradition, styreform, Koranens og Hadiths påbud, sharia osv.

Søvndal er helt på Olivers og Akdogans side.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Svenssonsfunderingar.

Det går fint ihop! – Der er tale om to utopier, som er lige absolutte i troen og i målet. Muslimerne har imidlertid en fordel på deres side, som kommunisterne ikke har. Allah er på muslimernes side, og han har aldrig haft fine fornemmelser. Begge sider er interesserede i en verdensomspændende løsning. Og de mener på begge sider, at moren kan gå som tak for hjælpen, når opgaven i fællesskab er løst.

Md venlig hilsen

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Kommunisterna gillar Muslimerna medans Muslimerna inte gillar kommunisterna, hur går det ihop ?

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…The fragility of Islam, as I see it, lies in a sudden realization of the ambiguity of the text of the Koran. Is it what it claims to be?…’ Ambiguity? – Flertydig i Korantekstens sammenhæng er vel et helt forkert begrebsvalg. Islam er højst én entydig, hvad teksten angår. Hvert et ord, der kommer fra Guden, Allah er sandt. Det er der ikke nogen flertydighed i. Det er tværtimod en absolut styrke – for den som tror. Troen, tvivlen, agnosticismen og ateismen – med andre ord flertydigheden ligger helt uden for koranens univers, men er en fast bestanddel i Vesten,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Svenske buschaufføerer i Hisings Backa Göteborg nægter at køre under politibeskytelse, og derfor må busdriften indstilles:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.708409-busstoppet-fortsatter-i-helgen

Men de ‘unge’ i Backa we skam slet ikke så slemme:

http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Goteborg&playfile=12270_Unga_filmare_fran_Backa_vill_ge_sin_bild_135568.pls&autostart=1

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x