9
nov
Seneste opdatering: 10/11-11 kl. 0213
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In Flanders fields the poppies blow, The larks, still bravely singing,
fly Scarce heard amid the guns below. We are the Dead. Short days ago,
We lived, felt dawn, saw sunset glow, Loved and were loved, and now we lie
In Flanders fields.

Take up our quarrel with the foe: To you from failing hands we throw
The torch; be yours to hold it high. If ye break faith with us who die,
We shall not sleep, though poppies grow, In Flanders fields. by John McCrae, May 1915

Poppy day eller Remembrance day, hvor England mindes sine faldne i krig, er på fredag den 11. På taget af FIFA´s bygning i Zürich står Tommy Robinson og Kevin Caroll fra the English Defence League i dette øjeblik onsdag kl 19.30, og protesterer imod FIFA´s forbud mod at engelske spillere viser valmuerne på trøjen i kampen England-Spanien på Wembley på lørdag. Cameron må leve med sine nye sengekammerater, hvis han vil undgå at havne i Anjem Choudharys seng den 11 november. Han er, som Murray sagde i København i forgårs, selv skyld i det gigantiske svigt, engelske main-stream politikere – ikke mindst Tony Blair, men også nu Nick Clegg – har udsat deres befolkning for. “There’s no running away”, EDL måtte opstå, og det er uden tvivl Camerons dårlige samvitttighed, der gjorde at han sværtede dem i en parlamentsdebat efter de engelske optøjer for nylig. “Indrøm aldrig en skyld, aldrig en forsømmelse,” er moderne, spindoktoreret politiks mantra. Churchill var elsket fordi han også turde sige sandheder, der var ubehagelige. Hvem elsker Cameron, Sarkozy og Reinfeldt, for ikke at tale om Helle Thorning-Schmidt og hendes mands familie af opportunister og millionærpampere? (klik fotos f. helskærm)

David Cameron has paved the way for England’s footballers to deliver a huge snub to FIFA and wear poppies against Spain on Saturday.The Prime Minister is furious that football’s governing body is refusing to back down over their pleas to wear the flower on their shirts to mark Remembrance Day.Asked if PM believes the players are free to defy the FIFA ban. A No 10 spokeswoman says: ‘Yes, of course’. Cameron gives England players green light to defy FIFA ruling on poppies for Wembley clash — Nu kl 23.30 har engelske medier også historien: Poppy row: English Defence League climb onto roof of FIFA HQ

Fromhed

[…] Popular Egyptian preacher, Sheikh Muhammad al-Zoghbi, was taped invoking his god thusly:

May Allah cut your tongue out! May he freeze the blood in your veins! May he inflict you with cancer and allow you no reprieve… Allah, strike them with all sorts of disease, afflictions and pain! Allah, strike them with cancer! Allah, let your prophet overpower them! Allah destroy them! Allah destroy them! Allah destroy them! Allah destroy the criminals who challenge the noble prophet! [Then, very serenely addressing his Muslim viewers:] And peace upon you, and Allah’s mercy and blessings.[…] Raymond Ibrahim: Muslim Prayers of Hate 

Nynorsk rollemodel død i kamp for Al-Shabaab

Én ting er, at han vil dø for Allah, men Norge behøver vel ikke ligefrem gøre ham til elitesoldat først

1984: Norsk-somalieren blir født i Burao i Nord-Somalia, i dag en del av Somaliland.
1994: Den da ti år gamle gutten kommer til Norge sammen med andre slektninger.
2005: Etter avsluttet videregående skole avtjener norsk-somalieren verneplikten i Hans Majestet Kongens Garde. Der blir han en del av eskorte-avdelingen som skal frakte kongefamilien og andre samfunnsstøtter i sikkerhet i tilfelle krig.
2006. Norsk-somalieren får seg jobb i Securitas etter å ha avtjent verneplikten.
2009: Han kommer i kontakt med et religiøst miljø med forbindelser til Sverige og Finland.
2010: Norsk-somalieren ringer hjem til faren og forteller at han har sluttet seg til Shabaab i Somalia.
2011: Norsk-somalierens ukjente kone ringer og forteller at sønnen har dødd i kamp. De to fikk ingen barn. Voktet kongen – døde som terrorist

Man gjorde baskiske børn fortræd

The following video is deeply disturbing. Reported in Spain’s ECD Seguridad newspaper, the video portrays two of Spain’s apparently famous clowns visiting a public pre-school in the Basque city of Navarre and then joining with the toddlers in a local folklore festival.

What is disturbing is that the children are all dressed as Arabs, replete with gowns, khafiiyehs and in the case of the little girls, hijab scarves.

The children’s costumes -as well as many of the adults include as well large keys that are meant to symbolize Arab ownership of homes in Israel to which they will return with the destruction of Israel.

The children and the adults join the clowns in singing “Gora Palestine” and dancing. The wall mural shows Palestine and Israel’s security fence depicted as an apartheid wall. Toy soldiers with helmets depict IDF soldiers and the Arabs are all the innocent victims. […] Caroline Glick: Anti-Jewish indoctrination in Spanish public schools 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] reported during Snaphanen, Tommy Robinson, Kevin Carroll, and other English Defence League members invaded a offices of FIFA […]

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Sheikh Muhammad al-Zoghbi,

Det är lustigt egentligen att så många av mellanösterns folk etniskt liknar varandra, (liksom runt jordklotets alla olika “hörn”, där man kan se likheter). Vilken person som helst där nere kan klä ut sig och låtsas vara “arab”? Judar och araber liknar varandra, kanske för att många av dem är semiter?

Kanske denne Muhammed al-Zoghbi är någon annan än vad han utger sig för att vara? Hans “jobb” är att just uttala de ord som han uttalar, bara för att “retas”, och vara “bevis”, inför kameran, på de “hemska muslimerna”?

Vem vet?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Det virker åbenbart at protestere 😉 Nu venter vi så¨bare på, at den ekstreme venstrefløj og de politiske korrekte tåber i England, der jo som bekendt elsker at se racisme og fremmedhad overalt, beskylder FIFA for at have været følgagtige over for pres for det ekstreme og islamofobiske EDL. http://www.sporten.dk/fodbold/fifa-ombestemmer-sig-england-maa-baere-valmuer FIFA ombestemmer sig: England må bære valmuer England må alligevel ære faldne soldater med valmuesymbolet, efter at prins og premierminister pressede FIFA. … Det internationale fodboldforbund (FIFA) havde ellers afvist anmodningen, da det ifølge forbundet ville bringe fodboldens neutralitet i spil. Men nu er man altså vendt på en tallerken,… Read more »

Durotrigan
11 years ago

It was an odd decision of FIFA to ban poppies, but I can imagine that Islamic teams may well now wish to try and display crescents on their kit.

It may be of interest to you and your readers that tomorrow there will be a formal announcement that counterjihad blogger and former UKIP member Paul Weston has been elected as Chairman of the British Freedom Party. Another high profile figure in the anti-Islamisation movement will be joining the party later this month. It could represent a significant and positive development for the party, heralding its breakthrough in British politics: http://durotrigan.blogspot.com/2011/11/british-freedom-party-elects-new.html

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x