2
nov
Seneste opdatering: 4/11-11 kl. 0333
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

«Han rev av jenta buksene mens han lå oppå henne. Han hadde sine egne bukser nede og begynte med bevegelser som tilsa at han var i gang med voldtekten.

»Slik beskriver et vitne en angivelig overfallsvoldtekt av en tilsynelatende bevisstløs kvinne på en T-banestasjon i Oslo tidligere i år.

«Jeg løp bort og sparket ham i siden slik at han rygget av jenta. »Mannen av afrikansk opprinnelse skal da ha dratt offeret til en benk på perrongen. Vitnet tok et bilde av mannen og den fornærmede mens han holdt fast i henne på benken. Han forteller at det var flere personer til stede på perrongen, men ingen grep inn. Han forteller at han gikk for å ta et bilde av blodet der overfallsvoldtekten skal ha skjedd.

«Jeg har følelsen av at jeg burde gjort mer, men jeg ringte politiet og sendte bildene.»Her blir hun utsatt for seksuelt overgrep.

*****

Afpixellering af forbryderen:Den svenske blog Avpixlad, hvis ikke den er kommet i besiddelse af opriginalfotoet, der ikke er gengivet sådan i Dagbladet.no.

– “Hittil i år har politiet registrert 51 overfallsvoldtekter og voldtektsforsøk i hovedstaden. Her kan du se hvor og når alle overfallsvoldtektene har skjedd.”Her er lista over overfallsvoldtektene i Oslo 2011. Ny voldtekt anmeldt i Oslo

“Politiet i Oslo har registrert minst tre voldtekter i hovedstaden i løpet av helgen i tillegg til et voldtektsforsøk og antasting av unge jenter. Minst åtte personer skal være pågrepet.” Minst tre voldtekter i Oslo i helga Se også Norska kvinnor beväpnar sig og Norsk i Danmark: Hvorfor er jenter tryggere i København enn i Oslo? – De pludrende, norske klassers analyse af situationen kan se sådan her ud: Hvite menn som hater kvinner.Virkeligheden er det, de kalder den. Dagsrekorden for eksotiske, akademiske synpunkter, står en svensk professor der “arbejder” i Norge for:

Gill setter økningen i voldtekter i sammenheng med Anders Behring Breiviks grenseløse framferd. Professoren har lest terroristens manifest, og sitter i en svensk gruppe som har i oppgave å vurdere faren for skoleskytinger.Det er ren spekulasjon, men om økningen i overfallsvoldtekter i Oslo viser seg ikke å være tilfeldig, så kan det være en sammenheng med det Breivik gjorde, sier professoren. Det må finnes menn også i Norge som i smug er imponerte av det Breivik fikk til. Det han gjorde kan være en trigger for at andre også går over grenser, sier Gill. Kobler voldtekter med Breiviks adferd.

Svenske kvinder, der i langt højere tal er ofre for disse forbrydelser, får ikke nær samme opmærksomhed i svensk presse, men vi befinder os også i et land, med verdensrekord i genus-professorer, og de sidder tungt på dagsordenen med journalistikkens hjælp. “Agendaen”, som de ville sige i denne “kontekst.” Undtagen på blogs, blandt andre denne: Elin, et offer for svenske politikeres fremmedpolitik, Søndagskronik: Ett politiskt mord, Søndagskronik: Ett politiskt mord, del 2. Skulle jeg møde Vorherre en dag, er det mig, han kalder feminist, ikke Drude Dahlerup, Gudrun Schyman, Tiina Rosenberg og Göran Persson. Man må overleve det.

Gaddafi tortureret og voldtaget i tre timer inden sin død
Nedenstående har vi ikke kunnet verificere fra andre kilder end de nævnte, men selvom Rusland var modstander af NATO aktionen, kan de godt citere det algierske nyhedsbureau rigtigt. Vil man søge yderligere, skal man nok søge på fransk (Maghreb) “Gaddafi fik den død han ønskede sig”, Søren Pind?:

Den russiske Federal Post har offentliggjort en rapport om detaljerne omkring henrettelsen af ​​Moammar Gaddafi. Vestlige medier skriver stadig, at omstændighederne ved Gaddafis død er uklare. Her er rapporten fra den russiske avis:

Før sin død blev Gaddafi tortureret og voldtaget i tre timer. Det algeriske nyhedsbureau “Algeriet-ISP” har offentliggjort forfærdelige detaljer om Gaddafis sidste timer.

Søn af Abu Jaber Bakhra Yunis, Gaddafis våbenbroder siden revolutionen på 1 September, der blev dræbt sammen med sin chef, fortæller om NATO-luftangrebet og om Gaddafis efterfølgende anholdelse. Ifølge hans beskrivelse blev den kolonne af køretøjer, hvor Gaddafi var i en af bilerne , angrebet af NATO-fly. Så ankom den bevæbnede pøbel til stedet, og begyndte straks plyndringer og massetortur af de overlevende. Den sårede Gaddafi faldt i hænderne på pøbelen. En video, viser hvad der skete med den ældre mand, ifølge Rosbalt (www.rosbalt.ru).

Først blev Gaddafi bare slået og hånet, men flere og flere mennesker råbte ting som “Dræb ham må ikke så hurtigt, lad ham lide først”. En af oprørerne tog så en bajonet og stak den op i Gaddafis anus, mens andre holdt statsoverhovedet i hans sårede skulder . Da den sadistiske voldtægtmand havde fået nok, overlod han pladsen til de unge, der fortsatte mishandlingen. Andre oprørere slog fangerne ansigtet, dryssede sand i deres sår og endnu mere forfærdelige ting, vi helst vil undlade at beskrive her. Torturen varede fra kl. 9 til kl.12 middag , mishandlerne var over hundrede mænd.

Da Gaddafi var død, de slæbte ham ved benene gennem gaderne i Sirte, hans hjemby, hvor han havde kæmpet indtil de sidste dage. Samtidig gjorde rebellerne op med de mænd og kvinder, der stadig var i byen. Ligene af dem de dræbte, blev i al hast begravet i udkanten af byen. Ifølge vidner blev mange byboere også tortureret og voldtaget før de blev dræbt. Gaddafi vor seinem Tod drei Stunden gefoltert via Перед смертью Каддафи пытали и насиловали три часа (ВИДЕО) (Snaphanens oversættelse fra tysk)

Grækenland: Bolværk mod eller transitland for indvandring nordpå?

England samler underskifter: No to 70 million

Responsible department: Home Office

Over the past ten years the government has permitted mass immigration despite very strong public opposition reflected in numerous opinion polls. We express our deep concern that, according to official figures, the population of the UK is expected to reach 70 million within 20 years with two thirds of the increase due to immigration. While we recognise the benefits that properly controlled immigration could bring to our economy and society, this population increase, which is the equivalent of building seven cities the size of Birmingham, will have a huge impact both on our quality of life and on our public services yet the public has never been consulted. So we call on the government to take all necessary steps to get immigration down to a level that will stabilise our population as close to the present level as possible and, certainly, well below 70 million.” Migrationwatch: No to 70 million e-petition

Thousand people an hour sign up to e-petitions website calling for debate on migration. I Danmark ser vi en rekordtilstrømning af udenlandske studerende. Bare fra januar til september kom der 3.124 fra lande udenfor EU. Man spørger sig, hvor mange der er af denne type, som har plaget England længe: 170 colleges shut down in blitz on sham students, Hundreds of colleges banned from bringing foreign ‘students’ to UK under immigration crackdown

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] beskriver et vitne en angivelig overfallsvoldtekt av en tilsynelatende bevisstløs kvinne på en T-banestasjon i Oslo tidligere i […]

halil
halil
10 years ago

in egypt 100% of the womans are sexually assaulted-burqa or not!police do nothing.

Frank P
Frank P
10 years ago

I øvrigt er Pim Fortuyns morder ude om 2½ år.

Frank P
Frank P
10 years ago

Husk de kriminelle jo blot er et biprodukt af kapitalismen (Bourgeoisie) og derfor er venner af folket.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Forøvrigt er billedet af voldtægtsmanden og hans offer rystende !

Han kan ikke være svær at finde og naturligvis skal sådan et afskum sparkes ud af landet med øjeblikkelig virkning så snart man har fået fat i ham!

Disse volds-og sexfikserede muslimer skulle i hobetal repatrieres til oprindelseslandene.

INGEN muslimer hører hjemme i noget som helst vestligt land.

Ud, væk med dem alle !

Gør vi det ikke står fremtiden på ødelæggelse af vores lande og af os selv !!

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Nå nå! Ikke glemme at han også har menneskerettigheder… hvis/når han bliver fanget og stilles for en dommer og får de obligatoriske 3 år og er ude igen om 2 år, så må du endelig ikke glemme hans rettigheder….

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Håller med fullständigt. Även dom som påstår sig vara sekulära eller moderata. För det visar sig gång på gång bara vara en tunn fernissa och där under finns den vanlige muselmanen. Ett exempel är ju han som halshögg sin fru i UISA som påstod sig vara moderat. Men rätt vad det är så flippar dom ut ändå. Så bara ut med alla mohammedaner.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ja det er et rystende billede. Endnu mere rystende er det at konstatere at Oslos borgere i så mange år har ignoreret hvilke gerningsmænd der er tale om. Jeg har nu ikke nogen grund til at drage alle muslimer ind som sådan, ifm Oslo-voldtægterne. Men jeg ville gerne vide hvad den menige muslim i Norge mener om disse voldtægter, og kriminalitet generelt begået af muslimer eller folk omkring de muslimske lande i den del af verden. Ligegyldighed med samfundet omkring én, se det tror jeg er kernen i problematikken. Muslimer generelt har ikke en opfattelse af at det er deres… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Endnu en vantro. Jo, det er en del af forklaringen på de mandlige muslimers adfærd. Dertil kommer yderligere, hvilket Helmuth Nyborg har beskrevet, at en ringe IQ som sidegevinst til “sit” menneske medvirker til en adfærd som er aggressiv, voldsparat, sort/hvid tænkende, f.eks. dyrkende det ekstreme osv.. Man kan ikke med nogen ret forvente en f.eks. eftertænksom indstilling til tilværelsen og ej heller nogen empati for andre mennesker. Når man lader sådanne mennesker bosætte sig i samfund som de de Vestlige har man samtidig inviteret til voldsomme ændringer af samme samfund . Samfundene bliver gradvis mere og mere voldelige og… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Og så til det ufattelige, det ubegribelige, det uforståelige….

“Hvor lang fengselsstraff fortjener en mann som voldtar en tilfeldig kvinne på gaten?” (Ifølge norske dommere)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10031103

Og ung jente, der blev udsat for grov voldtægt:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10023469

Frank P
Frank P
10 years ago

Problematikken skal ikke reduceres til noget så latterligt som et spørgsmål om mere belysning i Oslos gader og parker: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10031093 Livsbekræftende debat! Læs kommentarerne, mange gode, mange indsigtsfulde, man siger det som det er, det må man give nordmændene (de står frem med navn, da det er via FB): “Jan R. Skappel · Toppkommentator Gatebelysning = teite (DUMME) norske politkere. Rettssikkerheten i Oslo har vært dalende i mange år. Det har utviklet seg en oppfatnig blandt potensielle kriminelle at man kunne gjøre hva en ville uten at det fikk konsekvenser. Voldtekt er bare den groveste og mest politisk korrekte saken.… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Oslos politimester er den ynkeligste bureaukrat, man længe har hørt om, og ynkelige bureaukrater er der ellers nok af overalt i de nordiske lande. Han skulle fyres øjeblikkeligt.

Marit
Marit
10 years ago

Helt riktig ! Norges justisminister og Oslos politimester burde begge avskjediges med øyeblikkelig virkning ! De har ikke på noe tidspunkt gjort jobben sin: Å beskytte det norske folk mot voldtektsterror !

Nils
Nils
10 years ago

OT Islam officiel statsreligion i Suediarabien. Pressmeddelande 3 november 2011 Socialdepartementet Första muslimska samfundet som får hjälp med uppbördsavgifter Torsdagen den 3 november beslutade regeringen att ge Bosniakiska Islamska Samfundet (BIS) hjälp med uppbördsavgifter. Det innebär att medlemmarna i samfundet har möjlighet att betala avgiften direkt via skattesedeln, på samma sätt som Svenska kyrkans medlemmar betalar sig kyrkoavgift. Staten kan lämna hjälp med avgifter till registrerade trossamfund. Kravet är att trossamfundet bidrar till att upprätthålla och stärka samhällets grundläggande värderingar, är stabilt och har egen livskraft. Det innebär ett enklare förfarande för samfunden, eftersom Skatteverket kommer att administrera avgiften, det… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Breiviks ånd gjorde sig jo også gældende inden handlingerne på Utøya. Breivik er hele tiden i os, han manifesterer sig hele tiden, igen og igen. Og det får de stakkels asylansøgere, der jo er psykisk syge og slet ikke kan gøre for det, til at voldtage små, søde, delikate, blonde, labre, norske kvinder.

Vi må have flere fakkeloptog, mere dialog og mere humane forhold for asylansøgere.

gren
gren
10 years ago

@ Snaphanen

Var voldtægtstallet i Oslo ikke endnu højere i 2010? (I har bragt en postering, hvor tallet og gerningsmændenes etnicitet omtales)

Og hvis det var højere, har Breivik jo tydeligvis ikke “inspireret” nogen, som professoren påstår.

Marit
Marit
10 years ago

Nei HVORDAN skal man kunne få bukt med voltektsepidemien i voldtektshovedstaden Oslo, når man ikke engang kan fortelle hvem voldtektsmennene er ? De er alle muslimer. Men det kan ikke sies høyt, fordi det er rasisme og islamofobi !
Der finnes ingen politisk vilje å ta tak i dette. Og politiet “mangler ressurser” konstant. År ut og år inn ! Vi har desverre en pingle av en “justisminister”, som ikke gjør en dr… ! Han bare prater seg aldeles bort i tåkehavet.
Man må skamme seg for å være norsk i dagens samfunn. Og verre skal det bli.

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Marit

Precis. Det intressanta med Anstein Gjengedals mer allmänna resonemang (i artikeln ovan) är att han erkänner att kvinnor inte längre kan röra sig fritt i Oslo. Och att det nu är mäns ansvar att vaka över och skydda “sina” kvinnor/jäntor. Å andra sidan ses det alltså som en möjlig lösning att alla barn undervisas i att det är “helt oacceptabelt” att ha sex med någon som icke önskar det (härlig omskrivning; han talar ju om detta i samband med överfallsvåldtäkter). Men varför stanna där? Nog bör barnen redan i skolan få lära sig att det är “helt oacceptabelt” att t.ex.… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Jonny

“mange av utlendingene her er ikke vant til dette der hvor de kommer fra. De er ikke vant til at jenter går kledd som de vil, så kanskje tolker de det litt feil, skjønner du?”

Bara den enbart är en anledning varför dom alla skall ut härifrån. Det går inte att ändra eller uppfostra dem för det är försent. Deras beteende har blivit inprogrammerat sedan barndomen. Kvinnor skall inte behöva klä sig i lakan för att få vara fred. Enklare och bättre att slänga ut dem istället.

Jonny
Jonny
10 years ago

Oslos politimester Anstein Gjengedal kommenterer overfallsvoldtekter: ** Vi hadde satt inn ekstra folk, og i går kveld ble det arrangert fakkeltog. Da trodde jeg at vi hadde klart å bevisstgjøre folk. Men det ser ut til å være noen som ikke lar seg påvirke. ** Nå må foreldre og venner stille opp og kjøre og hente jenter og unge kvinner på fester og utesteder. ** Allerede i skolen må vi være tydelige overfor barn på at det er helt uakseptabelt å ha sex med noen som ikke ønsker det. Vi må skaffe en ryggmargsrefleks med respekt for andre menneskers kropp.… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Gaddafi tortureret og voldtaget i tre timer inden sin død…’ Ak, ja. Libyen. Om dette land havde Deadline en helt anden indfaldsvinkel, som blev præsenteret i sædvanlig pseudo-virkeligheds-Politiken-stil med tre inviterede debattører. Bo Lidegård som repræsentant for medierne (læs: kun repræsentant for Bo Lidegård og for de snakkende klassers hofavis, Politiken) samt to politikere, Nick Hækkerup og Søren Espersen som repræsentanter for Christansborgs Libyen-politik. Bo Lidegård kom igen med varm debatluft. Han formulerer sig så uldent, at man halvvejs tror, han øver sig i at tale sort, og at man halvvejs taber tråden, fordi man er i tvivl om, hvorvidt… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Hvornår fanden gør vi noget ved det? Svaret er, at det gør vi aldrig… Europa synger på sidste vers og hvide er jaget vildt… Det bliver ikke engang en glidebane, jo indtil et vist punkt, da har vi set de sidste 20-30 år, men dernæst vil det hele eksplodere i mord, død, terror, henrettelser, voldtægter…. det vil ske pludseligt… politi, militær? Ha, det er en illusion… så våbenføre unge mænd? Hah, i et aldrende Europa, hvor mænd generelt er blevet hjernevasket til at være vatnisser og skvat… Det bliver forbandet rodet, en mærkelig sammenblanding af alle mulige ting der sker… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Meget apropos, så er der faktisk en artikel i Dagbladet i dag…en 19-årig asylansøger er sigtet for tre voldtægter i Kristiansand.

Guldklumpen – det som virkelig bringer mit pis i kog – er den næstsidste sætning:

http://www.dagbladet.no/2011/11/03/nyheter/innenriks/voldtekt/kristiandsand/18872023/

JensH
JensH
10 years ago

Snaphanen spørger:

“Grækenland: Bolværk mod eller transitland for indvandring nordpå?”

Det er helt klart et transitland. Man skal huske på, at Dublin-aftalen er sat ud kraft når det gælder Grækenland, hvilket vil sige, at en asylansøgere i et af de Nord-Europæiske lande blot skal sige, at de kom ind i Europa via Grækenland, så kan de ikke sendes tilbage til ‘første-landet’.

Tim
Tim
10 years ago

Familien presser indvandrerkvinder til at blive i voldelige ægteskaber
http://www.b.dk/nationalt/familien-presser-indvandrerkvinder-til-at-blive-i-voldelige-aegteskaber

Tim
Tim
10 years ago

Jeg gætter på han er muslim, og kan de da ikke selv se deres forkvaklede forhold til kvinder?
Mand dopede sin kone med steroider
http://ekstrabladet.dk/vrangen/article1650479.ece

Jonny
Jonny
10 years ago

En svensk pedagogikprofessor tror att det ökande antalet våldtäkter i Oslo kan bero på… Just det, B som i Bomb, B som i Behring Breivik.

Efter 49 överfallsvåldtäkter i Oslo hittills i år, har Norges justitieminister Knut Storberget kallat olika polismyndigheter till krismöte.

Bara den gångna helgen anmäldes sex överfallsvåldtäkter i Oslo.

Enligt den svenske pedagogikprofessorn och våldsforskaren Peter Gill, så kan våldtäktsvågen ha ett samband med terrordåden den 22 juli.
h t t p://svt.se/2.37482/1.2587610/krismote_efter_norsk_valdtaktsvag

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

For resten kan det have noget at gøre med Islams opfattelse af at kvinder er mænds ejendom dybest set? Tager jeg fejl hvis jeg antager at muslimsk kultur lægger op til at mændene skal nærmest eje og dominere kvinderne? Når de så kommer til Skandinavien, kan de slet ikke forstå eller acceptere kvinders frihed og selvstændighed og ligeværd. Jeg synes jeg hørte det eller læste det på Snaphanen for et par måneder siden. Den konklusion virker meget sandsynlig.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Ja de norske politikere har udvist total ligegyldighed overfor dette eskalerende problem igennem flere år. Og de norske kvinder(som sædvanlig ingen som helst andre end lokale etniske kvinder bliver voldtaget)har måtte betale en skyhøj pris. Hvor er det forfærdeligt. Men i Danmark har vi også set noget nær fuldstændig ligegyldighed over for kriminalitet begået af folk fra den 3. verden, og primært folk af mellemøstlig oprindelse. Barbarerne er og bliver barbarer. Selvmordsbomber i Sverige, økseoverfald på Kurt W., terrorangreb(forhindret af PET) imod Jyllandsposten. En tjetjensk terrorist i DK, osv. Alt sammen bliver fortiet, bagatelisseret og direkte ignoreret af mange politikere.… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Byt billedet ud med en hvid mand og en kvinde med tørklæde. Forestil jer ramaskriget. Nu hvor der er tale om en norsk kvinde, vil apoligien, og bagatelisseringen starte som sædvanligt.
Hvilke organisationer ville ikke være sat i værk, og foreninger, hvis der var tale om en HVID norsk mand, og en tørklædebærende muslima.

Marit
Marit
10 years ago

Ja, det er virkelig synd på disse innvandrerne som lider av “krigstraumer”. Det er forståelig da, at de går ut i byen, jakter på jenter, slår dem helseløse, for deretter å voldta dem. Dette lindrer krigstraumene bedre, jo flere ganger det skjer. Det er opplest og vedtatt av den norske “regjering”.
Etter 2. verdenskrig hadde vi mange krigsseilere, som hadde gjennomlevd store krisesituasjoner. Merkelig da, at disse ikke reagerte med å voldta jenter når de satte foten på norsk jord ?

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

De døde ved man hvor man har. De endnu levende er utrolige i deres udfoldelse:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ferierende-krever-ogs-erstatning-etter-22-juli-bomben-6686411.html

gren
gren
10 years ago

Hvorfor i alverden slog de tilstedeværende ikke voldtægtsmanden ihjel?

Tim
Tim
10 years ago

Hvornår tager nogle ansvar for det de har importeret ind i landet?

Og Libyen går ikke en lys fremtid i møde

Al-Qaeda Flags Are Raised in a Pro-Shari’a Rally in Libya
http://www.youtube.com/watch?v=pt3UrttEKBw

Bo
Bo
10 years ago

Han skulle sparkat, slagit och knuffat ned blåmannen på tio-kV strömskenan i stället för att fotografera övergreppet.

Det hade varit en god gärning.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Et billede næsten som skabt til forsiden på et glittet kvindemagasin. Jeg ser for mig motivet pryde Alt for Damerne, Elle, Eurowoman, Tidens Kvinder, Vogue – hvis det ikke lige havde været for blodet, altså. Men hvem ved? . . . måske det vil danne mode, at ligne et realistisk nordeuropæisk voldtægtsoffer inden længe. Det ultimative tolerance-statement. En undertitel på en sådan forside kunne lyde: “Har du prøvet det nyeste indenfor vild sex? Alle de berømte stjerner fortæller om deres første rape-sex med en eksotisk indvandrer-mand . . . Hvad venter du på?” Eller: “Det nyeste skrig indenfor tøjmoden: alle… Read more »

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  Hilmar

@Hilmar. Du glemmer, at det er voldtægtsmændene, som er ofrene i denne sag:

http://www.klassekampen.no/59469/article/item/null/vil-fange-opp-traumatiserte

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Stirner

Wow. Stockholm-syndromet overhalet indenom. Hvad bliver det næste? -Statsstøttede nat-patruljer af unge offervillige jenter, klar til aktivt at opsøge de stakkels PTSD-ramte mænd og lade sig voldtage i integrationens hellige navn? Selvfølgelig kun hvis asylsøgeren mener sig selv “traumatiseret”. Jeg forestiller mig Karen Hækkerup snarest indføre en lignende ordning i Danmark. Disse unge mænd føler sig jo marginaliserede og afviste i det kolde protestantiske Norden. Så det er kun rimeligt, at vi gør en ekstra indsats for at de skal føle sig velkomne i deres nye hjemland. Måske et klippekort for alle nordiske kvinder. 10 succesfuldt gennemførte tolerance-voldtægter, og der… Read more »

HC
HC
10 years ago

Satans anhang, understödda av våra förrädarpolitiker, går lös på den kvinnliga befolkningen. Må dessa nihilister till politiker en dag hållas ansvariga till mycket kännbara straff…

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  HC

Voldtektsepidenien i Oslo og andre steder, er et ledd i JIHAD. Kan man ødelegge kvinnene, ødelegger man samfunnet. Svært effektivt. og svært få blir straffet for det. De få som likevel blir straffet, får komme i et “fengsel” med alle bekvemmeligheter, pensjonsoppsparing, halal-mat og alle bekvemmeligheter. Straffen for voldtekt i Norge, er gjennomsnittlig 3 år ! Så lite er norske kvinners liv og helse verd ! Flere har tatt til orde for “justisministerens” avgang, men han er fredet av den politisk korrekte statsminister. Hvilken skam ! Og dette skal være et “sivilisert samfunn” ?

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Women’s Rights & Human Rights Under Shariah Law Join us on Wednesday, November 2, 2011 2:00 PM – 3:00 PM EDT Dear Allan, This message is to remind you that the following Webinar will take place Wednesday, November 2, 2011 2:00 PM – 3:00 PM EDT. Women’s Rights & Human Rights Under Shariah Law 1. Click here to join: https://www3.gotomeeting.com/join/474459478/106443700 This link should not be shared with others; it is unique to you. 2. You will be connected to audio using your computer’s microphone and speakers (VoIP). A headset is recommended. Webinar ID: 474-459-478 Please send your questions, comments and… Read more »

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x