25
okt
Seneste opdatering: 27/10-11 kl. 1451
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FN: 15 milliarder på jorden i år 2100

Da jeg var 10 år gammel, var vi 3 mia. Ved årtusindeskiftet var vi 6 mia. For nylig rundede vi 7 mia. Det lyder ikke usandsynligt at det kan fordobles på de næste 89 år. Verden har ét altoverskyggende miljøproblem, og det er mennesker, men jeg har aldrig hørt “de grønne partier” omtale det. Ved miljøkonferencen i Stockholm i 1972, var verdens overbefolkning nr. 1 på dagsordenen, men dengang havde vi ingen “miljøpartier.” Tyve år efter var det overhovedet ikke blandt emnerne, men da var der også mange flere, man kunne fornærme ved at sige, de var for mange. Sig det til 80 mio egyptere på vej mod 100 mio., sult og sammenbrud. Der er heldigvis er der stadig massser af plads tilbage i Norge, Finland og Sverige, og der kan sagtens være 100 mio. egyptere på det svenske areal. “What’s in a name? That which we call Sweden, By any other name would smell as sweet.” – Grafikken her følger kun verden til 2050 !

The United Nations will warn this week that the world’s population could more than double to 15 billion by the end of this century, putting a catastrophic strain on the planet’s resources unless urgent action is taken to curb growth rates, the Observer can reveal.That figure is likely to shock many experts as it is far higher than many current estimates. A previous UN estimate had expected the world to have more than 10 billion people by 2100; currently, there are nearly 7 billion.

Some experts reacted with shock to the figure. Roger Martin, chairman of Population Matters, which campaigns on population control, said that the Earth was entering a dangerous new phase. “Our planet is approaching a perfect storm of population growth, climate change and peak oil,” he said. “The planet is not actually sustaining 7 billion people.” Population of world ‘could grow to 15bn by 2100’,World population will more than double to 15billion by 2100, says UN.

Tilvandret, voldelig kvindeforagt i Oslo og Stockholm

I fjor ble det registrert totalt 24 overfallsvoldtekter i Oslo, mot 48 hittil i år, ifølge en gjennomgang Aftenposten har gjort. For få uker siden kom det frem at bare syv av disse voldtektene er oppklart i år.Disse voldtektstallene vekker sterke reaksjoner. 2. nestleder i Stortingets justiskomité, André Oktay Dahl, betegner økningen, med få oppklarte saker, som en skandale. Han nevner at justisminister Knut Storberget har karakterisert overfallsvoldtekter som «nestendrap».

Det var i 03.40-tiden natt til i går det skjedde igjen i Oslo, denne gang på Nisseberget inne i Slottsparken. To menn overfalt og voldtok en 21 år gammel kvinne.Oktay Dahl betegner situasjonen i Oslo som kritisk. Han sier byen må vinnes tilbake med økt politiinnsats, og mener overfallsvoldtektene må debatteres som utslag av ren kvinneforakt.- Det kan ikke underslås at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn, med et kritikkverdig kvinnesyn. Offer nummer 48

For at finde ud af, om et problem i denne afdeling er slemt eller ej, plejer jeg at sætte det i forhold til problemets størrelse i Sverige: I 2010 var der 1549 anmeldte voldtægter i Stockholms Län (bemærk, dette er tre gange så mange som i hele Danmark det år!) BRÅ´s tommelfingerregel er, at 12 % af alle voldtægter er overfaldsvoldtægter. Det er altså 170 anmeldte overfaldsvoldtægter i Stockholm mod 48 i Oslo.

Oslos problem er altså ikke så slemt, at det ikke kan blive værre, selv når man tager højde for, at Oslo er en mindre by end Stockholm. Forskellen på Norge og Sverige er derudover, at de svenske ofre har fuldstændig minimal opmærksomhed og opbakning fra presse og politikere i modsætning til de norske. Meddelelsen er fra de svenske statshyklere, at bliver du offer for en politisk uvelkommen forbrydelse, er du på egen hånd. Det er vilkårerne i feminismens elysium, og hvis nogen er utilfreds, kan de klage til deres lokale genus-professor, hvis de ikke er så traumatiserede eller hjernevaskede, at de bare privatparkerer deres smerte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hilmar
Hilmar
10 years ago

Til Frank P og gren. Jeg værdsætter altid sardonisk ramsaltethed og at spader kaldes ved deres rette navn for den elementære folkeoplysnings skyld. Med andre ord, at virkeligheden iagttages nøgternt og uden eufemistiske filtre. Det forekommer mig imidlertid generelt uproduktivt at svælge kontinuerligt i maleriske undergangs-scenarier. I særdeleshed finder jeg det problematisk at I direkte argumenterer for en fatalistisk døds-accept på kulturelt og personligt niveau. Vesten er ikke dømt til en teleologisk forudbestemt undergang. Der findes adskillige sundhedstegn på trodsig kulturel/etnisk opblomstring og selvbesindelse blandt mindretal i samtlige vestlige lande. I synes at fokusere noget krampagtigt og fastlåst på dommedags-scenarierne.… Read more »

gren
gren
10 years ago

@ Frank P

Jeg tror heller ikke, at der er håb, men hvis de europæiske befolkninger rejser sig mod undertrykkerne udefra på vej ned, vil undertrykkernes sejr i det mindste blive dyrekøbt. Men det er selvfølgelig, hvad man kalder en ringe trøst.

gren
gren
10 years ago

@ Hilmar Du skriver: “”Bare notér dig, at 60-70 % af europæerne fra land til land er skeptiske overfor indvandring (specifikt islam), men har det reelt betydet noget som helst?” Ja, det har reelt betydet en hel masse. Det har selvfølgelig ikke stoppet al indvandring til Europa eller Vesten, hvilket også ville være en urealistisk målsætning, men det har f.eks betydet at nationalistiske partier af mere eller mindre konsekvent art har fået parlamentarisk indflydelse i alle vestlige lande. Rom blev ikke bygget på én dag.” Jeg ved ikke, hvor meget disse partier reelt har betydet. Indvandringen til Danmark var jo… Read more »

gren
gren
10 years ago

@ Hilmar

“Min pointe er, at der altid vil være et mindretal som har den fornødne modstandsdygtighed og trodsighed til at modstå en sådan propaganda-krigsførelse fra MSM-POL-UNI “treenigheden”.”

Hvor findes den? Folk tør jo ikke engang tegne Muhammed længere. Heller ikke hos det mindretal du lovpriser.

Jeg er bange for, at Frank har ret. Vi er på vej ned ad slisken, og der er ingen vej op.

Frank P
Frank P
10 years ago

Svar til Hilmar: Jeg synes netop det burde være selvindlysende i fx Sverige, det mener mange svenskere også, men det er det åbenbart ikke. Sverigedemokraterne nærmer sig spærregrænsen igen. Treenigheden er stærk og minder hele tiden sin befolkning om selvhadet – samtidig med at udviklingen går imod mere velstand og mere oplysning forstærkes selvhadet og dermed en folkelig skyldfølelse: vi skal have det ad helvede til, fordi det går godt for os! Hvad sker der så, når folk vågner? Økonomien er for længst stagneret, politiet er underbemandet, så folk må lave deres eget politi. Du har nu kimen til en… Read more »

Johansen
Johansen
10 years ago

Hatten af for Walid al-Kubaisi. Han gør et overordentligt vigtigt stykke arbejde.
Al-Kubaisi får med sin arabiske baggrund og beherskelse af arabisk diverse muslimske mørkemænd i tale, og lader alle os andre få et indblik i disse tvetungedes bestræbelser og intensioner.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Angående bortførelsen af den 60-årige danske nødhjælpsarbejder og hans amerikanske kvindelige kollega, angiveligt fra organisationen “Danish Demining Group”: Kan det globale vanvid skæres ud i mere letforståeligt pædagog-pap end her? Et naivt og tossegodt vestligt nødhjælpsarbejder-par bortføres igen i det land de er taget til for at hjælpe. Hændelser med en så himmelråbende symbolik, indenlands såvel som udenlands, vil med al sandsynlighed kun fortsætte med at tiltage i hyppighed og voldsomhed i takt med multikulti-religionens eskalerende totalitarisme. Jeg vil mene at vi således nærmer os et ganske afgørende vendepunkt i Vesten’s hidtidige selvmordskurs, nemlig det punkt hvor absurditeten i den… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Hilmar

Når englænderne ikke får lov (ja, de får ikke lov) til at reagere selv med 10 mio. indvandrere på kort tid! Når selv tyskerne bøjer nakken efter 4 mio. tyrkere og 1 mio. andre muslimers fortsatte påvirkning af samfundet! Når selv svenskerne stadig ikke vil begribe og forstå den omfattende lavintensitetskrig der foregår (vold, mord, voldtægter, skolebrand, røverier) dagligt. Nej du, Europa er tabt. Alting skal have ende og Europa får sin. Mentaliteten er højst ændret hos 5-10 % af befolkningen. For endnu færre slår det klik (Breivik). Medierne, politikerne og universiteterne har stadig et jerngreb om “virkelighedsopfattelsen” i Europa.… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Frank P

Jeg er langt fra overbevist af dine “argumenter”, som mere og mere lyder som klynken end egentlig gennemtænkte analyser. Det er klart at der vil være tilbagefald og dramatiske udsving i en krig som drejer sig om det største krigsbytte nogensinde i den kendte Verdenshistorie: Vestens kulturelle, teknologiske, materielle og etniske rigdomme. Vesten er mere end Europa. Fremtiden er desuden svær at spå om og ganske aldeles uforudsigelig. Det forekommer mig, at du konsekvent tager de nuværende udviklingstendenser, fremskriver dem i lige linje, og postulerer fatalistisk, at resultatet er uafvendeligt. Sådan fungerer Historien ikke min ven. Den er langt mere… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Her! Mord bliver ikke opklaret i Sverige: http://jp.dk/indland/krimi/article2586328.ece

Hele 5 mord umiddelbart!

Frank P
Frank P
10 years ago

Jamen kære Bente, det må du ikke, du skal jo være solidarisk med os andre. Evt. flytte til Aalborg og lade dig overfalde, så har du gjort din del for at “adaptere” noget af kulturberigelsen. Europæerne får aldrig nok! Når man kan acceptere så meget i Sverige, Frankrig og England, så er der stadig rum til mere “berigelse”. Selv den dag bomberne går af i Stockholms gader og stræder, så vågner man ikke op… nåja det har de sådan set allerede gjort…. Lige nu storhetzes kristne rundt omkring på asylcentrene af muslimerne. Men de skal jo ikke hjælpes kan man… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Frank P

Hej Frank P. Din analyse er bestemt berettiget i sin usentimentale nøgternhed, men måske lige lovlig pessimistisk. Når du erklærer at “der ikke findes vesterlændinge om føje år”, tror jeg nu alligevel, at du undervurderer den forsvarsvilje og livskraft vi dog ser manifestere sig hos viljestærke, historisk bevidste og oplyste mindretal blandt alle de vestlige folkeslag. Må jeg spørge om du har et bud på en strategi for de få af os som ikke ønsker at blive demografisk udslettet? Skal vi bare ligge os på ryggen og fatalistisk acceptere at alle vesterlændinge fordufter fra jordens overflade “om føje år”? Det… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Hilmar

Folk er jo netop ikke historisk bevidste længere. Kigger man på antal henvisninger til tidligere årstal i journalistikken, har man fundet den sammenhæng, at for hvert år der går jo “mindre” henvises der til tidligere årstal og gennemsnitshenvisningen bliver yngre og yngre. Altså bliver der mindre og mindre “kiggen” tilbage i historien, det kan man opfatte som et mindre historisk bevidst samfund. Husk dertil den totale udvanding, der er foregået i skolesystemet. Lige om lidt kan der kun henvises til hvad du fik til morgenmad. Det går hånd i hånd med den generelle relativisme, der præger alt, overfladiskheden, dvaskheden, uduligheden,… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Frank P

Jeg kender ikke din tidligere kommentarhistorie her på siden, Frank. Og jeg kender dig ikke personligt. Men ud fra dine to sidste indlæg virker du som en fyr der helt tydeligt har fattet de store linier i den nuværende demografiske udvikling, men mangler en frugtbar langsigtet vinkling der kan inspirere dine fæller til modstand. Hvis du virkelig mener at “alt er tabt” og at al modstand er nyttesløs, vil det så ikke være bedre at tie med et sådant defaitistisk budskab? Jeg er for så vidt enig i din analyse om, at massemedierne, politikerne og universiteterne har fordummet og indoktrineret… Read more »

bente sørensen
bente sørensen
10 years ago

Jeg vil ud, jeg vil væk, jeg vil bort herfra !!!

BENTE

Frank P
Frank P
10 years ago

Bemærk ligheden, et andet sted i den islamiske verden:

http://www.youtube.com/watch?v=76M42nh6nJ0&feature=related

Tænk på alt det der ikke er videodokumenteret…

Frank P
Frank P
10 years ago

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x8TJTG4yUSQ

Her er hvad muslimerne vil gøre ved dig og dine nærmeste…

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x