28
okt
Seneste opdatering: 29/10-11 kl. 0000
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The French philosopher reflects upon the intellectual and moral bankruptcy of the “anti-racism” phenomenon, and its roots in popular entertainment. By Robert Redeker

Anti-racism has its ceremonies televised like the Oscars. They are always the same – they are always congratulating each other and exhibiting their complacency, their self-importance, their arrogance. This is not an intellectual arrogance – that is too far beyond their reach! – but a moral arrogance. The only thing it takes seriously is the role of political moralizer. This televisionary caste has taken over the spiritual direction of society. [..]

The wedding between anti-racism and the entertainment industry – the merging of anti-racism with the world of show business and the turbo-caste composed of the privileged members of the entertainment world – represent a parody with two faces: a parody of politics and a parody of morality. “Anti-racism”: A product of show business – oversat af Bruce Bawer.

“Anti-racisme” som produkt af narcissisme

Around 2,000 people are expected to participate in the ‘Day against Islamophobia and racism’, a mini-festival organized by ICCS in the capital Bern that will run from 2 to 5pm on Saturday.In an attempt to draw parallels between the treatment of Jews in Nazi Germany and Muslims in the Switzerland of today, many participants will wear t-shirts and stickers with the word ‘Muslim’ framed by a yellow star [..]

“This festival will only intensify Islamophobia,” said Hisham Maizar, president of the Federation of Islamic Organizations in Switzerland, who prefers to work closely with the authorities on integration policies. Muslim group to deploy ‘Jewish star’ at Bern rally. Press Release MUSLIMS IN SWITZERLAND RISE UP AGAINST ISLAMOPHOBIA AND RACISM. “Tørklædepigen – en tårevædet kampagnefilm fra ICCS. “Døden i Genéve”?:

Bruce Bawer: Oslo’s Epidemic of Rape

[..] Not so very many years ago, Oslo was virtually a rape-free city, inhabited by people who had been brought up on civilized notions of mutual respect and tolerance. No longer. Over the years, the incidence of rape has risen steadily. A wildly disproportionate number of the perpetrators are “rejected asylum seekers” – which may sound puzzling unless you are aware of the perverse state of affairs whereby even persons officially rejected for asylum in Norway are still allowed to stay. And the increasing temerity of the rapists – who know very well that they will probably not be caught, and, if caught, will not be severely punished – is reflected in the fact that the most recent rape (in which two men assaulted a 21-year-old woman) took place virtually in the backyard of the Royal Palace.

Oslo is, of course, not alone in having undergone this cultural sea change: many major cities in Western Europe have experienced similar transformations. Yet it now appears that the incidence of rapes in Oslo has now eclipsed that in the other two Scandinavian capitals, Stockholm and Copenhagen. This is quite an achievement, given that Oslo has traditionally been the smallest and sleepiest of these three cities – the least cosmopolitan, the one that feels more like a safe small town than a European capital. In fact, it turns out that the incidence of rape in Copenhagen has been on the decline. It is perhaps not entirely coincidental that Denmark, for the last decade, has also been the country with the most sensible immigration and integration policies in Western Europe. (Nor is it coincidental that the other Scandinavian capitals have twice as many police per inhabitant as Oslo does.) [..] Frontpage Mag. Oslo’s Epidemic of Rape

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eskild Madsen
Eskild Madsen
10 years ago

Download gratis Eduardo Farahs banebrydende bog “Økologisk Ideologi” — http://bit.ly/syvx9O
Bogen udkom oprindeligt i 1987 og anses af mange som profetisk mesterværk der båede spåede murens fald og europas islamisering

Tim
Tim
10 years ago

Michael Coren with Tarek Fatah: burn the burka
http://www.youtube.com/watch?v=D5JWkthnV_I

Perle. Hvad er det danske journalister ikke forstår. De laver hvertfald ikke journalistik, men søger kun en tryghedssøgende konsensus.
Ellers ville det jo gøre ondt

theis
theis
10 years ago

Steen prøv lige at tage den billedserie med Once upon a time in Egypt op igen.
Det er den største løgn vi ser her. Muslimske kvinder gik aldrig med det tørklæde, og i Danmark kan man se at det først er sket fra 2001-2005 at muslimer begyndte at gå med det.
De prøver at stille en pseudo virkelighed op, som ikke stemmer overens med noget som helst. Hvad med de artikler omkring social kontrol og tæsk til kvinderne?
Altså muslimer har lært PR, propaganda. gå i jakkesæt og bedrage folk. Det ved vi nu, og det skal de straffes for.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Har lige set agitprop-filmen tørklædepigen. Noget af det første der falder mig ind er, at ICCS og filmens skabere i deres forudsigeligt humorforladte stil, rent faktisk ganske ufrivilligt, kommer til at portrættere pigen som det hun er – et offer. Pointen er, at hun er et offer for muhammedanismen selv, og ikke for europæernes opdigtede intolerance. Derudover er det indlysende, at muhammedanerne ellers er på hjemmebane her. Sentimental svælgen i, og ekshibitionistisk dyrkelse af, egen konstrueret offerrolle, mens man systematisk øger sin politiske indflydelse i land efter land, ligger såre naturligt til de rettroende narcissist-helgener. Som alle med et minimum… Read more »

Johansen
Johansen
10 years ago

Hvor er det væmmeligt som jødernes massive lidelser under nazismen misbruges som rambuk i såkaldt antiracisme-kampagner.
Jøder er flere steder i Europa jaget af fanatiske muslimer f. eks. i Malmø. Jødehadet sanktioneres i islam jfr. blandt andet i følgende suravers: Dræb dem hvorend I finder dem, og fordriv dem fra hvorfra de fordrev jer.
Derfor er denne kampagne med at bruge jødestjernen et ækelt propagandastunt fra “antiracisme”-lobbyen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Mere “kulturberigelse” ;( http://lokalavisen.dk/laeserne-tipper-vandbombere-er-unge-mennesker-i-roed-bil-/20111028/artikler/111029268/1051?ref=eblister112 Læserne tipper: Vandbombere er unge mennesker i rød bil [ Hvor svært kan det egentlig være at notere sig nummerpladen? 😀 ] Rikke Søholm 10 personer i Hørsholm er alle inden for det seneste stykke tid blevet ramt af vandbomber. Vandbomberne er kastet ud af en rød ældre bil, muligvis en ældre Opel Corsa, hvor flere vidner har set fire yngre mennesker sidde. … “Chaufføren var en tynd fyr af anden etnisk herkomst, og ved siden af var en lyshåret pige. På bagsædet var der to personer,” siger kvinden. … http://lokalavisen.dk/ramt-af-vandbombe-tine-fik-blaat-oeje-under-loebetur-/20111027/artikler/710279898/1051 Ramt af vandbombe: Tine fik… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ja, haha – for de har nemlig fingeren på pulsen ude i den virkelige verden –
fjernt fra alle de naive og uvidende politikeres og de øvrige virkelighedfjerne
PK-tosser, såkaldte “eksperter” og “intellektuelle” Carsten Jensen-typer.

Ja, man tror jo næsten ikke sine egne øjne, når man ser Lokalavisen –
den brutale virkelighed uden Ritzaus et al.s PK-filtre.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf har du en blog? Du laver rigtigt gode indlæg, og kunne godt tænke mig at læse mere af dine betragtninger. Læser dem altid, du rammer oftest plet og gør det i et sprog hvor alle kan være med.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, men mange tak for rosen 😉 Jeg er vist ikke organiseret nok til den slags og heller ikke så god til at udtrykke mig lige så diplomatisk og kultiveret som Steen & LFPC. Mit temperament og min harme løber for tit af med mig, når jeg ser hvad der foregår og hvor store urimeligheder vi og vore stakkels naboer og brødre – samt resten af Europa – bliver udsat for, endda af vore og deres egne uansvarlige politikere og de såkaldte “eliter” – og det oveniløbet med en forventning om at vi skal klappe, se glade ud og føle… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Islamist åbner ild mod amerikansk ambassade

En mand åbnede fredag eftermiddag ild mod USA’s ambassade i Sarajevo

http://ekstrabladet.dk/112/article1647724.ece

Victor
Victor
10 years ago

Der var et indslag i RT i dag om islamisk religionsundervisning i tyske skoler og konsekvensen af at række imamerne en lillefinger: “Multikulti breeds distrust in Germany”.

http://rt.com/news/islam-germany-schools-religion-953/

Tim
Tim
10 years ago

Hvorfor skal vi finde os i at kigge på tørklæder her i Danmark HVER DAG?
Jeg er SUR, RIGTIG SUR på disse islamister!

ThorG
ThorG
10 years ago

Måske også mange års sovjetrussisk undergravende virksomhed i Vesten, som nu er ved at vise sine resultater? Selvhaddet induceret af frygten for racisme (den indre svinehund) har jo vist sig at være en af de mest effektive nedbrydere af vestlig moral.

Svenskasvensson
10 years ago

Ja det finns folk och företag som tjänar pengar på antirasism, Expo är ett sånt företag.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

P.S.
Er der nogen af jer som har læst Salman Rushdie´De sataniske vers 1988.?

Det er simpelhent et mesterværk!
især kapitel 2 hvor Rushdie satiriserer over Koranens guddommelige oprindelse
og hvor “profeten” Mahound har kastet sig ud i et voldsomt slagsmål med Ærkeenglen Gibreel.
Det er vanvittig morsomt.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Jeg vil gerne give andre indsig i noget af det kilde materiale, som jeg har bragt til torves så her kommer den franske filosof Robert Redeker. Den franske avis Le Figaro bragte den 19. september 2006 en artikel af filosoffen og gymnasielæreren Robert Redeker med titlen >> Hvordan skal den frie verden forholde sig til islamisternes trusler? Få dage efter var han på flugt fra rasende islamister. Hans trygge og kendte hverdag, som filosof på et fransk provinsgymnasium var forbi. Han måtte leve som flygtning i sit eget land. I dag er han verdensberømt og et symbol på, hvordan rettroende… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x