17
sep
Seneste opdatering: 18/9-11 kl. 0238
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trust in British politicians down

Kendt norsk, kriminel muslim bag Westergaard-terrorplan

Norske medier har ikke navngivet ham endnu, antagelig af angst for hans uberegnelige voldelighed, men vi har pålidelige informationer fra Norge, at det drejer sig om pakistaneren Arfan Qadeer Bhatti. Bhatti har været sigtet for blandt andet mordforsøg, terror mod den amerikanske ambassade i Norge og skud mod synagogen i Oslo. Første gang han blev sigtet i Norge, var i 1997. Norske psykiatere har beskrevet ham sådan her:

Allerede i 1997 slo psykiaterne Berthold Grünfeld og Finn Magnussen fast at Bhatti er «emosjonelt umoden, ureflektert og bagatelliserende med hensyn til den alarmerende sosiale og personlighetsmessige utviklingen som har preget ham siden 1990».I siste rettsrunde slo de sakkyndige Kjell Noreik og Jofrid Alise Nygaard fast at «Bhattis prognose er svært dyster og svært vanskelig — nærmest umulig — å behandle».

PST slo full alarm da de fikk informasjon om at en kjent norsk kriminell hadde fått tak i automatvåpen og sprengstoff for å ta livet av karikaturtegneren Kurt Westergaard i Oslo.Skulle drepes med sprengstoff (Bhatti 2002: Jeg lever for islam, og hater norske verdier.)

Kreativ kitman

Man må lade den uheldigt navngivne Nadir Ahmed at hans tilgang til islam-apologi er forfriskende anderledes og ørevenlig i forhold til hvad man kender og forventer. Her er ingen skingre beskyldninger om alskens had og intolerance mod opponenten David Wood fra den kristne organisation Acts 17. Stemmelejet er så afdæmpet at man umiddelbart bemærker det, og nervøst afventer det frådende angrebs komme. I stedet får man ulden tale i usædvanlige mængder. Der er faktisk det velkendte ‘kontekst’-kort, hvor påstanden er at den famøse sura 9:29 betyder noget helt andet end kristne og andre ikkemuslimer påstår – faktisk det modsatte af hvad enhver kan læse at der står:

Sura 9 (Omvendelse) vers 29

Bekæmp dem, som ikke tror på Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat!

Hvad Ahmed ikke oplyser er at islamiske lærde den dag i dag læser verset som det står skrevet, dvs. som almengyldigt, og ikke som den udstrakte hånd til kristne i 600-tallet han prøver at udlægge det som. Han fortæller heller ikke at budskabet bekræftes i talløse andre islamiske helligtekster. Klippet her er noget af en ørkenvandring indtil den altid klare og vittige David Wood kommer på banen, men værd at se for en tilgang til apologi der måske har bedre chancer for at ringe klokker hos pæne vestlige mennesker end man er forvænt med (LFPC).

Thorning reddet af Ørum og 198 færøske stemmer

Et af de mest besynderlige valg i lange tider. Morten Uhrskov kommenterer det detaljeret her: Nogen noget forpjuskede vindere. I min egen valgkreds fik SF, R og Enhl. alene et flertal på 51.5 af stemmerne, men her bor også kun “bureaukrater, bøsser og operasangere,” som min ven, der er fra en jordbunden midjysk provinsby, siger det. Og så er der mig. Jeg holdt hånden under DF, så de fik hele 4 % af stemmerne…… Man ser på kortet nedenfor, at operasangerne er flokdyr og bor ret koncentreret i små enklaver. Et operahus i Nakskov og Svendborg må være det næste, vores nye kultusminister “islamofobi-Jensen” får bygget. Der må være arkitekter, der kan bygge dem sammen med en stormoské. To templer for de progressive under ét og samme tag, en forbrødring af jødehaderne Wagner og Muhammed. Valgdeltagelsen var hele 87.70, den højeste i 27 år, og det kimser demokrater jo ikke af. Det må være det bedste nederlag, DF og V nogensinde har lidt.

Sølle 396 stemmer skilte Socialdemokratiet og det borgerlige parti Folkeflokken og sikrede dermed rød blok 1 mandat til Socialdemokratiet på Færøerne, hvor stemmeprocenten kun nåede 59%. Hvis 198 af Socialdemokratiets stemmer dermed i stedet var gået til Folkeflokken, så havde de røde mistet dette mandat. De nordatlantiske mandater ville således være blevet fordelt med 2 til hver blok.Hvis Ørum derudover ikke havde lavet stemmespild med 28.000 stemmer havde kristendemokraterne fået 2 mandater, som dermed var gået fra rød til blå blok. Dermed ville stillingen have været 89/90 i stedet for 92/87 til rød blok. 180 grader


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
10 years ago

“Thorning reddet af Ørum og 198 færøske stemmer”

Og det ‘Konservative’ Folkeparti og deres forfjemskede alliance med det raidkale Venstre på valgkampens første dag.

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  JensH

Og de “konservative” tumler videre rundt i manegen men det er måske bare Barfod der kæmper for sit politiske liv?

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2549784.ece

Fundersam
Fundersam
10 years ago

På Berlingskes sida såg jag att det rödaste distriktet var Nörrebro i Köpenhamn. där röstade nästan var tredje på Enhedslisten.

Jag undrar vilka har råd att bo så centralt ? Är det arbetsarklassen eller välavlönade tjänstemän i media och offentlig sektor ? Alltså “Etablissemanget”.

Någon som vet ?

Casper
Casper
10 years ago
Reply to  Fundersam

Det behøver ikke være dyrt at bo på Nørrebro. Der er masser af relativt billige/små lejligheder. Det er ikke som Stockholm, hvor hele centrum er dyrt. Nørrebro er indvandrere, studerende, unge, lavere funktionærer, enlige mødre m.v. Det er en ret blandet bydel. Etablissementet bor mere på Østerbro, den mere kreative del også på Vesterbro, men de højtlønnede bor især på Frederiksberg og i Gentofte/nord for København. De mest “almindelige” bydele i København er nok Amager, Brønshøj, Vanløse og Valby. Efter min vurdering er København ikke så opdelt som Stockholm, vi har ikke et Södermalm, hvor alle er medieansatte og venstreorienterede,… Read more »

Prudentius
10 years ago

Robinson er så modig en gut, at jeg kun kan sidde tilbage i lænestolen med følelsen af, at have rygrad som en kogt pølse.

Respekt Tommy!!!

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, og så er han svær at komme uden om. Han er jo ikke demagog eller politiker. Han er “workingclass hero” i ordets bedste forstand. Noget venstrefløjen får svært véd, at dæmme op for. Mange af AFA’s loyale fodtudser er jo netop unge teenagere, som mangler et meningsfuldt projekt at gøre oprør over. Så her er mit forslag til deres ny agenda: 1. Skån miljøet. Stop import af bl.a. Saudisk olie. Det ødelægger miljøet og understøtter et patriakalsk og menneskefjendsk styre. 2. Religion er opium for folket. Religion har mange liv på samvittigheden. Mange steder i verden dræbes og forfølges… Read more »

Skåning
Skåning
10 years ago

Jag kan inte låta bli att tänka lite kontrafaktisk historieskrivning. Ett oberikat Skåne hade varit ett gjutet borgerligt högfäste i Danmark. Hade socialdemokratin ens varit i närheten av makten i ett enat danskt rike?

Jonny
Jonny
10 years ago

Damian Thompson skriver i The Telegraph om EDL: “Is the EDL the new voice of the white working class?” Tyvärr har han en utpräglad “etablissemangssyn” på mycket, och i synnerhet på vad islam är för något: It’s pointless to argue with an EDL sympathiser that most British Muslims don’t fit this description: that Islam is a complex and fast-changing phenomenon and that Muslim ghettos are likely to be eroded by secularisation. A little learning is a dangerous thing, and EDL agitators know just enough about sharia to convince their neighbours – including black ones – that a sinister project to… Read more »

Casper
Casper
10 years ago

Det er ret vidtløftigt (og forkert) hvad 180 Grader skriver. Blå blok, inkl. Kristendemokraterne, fik 49,7 pct. af stemmerne. Rød blok fik 50,2 pct. De sidste 0,1 pct. var til løsgængerkandidater. På Færøerne er der ikke mange vælgere der cirkulerer mellem Folkeflokken og Socialdemokratiet, da de er diametralt modsatte både på højre-venstre-aksen og på rigsfællesskab/løsrivelses-aksen. Man stemmer efter ø og familiebaggrund. Man kan tænke sig alle mulige hypoteser, hvis folk havde stemt anderledes – der kunne også have været 500 vælgere som skiftede fra blå til rød blok, så ville flertallet have været større. Men tilsyneladende var det ikke udlændingepolitik… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

For en saglig gennemgang af de faktiske forhold læs: ISLAM MAGT – Europas ny virkelighed.
Karen Jespersen og Ralf Pittelkow 2010.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Heldigvis er Tommy meget ung , om 20 år er han muligvis i en position hvor han vil være den rigtige mand på det rette sted.

Itzpapalotl
Itzpapalotl
10 years ago

To dage efter valget fortæller de os, at Kurt skulle dræbes med sprængstof! Mon ikke også det kunne have flyttet 8000 stemmer? :

http://ekstrabladet.dk/112/article1622447.ece

Itzpapalotl
Itzpapalotl
10 years ago
Reply to  steen

Tak for kaffe! Uhyggeligt, at han med jævne mellemrum får lov til at løbe frit rundt i Norge. I dit link står der desuden, at han har fået sig børn også. Jeg håber virkelig, at de norske myndigheder holder ham på behørig afstand af de børn.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  steen

Det er vist på tide, at de vestlige indre efterretningstjenester udstyres med/får fornyet deres “license to kill”, hvad angår terrorister.
Der er ikke megen grund til at benytte civile domstole i terroristsager, når terroristerne jo reelt har erklæret krig mod de vestlige samfund.
Hurtig og diskret aflivning med fjernelse af alle spor skulle ikke være så vanskeligt, om ikke andet så mestrer den engelske tjeneste allerede sådant. De øvrige sikkert også.

MetteD
MetteD
10 years ago

Det forekommer mig, at Tommy Robinson virker troværdig og er dygtig til at argumentere, og det er formodentlig “blot” at holde ud, indtil bevægelsen bliver så omfangsrig, at man er nødt til at tage den alvorligt og lytte til den, hvilket man selvfølgelig forlængst burde havde gjort. Men “eliten” lytter ikke til dem på “bunden”, som Robinson betegner sig selv og medlemmerne af EDL, og Labour svigtede dem for mange år siden.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  MetteD

Hvis visse elementer hos EDL har haft tilbøjelighed til mere eller mindre voldelig fremfærd, var det måske også lige værd at betænke hvorfra de er opstået. Det er vel ikke ligefrem en flok tidligere søndags-skoledrenge. Det er arbejderklassens drenge, og i England er den altså ret hård.

MetteD
MetteD
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, det tænkte jeg også, og Michael Coren kender jo miljøet fra egen opvækst.

Jeg har boet i England og holdt mine fleste ferier på Det britiske øer, og jeg har helt på det rene, at man ikke umiddelbart kan sammenligne deres arbejdermiljøer med det danske, som ikke er nær så hårdt.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Tommy Robinson virker letter rystet efter at have smagt på det engelske fængeselsvæsen… eller som Bond plejer at sige ,`”shaken but not stirred “

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x