23
sep
Seneste opdatering: 25/9-11 kl. 1636
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi har haft fat i den koptiske præst før: Father Zakaria Botros, also known as Islam’s “Public Enemy #1,” is back. Fader Botros siger ligesom så mange andre lærde, at islam er langt mere poltik en religion. En CIA underviser siger i dette klip, “islam er 17 % religion og 83 % politik.” I Sverige har de en minister, Nyamko Sabuni, der er meget klogere på islam end de skriftlærde, hun siger i dag i denne artikel, at “det slet ikke er sandt.” Døm selv om, hvad der er sandt.

Henrik Dahl: En rød regering holder to år

En analyse af valget, der overholder alle krav om skarphed og i tilgift er morsom. Anbefales især for svensk journalister i Danmarks-eufori. Vi ved, I kigger forbi, men vi siger det ikke videre. Det bliver to underholdende år, at se denne samling “galninge” i aktion så “alle og enhver i vælgerbefolkningen kan se, hvor tåbelig og uduelig og verdensfjern, den nye regering og dens faste flertal er.” Man er ikke forvænt med underholdning fra Christiansborg.

Jeg har altid opfattet udtrykket blokpolitik som en ideologisk afledningsmanøvre. På over­fladen lyder det som noget generelt. Et odiøst fænomen, der har mangfoldige manifestationer, som kan sammenfattes i begrebet b. Men som det er med alle ideologiske udtryk, betyder det i virkeligheden noget andet: politik uden De Radikale. For sandheden er, at Radikale Venstre aldrig har haft problemer med at gennemføre stor lovgivning med små flertal. Tænk blot på skattereformen i 1994 eller Pinsepakken i 1998.

At blokpolitik i virkeligheden aldrig har betydet andet end politik uden De Radikale, men at partiet i øvrigt ikke har nogen pro­blemer med at tryne selv meget store mindretal, får vi snart at se. Sagen er nemlig, at medmindre Lars Løkke og Pia Kjærsgaard føler, de trænger til fire års restitution, har de ingen fornuftig grund til at samarbejde med Helle Thorning-Schmidts nye, uhørt splittede regering […]

Hvor det ender, får vi at se. Men her og nu sætter jeg mit ry som politisk analytiker ind på den påstand, at Helle Thorning-Schmidts regering vil blive ustabil og kortvarig. Mit bedste gæt er, at næste valg bliver i 2013 (eller over den strandede finanslov for 2013), og at Rød Blok vil gå ind i kampen med katastrofale meningsmålinger. Analyse af valgresultatet 2011, Helle vil stege i sit eget flertal.


Saint-Denis i Paris: En kristen ø i et muslimsk hav

Cathédrale royale de Saint-Denis er Frankrigs “Roskilde Domkirke” – deres kongegrave gennem 1000 år. Den ligger kun 9 kilometer fra Île de la Cité og Notre Dame. Et no-go area strøget af turistguidernes tur-kort.

France still looks like and feels like France in the centre of Paris. You do not have to travel very far from the usual tourist sites, however, to start to understand the French ban on the full Islamic face-veil, which saw the first token conviction this week.One tourist site that has quietly slipped off the traditional itineraries, for very good reasons, is the Basilica of Saint-Denis. Resting place of French kings and queens for more than a thousand years, the cathedral will see the interment next year of recently rediscovered remains of Henry IV. Ask Parisians if they have ever been to visit and they will say, almost uniformly, that they have not.

France’s equivalent to Westminster Abbey sits is today a forsaken Christian island in a surrounding Islamic sea. The population is 70% Muslim. French police publicly list much of the district as a no-go area. Walking through the area, one wonders not only whether one is really in France but whether one is even in Europe……A gay acquaintance of mine has been attacked three times in the neighbourhood while travelling to visit friends.[..]

When, a few years ago, a philosophy teacher by the name of Robert Redeker wrote in Le Figaro newspaper that Muhammad was ‘a merciless warlord, a looter, a mass-murderer of Jews and a polygamist’ and that the Koran is ‘a book of incredible violence’ he was quickly forced into hiding after credible death-threats. Instead of the French Republic rallying to the support of free speech and the basic liberties of one of its citizens, he faced an extraordinary wave of elite condemnation for having ventured to speak of Islam in such terms in the first place. The cravenness of the response is all the more stark given that both were statements of historical fact. The Mail: The alleged persecution of French Muslims is an extravagant fantasy – (Og et helt aktuelt À Propos :Amnesty Deplores Unjust French Niqab Fines.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

LFPC Som et eksempel på en borgers udvikling – så gik jeg fra alene at kritisere muslimerne for deres adfærd i de vestlige lande, til at fokusere på politikerne. Nu har jeg fokus på mig selv/os selv/ befolkningen fordi, ja vi har været og er, for alt for manges vedkommende, stadig for sløve og slappe. Hvilket har medvirket til at politikerne har kunnet gør hvad de har gjort/gør og at de indvandrende muslimer kan opføre sig som det passer dem. Havde vi som befolkning for længe siden sat hælene i jorden og krævet stop for den arabisk-islamiske indvandring var det… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Zenster, Goldman og alle de andre, der ser dommedag nærme sig, men er overbeviste om at der på den anden side – trods mange ofre – er en “lykkelig” udgang er jo håbløst naive. Mærk dog tidsånden!!! Mediebilledet bugner med venstreorienterede labaner, der slår kors for sig og er parate til klappe DF’ere ned, en Carsten Jensen der har skruet op for retorikken, hvem troede det kunne være muligt, og alle mulige frådende leftloonies der står på spring? Jeg er hamrende pessimist, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at dingle fra lygtepæle landet over, hver og én!… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Frank P

Jeg deler nok din generelle pessimisme, men det du opremser her er alt for meget på alt for kort tid. Jeg vil hellere udtrykke det langsigtede lidt mere forsigtigt: Om 50 år er det område der i dag kaldes Danmark langt fattigere, mere voldeligt og mere fragmenteret end i dag. Dette kan dække over et bredt spektrum af udviklingsforløb. Perioden 1945-2000 vil for altid stå som den bedste i alle henseender, og til den tid vil ingen kunne forestille sig noget bare tilnærmelsesvis så godt. Jeg er egentlig også mere skræmt af de vestlige befolkningers endeløse passivitet, end af de… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  LFPC

Jeg ser faresignaler alle mulige steder: økonomisk, demografisk, socialt, kulturelt, religiøst. Faresignaler, der når de spiller sammen accellererer udviklingen helt katastrofalt hurtigt. Tror mange herinde er blinde for den økonomiske vinkel, den at de vestlige samfund over en bred kam er på røven, jeg klandrer jer ikke, her er I måske lige så uoplyste som den gennemsnitlige dansker når det kommer til kulturberigelsen. For hver muslim der fødes på det europæiske kontinent, jo større vokser sandsynligheden for at det eksploderer lige om lidt. For hver muslim, der vælger at tage til Europa, jo større vokser sandsynligheden for at det eksploderer… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Frank P

Jeg har meget svært ved se de europæiske stater for alvor begynde at forfølge deres borgere over politisk ukorrekte meninger/demonstrationer. Tværtimod er problemet nærmere at staterne er svækket enormt, måske fatalt, af multikulturen og menneskerettighedssystemet. Vi ser igen og igen bander, imamer, ældreråd, osv. presse og true enorme administrationer med tusindvis af ansatte til eftergivelse og underkastelse. Herhjemme (Og i langt højere grad i resten af Vesteuropa) er væbnede grupper af muslimer simpelthen blevet noget vi lever med og noget som staten reelt accepterer på sit territorium. Staterne kan i mindre og i mindre grad beskytte de indfødte europæiske befolkninger… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Lidt lokalhistorie jeg fandt eller faldt over i anden sammenhæng, med tråde til Frankrig og Sverige, indre eksil førhen:
http://www.torehartung.se/content/gatunamn-med-historia-hasselrotsvagen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Snaphanen. Jeg må endnu en gang komplimentere dette site, Snaphanen for sin position på nettet og for sin kommenterende læserskare. Jeg kan naturligvis ikke med sikkerhed afgøre, hvordan det har kunnet lade sig gøre, at kommentarerne gennem årene i det væsentlige såvel som i det kvalitative har vist en konstant opadgående kurve. Det må klart have noget at gøre med den måde Steen og LFPC arbejder med Snaphanen på. Men det har også noget at gøre med selvrespekt blandt Snaphanens kommentatorer. Over tid har det været en fornøjelse at følge forbedringerne. Der er et bundniveau, man hele tiden har… Read more »

Svend
Svend
10 years ago
Reply to  steen

Så vær søde at passe godt på jer selv, snaphanerne kan ikke undvære jer. Jeres blog er vigtigere nu end nogensinde.

Prudentius
10 years ago

Man kan kun beundre Zakaria Botros!

Dernæst er det sjovt at se hvor let sandheden i virkeligheden er. Islam er noget voldeligt bras født af Muhammeds griske sammenblanding af religion og politik. Læs lidt i koranen eller kig ud af vinduet, hvis du stadig er i tvivl.

Længere er den virkelig ikke og Coren præsentere disse udødelige facts med den afslappede naturlighed der hører det åbenlyse til.

Tim
Tim
10 years ago

Racisme i Saudi Arabien…Ezra Levant
http://www.youtube.com/watch?v=z73RaTz2pYA

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x