11
okt
Seneste opdatering: 11/10-11 kl. 2134
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I sommer åbnede den ellers ret hengemte Mosaisk Gravplads midt på Nørrebro for offentligheden. Det er byens næstældste begravelsesplads, ældre end Assistens Kirkegård fra 1760 på den anden side af Nørrebrogade, ukendt selv for mange københavnere. Der var delte meninger om idéen i Mosaisk Trossamfund, men optimisterne og dem med “visionerne” vandt, og vi der ikke modtager visioner satte os til at vente på at resultaterne skulle indløbe:

Fra Døgnrapporten for Københavns Politi. Søndag den 9. oktober 2011 kl. 1444.

Den forurettede 21-årige kvinde af jødisk afstamning førte tilsyn med Den Jødiske Begravelsesplads på Møllegade. Her blev hun kontaktet af to drenge, som spurgte hvad det var for et sted.
Den forurettede havde forklaret, at det var en jødisk begravelsesplads. Den ene af drengene, spurgte den forurettede, om hun var jøde, hvilket hun svarede ja til. Det fik ham til at trække en proptrækker, som han truede den forurettede med. Samtidigt havde han sagt, at han havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder.
Den anden dreng tog dog fat i gerningsmanden og sagde, at han skulle stoppe. Begge drengene løb herefter fra stedet i ukendt retning. De to drenge beskrives som: unge, ca. 13 år. Begge af udenlandsk herkomst.13-årig truede med proptrækker – havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder

Den gravplads bliver lukket igen og bevogtet, og det sker senest når Israel næste gang tvinges til at forsvare sig i Mellemøsten. Hvor “visionær” skal man være, for at kunne regne det ud? På Nørrebro er det forekommet før, at almindelige danskere passes op og spørges, om de er jøder. Det er ikke tilrådeligt at svare “ja”, som denne naive kvinde gjorde. På den anden side, er hun ikke mere naiv end sine arbejdsgivere i Mosaisk Trossamfund og de borgerrepræsentanter der har ivret for at åbne gravpladsen.

Politiet kalder det “en hate-crime.” Her nedenfor er også en, der nærmest er blevet triviel i det multikulturelle Europa. Det behøver slet ikke være større terrorhandlinger, der en dag udløser et voldeligt “backlash” mod indvandrere i Europa. Det kan meget vel være hundredetusinder af disse tilfælde, der tilsidst får bægeret til at løbe over med konsekvenser ingen kan overskue. Politikens nye chefredaktør Bo Lidegaard, lod i Deadline for nylig forstå, at de problemer vi oplever idag, vil være historie, når de gamle modstandere af multikultur er uddøet. Hans ligning går kun op, ved at udelade visse elementer. Blandt mange unge er der et had, der er personligt, og som man slet ikke oplever blandt de ældre, der er opvokset i et homogent, fredeligt og uvoldeligt Danmark. Jeg har hørt det flere gange, det er voldsomt og uforsonligt og det er erfaringsbaseret. Sverigedemokraterne blev fjerde største parti ved skolevalget 2010, på nogle svenske skoler stemte op imod 40 % SD. I Sverige er voldeligheden eksploderet, i 2010 var der 87. 854 anmeldte tilfælde af Misshandel inkl. grov misshandel. Vi kan få så radikaliserede unge, at Politiken vil længes intenst efter Pia Kjærsgaard og hendes fredsommelige velfærdssosser.

En dag vil der uvægerligt være nogen, der har fået nok. Enkeltpersoner som i Norge, eller større grupper. I Ulla Nørtoft Thomsens artikel om Breivik, – en af de allerbedste overhovedet – skriver hun at vi næppe vil opleve flere som Breivik. Gid man kunne være så sikker. Vi ved ikke, hvornår vi har overskredet grænsen for, hvad folk vil acceptere, for den er usynlig. Man kan kun henholde sig til hvor mange røde lamper der blinker, og det er det vi blandt andet prøver at dokumentere her. Bo Lidegaard og hans avis skaffer den dag snarere end de forebygger den, og hvis den vrede ofrene for den vil føle, retter sig mod de skyldige i tingenes tilstand, så kan den herskende klasse komme til at sove med kufferterne pakket og klar, selvom det vil komme som en stor overraskelse for dem, at nogen kunne ville dem noget ondt. En sådan tanke ville de aldrig få af egen drift, men Lidegaards spådomme om fremtiden er ikke nødvendigvis rigtigere end vores. – Den franske blog beder om hjælp til at identificere disse hverdagsforbrydere der gentage gange slår en kvinde i hovedet, og sparker på en liggende mand:

Indsamlingen til Fjordman

Jeg har fået at vide, at den går over al forventning, selvom jeg ikke må sige beløbet. Hvis du har tænkt dig at bidrage, så sørg for at gøre det her den første uge, den løber. Fjordman og Vlad Tepes takker alle, der har bidraget hidtil. Det foregår på Pay Pal her.

Islamofobi æder hjerner op

Der tænkes vel at mærke på islamofobi i den virkelige betydning, og ikke på det totalitære OIC-udklækkede redskab vendt mod os. Det drejer sig om den refleksmæssige tilflugt i den rene idioti der griber kendisser når de i interviews bliver bragt ind på spørgsmålet om, host host, krænkelser af de altid letantændelige muslimer, og hvordan de selv stiller sig til den slags risikabel adfærd. Det er som altid uklart om det Terry Jones frygter er en fatwa fra skulende mænd med fugleskræmselsskæg, eller om det er udstødelse fra det miljø han er en del af. Brud på meningskonformiteten ender måske ikke med at han bliver et hoved kortere, men fordømmelse fra denne verdens Carsten Jensen-gemytter er jo også en alvorlig sag for en berømthed.

Life of Brian er en tidløs klassiker og vil vedblive at være det, selv om Jones her regrederer til politisk analyse på teenageniveau. På den anden side: Man kan bruge denne pinagtighed som en reminder om altid at holde værket adskilt fra kunstneren. Gør man ikke dette kommer man uvægerligt ud i håbløse situationer hvor man må lukke øjnene for f. eks. idioti eller stjernenykker der selvfølgelig ikke gør musik, film eller litteratur ringere på nogen måde, eller endda forkaste kunstneren. Og hvor mange vil der så i yderste konsekvens blive tilbage? (LFPC)

[…] Asked if he would make a satirical film about Muslims now, he replied, “Probably not – looking at Salman Rushdie. I suppose people would be frightened.

“I think it’s whipped up by the arms industry. I read an in-house magazine called Weapons Today before the Gulf War and the editorial was headlined, ‘Thank God for Saddam’ and went on to say that since perestroika we have an enemy no one can complain about.

“So in future we look for Islam to replace communism.

“I thought they were joking – the Crusades were 1,000 years ago – but of course that’s what’s happening now.” […] A Muslim Life Of Brian? No Way, Says Python 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Damgaard
10 years ago

Ikke- muslimers værdi Det er absolut værd at se på opdragelsen i hjemmet.Her er citater fra en vejledning til forældre, og som ligger i resumé på nettet hos Det islamiske Troessamfund .www.wakf.com. “1. Vær sikker på at barnet forstår, at det er forskelligt fra andre i samfundet, alene fordi det følger vejledningen fra den Ene Almægtige Gud – Allah, og hjælp barnet til at blive stolt og lykkeligt over denne forskel til de andre. Hjælp det til at være årvågent og bevidst om Allah´s allestedsnærværelse (ihsan).” Hør følgende citat er : “Specielt bør vi undgå følgende: ”3. Krigslignende legetøj i… Read more »

gren
gren
10 years ago

@ Peter Andersen

Oplever det samme med min søns skolegang. Min søn ved heller ikke, hvad en muslim er. Han kalder dem for egyptere. Muslimerne er til gengæld vældig bevidste om, at alle ikke-muslimer ikke er noget værd.

Frank P
Frank P
10 years ago

Kørte lige et par af de 500 kommentarer til overfaldsvideoen igennem Google Translate: man diskuterer hvordan man får fat i våben til selvforsvar, bliver fortrolig med at bruge dem og hvilken kampsport, der er bedst at beherske i tilfælde af at man snart overfaldes af en flok muslimer.

Frank P
Frank P
10 years ago

I øvrigt, hvis nogen undrer sig over hvem der stod bag det store kanindrab i Århus her i forleden, så forlyder det, at der er tale om muslimer. Muslimer bliver ikke født onde, men deres kultur, der går i arv fra generation til generation, gør dem betydeligt onde. Og kultur er en ret konstant faktor, det ændres ikke bare sådan, men kan tage op imod 20-30 generationer. Derfor skal vi plages i mange år. Sennels har allerede så glimrende beskrevet den taber-kultur, der findes i muslimske kredse. Al hvad man psykologisk kan gøre forkert bliver gjort, alligevel vægrer psykologer sig… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Det, det virkelig er værd at hæfte sig ved i klippet er, at der er en mand, der – helt alene – er i stand til at stoppe overfaldet og få overfaldsmændene til at fortrække. Dét er det mest skræmmende!

I min datters klasse gik der en mellemblond pige fra Bosnien. Hun boede en overgang i en “enklave” i København, hvor hun dagligt fik tilråb og blev kaldt “luder” af “anden generation”.

Men så opdagede de, at hun var bosniak – “og det var jo pinligt for dem”, som hun sagde.

– – –

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Adfæren vidner jo blot om hvad de bliver indført i hjemmefra. Dette er jo virkeligheden for muslimerne. Da jeg endelig fik min søn indmeldt på en anden skole, efter han havde henslæbt 0.klasse på en heldagesskole, kom lærerne ud af busken. Alt hvad de forsøgte at lære poderne, blev katagorisk afvist derhjemme. Selv i 0.klasse skulle min søn høre på at han ikke var muslim og derfor intet værd!!! Han anede intet om hvad det var. Han havde ondt i hovedet og maven og gemte sig i en busk i frikvartererne. Alt dette kom mig først for øre da han… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

@ Peter Andersen

Se dokumentaren “Zezil´s verden”.

– – –

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Angående Bo Lidegaard…….jamen han er da så tydeligt hans moders søn…. Else Lidegaards næst yngste eller yngste søn !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Jeg blev både skidt tilpas og dernæst rasende over de ” vrede” mennesker, givetvis muslimer, der gik til angreb på en pige og en fyr der ville forsvare hende. Det ER uhyggeligt at se hvordan de som den animalske verdens sjakaler indkredser deres bytte og derefter slår løs. Hvis de typer ikke er mentalt, negativt, belastede mennesker, jamen så er der ikke andre forklaringer end at de er muslimer ! Almindelige, fredsommelige, vestlige mennesker har ikke denne adfærd, hvor man i flok søger sig en fremmede ud for netop at angribe dette, for dem ukendte menneske. Det er ikke engang… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Historiske gravsteder kan nogengange være en speciel oplevelse . Ofte er de som en slags ingenmandsland midt i en travl storby , et stykke af fortiden som har overlevet i dybfrosset tilstand . En gang for ca 10 år siden ,havde jeg ved en tilfældighed forvillet mig ind på en gravplads for australske soldater som faldt i 1. verdenskrig , i et af de store frontale angreb som fik tyrkerne til at overgive sig . Stedet ligger opad muren omkring den gamle by i Jerusalem . Det er fantastisk flot lavet og overaskende godt vedligeholdt . Jeg gik fra grav… Read more »

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Ikke så langt fra Møllegade har vi lidt i samme stil. Hvis Steen en dag vover at tage sin Leica med til Korsgade og fra indgangen ved kirken går ind på Assistens Kirkegaard, ca. halvvejs ned mod Jagtvej, vil han kunne vise os et billede af et usædvanligt gravsted: en arm stikker op af jorden og løfter Tricoloren mod himlen. Her ligger mange franske soldater fra 1. Verdenskrig, men hvordan de er havnet i København har jeg ikke kunnet finde ud af. Tricoloren bliver dog stadig vasket efter behov, formentlig af ambassaden. Måske skulle man spørge der…?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Skjoldungen

http://dendigitalebyport.byhistorie.dk/monumenter/by.aspx?koebstadID=1&monumentID=145 Monument på Assistens Kirkegård i København for franske og belgiske soldater døde under internering efter 1. verdenskrig. … Han fortalte endvidere, at indskriften var en forkortet version af et digt, han havde skrevet i 1919. Det var inspireret af den triste skæbne, der var overgået de franske soldater, som var døde i København på vej fra krigsfangenskab i Tyskland og hjem til Frankrig; deres fædreland [!!!!!], som de havde længtes efter at se, men som altså ikke kom hjem til igen. Deres eneste trøst havde været, at de døde blandt venner i en venligtsindet nation, og at Danmark ville… Read more »

Sune
Sune
10 years ago

Jeg har lige forsøgt at give en slat – 20 USD – til Fjordmand, men får denne meddelelse på PayPal:

PayPals website har i øjeblikket tekniske problemer med betalingsbehandleren for kreditkort. Vi arbejder på at løse dette problem så hurtigt som muligt. Hvis du vil sende penge, skal du finansiere din betaling med din PayPal-saldo, PayPal-kredit eller bankkonto. Hvis du vil bruge dit kreditkort, skal du vende tilbage til PayPals website senere for at gennemføre din transaktion. Vi beklager ulejligheden.

Er der andre der får samme meddelelse? Man kommer jo i en helt konspiratorisk sindsstemning..!

Lasse Westy Bech
Lasse Westy Bech
10 years ago
Reply to  steen

Jeg har lige overført, og det var helt normalt.

Sune
Sune
10 years ago
Reply to  steen

Tak!. Jeg prøver igen.

…Monty Python – ‘Pining for the fjords’

http://www.youtube.com/watch?v=npjOSLCR2hE

JensH
JensH
10 years ago

Så er der omsider en højtprofileret Tory, som har fået nok af al David Camerons ‘sleske tale og billige portvin’, og har meldt sig ind i UKIP:

“Europe. Taxes. Immigration. After 52 years, Lord Hesketh explains why he’s turned his back on the Tories”

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2047626/Lord-Hesketh-explains-hes-turned-Tories.html

Tim
Tim
10 years ago

Bo Lidegaard er en klaphat. Det er utroligt man kan mistolke i så gevaldigt omfang. Monstro om han ikke kommer til at møde MASSIV modstand snart her i Danmark

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Bo Lidegård forekommer mig temmeligt studentikos at lytte til, og som debattør er han i hvert fald langt ringere end sin forgænger, Tøger Seidenfaden. Bo tænker langsommere, dræbende politisk korrekt og faretruende kedeligt. Jeg tror gerne, han er en velmenende mand helt privat. Grundlæggende ser han jo både rar og tillidvækkende ud. I Politiken-sammenhæng er han derimod ikke noget reelt stilskifte kun mere af det samme på en komplet farveløs og uinspireret måde. Hvad fremtiden angår, har den vist sig svær at spå om.

Med venlig hilsen

JensH
JensH
10 years ago

“Bo Lidegaard, lod i Deadline for nylig forstå, at de problemer vi oplever idag, vil være historie, når de gamle modstandere af multikultur er uddøet. ”

Hvis Bo Lidegaard virkelig har sagt det er han enten meget naiv eller også er han endnu mere fanatisk hvad angår forsøget på at italesætte den lykkelige og harmoniske multikultur end selv Tøger Seidenfaden.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x