14
okt
Seneste opdatering: 15/10-11 kl. 0301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, det kan man ikke, selvom den er det egentlige problem. Man kan forbyde dens symboler. Vi har ikke lov at gå rundt på gaden iført gasmaske eller hagekorsarmbind, og derfor er der selvfølgelig en vis ræson i, at forbyde burkaen. Jeg gik som ti-årig rundt med en gasmaske fra krigens tid, men en patruljevogn satte en stopper for det. Siden da har jeg tøjlet min åbenbart latente gasmaske-tilbøjelighed. Men vi tillader så mange andre symboler på en autoritær, politisk bevægelse. Sharia banking, sharia courts, halal-kød. Islam er stridbar og giver os kamp til stregen. Hvilken kamp giver vi dem ? I Frankrig trodses burka forbudet i vidt omfang i de områder, hvor staten har mistet jurisdiktionen, der kan den ikke forbyde noget som helst mere. Vil det samme vise sig i Holland, nemlig at den hollandske stat ikke er helt det, den var engang ? The Netherlands to pass burka ban.

Når fredens religion søger asyl, er freden forbi

Der forestår et større exodus af kristne fra Mellemøsten, fra Syrien og Egypten, og det er svært lige at se idéen med at give begge parter asyl, så de kan genoptage deres borgerkrig på dansk grund, ligesom kristne og muslimer har gjort på svensk i Södertälje, hvor de først ankomne kristne fornyer deres konflikt med de sidst ankomne muslimer: Motsättningar i Hovsjö skapar rädsla, Rasistdåd mot nya minoriteter i Hovsjö. Hele asylbranchens absurditet udstillet i ét eksempel.

På tre ud af fire asylcentre oplever kristne beboere hetz, mobning og i enkelte tilfælde vold. Flere kristne asylbeboere tør ikke stå frem med deres tro, siger ledere af asylcentrene.

”Flere kristne beboere har igennem årene bedt os om ikke at sige til de andre beboere, at de er kristne. De holder deres tro skjult, fordi de er bange for, hvad der kan ske med dem,” fortæller kontaktperson Lene Rauff fra Asylcenter Brovst i Tranum. ”Vi har haft konvertitter, der blev chikaneret, men også homoseksuelle, ateister og kommunister har været udsatte. Det er ikke et stort problem, men det handler om at være anderledes end sine landsmænd, og ofte kan problemerne klares ved, at en af parterne skifter værelse.” Kristne flygtninge chikaneres på asylcentre

Amnesty – terroristernes bedste ven

Lars Norman Jøgensens senste bulletiner om Danmark – puha, Danmark. Skam jer. Mon RAF regeringen nu vil være rød- og enøjet nok for Lars Normann Jørgensens smag ? Det ville da være rart med en watchdog, hvis ikke den vi har, holdt med de forkerte diktatorer hvergang. Den tror, ligesom vores politikere, at vi i Mellemøsten og i verdens i det hele taget, kan vælge mellem the good og the bad guys, hvor sandheden er, at vi kan vælge mellem de onde og de værre. Lur mig om ikke Mubarak får ret, da han sagde USA var idioter, da de skrottede ham. Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys, ikke i fagakademikernes, naturligvis, de lever i forestillingernes verden. Lars Norman Jørgens mente, at Danmark burde deltage i Duban II konferencen, der ville kriminalisere religions (islam) kritik, blandt andre gode venstrefløjsmærkesager. Vi totalitarister bør stå sammen, men det gør de jo allerede. Så længe det varer – Switch! – Teheran 1979.

Når man har skrevet længe, og det har jeg gjort længe inden denne blog, og mest om alt muligt andet, så tænker man, hvad gør det egentlig godt for. Jeg har diskuteret det med andre, der mere eller mindre lever for at skrive. Og jeg er kommet til den overbevisning, at det bare tjener to små formål. 1) At få luft og få fred, først og fremmest med sig selv, dernæst at komme lidt overens med verden og 2) at dokumentere for eftertiden, noget der ikke mindst kalder på fotografen i mig. Man kan ikke påvirke noget som helst, man kan slet ikke forebygge noget som helst. Vi er ikke fatalister, vi er bare fatale fordi det er det man er, når man lader stå til, fordi ti eller tyve år ud i fremtiden, overgår de flestes fatteevne. Alle og enhver, kan vågne op med en flue i øjet, og bede verden vente til i morgen. Men vi er ombord på det samme skib, også når vi sover.

Jeg tror nok jeg i 2004 troede, at jeg kunne skræmme nogen ved at holde Sverige op foran deres øjne. Det gør jeg ikke mere. At skrive i det offentlige rum, forbliver en meget privat ting, man skal ikke nære nogen illusioner om det. De “undgåelige onder” vi skal opleve, dem kommer vi til at opleve og det er det, man skal finde sig tilrette med. Jeg tror mine skrivende venner vil være enige med mig i det. At klynge sig til at tjatte på bloggen, “loggen” som det hedder til søs, er værdiløst, hvis det ikke er hver dag. Mangler der én, er det kriminelt. Det ville det have været ombord på ØK´s m/s Arosia. Godt eller skidt, spor skal afsættes. Nogle dage bliver det rigtig godt, navnlig når der kommer hjælp udefra. Men at tro man flytter nogen……nej.

Jeg mødte som meget ung gymnasiast Arthur Koestler til en middag, da han fik Sonningprisen i 1968. Han siger et sted i en trods, jeg prøver at skrive af mig, men som ikke desto mindre klæber til tasterne:

“You want to stifle the Republic in blood. How long must the footsteps of freedom be gravestones? Tyranny is afoot; she has torn her veil, she carries her head high, she treads over our dead bodies.”— Arthur Koestler, Darkness at Noon

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

“Slavery, Terrorism, and Islam” is now in its second edition. Although written from a Christian Missionary perspective, the text is useful for secular analysts researching a civilizational force on the march. Unlike the academics who debate whether a clash of civilizations is even in progress, Hammond, writes from the perspective of one decisively engaged in that civilizational fight. His area of emphasis is Africa, Nigeria and the Sudan. He starts with the strategic perspective (Islam as a doctrine) and drills down to specifics: Islam’s hostilities with the non-Islamic world in general and Christianity in particular. He specifically addresses jihad, women’s… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Nå – den her havde jeg ikke lige set komme:

Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg har lige sagt OK til, at Tyskland udviser en kriminel tuneser tilbage til nordafrika. Selv om han er født i Tyskland osv osv.

http://www.n-tv.de/ratgeber/Deutschland-darf-abschieben-article4521026.html

Hele hans familie bor i Forbundsrepublikken, han taler ikke arabisk – men domstolens kommentar var vist i kategorien: “Bare ærgerligt, Mourad”.

JensH
JensH
10 years ago

Apropos Snaphanens rapport om anti-semitismen ved disse ‘Occupy’ demonatrationer i USA, (“Peace, love and ….. anti-Semitism”), så lagde ‘OccupyChicago” ikke fingrene imellem:

Protesters’ Message At OccupyChicago Rally: ‘Destroy Israel’:

http://www.breitbart.tv/protesters-message-at-occupychicago-rally-destroy-israel/

Tim
Tim
10 years ago

Efter at have set den video med burka kvinderne får jeg lyst til at smide samtlige burka/tørklæde kvinder hjem til Mellemøsten. De vil bare ikke integrere sig.

Er der ikke nogle der kan sige til dem at de plejede at være ligesom os?

Muslimske kvinder plejede at være ligesom vestlige kvinder.
http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/04/25/once_upon_a_time_in_egypt

Hvorfor skal de stå og skabe sig?

Tim
Tim
10 years ago
Reply to  steen

@steen. Jeg ved det. Det er simpelthen bare så barnagtigt dum at kigge på de burkaer, når man ved hvordan kvinderne plejede at være ligesom os. Hassan Al Bannas søster gik ikke med noget, og selv Osama Bin Ladens familie brugte det ikke. Men islamisterne er jo nød til at sætte en væg op mod vesten, og det er derfor de er MEGA bange for vores forbrugersamfund (som vil smadre alt deres kultur), og tage kvinderne væk fra deres mænd. Alt vil da være tabt for dem. Derfor ser du at alle dem der kæmper imod siger nej til forbrugersamfundet,… Read more »

Tim
Tim
10 years ago
Reply to  steen

Her er en længere liste af videor der viser at kvinder ikke brugte det i MANGE muslimske lande. Det er nok kun i Saudi Arabien man har brugt det i længere tid. Da de kom til England i 1960erne drak mange øl og spiste gris. Jeg tror at mange først gik op for at den var grueligt galt i slutningen af 1980erne med Salman Rushdie. Her er et udklip omkring hvordan kvinder behandles under Islam Muslimske kvinder plejede ikke at bruge tørklæde…det er rent FUP og LØGN Beviser på at muslimske kvinder ikke plejede at bruge tørklædet, og derfor er… Read more »

Svenskasvensson
10 years ago

Muslimer har 10 barn per familj , dom är fattiga men ändå skaffar dom så många barn ?

Prudentius
10 years ago

“Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys…” Jeg tror ikke der er noget “kan være” her, men allerede et “er” istedet. Den gamle baath-orden var selvfølgelig rådden indtil benet, (Syrien måske undtaget, men der hænger den fast på en etno-religiøs gruppe der intet andet valg har end at kæmpe imod og som har Iran, shia-Irak og shia-Libanon i ryggen) men Vesten, der åbenbart ikke kan andet for tiden, har igen-igen skudt sig selv i fødderne. Med en bazooka. Det muslimske broderskab og dets mange, mere eller mindre uafhængige, franchises (al-Qaeda og Hamas iblandt dem)… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Ezra Levant er alt for emotionel og ustabil for mit vedkommende. Skipper ham helst, men har nogle gode synspunkter. Michael Coren er langt mere i min boldgade. Sådanne debat-ledere kunne vi godt bruge i dansk tv. En modpol til den altdominerende og yderst venstrefløjs-politiserende DR. Vi trænger til en stor landsdækkende blå kanal, der kan give modvægt til propaganden monopolet spyer ud dagligt. Jeg er 100% for objektiv journalistik, men så længe DR eksisterer så skal de også bekæmpes med alle midler. Amnesty er biased, ligesom en lang række andre “menneskerettigheds”organisationer er. Desværre. De har standpunkter og holdninger, der modsiger… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  steen

Ja livlig og vibrerende :). Problemet er når han bliver presset. Så virker han mildest talt temmeligt ustabil :). Normalt er det en stor ulempe hvis journalisten bliver følelsesmæssigt engageret og involveret. Man går fra at være én, der skal belyse et problem på en kritisk og objektiv måde, til at være en part. Fint at man har holdninger, men Coren viser klart hvordan den slags skal håndteres. Men fed kanal/programmer, den slags som jeg også sagde før ville jeg i den grad hilse velkommen herhjemme. Vi mangler bare pengemændene til at finansiere det. En højreorienteret kanal/er, med kritiske vinkler,… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Det er bare synd at muslimer har en horisont på 50-200 år, og de ved med tid at de fpr mere magt. Jo mere vi diskuterer, jo mere tid der går, jo mere indflydelse får de.
Derfor bliver vi nød til at indgå en kontrakt med muslimer på vores betingelser, og hvad vi vil tolerere fra dem.

Santor
Santor
10 years ago

Var det ikke AI der lod en terrorist optræde som sandhedsvidne her i Danmark for et par år siden ?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x