13
okt
Seneste opdatering: 13/10-11 kl. 2303
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Multikulturen R.I.P. – den blev 40 år gammel

Sweden’s big immigration idea: the ‘Canada model’

Ezra Levant & Robert Spencer On Tehran’s Terror Plot

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Also sprach Josefina: männen är vår olycka.

Ekon ur det förflutna.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Ezra Levant & Robert Spencer On Tehran’s Terror Plot. Samma gamla ”galna manliga hjärnor”, med vilda spekulationer, paranoida fantasier och fanatiska, hatiska, längtansfulla drömmar om KRIG som i ALLA ÅRHUNDRADEN? Männen på jorden LÄR SIG ALDRIG? ALLT SOM ÖVER HUVUD TAGET BETYDER NÅGONTING ÄR KRIGET OCH KRIGANDET? Det är det viktigaste, det mest intressanta och det mest verkliga och det som de manliga hjärnorna hela tiden drömmer om, längtar efter och försöker MED ALLA MEDEL ATT FRAMMANA? ”De, (”fienderna”!), kommer att attackera OSS, om vi inte FÖRST slår ut DEM!” ”Vi TROR att de har atomvapen, (lika mycket atomvapen som… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  steen

Ja, så länge det finns kvinnor OCH män, så lär det förmodligen INTE göra så stor skillnad om det är kvinnor som ”tillåts komma fram”, och ta del av ”regeringsmakten”, därför att kvinnorna MÅSTE tillägna sig ”det manliga tänkandet”, för att över huvud taget ”anses förståndiga”?

Den hemska sanningen är väl den, att FÖRUTSÄTTNINGEN, (för ”fredsfantasin”), faktiskt vore den att det INTE FANNS NÅGRA män på jorden?

Steen sa: ” Iøvrigt er du typisk svensk. Du tror at krig er undtagelsen. Krig er det normale, historisk set.”

Detta var PRECIS vad jag skrev, om Steen kanske missade det?……

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Ps. Det, att vilja frammana och uppmana och propagera för krig, skulle, OM VILJAN ÄR ATT MINSKA JORDENS BEFOLKNINGAR, och också att bryta ned alla nationalstatsformationer, för att kunna skapa en världsrepublik, med en världsregering, kanske då inte kunna betecknas som “paranoid idioti”? Då skulle det förmodligen verkligen istället kunna bli en ”önskedröm” som heter duga? Där skulle i princip alla världsdelar och i stort sett alla länder vara inblandade i krigandet, som också förmodligen skulle kunna skapa en massdöd utan like? Kanske så mycket som ¾-delar av jordens befolkning, eller ännu mer? 4/5-delar? Eller t.o.m. kanske, (önskescenariot?), 9/10-delar, av… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x