6
sep
Seneste opdatering: 6/9-11 kl. 2316
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Måske var det på tide, S, R, SF og Enhl. kom til fadet, og fik fornøjelsen at administrere deres værk. Så kan de tage den økonomiske krise med i købet, mens de borgerlige regrupperer til en opstilling, fremtiden kommer til at kræve. Den kommer ikke til at råbe på Barfoed, Vesselbo og Schall-Holberg, men snarere støbningen Søren Pind.

“I flere bydele med en stor koncentration af muslimer står der muslimske vagter ved stemmelokalerne. Vagternes opgave er at afskrække og forhindre muslimer, der ønsker at tage del i demokratiet ved at sætte et politisk kryds. – Vi ser vagter, der i fundamentalistisk prægede bydele holder øje med valgstederne i deres beboerområder og sørger for, at folk ikke går ned og stemmer. Det er indirekte trusler. Hvis der er en, som gerne vil stemme men bliver set på skolen, hvor de skal stemme, risikerer familien at blive udstødt, fortæller Mohammad Rafiq, integrationsrådgiver og forfatter.

Ifølge Mohammad Refiq stammer vagterne fra blandt andet Hitzb ut-Tahrirs ungdomsgruppe, men der er også interne religiøse grupper i områder som blandt andet Blågårds Plads, Mjølnerparken, Frederiksberg, Ishøj og Brøndby, som har vagtkorps. …Danmark: Vagter i ‘fundamentalistisk prægede bydele’ sørger for, at muslimer ikke stemmer TV: Jeg er ekstrem muslim – men elsker Pia Kjærsgaards ord. Fandens osse: her har de røde importeret en kvart million muslimer som stemmekvæg – og så stemmer de ikke!

»Losing Malmo«

Der var sikkert flere, der så artiklen Losing Malmo And Brussels, and Rome, and Amsterdam af Andrew C. McCarthy da den kom 27 august. Den indeholder endel kendt stof, men når den alligevel skal noteres, er det fordi den formentlig er den første, der introducerer “Malmo” som begreb, sindbillede på en social tilstand. Bystyret derovre er kede af at blive så kendte, men det er deres egen skyld. Malmø konkurrerer med Marseille og at være den muslimtætteste by i Europa, hvilket ikke siger så lidt. Københavnere bør vide det. “Malmøficering” kunne man døbe begrebet på dansk. Malmøfødte Thomas Nydahl besøgte sin by forleden og kaldte artiklen Malmö. Det lyckliga Arabien. “Lykkelig” er nok blot til ære for Thorkild Hansens bog om Carsten Niebuhrs ekspedition. – McCarthy er ikke hvem som helst, se hans cv her. (Videointerview via Veritas Universalis)

How Sharia Threatens Western Justice

Wife-battering imam of the Darul Quran Mosque in Munich, Sheikh Abu Adam, is the face of Germany’s Islamic “Justice .” Adam gave a lecture at the city’s Catholic University entitled “An Islam which distances itself from violence,” shortly before being arrested (12/10) for allegedly assaulting his spouse so violently that she suffered a broken nose and shoulder and numerous cuts and bruises. Media reports claimed the woman, who has borne one of his ten children, wanted to live a more “western” lifestyle, and was allegedly attacked by him after expressing this wish to her husband. The icon of Germany’s Islamic parallel Islamic “justice” system, Sheikh Adam, purportedly shouted Koran 4:34 at his wife as he beat her. [for eg., Shakir translation: “Men are the maintainers of women because Allah has made some of them to excel others and because they spend out of their property; the good women are therefore obedient, guarding the unseen as Allah has guarded; and (as to) those on whose part you fear desertion, admonish them, and leave them alone in the sleeping-places and beat them; then if they obey you, do not seek a way against them; surely Allah is High, Great”] […] Andrew Bostom: How Sharia Threatens Western Justice

»Let’s be more tolerant of intolerance«

“If I was six, and I was about to have my clitoris removed, and my vagina sewn together, then I’d want that to be done in a hospital, not in some living room being held down by my uncle, with my father wielding a rusty knife”. Man kan godt i starten af klippet overveje om dette er satire eller blodig alvor, men tvivlen fortager sig, kan man roligt sige (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
10 years ago

Sunny-TV er naturligvis satire. Det “fede” véd at stille det op på denne måde er jo, at absurditeten bliver perfekt indrammet. Og skulle det, i modstrid med enhver logik, vise sig, at kvinden rent faktisk mener hvad hun siger, er det da bare med at få den del af venstrefløjen indspillet på video. Så skal man da have større skyklapper på end Rune Engelbrech, for ikke at skifte side!

Naivtive
Naivtive
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Sunny är faktiskt väldigt rolig och borde få större spridning.

Lucidor
Lucidor
10 years ago

Is she for real?

Lucidor
Lucidor
10 years ago

Ja med sådana herrar behövs varken DF eller SD i Danmark/Sverige. De begraver sig själva…

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nevada: “Motivet til nedskydningen er fortsat ukendt.”

Tja, måske er et kvalificeret gæt, at 9/11-“festlighederne” nu er skudt igang?
Skal blive interessant at følge.

http://jp.dk/udland/usa/article2537580.ece

Soldater dræbt på pandekagerestaurant

Af THOMAS ANDREW, Los Angeles-korrespondent

Offentliggjort 06.09.11 kl. 19:25 – opdateret kl. 21:53

Mindst otte mennesker er såret efter en skudepisode på en restaurant i Nevadas hovedstad.

er gik en mand amok og skød og dræbte to personer og sårede yderligere syv, meddeler tv-stationen CNN.
Skød efter militærfolk

De dræbte og sårede er tilsyneladende alle militærfolk, som var iført uniformer.

….

Durotrigan
10 years ago

Malmo is being lost as, alas, is London. How do you think the British police responded to a woman being kicked in the head by a gang of Muslim males who also threw missiles at a coachload of Englishmen? Who do you think was arrested? That’s right, you’ve guessed it: the Englishmen of course! See videos of the Muslim attack here, as this will not be shown by the mainstream media: http://durotrigan.blogspot.com/2011/09/muslim-males-attack-defenceless-edl.html

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
10 years ago

Jag har gjort en blogg med lite svensk infallsvinkel på detta. Som ni vet har vi så fina journalister som Lena Sundström. Men hon och hennes likar tiger när muslimer trampar på andra muslimer – de finner det säkert helt i sin ordning, så länge det inte är en dansk eller svensk, medelålders vit man;-)
Här kan ni läsa: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/09/danska-muslimer-trakasseras-av-muslimer.html

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Det gode er så, at enhver nu kan se med egne øjne, at Darwin havde helt ret 😉

PK
PK
10 years ago

Hej steen…
Kloge Søren kierkegaard skrev følgende: Der er to måder, hvorpå man kan blive narret;
den ene er at tro på noget, der ikke er sandt.
Den anden er at nægte at tro på noger, der er sandt.

Ja, det ligner venstrefløjen og omegns holdning til islam…
En villet dumhed, ak ja.
Hvilken sorg og elendighed det koster vores stakkels land.

Hans Und
Hans Und
10 years ago
Reply to  PK

Den typiske venstrefløjser er kvalificeret på begge punkter.

den ene er at tro på noget, der ikke er sandt. – Islam er en religion som alle andre; to generationer så er de som os, bare med en lidt anderledes religion.

Den anden er at nægte at tro på noger, der er sandt. – Koran-troende VIL indfører sharia og islam er ekspansionistisk og krigsførende.

Og; Definitionen på en racist: Person der modsiger ovenstående.

Prudentius
10 years ago

Adnan og Ali er gode eksempler på at islam er ren gift, hele vejen rundt, det forkvaklede driver ikke blot ud af kropssproget, men hænger også i det tjavsede skæg der i parløb med de hvide klæder får dem til at ligne to undslupne mentalpatienter.

Dernæst må deres såkaldte “ekstreme tro” klassificeres som ortodoks sunni-islam, no more no less, hvilket vi alle burde være klar over nu.

Prudentius
10 years ago
Reply to  steen

Jo før jo bedre.

Sharia: Et samfund hvor slaveri og pædofili er tilladt, mens musik er forbudt.

Kan et mere perfekt helvede tænkes?

Jeg kan ikke.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ja, det mente jeg jo nok, men hvad er egentlig straframmen for den slags kriminalitet? Mon vi kommer til at se DR med en omgang skjult kamera for at afsløre sådanne muslimske valgsabotører og skræmmebander? Nah, det er jo trods alt nok en kende for optimistisk at håbe på, at de for én gangs skyld skulle optræde som et ægte, dybdeborende nyhedsmedie – når det nu ligefrem risikerer at svække den “gode” side, der som bekendt ikke kan få muslimsk “kulturberigelse” nok. Det burde være lig med ophør af asyl, inddragelse af opholdstilladelse eller ophævelse af eventuelet statsborgerskab, som åberlyst… Read more »

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Svenskt företag ertappat med att ha rasistiska åsikter, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/09/06/draktradet-valjer-ut-vilka-kunder-dom-vill-ha/

Victor
Victor
10 years ago

Hæh – Independent i dag beviser, at Saudi-arabiens gejstlige måske er gode muslimer; men astronomer!!! Det er de godt nok ikke:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-stargazers-accused-of-bungling-dates-of-ramadan-2349805.html?service=Print

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Victor

De er sgutte gejstlige. Der er ingen gejst i i slam.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x