4
sep
Seneste opdatering: 4/9-11 kl. 2359
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra gråzonen mellem en bestemt religion og almindelig sindsforvirring. Engelsk oversættelse fra ShowNieuws på Jihad Watch (LFPC).

Tonight a man was arrested at the Concertgebouw in Amsterdam. There was a classical concert scheduled in the Great Hall, where Queen Beatrix sat on the first row. Concertgebouw director Simon Reinink confirmed this to ShowNieuws.

This man, neatly dressed in a suit, entered the stage and began a speech about Islam. He called himself the servant of God and invited the public to believe. One person who was present wrote on Twitter: “He said: ‘There is no bomb … I’m sorry.’ […] Netherlands: Muslim disrupts concert for Queen to preach Islam Video fra en anden vinkel her, hvor man ser hele orkestret forlade podiet. All Hell Breaks Loose at Concertgebouw.

Tommy Robinson: “We will not appease islam”

“Islam rules by intimidation and violence. I’ m here to tell you loud and clear: Every single muslim watching this video on You Tube: On 7/7 you got away with killing british citizens. Think about it, you’d better understand, we build a network in this country. The islamic community will feel the full force of the EDL, if we see any of our british citizens killed og hurt on british soil ever again.”

Tommy Robinson møder op til en demonstration, han ikke må deltage i, forklædt som jødisk rabbiner. 3000 sagesløse politifolk var til stede for at kontrollere den perfekte storm, Tony Blair og Gordon Brown har anlagt, men Robinson slap ud af en bagdør. Det skal nok gå galt, så kan de altid skyde skylden på EDL. Vi skrev for år tilbage: Den dag “multikulturen” går rigtig ad Helvede til og bliver rigtig blodig, vil Politiken skrive det er Dansk Folkepartis skyld, så deres selvfrikendende ligning kan gå op. (Indsæt selv SD, FrP, Wilders, Freysinger, Stadtkewitz osv.) Vi har allerede fået en ganske tydelig forvarsel på den logik, nemlig hvem der var skyld i den norske psykopat, narcissist, sadist og massemorder ABB. Det var naturligvis de, der ville forebygge ulykker og de, der pegede på faresignalerne.

Medierne kan kalde EDL “far, extreme right” alt det de vil, de kan ikke forhindre dem i, at blive mere og mere main stream. De er oppe imod virkeligheden, og den vinder hver gang. Vi ser konturerne af en borgerkrig, og vi ser et slagsmål om, hvem der skal have skylden for den, for de bedst begavede og mest fremsynede af de skyldige, ved godt at aben vil havne på deres bord. Udviklingen er allerede ude af deres hænder, de foregiver kontrol, men det er teater. David Cameron sagde for nylig: “There are none sicker than the EDL.” Det er ord, han kommer til at æde i sig inden ret længe. Der går ti eller tyve år, så det vil ske. Det vil også ske i Frankrig, Belgien, Holland, Sverige og muligvis Tyskland. Min motivation er, at forhindre det skal ske i Danmark. Det er ikke noget, man bliver bespist på rådhuset for, men det spiller ingen rolle, jeg er en god kok. Se en af de bedste analyser af Englands kommende borgerkrig, du ikke kan læse i dagspressen: Our Muslim Troubles:Lessons from Northern Ireland By El Inglés. Genopfrisk evt. om forholdene i Tower Hamlets, og se DR Deadline om English Defence League fra 31.8.2011.

Danmarks kommende udenrigsminister ?

Man længes jo helt efter Per Hikkerup. Naser Khader, hvis engelske jeg har været så uheldig at overvære flere gange, har i det mindste humor. Han har udfordret Villy Søvndal til en debat om udenrigspolitik på engelsk. Hvordan Khader kunne blive cand. polit. med sådan et engelsk, er et spørgsmål der skal sendes videre til hans undervisitet. Hvis Søvndal bliver udenrigsminister, er det Thorning man skal spørge, om hun er rigtig vel forvaret. Der er også en glimrende Søvndal rap her og her. Somnabulisten Villy rocks! Er de “de intellektuelle”, der stemmer SF, eller er de mere til Enhl. og R ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kilder: Diana West, Diana West, The Jewish Chronicle, Snaphanen, […]

li
li
10 years ago

Normalt får jeg kvalme og nogle gange direkte opkast, når den snøvlende og barnagtige læspende leflende dhimmie Villige søvndahl starter en af sine hovedløse prædikener. Men, denne video fik mig til at stortude af grin. Hvor ville jeg dog ønske at håbløse tidligere volds revolutionær vs medlem dhimmie Villige søvndahl vil fører resten af valgkampen på engelsk, tysk, spansk eller et andet sprog den snøvlende barnlige læspen leflende dhimmie Villige søvndahl heller ikke magter. Det er ikke fordi jeg er ond imod folk der snøvler og læsper, men idag kan man faktisk godt blive hjulpet af med sin læspen, hvis… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Når nu talen er om valget og DF, vil jeg gerne dele lidt af mine egne erfaringer fra valgkampen med Snaphanen (fra min egen hjemmeside): Dialog – men ikke med hvem som helst Der er stadig mange, der ikke kan lide Dansk Folkeparti – om årsagen har jeg gjort nogle overvejelser i min postering fra 9. december 2010 ”Hvor står DF i det politiske landskab?” Det viser sig bl.a., når man deler valgmateriale ud. Når man fortæller, at det er fra DF, er der nogle, der svarer: ”Nå, i så fald skal jeg ikke have noget”. Det var jeg ude… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

AXEL. Da Kattrup nu engang er dyrlæge er det da sympatisk hun har 2 af slagsen. Selv er jeg ikke vild med hunde, men elsker katte ! At hund og kat kan forliges er min datter og svigersøn – begge er desuden dyrlæger – gode eksempler på med deres hushold af hhv. kat og hund, som trives fortrindeligt sammen. Eneste tegn på optræk til slagsmål vises, når hunden ikke stopper hans ” kattevask”, når katten mener han har vasket nok. Forøvrigt vidste jeg ikke L.K. stillede op for DF – og det må jeg lige tænke lidt over, da jeg… Read more »

MetteD
MetteD
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Hvis jeg stemmer DF, hvilket jeg indtil videre ikke har tænkt mig at gøre, men muligvis kan overtales til, hvis Venstre ikke opper sig gevaldigt på falderebet, får Lene Kattrup min stemme.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Undskyld mig men…..det er sågu da en katastrofe at sende Villy Søvndal ud som udenrigsminister !!

Ikke alene på grund af hans gruopvækkende engelsk, men kan danskerne stole på en mand der udtrykker et USA-had af det format som han gør, vil arbejde det bedste han har lært for Danmark ?

Helt ærlig – det tror jeg ikke vi kan !

Axel
Axel
10 years ago

Lene Kattrup:
http://www.lenekattrup.dk/politik

Gode synspunkter, men hunde kan jeg altså godt undvære …
http://i.imgur.com/ivONm.jpg

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Lene Kattrup har debatindlæg dateret Kristeligt Dagblad 17.11.2011, set under Politik, Udpluk fra avisdebatten, en fremtidens kvinde! Et eksempel på flere dimensioner findes samtidigt.
Eller, der er tale om en slåfejl i dateringen.

pæl
pæl
10 years ago

Det kan vel næppe kaldes ekstremistisk at ville forsvare sit land mod fjendtlige indtrængere.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  pæl

Der ta’r du helt fejl. Det sker hver dag mange gange. 🙂

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Hva fan&allah, er muselmændene begyndt at gå til klassiske koncerter?

Prudentius
10 years ago

“Fra gråzonen mellem en bestemt religion og almindelig sindsforvirring.”

Det forekommer mig at den bestemte religion og almindelige sindsforvirring ofte fører til hinanden.

Victor
Victor
10 years ago

Det er fair nok – helt fair – at gå efter Søvndal for hans politik (Som Prudentius gør ovenfor).

Men jeg har fanden galeme noget imod dem, der morer sig over hans engelske…..

SKAL man være DJØFer for at komme igennem nåleøjet? (Helt ærligt er det – i min optik – positivt, at han og Pia lige netop ikke er kommet ud af den samme håndfuld akademiske institutter som ALLE de andre partiledere).

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  steen

Steen – er du københavner?

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Victor

Steen – ikke polemisk; men det passer fint til et vist københavner-segments holdning til alle, der ikke snakker med en 2900-dialekt.

Jeg er ikke fra Hellerup, jeg er født på Christianshavn. Count me out. *S

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Victor

Jeg har helt ondt i maven af grin, selv om jeg som Søvndal er fra Jylland. Grønland fik tildelt begge polerne, Syrien og Sirius blevn på mystisk vis indblandet, og så er der det med pigerne, de korte og de lange. Det er det morsomste jeg har hørt i lang tid. Og det er fra først til sidst.

Prudentius
10 years ago

Villy Søvndal: “If we act, there is a lot of hope for this globe, that we can make it even better”

Venstrefløjens evige trang til at handle på katastrofehysteri og overoptimistiske fremtidssyner må i ethvert fornuftigt menneske fremkalde nervøse trækninger. De har allerede (med hjælp fra liberale lufthoveder) skaffet os multikulturen på halsen, hvad bliver det næste?

Husk på intet er for stort eller småt til at smadres af venstrefløjen. Yes they can!!!

Aglet Xander
Aglet Xander
10 years ago

Klar tale fra Mr Robinson !

Europas muslimer kan godt begynde at gøre sig klar til bål og brænd , folk er fed-up med den daglige muslimske terror .

De så gerne være ofre , så lad dem da blive det . .

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Gennem snart tusind aar har det engelske folk altid været istand til at producere exeptionelle individer som har været istand til at lede nationen til sejr over dens fjender og rivaler . Listen er uendeligt lang hvis alle skal med , men den de fleste har nok hørt navne som Elisabeth , Fancis Drake ,Wellington Montgomery og Churchill . Nogen Gange naar jeg hører Tommy Robinson tale , har jeg følelsen af , at han hører til blandt disse exeptionelle individer. Han har DET som faar maend til at følge en leder i døden om nødvendigt , og han er… Read more »

morlille
morlille
10 years ago

Underligt, hvorledes ALLE gæster til den hollandske koncert sidder musestille! Skråt bag dronningen sidder endog en tom tåbe og smiler . Folk er lammede! Folk er lammede overalt i den vestlige verden.

trackback

[…] “The East End belongs to cockneys” insertAd(true); Utlagd av Olli Rein från Snaphanen […]

Johansen
Johansen
10 years ago

EDL betegnes som højreekstremister. Er det ekstremistisk at gå ind for demokratiske rettigheder og være modstander af islamister, som for forsøger at underminere selvsamme rettigheder?

Jeg har lagt mærke til, også på første hånds eksempler, at man er begyndt at kalde islamister/muslimske fundamentalister for højreradikale islamister. Muslimske fundamentalister er vist hverken til højre eller til venstre men til hele den islamiske pakke.

Jonny
Jonny
10 years ago

TT-AFP:s syn på händelserna i London:

Det blev en våldsam sammanstötning med 3.000 poliser när högerextremister trotsade regeringens förbud mot en demonstration i London.

Tusen medlemmar från främlingsfientliga EDL marscherade i Aldgate i östra London på lördagen.

Polisen grep 60 personer för våldsamt upplopp, fylleri och ordningsstörande.

Omkring 1.500 motdemonstranter från en anti-fascistgrupp hade samlats i närheten i Whitechapel.

Demonstrationerna pågick i ett område med många människor från minoritetsgrupper.

h t t p://www.dn.se/nyheter/varlden/hogerextrema-slogs-med-londonpolisen

Tim
Tim
10 years ago

Politiet jorder ind i mængden til sidst?

Svenssonsfunderingar
10 years ago

nu igen har det hänt, att Svensk massmedia ljuger när det är invandrare som begår brott, man försöker framställa det som att det är en Svensk som har begått brottet läs mer om det här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/09/04/ljuger-hasse-aro-om-invandrarnas-brottslighet/

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x