8
okt
Seneste opdatering: 9/10-11 kl. 1136
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Christopher Caldwells “Reflections on the Revolution in Europe” udkom i denne uge på fransk. Når man ser reaktionerne på denne ret moderate og besindige forfatter – Un livre islamophobe commence à être médiatisé en France‎, – bliver man lige så bekymret over “de intellektuelle”, som Caldwell gør. Der er for få rengøringsjobs og gadefejerjobs i det nye Europa. Hvorfor skulle al last nu også over på containere, og hvorfor er der ingen bryggeriarbejdere i København længere ? For hver gang der forsvinder en mand med en kost, kommer der en ny ‘cand. nicht viel’ og humor- eller kønsforsker i omløb.

Svensk blogger skæmt til tavshed

Hans namn är Roger Sällström och kommer ifrån Kalmar. Han väckte en viss uppmärksamhet 2010 då han tältade i Lars Vilks trädgård som protest mot hoten konstnären utsattes för.

Många har hört av sig och frågat vad som hänt mig och bloggen. Efter (yttre) påtryckningar så har jag bestämt att lägga ner denna blogg, och mitt bloggande om islam. Det som skett är att det uppstått en situation, som mer eller tvingar mig att dra mig undan. Med bloggandet, Twitter och min Facebook.

Så länge hot varit riktade direkt emot mig, så har jag tagit detta. Man har istället nu bytt taktik och börjat ge sig på människor i min närhet. För att värna om deras säkerhet, så lägger jag helt enkelt ner detta.
Det pågår en process i vårt samhälle som många blundar för. Många gånger av ideologiska skäl, men oftast av ren dumhet och okunskap. Det pågår en så kallad islamisering/arabisering. Religion vinner makt, medeltid och dogma håller sakta på att ta över. Det där med ett uppvaknande, det kommer ske. Då är det dock försent.
Må väl…. Rogerhttp://allahuakbar.se/wordpress/

SD – dem de andre ikke må lege med

Sveriges Riksdag er verdens største og mest undernormerede børnhave. 349 småbørn, og ikke en eneste pædagog. De har levet højt på at kalde Sverigedemokraterne “ikke-demokratiske”. Hvad kalder de mon det, at de ikke vil diskutere med et folkeligt valgt parti på TV? Indfør en pinlighedsspærregrænse i Riksdagen!

De vägrar stå tillsammans med Jimmie Åkesson.– Det är placeringen i studion som gör att vi hoppar av, säger Socialdemokraternas kommunikationschef Nina Wadensjö. Alldeles nyss meddelade Socialdemokraterna och Vänsterpartiet att de inte tänker delta i den stora partiledardebatten i SVT på söndag.Anledningen är att de vägrar stå tillsammans med SD:s Jimmie Åkesson.Håkan Juholt och Lars Ohly vägrar stå med Jimmie Åkesson. Juholt och Ohly hoppar av partiledardebatten i SVT.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Caldwell gør sit bedste og er helt sikert nødt til at slå knuder på sig selv for i det hele taget at få lov til at få sagt noget som helst på France 15 stationen . Lyce Ducet som intewiewer ham er et monster af galaktiske dimentioner , hun er som nyhedsreporter en af de mest tendentiøse og virkelighedsforvrængende hyklere udenfor Nordkorea… Alligevel et bravt forsøg af Caldvell , jeg synes godt man kan høre et lydløst ” JA JA selvfølgelg da !Kultur Berigere ! JOHHH DA ! ” bag ved hans afremsning af det han er nødt til at… Read more »

Prudentius
10 years ago

Caldwell: “…everyone is very keen to talk about what an enrichment immigration is to our cultures, and of course it is, as anyone who has ever had an indian meal in London will know, it does enrich our cultures in many ways…”

Udover kyllingen i karry og koli-kebabben, så hvilke “many ways”?

Moderate Caldwell kan tydeligvis ikke rigtig komme på andre konkrete eksempler, udover det allerede fordøjede og udskidte fastfood måltid. Det slår mig at den såkaldte “enrichment” er og bliver et fatamorgana, en luftspejling i ørkenen, som efterhånden kun de værste tåber løber efter.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Prudentius

Men hans pointe er jo rigtig. Alle står jo på nakken af hinanden for at fremhæve alt det positive. Men alt det negative vil vi helst ikke snakke om. Og lige pludselig har vi malet os selv op i en krog. Vi bliver véd med at fremhæve alt det positive, selvom det negative fylder mere og mere. Tilsidst vil ikke engang den bedste brugtvogns-forhandler kunne sælge den bil…

Prudentius
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det var nu ikke for hamre (alt for meget) rundt på stakkels Caldwell, der netop gør det meget godt, men blot understrege det faktum at han, når han skal udpege berigelsens konkrete udfoldelser, kun kan fremdrage et uendeligt skrøbeligt kyllingeben at stå på. Og når nu “berigelsen” er en af de bærende søjler i multikulturen, så er det da sjovt, om man vil, at den er næsten umulig at få øje på.

Nielsen
Nielsen
10 years ago

O.T.
Når man klikker på Julia Cäsars bøger, meddeles det : “Kunde inte hitta produkten.”

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Nielsen

Skriv 2044 og 2049 i søgefeltet.
Det fungerer.
Det er muligt det ikke er som det er meningen, men det virker.

Anonymous
10 years ago

O.T.
Når man klikker på Julia Cäsars bøgers link, kommer meddelelsen “Kunde inte hitta produkten.” frem.

Santor
Santor
10 years ago

Svenske mainstream politikere er gået fra at være idioter til at være direkte anti-demokrater.

Deres opførsel er under al kritik.

Hvad vil de gøre den dag SD har 51% af pladserne i den Svenske rigsdag ?

Svenskasvensson
10 years ago

Vill du veta vilka det är som tjänar på Reinfeldts politik i Sverige, läs då mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/08/vilka-som-tjanar-pa-reinfeldts-politik/

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Nu kan man jo ud fra tesen om at intet er så ringe, det ikke er godt for noget, anlægge den positive vinkel- med et rigtig ringe udgangspunkt er der virkelig potentiale til en fantastisk fremtid.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-44445134:studerende-er-blevet-d%C3%A5rligere.html?nidk
Studerende på danske universiteter er blevet fagligt svagere end for bare 5-10 år siden. Sådan lyder dommen fra 38 procent af knap 2.000 erfarne under­visere fra landets fem store univer­siteter, som har besvaret en rund­spørge for Politiken Lørdag. Kun 8,5 procent svarer det modsatte, altså at de studerende er blevet fagligt stær­kere, mens de øvrige svarer neutralt…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x