5
sep
Seneste opdatering: 6/9-11 kl. 1702
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

 

Der tales tysk, men der er formentlig en engelsk undertekstet version på vej, så skifter vi denne ud. I mellemtiden kan man støtte sig til den skrevne engelske version, hvis man ikke er stiv i tysk. Man kan også se et klip fra pressekonferencen her (der er dansk deltagelse midvejs): DIE FREIHEIT Berlin: Pressekonferenz mit Geert Wilders und Oskar Freysinger 04.09.2011

Our British correspondent Paul Weston was one of those invited to the Freiheit rally in Berlin on Saturday. Below is his brief account of the day’s events. Clone These Men! by Paul Weston

Freysingers tale, som Weston roser som den bedste, ses desværre ikke online endnu tirsdag kl. 17.

At a debate in Geneva last night between Oskar Freysinger of the Swiss People’s Party and Hani Ramadan, Freysinger was assaulted by a person “of African type” who pushed a paper plate filled with shaving foam into his face. Although Freysinger was surrounded by security guards at the time, for some reason they were not able to stop the assailant.Freysinger’s opponent, Hani Ramadan, is the brother of Islamic propagandist Tariq Ramadan and the grandson of the founder of the Muslim Brotherhood. He has publicly defended stoning and lost his job as a teacher in Switzerland as a result, but then was reinstated. Oskar Freysinger Attacked At Geneva Debate


Tommy Robinson i sultestrejke – afslår fængsels-halal

THE leader of the English Defence League, Stephen Lennon, is on hunger strike and is claiming to be a “political prisoner of the state”, following his arrest after a protest in London on Saturday.

Mr Lennon, who also calls himself Tommy Robinson, was remanded in custody at Luton Magistrates Court this morning (Monday, September 5) after appearing charged with breaching bail conditions imposed on him by Blackburn Magistrates Court, where he is due to go on trial on September 29.

The trial relates to an EDL protest in the Lancashire town on April 2, during which it is alleged he assaulted a man, a charge he denies.

In response to an enquiry from Luton Today, EDL spokesperson Helen Gower said: “Tommy is on a hunger strike and will only be accepting water.”

She added: “He is now a ‘political prisoner’ of the state and isn’t prison food halal, something which Tommy feels very strongly about and campaigns against.” […] EDL Leader ‘On Hunger Strike’ In Custody 

Danske valgprocenter: Nu står det 51-49 mellem opposition og regering

Men det kan Svensson ikke høre noget om i sine medier, hvor det kan hedde: “Kjærsgaard vill att alla muslimer ska bort från Danmark”.S om ventet er den svenske dækning af det danske valg en uhyre ensidig affære. Her en smagsprøve fra “borgerlige” Svenska Dagbladet:

Men framför allt är hon bekymrad över de senaste tio årens åtstramningar i dansk invandringspolitik som hon tycker har påverkat bilden av Danmark som ett öppet land. – “Jag ser mycket, mycket negativt på Dansk folkepartis inflytande. De är främlingsfientliga och det är inte särskilt ”fett” för Danmark.”Av Danmarks nya regering önskar hon sig fler arbetsplatser – framför allt i offentlig sektor. Större jämlikhet mellan de som har mycket och de som har lite. Men framför allt: – “Vi behöver bli med tillmötesgående mot människor från andra kulturer.”

Förr reste danskar gärna ut i världen med en dansk flagga på ryggsäcken. Det vågar de inte längre, säger 36-årige Koldingbon Abdifatah Abdi. Orsaken är Danmarks engagemang i krigen i Irak och Afghanistan. – “Nu är vi rädda för vad folk ska säga om det vi gör i muslimska länder.” Danmark behöver en ny regering, är han övertygad om. Framför allt vill han rösta bort Dansk folkepartis Pia Kjærsgaard från makten. Danmark behöver en ny regering, är han övertygad om. Framför allt vill han rösta bort Dansk folkepartis Pia Kjærsgaard från makten. – Hon vill att alla muslimer ska bort från Danmark. Men jag lever här sedan 16 år och är glad över att vara muslim. Radikal joker skakar om i det danska valet, ”Många har fel bild av Danmark”.

Der er én ting, der ikke er let at finde dækket i Sverige, nemlig hvor lige det står nu, og at det røde flertal er væk på torsdag, hvis den nuværende tendens holder sig. Desværre kan de nordatlantiske mandater så afgøre valget, en yderst uheldig og uønskværdig situation for alle parter. Procenterne er nu 51-49, det giver følgende mandater: (Grafik fra TV-Avisen d.5.9.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Freysingers tale ses her på engelsk fra Gates of Vienna:
http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/09/text-of-oskar-freysingers-speech.html#more

steen
Admin
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Deter kun 5 minutter fra minut 15:08 – hele talen er her

http://vimeo.com/28728437

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  steen

Endnu bedre! Tak for det.

elwee
elwee
10 years ago

Svensk gammelmedia har problem.
De har dragit på sig en mycket mäktig fiende, nämligen sanningen.
Ingen i historien har hittills besegrat den mer än under korta perioder.
Main Stream Media i Sverige har därför plockat bort möjligheterna till att kommentera alla artiklar, bortsett från dem som handlar om bantningstips, kändisar, TV-program och annat oviktigt.
De har förlorat slaget om verkligheten och frågan är om deras kommentarsförbud fördröjer eller skyndar på genomslaget hos allmänheten om etablissemangets lögner.
Det är en intressant tid …

steen
Admin
10 years ago

@ Balder – det er den nye kode, den virkede denne gang, den har tidligere givet problemer.

Balder
10 years ago

Videoerne spiller ikke her; det skyldes formentligt, at man til cms systemer som wordpress skal bruge den gamle indlejringskode.

Læg mærke til følgende når man kopierer embedkoden:

“NEW! This is our new embed code which supports iPad, iPhone, Flash and beyond. Don’t like change? Use the old embed code instead. ”

Nogle gange er det nødvendigt at klikke “old embed code” to gange før den faktisk kommer frem.

Prudentius
10 years ago

De borgerlige virker så utroligt svage på mig. De er i bedste fald lyseblå, eller halvrøde, frivilligt eller ufrivilligt, jeg ved det ikke.

Menneskeretsdiktaturet som vi alle lever under og som hver eneste dag saver sig lidt dybere ned i vores sikkerhed og velfærd er fortsat helligt, intet må udfordre det, det samme med monstret EU.

Når dette er bundlinjen, hvad betyder det så om statsministeren hedder Thorning eller Løkke?

Den afgørende udvikling der præger Europa i disse år er desværre ikke sat til afstemning.

Victor
Victor
10 years ago

Beklager; men Rene Stadtkewitz er sjældent talentløs. (Og har vist en DDR-fortid, som ikke er fin i kanten).

Manden har ikke fattet/vil ikke fatte/kan ikke forstå, at der er et enormt potentiale i Berlin; men at han aldrig vil kunne mobilisere bare en lille del af dem, så længe han pukker så meget på byens socialdemokrater.

Så længe han gør, hvad han kan, for at lade som om, Buschkowsky og Sarrazin ikke er socialdemokrater fra Berlin – så længe vil hans parti dårligt være en blip på skærmen.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Bevæger man sig rundt på internettet og ser ud over på landsdækkende medier, som TV2s test, på lokalavisernes muligheder for at sammenligne ens egen holdning med partiers repræsentanters er det slående, at landsundersøgelsen som resultat giver rigtig mange har holdninger nær DF + Konservative, delvis Venstre. En støtte til regeringen, kunne det tolkes som, med en betoning af DF-segmentets store potentiale. DFs manglende landsdækkende opstilling af hvad jeg ville betegne som personer med reelt borgerlige holdninger, eller repræsentanternes manglende given udtryk for deres egentlige holdning, er dog årsag til repræsentanter fra Konservative, Venstre og Liberal Alliance ligger langt foran DF… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x