15
okt
Seneste opdatering: 16/10-11 kl. 1603
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tilsyneladende lige akkurat. Demonstrationen er kun lige forbi kl 17, men vi opdaterer om dens forløb.SDU-demonstration i Malmö, Bomb bland demonstranter i Malmö. Svenskerne er allerede et fatalt, delt fok. En kommentator skriver: “Man behöver ingen IQ över 100 för att se vem som står för våldet i Sverige, skrämmande framtid går oss till mötes.” MSM medier har ikke meget endnu, en søgning på+ Malmø handler om fodbold, og i Sverige er fodbold lig med kvindefodbold, selvom de har mas med at sparke en bold 20 meter, endsige ramme noget. Ideologisk sidder kvindefodbold dog lige i det lydige journalistøje..

Man kan ikke skåne nogen for noget

Et døgn i Malmø. Hvis dette var Århus, som er lidt mindre, ville Nicolai Wammen forhåbentlig være kommet i spændetrøje derhjemme, og aldrig være kommet i Folketinget. Nu er det Malmø, der er lidt større, der en en bro imellem, Borgerrepræsentationen kan købe sig komatøs tid lidt endnu. Demokrati er en god idé på papiret, men i praksis har det svenske vist sig at have ødelæggende defekter, når en by kan køre sådan i grøften. Malmøs voldshelvede er i forvejen på national miliard stor bistandshjælp. I det mindste var der ikke nogen døde i ‘Malmø dette døgn, men der blev da skudt en i Gøteborg og en i Kristianstad. “Det er svært at dø i Malmø,” skulle Henrik Stangerups bog have heddet, for ens morder bliver ikke fundet, endsige straffet, så må man dø med tungt hjerte. For mordene i 2011, er næsten ingen blevet anholdt. Øresundsintegration ? Gud fri og bevar mig vel, send den til borgerrepræsentationen og lad dem smage på den først. Vil de det ? Nej. Vil nogen tvinge dem til det ? Nej. “Enhver skal nære sig” står der i Jyske Lov i betydningen “enhver skal ernære sig”, hvad der længe har været bar løgn. 2011 versionen hedder “enhver skal have egen røv i vandskorpen, før indsigter indfinder sig.” Man kan ikke skåne nogen for noget.

Stort bråk mellan familer. Ett bråk utbröt på fredagseftermiddagen på von Rosens väg. – Två till sjukhus efter rån. Kvinnorna överfölls av flera män. – Stenkastning stoppar bussar – 20-åring begärs häktad för medhjälp till mord – Bilbrand på Von Lingens väg. – Läkare rånad på sjukhusområdet. – Metalltjuvar gripna i Limhamn. – Husbil i lågor i Fosie. – Bilbrand vid Apelgården. – Brand i dagis i Alnarp. Et døgn i Sydsvenskan og Skånska Dagbladet. – A propos: »I didn’t know I was going to die just yet.«

Politisk assertivitet der skrider af helvede til

Findes der ret mange ting mere pinlige end afmægtige politikere der prøver at puste sig op i “afsky” for konsekvenserne af det de står for? “Vi skal følge det tæt” er klassisk pseudo-assertivitet i dagens politiske retorik, men Hækkerup og Støjberg reagerer reelt som to nonner der har inviteret sømanden hjem, og nu forfærdes over hvad bukserne gemmer.

Det er klart at for en politiker med integritet som faktisk ønskede at gøre noget ville der være en mærkbar pris at betale her: Udmeldelse af det pæne selskab af meningskonformister; formentlig også afgang fra det nuværende parti; betydelige omkostninger for et Danmark der i givet fald begyndte at hævde sin egen suverænitet. Måske endda helt konkret risiko som ikke eksisterer nu, for det er tvivlsomt om de væmmelige salafister overhovedet tager bestik af dette lille ynkelige opstød. Og dette har selvfølgelig intet at gøre med hvem der har regeringsmagten lige nu (LFPC).

[…] Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S), fortæller, at hun tager salafistmiljøet meget alvorligt. »Bekymrende er et meget blidt ord i den sammenhæng. Det er afskyvækkende og modbydeligt, at man skal høre på den slags udtalelser,« siger ministeren.

»Vi skal følge det tæt. Vi skal have kortlagt disse miljøer,« lyder det fra Karen Hækkerup. […] Islamisk gruppe vækker afsky 

[…] “Hvis man mener, at danske soldater i Afghanistan skal hjem i kister, at homoseksualitet skal forbydes og at demokratiet skal opløses, så synes jeg virkelig, at man bør overveje, om man overhovedet hører hjemme i Danmark. Jeg tror, at man kan finde et land, hvor man hører meget mere hjemme,” siger Venstres integrationsordfører Inger Støjberg til jp.dk.[…]

“Jeg kan læse i artiklen, at hun vil kortlægge området, men helt ærligt, en kortlægning er jo bare papirer, der bliver sendt mellem eksperter, og det kommer der ikke noget ud af nu og her. Der skal handles, og jeg kræver, at ministeren giver konkrete svar på hvordan,” siger Inger Støjberg.

“Regeringen har serveretten. Jeg håber, at de udnytter den i et bredt samarbejde, hvor vi gerne vil være med,” konstaterer Inger Støjberg. […] Politikere til islamisk gruppe: Forlad Danmark 

Den socialkonstruktivistiske, ikke-essentialistiske armé til kamp for friheden

Vi deler ikke rigtig plakatens præmisser om de intellektuelle som totalitarismens banemænd, for som bekendt handler nærværende og lignende blogs jo i høj grad om de hårrejsende ting som intellektuelle som Michael “Hamas” Irving Jensen, Mogens “Hamas” Lykketoft, Jørgen Bæk Simonsen, Garbi Schmidt etc. etc., ikke at forglemme talløse horder af kvindelige RUC-studerende, kan få sig selv til at ytre. Men siden den pisser fugleskræmslerne i Teheran af, bør den da få yderligere udbredelse.

The Iranian embassy in Norway has lodged a complaint with a Norwegian Students’ Association about a poster that depicts various dictators including the Ayatollah Khomeini, Hitler and Stalin fleeing in terror from educated, dissenting students. It has asked for the poster to be taken down, saying it has “offended the feelings of a great nation”. The student association has declined the request. Iranian Embassy Complains About Norwegian Student Poster

À propos, og nu hun nævner det (LFPC):

[…] En rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut konkluderede for nylig, at en stor del af gymnasieeleverne har svært ved at skrive præcist, nuanceret og personligt. I sidste uge gav 2.000 undervisere fra fem universiteter et meget nedslående billede af det faglige niveau blandt de studerende (Politiken 08.10) 38 procent svarer, at de studerende generelt er blevet fagligt svagere i de seneste 5-10 år. Kun 8,5 procent svarer det modsatte.

Nutidens studerende »mangler grundlæggende teoretiske og metodiske færdigheder samt evnen til at tænke meningsfuldt«. Og de »er blevet mere overfladiske i deres viden. Det er sværere at få dem til at læse en svær bog eller sætte sig ind i noget kompliceret«, lyder typiske udsagn fra underviserne, som også klager over, at »mange vægter deres fritid, fritidsferie og skiferie højere end forberedelserne til undervisningen«. […] Karen Jespersen: »Er det svært, er det åndssvagt« 

Indvandrere i voldsomt angreb på belgisk politi

This happened in April 2011, but the video has only surfaced recently on a Belgian Crimestoppers-type programme. The Belgian police are asking for help in identifying some of the 200 Muslim attackers, who were originally from Brussels, although the incident took place at the beach in Hofstade.

Videoen er på fransk, men vi skifter den, hvis en undertekstet version dukker op. På flamsk er historien her: 200 herrieschoppers vallen agenten aan in Bloso-domein. Otte politifolk blev såret.

200 uromagere angreb betjente i Bloso-domein i Flandern: En gruppe på mindst tohundrede uromagere lukkede omkring kl 18 pludselig politibetjentene ind på terrænet. Betjentene fik slag og fik kastet flasker og ande genstande mod sig.

Amokløberne omringede politifolkene, og det varede en tid før betjentene kunne bringe sig selv i sikkerhed. Blandt dem var der ifølge en politikilde en del unge fra Schaarbeek og Bryssel. Kun én blev anholdt. ‘Det var ikke let at identificere de unge ud af en gruppe på 200 til 300, der var på stranden omkring kl 18 . Slagsmål på stranden: ‘Problemerne begyndte cirka kl 18 under et slagsmål på stranden’, ifølge Coopman. ‘Medlemmerne af den private vagttjeneste på området fik ikke tumulten under kontrol. De kaldte forstærkning fra politiet. Fra det øjeblik, hvor de første tre betjente dukkede op på stranden, vendte mængder af unge sig mod dem og begyndte med at kaste genstande, som sten, flasker og dåser. På et tidspunkt var otte betjente fra det lokale politi fuldstændigt omringet af 200 til 300 unge. Roen kom først tilbage, da betjentene fjernede sig fra stranden.’ (oversættelse M.L.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Når – ikke hvis – islam i Europa pådrager sig krig, så bliver det fordi et stort mindretal tier, og et stort mindretal opfører sig ,som de gør. Det bliver “messy”, men det er den vej flasken peger. Man må ikke sige det, men det er ikke advarslerne, der skaffer situationen. De ansvarlige for det ved selv, hvem de er, og de er skyldige i kommende Breiviker, der er fuldstændigt tilregnelige. Ikke bare det, – det går hurtigere end jeg havde frygtet. Frøene sås og ophobes hver dag. “Ekstremistiske blogs” som denne, vil blive overhalet højre om, for de… Read more »

trackback

[…] eget land, sådan som det allerede er besluttet, det vil overgå svenskerne om få årtier. Men man kan ikke skåne nogen for noget. 1 kommentar » Spring til […]

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Hvad er der sket?
Gennem længere tid har jeg opgivet at skrive kommentarer,
for systemet hindrede mig.
Jeg fik den opfattelse, at man ikke ville have nogen kommentarer.

falkeøje

Stirner Jensen
Stirner Jensen
10 years ago

Angående “Den socialkonstruktivistiske, ikke-essentialistiske armé til kamp for friheden” Haha, det er vand på min mølle. Angående vedhænget, om manglende evner hos de studerende, kan jeg kun erklære mig enig. Inden jeg kom på en videregående uddannelse, anså jeg mig selv som værende middelmådig, nu anser jeg mig som over middel grundet de øvrige studerendes lave abstraktionsniveau. Den manglende klarhed i sproglige fremstillinger, må jeg dog erkende som værende blandt mine fejl og mangler. Man kan finde mig en vulgær pralhals, men ovenstående er ikke ment positivt , da enhver diskussion altid befinder sig centimeter fra jordhøjde*, medmindre da man… Read more »

Prudentius
10 years ago

“Mångfald” = Mange i frit fald? Eller er det den søde gift “mangfoldigheden” vi har fat i her? Det er det vist. Det mest ulidelige ved multikulturalisterne er den dybe fatale tåbelighed hvormed de tager det småborgerlige, trygge, velstående og ensartede samfund, som de raser imod og hver dag tramper rundt på, så fuldstændigt (med stort F) for givet! Som om det var en evig tilstand, bygget af uopslidelige materialer, med uendelige ressourcer. Som den belgiske politivideo så utvetydigt viser, har en ny og farlig sårbarhed indfundet sig i de europæiske stater, der kun i en begrænset periode endnu kan… Read more »

PBr
PBr
10 years ago

http://www.b.dk/kommentarer/er-det-svaert-er-det-aandssvagt

Og så fabler man om at valgretsalderen skal ned til 16 år.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Har lige set klippet fra SDU-marchen i Malmø. Igen ser man de obligatoriske unge pjanke-tøser (m/k) demonstrativt udstille deres kulturelle dødsdrift. Fællessangen som den henna-farvede, dreadlock-prydede og moderigtigt pjaltede tøse-rundkreds så fromt intonerer inden Ester’s Uddén’s parole-interview er selvfølgelig John Lennon’s “Imagine”. Hvad pigebørnene ikke synes at have fattet i deres savlende sentimentalitet er, at sangen handler om et samfund hinsides og uden religion. Men religionskritik har det jo med at glide bekvemt i baggrunden når udøverne har den rigtige etnicitet og udviser den fornødne vilje til at gennemtvinge deres dogmer ved vold. Når disse to kriterier er opfyldt står… Read more »

trackback

[…] information hos Snaphanen. 2011-10-15, 22:26 (uppdaterat 2011-10-15, 22:26) | Kategori(er): Mångkultur, Utrikes, Video […]

Georg Larsen
Georg Larsen
10 years ago

Hvor mange af disse belgiske indvandrere er født i Belgien, eller har haft hele deres opvækst der?. Hvor mange har forældre der er født i Belgien?.

Der er 2 ord man ikke skal stole på mere: Det ene er “indvandrer”, det andet er “unge”.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

” I Juni 1967 blev ægyptiske, jordanske og syriske armeer slået af Israel i Seksdags krigen. Den største ydmygelse inkasserede Egyptens præsident Nasser, som var den person, der mere end nogen anden blev identificeret med angrebet på Israel. Dem, der først og fremmest nød godt af Nassers fald fra magten tinde, var venstrefløjen. I februar 1968 – tre måneder inden de berømte événements i Paris – gik studerende og arbejderne på gaden i Kairo og andre ægyptiske byer i en voldsom protest mod, hvad de opfattede som generalernes forræderi. Disse protester voksede i omfang og vildskab i løbet af de… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Så bruger hun også ordet islamofobi…der mister hun lige alt status i samme åndedrag. Desuden EN VIRKELIG elendig parrallel mellem ære i syden af usa med muslimers kultur. Men hun har nogle rigtige intentioner.

Tim
Tim
10 years ago

Jeg synes Irshad Manji lyder til tider som en overflade pænheds vrøvlehoved. Fordi folk lytter til hende er fordi hun er god til at gå ind i sit eget hoved og ha en stærk virkelighed med en progressiv tone omkring sine synspunkter. Hun gør det hele bare på en meget pæn og til mange tider ikke virkelighedsnær måde. Altså hvornår kommer der nogle ud og virkelig selvranger Islam og muslimer? De tør det jo ikke. Desuden snakker hun for meget for at få et budskab igennem lidt ligesom Tariq Ramadan. Næhhh vi mangler nogle modne personer som bare siger tingene… Read more »

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Tim

Irshad Manji er en “ulv i fåreklær”, i likhet med Tariq Ramadan. Hun prøver alt hun kan for å fremstille islam som “spiselig”.
Hun er en forførerske, og lever av det.
Det er Ayaan Hirsi Ali som er troverdig og bunn ærlig om islam. Hun er erklært ateist. Det står det virkelig respekt av !
Det er gledelig å høre at hun har giftet seg med historiker og forfatter Niall Ferguson, og at de venter en sønn sammen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Tim

Kære Tim har du hørt om Wafa Sultan?

Tim
Tim
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Hun lugter også til at være ulv i foreklæder. Man kan se det i hendes sammenligninger mellem muslimer og kristne.
Jeg så gerne man fik smidt ALT UD fra vesten der havde tilknytning til det muslimske broderskab, wahabisme, salafisme, hizb ut tahrir, islamisme.
Det er først her efter vi får gjort dette at vi kan få et forhold til muslimer. Ellers går det bare ikke.
Desuden se på uriaposten idag. Der er ikke andet end evige problemer med muslimer..ALTID

Wafa holder 100 pct og det er kun disse personer fra islam vi skal lytte til

Tim
Tim
10 years ago

Og hvorfor får vi ikke en national debat omkring dette og en afstemning omring muslimer og islam

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Den første arbejdsopgave i det nye folketing, må være kravet om, at alle folketingsmedlemmer omhyggelig nærlæser Karen Jespersen & Ralf Pittelkow rapport : ISLAMS MAGET – Europas ny virkelighed. Den er særdeles velskrevet og godet skruet sammen, så den må jeg skamrose – det er noget af det bedste jeg længe har læst på området. Demokrati, økonomi, værdinormer, multikulturalismen, ytringsfrihed og sammehørings kraften. Kort sagt: vi kommer hele vejen rundt. Rapporten udmærker sig ved sin antropologiske og sociologiske perspektivring, som kun meget sjælende er til debat i Danmark og andre europæiske lande. ” Sverige er et land, der målbevidst arbejder… Read more »

Fundersam
Fundersam
10 years ago

I svensk TV uppträdde muslimskan Irshad Manji hos Skavlan igår Den kanadensiska feministen Irshad Manji, som skrivit boken “The trouble with Islam”, fick gott om utrymme i programmet. Hon gjorde ett mycket starkt intryck och förklarade att det svenska Politiskt Korrekta grupptänket med dess flathet mot fundamentalisterna är en oförskämdhet mot alla vanliga muslimer, som då betraktas som så barnsliga att de inte skulle tåla karikatyrer, fakta om andra muslimers illdåd eller kritik av islam. Hon hävdade att flera ställen i Koranen förespråkar yttrandefrihet och användande av den intelligens gud givit människan. När hon ber vänder hon sig inte mot… Read more »

Tim
Tim
10 years ago
Reply to  Fundersam

Det går godt for jer i Sverige. I har Irshad Manji og Tariq Ramdan som rådgivere……
DET ender meget skidt….rigtigt skidt.
Farvel Sverige!

Tim
Tim
10 years ago

To Swedish people:
From a subjective viewpoint how many percent of Swedes know that the immigration and muslim influence is TOTALLY out of control in Sweden?
How many percent want to stop the immigration and throw some immigrant back home?

Hope tp hear from someone

Arne
Arne
10 years ago
Reply to  Tim

Tim! As a swede who left Sweden many years agoe. I don’t think swedes wants to know how bad it is. I have talked to a few. They said it’s not so bad and they don’t want to talk about it. It’s like stick your head in the sand and pretend nothing is wrong.

Tim
Tim
10 years ago

Har i alle set der her klip hvor en svensker flytter ind for at bo i Rosengård, Malmø?
http://www.youtube.com/watch?v=dYF0wT2-ja8

Er Malmø den mest udsatte by i Sverige?

PK
PK
10 years ago

På svensk TV siger en kommentator at SOC. mangler et projekt.
Ja så, Ja det må da være svært, når nu forsvaret af det svenske folk
og Sverige ikke er et emne, som SOC.. ser som et fornuftigt projekt.
Det stakkels folk….minus alle de som elsker multi-kulti.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Dagens griner – “Zenia Stampe på ny eventyr” 😀

http://jp.dk/opinion/tegning/article2578086.ece

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

+1 Lördagen är hemma…

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x