3
okt
Seneste opdatering: 4/10-11 kl. 2113
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vores nye statsminister er det største eksperiment siden 1849, og danskerne er meget modige, at de har sat et så uerfarent menneske ind som statsminister.Claes Kastholm i P 1

Tidligere kommunister i Statsministeriet, Vækst- og Erhvervsministeriet og Kulturministeriet. En af dem, den luftige spradebasse og Århus AFA Uffe Elbæk, vil vil bl.a. nedlægge Gamle Scene på Det Kongelige Teater. Han vil også flytte Den Kongelige Ballet sammen med Den Kongelige Opera og reducere antallet af symfoniorkestre, give mindre i støtte til kirkemusik og nedlægge FM-båndet. Musik er godt, pop er bedre. Rød kulturpolitik har i 40 år siden Niels Mathiasen været “don’t look back.” Den er svensk: “Alt af værdi er fremtid.” Fremtiden er altid bedre end fortiden, evigheden er måske nu, men særligt i morgen. “Jugend, vorwärts.” Bøger, balletter, symfonikere og kirker samler støv og koster penge, “forbugerne” gider ikke have dem. Vi har ikke nogen arv, der ikke kan moderniseres bort med et kvikt pennestrøg.”Tous les hommes sont mortels.” Det falder dem aldrig ind, at når vi ikke føler os hjemme i vores nutid, kunne det hjemlige fundament findes i arven og fortiden. Vi kører for at køre, for at forlade noget, ikke for at ankomme.

Øjebliksbillede, screenshot fra TV-Avisen: Thorning den yngre i den sydlige, københavnske forstad Ishøj, hvor hun næppe ville bryde sig om at bo i dag. Østerbro og Ingrid Jespersens Højere Pigeskole, det er mere i tidens Radikal- Socialdemokratiske klang. Snart rygtes det snart blandt menneskehandlerne, at grænserne er åbnere, så ender hun på Marienborg med socialrealistisk udsigt til Bagsværd Sø. Først lukker de hendes Kuhlausgade i hver sin ende, ligesom Downing Street er blevet et gated community. Anker Jørgensen på Borgbjergvej i Sydhavnen, som man kan møde nede i ismejeriet om morgenen, det er den fiktion ældre og yngre socialdemokrater stadig lever i. Alt kan ramle, men eventyret består. “Fortællingen”, som det hedder i marketingsprog.

Jeg var lige ved at tage forbi Amalienborg for at tage nogle billeder af den nye regering, men man skal ikke udfordre skæbnen, i dette tilfælde humøret, der også er en slags skæbne, og der er alligevel så mange andre fotografer, og billederne ville ikke vise noget, ingen kender. Det skulle lige være af publikum. At tænke sig, at Thorning skulle nå det, der aldrig lykkedes hendes yderst bjergsomme – og lad os bare sige det pænt – “pragmatiske” svigerfar, Lord Kinnock, der forhandlede missiler med Kreml bagom ryggen på den engelske regering i 1980érne. Nu bliver der fest i det lille arbejderhjem i byggeforeningshuset på Østerbro.

Kastholm mener denne regering holder i to år. Det mener Lars Løkke selvfølgelig også, selvom han er for klog til at sige det. Jeg mener, at de borgerlige trængte til en tænkepause, og at de ikke kunne ønske sig at være opposition til noget mere vakkelvorent, så alt i alt er der ingen grund til at forhøje dosen af lykkepiller. Det her ender som en voldsom skuffelse for det samlede, svenske journalistforbund, men først af alle bliver danske postkommunister skuffede, og så skal Vestager og Thorning have DF som støttekorset, og så begynder underholdningen. Nok er politik blodig alvor, men man skal ikke kimse af, at det er også teater. Dilletant-teater med en guds velsignelse af instruktører, som regel kemisk renset for originale replikker. Det var derfor, jeg ikke pluggede mit 15 tommer TV til, som jeg plejede at bruge i Småland, som har alle mulige kanaler. Det kan vente, selvom man er firs år, kan det sagtens vente. (Glenys and Neil Kinnock have six state pensions.)

Goliath mod David – PK mod PI

Der sker noget interessant i Tyskland og Sverige, og det sker samtidigt og af de samme grunde. Tyske og svenske medier har lanceret en kampagne mod de største anti-immigrationblogs. De har gjort det fordi indvandringsmodstanden er stigende og fordi deres egne oplag er faldende. I Sverige er svensk Politisk Inkorrekt nu en større nyhedsside end Sydsvenskan og næsten lige så stor som “Sveriges Berlingske Tidende,” Svenska Dagbladet. Det går jo ikke, og det gør ondt på det tidligere “åsiktsmonopol.” Säpo må granske bloggen PI, trygler de stærkt venstredrejede nazistjægere, Expo. Græsrødder er fine, hvis de er harmløse og mener det rigtige. Ellers er de “populister” og “islamofober”, og det kan jo ende med, at EU må gribe ind for at “forsvare demokratiet.” Indtil videre har de ikke opnået andet, end at levere ubetalelig reklame for de samme blogs, næsten i samme kaliber som norske medier lykkedes med at reklamere for Fjordman, Document.no og Gates of Vienna. Man bør tænke sig godt om, inden man lancerer en kampagne mod det frie ord.

The German government is debating whether to increase surveillance of German citizens who are trying to prevent the spread of radical Islam in Germany.The move comes in reaction to a three-week-long smear campaign by members of the German mainstream media, who have been relentless in their efforts to discredit the so-called counter-jihad movement in Germany.[..]

A particular object of wrath is a highly popular German-language Internet website called Politically Incorrect (PI), which over the years has grown into a major information resource for people concerned about the spread of Islam in Germany. PI’s motto reads “Against the Mainstream, Pro-American, Pro-Israel, Against the Islamification of Europe” — which represents everything the German left abhors. Not surprisingly, many German media elites want PI shut down. German Multiculturalists Declare War on Critics of Islam

En Sverigedemokraterna närstående sajt ger utrymme för hot och rasistiska påhopp som skulle kunna leda till åtal om de publicerades i en tidning. Men de anonyma personerna bakom Politiskt ­inkorrekt tar inga risker. De påverkar utan att synas. Sydsvenskan: I nätskuggan (Svensk PI:Gammelmedia får allt kallare fötter.)

Sveriges Radios to programmer om svensk PI: Politiskt inkorrekt gömmer sig från lagen, Inifrån Politiskt inkorrekt och spräckt pixling.

Obama i ‘kontroversielt’ selskab

Vi beskæftiger os kun i begrænset omfang med amerikanske indenrigspolitiske forhold, og normalt kun hvis der er paralleller eller forbindelser til europæiske aktører. Men dette billede og historien bag vil jeg umiddelbart gætte på ikke bliver forsidestof hverken her eller på den anden side af Atlanten, og vil vel på den måde også være en historie i kraft af dette: Hykleriet der gør at en Sarah Palin eller en George W. Bush holdes i kort snor og under skarpt opsyn, mens Skt. Barack intet forkert kan gøre. Men lad os nu se. Der har været nogle forbavsende kritisk afdækkende artikler i medierne om Enhedslisten på det seneste, så man kunne da håbe på nyfunden journalistisk nysgerrighed (LFPC).

New photographs obtained exclusively by BigGovernment.com reveal that Barack Obama appeared and marched with members of the New Black Panther Party as he campaigned for president in Selma, Alabama in March 2007.

The photographs, captured from a Flickr photo-sharing account before it was scrubbed, are the latest evidence of the mainstream media’s failure to examine Obama’s extremist ties and radical roots.

In addition, the new images raise questions about the possible motives of the Obama administration in its infamous decision to drop the prosecution of the Panthers for voter intimidation.

The images, presented below, also renew doubts about the transparency of the White House’s guest logs–in particular, whether Panther National Chief Malik Zulu Shabazz is the same “Malik Shabazz” listed among the Obama administration’s early visitors. […] Shock Photos: Candidate Obama Appeared And Marched With New Black Panther Party in 2007

Spengler: Ikke verdens ende, bare europæernes

[…] So the Eurocrats spin one unworkable, unacceptable bailout scheme after another. And each time the Greeks display their empty pockets and grin. Both sides are existentially incapable of doing what is required. Neither Eurocrats nor Greek (or Italian) politicians would find employment in the post-crisis world.[…]

Remember that two thirds of the world’s population (China, India, peripheral Asia, Latin America) is still enjoying strong economic growth. The US economy is weak but not crashing. Europe is a big chunk of the world’s GDP, and it is crashing, but its importance is diminishing by the year. It’s not the end of the world; it’s just the end of the Europeans. David P. Goldman (Spengler): A Beautiful Mess

Drik kaffe med profeten – og støt Kurt Westergaard og ytringsfriheden

Den 30. september var seksårsdagen for Jyllands-Postens offentliggørelse af Kurt Westergaards berømte tegning af profeten med en bombe i turbanen. Kruset, der koster 50 kr. (eksklusiv porto), tåler maskinvask uden at billedet lider skade. Overskuddet fra salget deles mellem Kurt Westergaard og Trykkefrihedsselskabet.Køb det her.

Lindängen, Malmö.

Af Thomas Nydahl

Jag kom 1972 till nybyggda Motetten som är en del av Malmös södra förort Lindängen. Jag skulle bli pappa för första gången. Vi flyttade in i en tvårumslägenhet på trettonde våningen, med en svindlande och kuslig utsikt över Malmö och Själland. Vår första son föddes i maj 1973. Vi skaffade en större lägenhet i samma område, nu på andra våningen i den serie låghus som byggts i sextonvåningshusets skugga.

Lindängen är för mig starten på vuxenlivet. Där började det liv som stod oskrivet framför mig. Jag arbetade på Nordsjö Färgfabrik då. Den trötthet och lösningsmedelsrusighet jag kände varje kväll var inte möjlig att kombinera med familjeliv. Mycket av tiden sov jag bort.

Lindängen var på 1970-talet en förort man stod ut att leva i. Mycket lite skrämde mig. Det var ju mitt Malmö, det jag levt i sedan jag föddes på Rasmusgatan 1952. Jag hade min bröllopsfest där på trettonde våningen i Motetten. Jag var politiskt aktiv där. Mina familjepromenader, mina timmar i sandlådan med sonen – allt detta var Lindängen för mig. Redan åren efter att vi flyttat därifrån började förändringen komma. Bråken blev fler. Motsättningarna större. Under 1990-talet och hela vägen fram till idag växte våldet in i andra uttrycksformer: det blev skjutvapen, det blev kriminella falanger som stred mot varandra. Den marknad de ville kontrollera fanns och finns ju också ute i Lindängen. Den marknaden omfattar allt ifrån narkotika till vapen och prostitution.

Efter Lindängen bodde vi också på Nydala och Bellevuegården. Det var två förorter som betraktades som trygga och stabila. När vi definitivt lämnade Malmö 1981 hade Bellevuegården förvandlats till getto. Mitt sista minne är hur två mycket unga pojkar bryter upp låsen till min moped. Jag står på balkongen och ropar åt dem att de ska lämna platsen. De skriker att jag ska skita i det de håller på med. Först när jag går ut ger de upp.

Den kommande natten, innan vi skulle styra kosan till Tollarp, via Ystad i sex månader, fick jag ringa polisen. Då jagade några yngre män varandra med dragna knivar. Jag såg genom dörrens titthål hur en satt ovanpå en annan i trapphuset med sin kniv mot den liggande mannens ansikte. Blåljus och sirener var inget jag ville erbjuda mina barn som vardagsmusik. När jag läser om hur ett barn våldtagits på Lindängen snörs min strupe samman…….


Jag vet precis var platsen ligger där den tolvåriga flickan igår utsattes för detta vidriga brott. Polisen betecknar våldtäkten som grov och tror att det är samma gärningsman som slagit till två gånger tidigare i angränsande förorter.

Avvecklingen av Malmö går rasande snabbt. De som vill se, ser det också. Många vill inte se och betraktar varje rån, misshandel, våldtäkt, mord, brandbomb eller annat brott som isolerade företeelser. De ser inte att Malmös förvandling till en stad delad i två halvor ligger till grund för avvecklingen. Sådana osynliga gränslinjer i en stad blir som pisksnärtar in i den halva av befolkningen som vill leva ett anständigt liv. Långt in i familjerna slår dessa piskor och budskapet är entydigt. Här kan man inte leva, om man inte också varje dag ska påminnas om gettots villkor. Att det dessutom finns andra gränslinjer gör inte saken bättre. Så blir till exempel de fattiga allt fattigare. Malmö var en stolt arbetarstad med tung och viktig industri. Där arbetarklassen levde finns idag mest getton. Mitt födelsekvarter Sevedsplan är ett skrämmande exempel på det.

Se de tilhørende fotografier her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben F1 JensenJ
Preben F1 JensenJ
10 years ago

Hej Ja, undskyld jeg spørger, men jeg overvejer at deltage i debatten her, af og til. Men er dette snaphanens hovedspor hvad angår debat? Eller er debatten opdelt og placeret forskellige steder? Og hvorfor er der ikke en lidt tydeligere hevisning til eller invitation til at deltage i snaphanens debatter?

Så er der Uriasposten? Er der almindelig adgang ligesom på f.eks. jps blogs??

Håber at nogen vil svare. På forhånd tak.

trackback

[…] Snaphanen Dela:TwitterFacebookE-postSkriv utLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

trackback

[…] Snaphanen 2011-10-05, 11:14 (uppdaterat 2011-10-05, 11:14) | Kategori(er): Inrikes, Krönika, Mångkultur /* */ /* */ /* */ […]

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Det er de særeste associationer der kan opstå, når jeg hører om statsministerens bolig, er det jo egentlig tæt ved Karl Christian Lammers, tidligere min lærer og vejleder, jeg formoder stadig en af landets største kendere af det moderne Tyskland. Blandt meget andet forfatter til bogen: Goebbels – Hitlers spindoktor, 2. udgave edn, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 15. maj 2010. http://saxoinstitute.ku.dk/staff/beskrivelse/?id=21778&f=3 Noget andet. Faldt efter statsministerens tiltrædelsestale via læsning i Børsen over: http://www.stm.dk/publikationer/Et_Danmark_der_staar_sammen_11/Regeringsgrundlag_okt_2011.pdf hvorfra passager var identiske med tiltrædelsestalen. Det mest opløftende fandt jeg var ytringen: Cykling er et billigt, sundt og forureningsfrit transportmiddel. Det er en vigtig prioritering… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Snaphanen bør efter min mening have korrespondenter i alle de største byer i Danmark. Der er seriøst potentiale til et kritisk og ramsaltet, kættersk medieforetagende der kan udfordre og udstille DanMarx Radio og TV-2much.
Jeg elsker den sardoniske galgenhumor der driver ned af væggene hver gang man åbner for . . . Hanen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Just the other week, it was revealed that the first Shariah Law court had opened in the Belgium city of Antwerp – a city which has a 10% Muslim population. There are also well over 85 Shariah courts operating in the United Kingdom according to a recent study by an independent UK-based think-tank. In the first of a special two-part report on the spread of Shariah Law, Clarion Fund’s Senior Fellow Clare M. Lopez, examines the systematic and subversive creeping of Islamic Shariah Law in Europe and the United States. Islamic Law Conquering the West by Clare M. Lopez Western… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Dhimmikrati. De største taber af dette valg er den danske befolkning og det danske samfund. Med Barbie Helle og sharia- listen samt De Radikale svensker vil Danmark for altid forblive et Uland. Danskerne er til grin, ni ud af ti mærkesager, valgløfter eller valgflæsk er forsvundet. Altså man vandt valget med løgne. Det eneste valg løfte, der står ved magt er, at vi skal have nogle flere geddeknipper, kameldriver og bedetæpper altså den direkte vej til Allah´s det levende helvede. Et meget mærkeligt valg! Helle dumgås tabte valget ( hun fik mindst stemmer) og blev statsminister. Lars Løkke og Venstre… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@Vivi Andersen Jeg er naturligvis helt enig med dig. Nu tror jeg der i rød blok er forskellige motiver til at man ønsker denne helt uansvarlige lempelse, så lad mig bare tage fat i de Radikales motiv her, (eller et af deres motiver her). Du skriver: “Det er uansvarligt i forhold til vores egne efterkommere, der fortsat skal leve i det danske samfund som er DERES , som skal køre landet videre efter vores generationer” Sådan ser de kulturradikale i Det Radikale Venstre det slet ikke. De mener ikke, at det man kalder “Danskerne” har nogen førsteret på det område… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  JensH

Min opfattelse af sagen ligger vist nærmest midt imellem din og Vivis. Jeg tror egentlig nok, at de er klar over, at der er problemer – det er jo ikke for sjov, at de sætter deres egne børn i “hvide”, dvs danske skoler – men de tror, at problemerne løser sig selv, eller er til at leve med. Her ser de bort fra 1.400 års erfaringer. Men de er villige til at påføre landet disse problemer, fordi de mener, at det er vores pligt – altså gutmenschen – eller fordi de tror, der er penge i det. Jeg er overbevist… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

JENS H. Det er sågu da helt ustyrligt, at politikerne ikke kan se, at det mest fornuftige er IKKE at lempe på noget som helst i forbindelse med indvandrings politikken ! Det er ikke flere disintegrerebare, ikke-produktive muslimer vi har brug for. Alle, ALLE ved pr. empiri at hovedparten af den type indvandrere betyder livslange forsørgelse hvilket også bliver deres efterkommeres lod og danskernes økonomiske, som menneskelige byrder ! Dette poker game med vores land og med danskernes tilværelser er SÅ uanstændigt at jeg ikke har ord for det ! Det er uansvarligt i forhold til vores egne efterkommere, der… Read more »

Augustin
10 years ago

Man kan så sige at forskellen på før og nu er at, nu har der i de sidste ti år været så meget fokus på indvandrer-problematikken, at tiden dårligt kan rulles tilbage. Alle de der før så brændende ønskede DF og deres synspunkter hen hvor peberet gror, vil nu få kam til deres hår, hvergang de ønsker at ændre noget. Nu vil de Radikale blive stillet til ansvar hele tiden. Den røde regering vil skulle svarer på spørgsmål om samtlige problemstillinger, vedr. lempelser på udlændinge-området, de aldrig havde turde drømme om og da slet ikke har svar på. Det hele… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Ligegyldigt om Erik Morgan er “gammelsvensker” eller “nybygger” så burde han steriliseres omgående. Kriminelle elementer, om det så er etnisk lokale eller indvandrede af slagsen avler jo sateme som rotter her i det postkulturelle Vesten.

JensH
JensH
10 years ago

@Hilmar

Nej, ifølge det Svenske svar på Komiske Ali, Professor Jerzy Sanecki, så skyldes drabet på denne kvindelige fængselsbetjent følgende:

“Professor Jerzy Sanecki understreger, at fængsler er blandt de farligste arbejdspladser overhovedet med indsatte som lider af misbrug og sociale problemer.
“Jeg kan ikke understrege det tilstrækkeligt, hvor desperate de indsatte kan være,” siger han.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-44297185:svensk-fængselsbetjent-tævet-ihjel.html

Så det er ifølge “främlingsfientlighet” der er årsagen i dette tilfælde. Det er selve det faktum, at det Svenske samfund er så umenneskeligt, at det spærrer folk inde.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Tragiske (men måske øjen-åbnende) nyheder fra Sverige: kvindelig fængselsbetjent tæsket ihjel af “farlig fange”. Her fra ekstrabladet og her fra expressen.se. Intet signalement af gerningsmanden. Taget den skandinaviske presse-habitus om at skåne læserne for ubekvemme og ikke-statsgodkendte fakta om berigende voldsmænds etnicitet samt den svenske fængsels-demografi i betragtning, kan jeg have mine mistanker . . . men indtil andet er bevist må vi som udgangspunkt formode at der er tale om en “gammelsvensker”. Og under alle omstændigheder; hvis det er en nybygger, er han utvivlsomt blevet drevet til handlingen af den allestedsnærværende främlingsfientlighet og sociale eksklusion.

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  steen

Note :

PI har tilsyneladende fjernet den beskrivelse du linker til !!

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Ang. Obama kan jeg anbefale den her tale af den selvstændige journalist Jack Cashill. Interessant, morsomt og grænsende til det vanvidsfremkaldende hvordan europæere og i særdeleshed skandinaver stadig nægter at fravige en tomme fra det massemedie-glansbillede af Obama (rigtigt navn: Barry Soetoro) som de én gang er blevet indpodet med. I USA har store dele af befolkningen gennemskuet ham som globalisternes marionet for flere år siden . . . i Danmark har man på fornemmelsen at 90% af befolkningen stadig ville betragte ham som det tætteste på den genopstandne Jesus siden Michael Jackson selv efter at have overværet ham voldtage… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Jeg drømmer om en V O regering, gerne med Pind som statsminister. Det er der mange danskere, der gør. De ved det bare ikke endnu”

Det ville virkelig være en drømme-regering. Søren Pind har virkelig udviklet sig fra en typisk lalle-libreal til en sand borgerlig værdikæmper. Jeg ved det ikke, men måske det var de praktiske erfaringer med ‘integrations-problemerne’ i Københavns Kommune der fik ham ’til at vågne op og lugte kaffen’.

Kristendhimmi
Kristendhimmi
10 years ago

PI. Jämförelsen mellan PI och SVD är på tok överdrivet, men jämför man PI med sydsvenska är de lika stora enligt Alexa. Vilket betyder att PI har blivit en maktfaktor i svensk media. Detta är ett faktum och SRs reportage är ett slags erkännande av den bilden. Gällande kommentarer på PI. Jag tycker att det är märkligt att vänsternissar är så fixerade vid kommentasfälten. Opassande kommentarer skylls alltid på SD och dess anhängare. Det skylls oftast på en organiserad SD propagandamaskin. Det verkar som om vänstern vill tvinga oss att älska alla. Men många inser att det är omöjligt att… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@steen “Jeg mener, at de borgerlige trængte til en tænkepause, og at de ikke kunne ønske sig at være opposition til noget mere vakkelvorent,” Jeg er delvis enig. Men det med, at de røde kun holder to år er jeg langt fra sikker på. Lad os sige den nuværende RAF-regering falder efter to år, hvem siger så de borgerlige automatisk vinder??? Poul Schlüter sad i sit første 1,5 år på mindst lige så usikkert et parlamentarisk flertal, (De radikale og det dengang ‘anakistiske’ Fremskridtsparti under ledelse af Glistrup), og Schlüter sejrede altså da han føste gang mødte vælgerne i januar… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  JensH

Man kan så sige at forskellen på før og nu er at, nu har der i de sidste ti år været så meget fokus på indvandrer-problematikken, at tiden dårligt kan rulles tilbage. Alle de der før så brændende ønskede DF og deres synspunkter hen hvor peberet gror, vil nu få kam til deres hår, hvergang de ønsker at ændre noget. Nu vil de Radikale blive stillet til ansvar hele tiden. Den røde regering vil skulle svarer på spørgsmål om samtlige problemstillinger, vedr. lempelser på udlændinge-området, de aldrig havde turde drømme om og da slet ikke har svar på. Det hele… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Godt set, PA! 😉 De kan ikke bare rulle tiden tilbage til 90’erne, selv om de gerne ville. Den går bare ikke længere med at kalde enhver seriøs kritiker af indvandringen og dens meget alvorlige konsekvenser for Dk og danskerne for racist, nazist, fascist, xenofob, provinsiel landsbytosse eller “nationalromantisk Morten Korch-læser”. Deres “gode gamle Morten Kjærum-dage” er for længst forbi, og det vil de i den grad få at føle, selv om de sikkert allerede nu har planerne klar til genopdragelse af det danske folk, så det kan lære at elske “kultuberigelsen”. Og indser S især ikke dette i en… Read more »

PK
PK
10 years ago

Ang. mord og andet i Sverige så har een lagt mærke til i svenske aviser, at
der aldrig kommer et signalement, hvis det er fremmede, som dræber og volder.
Gælder det også i de mange romaner, som udkommer i Sverige om kriminalitet?
Min sidste krimi fra sverige var Kerstin Ekmans” Hændelser ved vand” fra 1993.
Jeg har ikke rigtigt haft lyst til at læse senere udgivelser.
Så , er der forskel på pressen og romanens verden?

mea culpa
mea culpa
10 years ago

Jeg brækker mig i lårfede kaskader over DKs fremtid, eller snarere mangel på samme 🙁

Prudentius
10 years ago

“…danskerne er meget modige…” Eller bare dumme eller forkælede eller en blanding af de to! Nu tror jeg ikke Thornings erfarenhed eller ikke-erfarenhed har det store at sige. Problemet er at hun er allieret med tre religiøse partier; farisæerne i det Radikale Venstre (med streg under Radikale, det er ikke falsk varebetegnelse), saddukæerne i SF og manikæerne i Einheitslisten. Derudover er problemet at de andre partier, minus DF, ikke kan finde ud af at sige nej til multikulturalismen, men fortsat, om end halvhjertet, brænder røgelse ved dens altre. Kan danskerne ikke længere finde ud af hvad der er op og… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Apropå Politiskt Inkorrekt. PI raderar och blockerar en för att man inte har exakt samma uppfattning som dem, eller för att man rättar stora fel som de gör. Stilen att inte tolerera skillnader i åsikter eller få sanningen förklarad när det publicerats felaktigheter känns totalitär och PI är bevisligen (har bevis i form av hur PI agerar) långt värre i åsiktscensur än MSM. Jämte att PI med jämna mellanrum själva har rasistiska eller på andra sätt klandervärda inlägg accepterar de mängder av grova och råa kommentarer mot bl a muslimer, t o m när artiklar inte berört muslimer, och det… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Lindängen: Dagens globaliserade kommunister ser alla västerlänningar som “borgarsvin” och islam som den slutliga lösningen på borgarfrågan.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Tak for kaffe! – nu bliver der da ballade igen, igen 😉

Olav
Olav
10 years ago

Bemøter man PKer med realpolitikk, faller i regelen deres argumenter døde til jorden.
Det dårligste måten å forsvare sitt samfunn på, er å innlate seg i diskurs om teori, der disse kan manipulere. Det er også det eneste de kan, teoretikere som de er..
Jamført med far og farfars generasjoner, eier de en forkvaklet moral, som de har lyktes å overføre til mange av våre unge, fordi de dominerer våre institusjoner for påvirkning.
For å “hjelpe” verdens svake, ofrer de hjelpen til våre egne svake, ved å sidestille disse med hverandre.

Svenskasvensson
10 years ago

Sverige kommer bli nästa land som ansöker om nödlån hos EU, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/03/sverige-ar-eus-socialkontor/

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x