12
okt
Seneste opdatering: 13/10-11 kl. 0003
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Diana West, som har været i Danmark flere gange, og som jeg har haft lejlighed til at fotografere bla. her, her og her, taler ved Heritage Foundations seminar 9/11 – A Decade Later – Lessons for the Future. Ubetalelig er hendes beskrivelse af det politiske jet-sets reaktion på Kurt Westergaards tegning, som var det ren pornografi: “Så du tegningen, har du virkelig set den?” – “Denne tegnings ansigt er vigtigere for os end Osama Bin Ladins, den er et spejl af os selv.” Flere talere er her: Michael Rubin, Walid Phares, Daniel Pipes, Diana West, Claire Lopez, Efraim Karsh, Elan Journo, John David Lewis, Peter Brookes, Yaron Brook.

Fiz Fiz blev udvist af Danmark – så godt som…..

skriver medierne i dag. Han har otte børn med dansk statsborgerskab, det gør dommen “historisk”, får vi at vide. Der er bare det aber dabei, at den storkriminelle, palestinensiske førtidspensinist er “statsløs”, derfor vil han efter at have været rundt om den europæiske menneskeretsdomstol ende på “tålt ophold,” fordi politikere i en fjern fortid har underskrevet noget der lød godt på papiret, men som de ikke havde en chance for at overskue. Der er vel ingen der tror at en RAF-regering vil kræve The 1961 Convention on the Reduction of Statelessness opsagt eller genforhandlet? Velkommen tilbage til Danmark (Sandholm), Fiz Fiz. I dag er en lejlighed til at rekapitulere nogle fakta om den:

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (markeret med mørkegrønt), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.
Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 dukselande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer: Konventionen der fældede Rønn Hornbech

Pædagogik med sømbeslået pegepind

Ingen points for at gætte hvem nazibagmanden med den bærbare skal forestille at være. Voldstyperne kender vi jo også til ulidelighed – ikke fra historier om bombefremstilling i forstaden, gaderøverier og bandevoldtægter, ikke fra stereotype nyheder om stenkast mod brandbiler eller overfald på homoseksuelle. Ikke fra den virkelighed der kendetegner tiden, for organiserede fascistgrupper eksisterer jo stort set kun i de velmenendes segregerede parallelunivers.

Spørgsmålet bliver derfor om de betydelige ressourcer der bruges på at fabrikere enfoldig og gumpetung propaganda som dette har nogen chance for at være en god investering. Kan man overhovedet forestille sig at nogen der ikke i forvejen lever i de anstændiges osteklokke vil blive påvirket af dette? Kan propagandister der regner modtageren for en idiot gøre sig nogle reelle forhåbninger om holdningsskred i en kultur der svælger i billeder og lyd? Tja-eeeh (LFPC).

A conference called “Virtual Citizenship and Social Responsibility” has just been held in Paris at the French Foreign Affairs Ministry. It was organised by LICRA – Ligue Internationale Contre le Racisme et l’Antisémitisme [International League Against Racism and Antisemitism] and INACH – the International Network Against CyberHate.

Present, among others, were Anne-Sophie Bordry, director of public affairs of Facebook France, David Corchia director general of Concileo, Yoram Elkaïm legal director of Google Europe, Marc Mossé director of public and legal affairs at Microsoft. […] “Don’t Let the Internet Become a Weapon of Racism!” 

“Begejstret” for at blive regnet for lallende hjælpeløs

Historien om propagandavideoen her over er kun én manifestation af noget mere generelt i tiden, nemlig antagelsen om at folk er dumme og hjælpeløse, og har et stadigt behov for pædagoger og kursusarrangører til at vejlede dem. Det er selvfølgelig ikke nogen ny tendens i og med at socialismen i sin natur altid har søgt at spinde folk ind i opdragelse. Men i dagens verden, hvor borgerlig aversion mod den slags er næsten forsvundet, har fænomenet transcenderet de politiske skel – opdragere og pædagoger i form af kursusarrangører har gjort deres indtog i virksomheder verden over. Hjælpeløsgørelsen er vel startet allerede under 120 db larm i børnehaverne, og langt de fleste mangler i dag ganske enkelt sproget til at formulere afskyen.

Sure bloggere er en af de sidste bastioner mod denne lammende infantilisering og klientgørelse, men fra min helt egen verden kan jeg da berette at indvendinger af den slags jeg kommer med her falder på helt døve øren på mit arbejde. Jeg har flere gange brokket mig med ord som “pædagogkultur”, “klientgørelse” og “feminisering”, og har fremhævet “common sense” og almindelig dømmekraft som all you need, men reaktionen har været helt entydig: Et tomt blik, evt. efterfulgt af en autoritær respons. Tiden er ikke med os, men mon ikke at mange bloglæsere genkender disse iagttagelser som noget der måske er en rød tråd i det der forener os, hvor multikultur blot er ét dominerende udslag?

Ens reaktion på Initiativet her fra “kulturpersonligheder” med for meget tid og for mange penge, og det vamle følesprog det formidles i (“skal begejstres”), kan sikkert fint bruges som en lakmusprøve på hvor man står i dagens kulturkløft. Hos mig står det op i halsen (LFPC).

Skuespillere og andre kulturpersonligheder står bag en såkaldt begejstringskampagne.

Kunst og kultur fyldte uendeligt lidt i valgkampen, og det vil en række skuespillere og andre kulturpersonligheder nu prøve at råde bod på.

“Vild med Kunst” er titlen på en såkaldt begejstringskampagne, som initiativtagerne kalder for kunstens arabiske forår herhjemme. […] Nu skal vi begejstres for kunst og kultur 

PVV: Tyrkiet en voksende europæisk sikkerhedstrussel

Remarks by Wim Kortenoeven, Dutch delegation to the OCSE conference in Dubrovnik, 9 October 2011 (meeting on security in the Mediterranean area).

Mister Chairman,

I am addressing this meeting on behalf of the Dutch Party for Freedom.

As we speak, the peace in the Mediterranean is being threatened, by Turkish imperialism, by dangerous dreams to re-establish the Turkish Caliphate that was abolished in 1923.

We are witnessing the death of Kemalism, the positive ideology that transformed Turkey into a valuable, responsible and respected member of the international community.

But now, Turkey is sliding into the abyss of Islamic extremism and authoritarianism. This is visible on the inside and on the outside.

For instance: the freedom of speech in Turkey is increasingly suppressed. Many journalists have been jailed for speaking out. The Turkish cartoonist Bahadir Baruter is to be tried for renouncing Allah in a cartoon. He might get a year in jail for that.

Cyprus, a member State of the European Union, has been partly occupied by Turkey since the brutal invasion of 1974.

And now the Erdogan regime is turning Turkey into a predator state, a rogue state, that apparently also wants to seize the oil and gas reserves in the eastern Mediterranean. Reserves that it does not own. […] Does Turkey Threaten European Security?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
10 years ago

Walid al-Kubaisi
Prostitusjon i Islams navn?
http://www.youtube.com/watch?v=E-MUd0YHqvw

Muslimer udnytter vores system

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Tim

Hej Tim fik du læst min “lille,, hilsen til dig
under – islam kritik oct. 10
??? Mvh. Allan Hansen.

Prudentius
10 years ago

“…Turkey is sliding into the abyss…” Mange vil sikkert trække den moderne islamiske revivals rødder til det muslimske broderskabs dannelse i 1923, men vi skal nok nærmere tilbage til den osmanniske Abdulhamid II (1842-1918) og hans forsøg på at skabe en panislamisk (og tyrkiskledet) bevægelse til at styrke sit svækkede rige. Erdogan-regimet og de mange tyrkere bag det, føler sig utvivlsomt kaldet til at anføre ummahen. Dernæst må vi indse at muslimer ligesom kommunisterne og nazisterne, og mange andre politisk-troende, ikke har de normale bremseklodser i hovedet, eller rettere har kappet dem. Det gør det hele rigtigt, rigtigt farligt og… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Den tryg-“reklame” jeg linker til ovenfor er virkelig hardcore propaganda. Skamløs masseindoktrinering. Fy for helvede den er giftig! Den cirkulerer vist stadig – ret sikker på jeg så den i pausen under landskampen i går. Den har åbenbart også vundet en eller anden pris for mest slibrigt subliminal-påvirkende multikulti-hjernevask. Den repræsenterer par excellence det fordækte frontal-angreb på danskernes i forvejen hastigt forsvindende rester af kulturel selvopholdelsesdrift, som mainstream-medierne har kørt non-stop i årtier. Prøv at iagttage den fra en lemmings synspunkt: det er jo mental skakmat! Kvinden i agitprop-“reklamen”, som tilpas hjælpeløst og passivt repræsenterer det “gamle” Danmark, er mildt… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Hilmar

Man kunne selvfølgelig også sige at reklamen jo netop er undtagelsen der bekræfter reglen. 99 ud af 100 vil naturligvis antage at her kommer den sædvanlige indvandrer-kriminelle luskende og overfalder den intetanene samfundsborger. Men det gør han så ikke og det er jo storartet. I den perfekte verden skulle et sådant scenarie kunne udspille sig. Men sådan ser verden jo desværre ikke ud. Det ved Tryg vist også godt. Problemet er at visse venstreliberale elementer ikke synes at ville fatte det!

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hvordan er den “en undtagelse”? Fra hvad? Jeg har ikke set en eneste mainstream reklame i TV, biografen, på nettet, på de allestedsnærværende offentlige bannere eller i den trykte presse der problematiserer multikulti? – Har du? Det må du jo have siden du mener at tryg’s prisvindende hjernevask er en “undtagelse” fra en tendens der efter dit udsagn logisk må gå i en eller anden form for anti-multikulti retning . . . den er vel snarere en slags kulmination; et midlertidigt klimaks (i USA er tendensen med at holdningsbearbejde borgerne til passive, ureflekterende multikulti-mønsterborgere der aldrig kunne finde på at… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Multikulti-berigelsen fortsætter for fuld styrke her, mens gammeldansker-lemmingerne får “holdningsbearbejdet” deres underbevidsthed her.
Husk det til næste gang du er alene på en togperron sent om aftenen, gammeldanske dame; indvandrerne i hættetrøjer og hiphop-bukser er flinke dydsirede “mønsterbrydere” og hvis du har den mindste antydning af tvivl, så er du bare helt til grin, fordomsfuld og selvfølgelig racist . . . så hellere risikere voldtægt eller røveri, vi har jo så meget. Alt andet end den afgrundsdybe skam ved at have tænkt en blot tilnærmelsesvis racistisk eller intolerant tanke . . .

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Otte børn og hustru i Odense er IKKE nok Derfor bliver Fiz Fiz udvist af Danmark http://www.bt.dk/krimi/derfor-bliver-fiz-fiz-udvist-af-danmark Onsdag den 12. oktober 2011, 13:07 Otte børn og hustru i Odense kan ikke redde bandeleder, der har begået grov og vedvarende kriminalitet. Hensynet til otte børn og hustruen vejer ikke stærkt nok til, at den stærkt kriminelle Fiz Fiz slipper for at blive udvist. Seks dommere i Højesteret lægger vægt på, at den 41-årige førtidspensionist [!!!] ikke bare en enkelt eller et par gange har overtrådt loven. Han har haft “en central og ledende rolle i udøvelsen af vedvarende, organiseret og grov… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ingen medlidenhed fra DF-formanden
Pia K: Fiz Fiz’ familie kan jo bare rejse med ham hjem 😀

http://www.bt.dk/politik/pia-k-fiz-fiz-familie-kan-jo-bare-rejse-med-ham-hjem

http://www.bt.dk/krimi/fiz-fiz-skal-smides-ud-af-danmark

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf
Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak for støtten på youtube, Bjovulf.
Lagde du mærke til de kommentarer der handlede om at unge skulle “op i den til eksamen”; altså “reklamen”?
Gad vide hvordan en sådan eksamen belønnes efter den nye 12-skala hvis eleven formaster sig til at kritisere multikulti-budskabet?

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Fik af vide af et familiemedlem, at DR viste et interview med et hans børn. En underlig form for forsvar af børnenes tarv. En af de mindste blev interviewet, uden at de fremtidige bandemedlemmer som hans ældre sønner er ved et udvikle sig til blev taget med i udsendelsen. DYBT manipulerende. Det første jeg hørte var at de havde interviewet hans børn, der selvsagt savnede deres far. Og hvad var mere oplagt kun at vinkle det på den måde. Man fatter slet ikke hvad DR er for en medievirksomhed. DR har åbenbart brug for at fortælle danskerne at den ene… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Kan anbefale alle at gå fra alm. licens til radiolicens. Det kræver blot en skriftlig henvendelse til DanMarx Radio.
Hvis alle nationalsindede gjorde det ville agitprop-centralen miste en ikke ubetydelig indtægt pro anno.
Grotesk at vi stadig har et mediemonopol som opkræver tvangsudskrevne skatter til deres samfundsfjendtlige agitation.

Svenskasvensson
10 years ago

Grattis till Vinsten över Portugal Danmark 🙂
Att Sverige slog holland, berodde på att Holland underpresterade. Sverige åker till EM som turister. Hoppas att Danmark går långt i fotbolls-em 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Jaja, men rigtigt flot comeback af Sverige alligevel – den havde jeg sgu ikke lige set komme 😉
Det gælder om at tage chancen, når den byder sig. De hollandske verdensstjerner forventede
sikkert, at kampen allerede var vundet og gik ubevidst i cruise mode. Den slags straffer sig.

Grattis, Sverige – jeg glæder mig på jeres vegne – vi ses til EM 😀

JensH
JensH
10 years ago

@Bjovulf Ingen tvivl om, at rød blok nu forsøger at køre deres værdikamp, og med regeringsmagten har man jo udspillet. Det slog mig faktisk igår aftes, efter Danmark havde slået Potugal og dermed kvalificeret sig til EM, at nu går der ikke længe førend en Zenia Stampe type vil kræve af Morten Olsen, at han udtager mindst en spiller ‘med anden etnisk baggrund end Dansk’ til EM-slutrunden. Da Sverige havde kvalificeret sig til fodbold VM I Tyskland i 2006 var der faktisk nogle rabiate typer i Sverige, som seriøst foreslog, at Sverige skulle boykotte VM på grund af landets liberale… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Ja, haha – de har jo forsøgt sig med den slags vanvid før, selv om der i lange perioder ikke rigtigt var nogle kvalificerede kandidater med den rette etniske baggrund – OG med dansk statsborgerskab! Hvem husker ikke Enhedslistens ( med flere ?) vanvittige kampagne “Hvorfor har Danmark ikke en Zlatan?”, uden at de åbenbart nogensinde har fattet, at spillere som Zlatan – og Laudrupperne – ikke hænger på træerne. Der er måske 10-20 spillere eller så i hele Europa på det niveau i hver generation. Altså der går én på 10-20 mio – eller mere! Så selv om vi… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Fortjent anerkendelse (Diane Wests) af gode gamle Kurt.

Den nye regerings “kamp mod radikalisering” er tarmluft i en rød ballon.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den ufrivilligt tragikomiske afdeling 😉 Ny kurs i kamp mod radikalisering http://www.bt.dk/politik/ny-kurs-i-kamp-mod-radikalisering Onsdag den 12. oktober 2011, 03:57 Minister bebuder en bredere indsats mod udemokratiske kræfter og “vil gøre op med tænkningen efter 11.9. 2001” Den nye regering vil intensivere kampen mod bevægelser, der truer demokratiet, hvad enten de er autonome, højreradikale eller islamiske ekstremister. Ifølge Kristeligt Dagblad lyder budskabet fra den nye social- og integrationsminister, Karen Hækkerup (S), at unges søgen efter ekstremistiske miljøer skal betragtes som et socialt problem [!!!!] og ikke som et fænomen, der især opstår i muslimske miljøer. [ !!!!! – altså hellere lalle… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bygger tydeligvis på et håb om at bare man italesætter islam “rigtigt”, så skal det nok blive godt det hele. Det er imidlertid ikke nogen ny kurs, men den gamle gravet op, støvet af, og desperat forsøgt genoplivet. Jeg tror ikke venstrefløjen kan forstå islam. De er hægtet af udviklingen på en meget radikal måde og er ude af stand til at hive sig selv ind i virkeligheden. De lever således nu i en romantisk-reaktionær psykose, der har fanget dem i den tvangstanke at de stadig befinder sig i 1983, en slags før-syndfloden, hvor multikulturen stadig er den strålende, hippe,… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“fremtidsversion” er den ikke rigtige version, det er tilgengæld “fremtidsvision”!

😉

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x