9
nov
Seneste opdatering: 9/11-11 kl. 1835
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Vanguard TV program sendt i forgårs (60 minutter) om “en voksende islamofobisk sammensværgelse på begge sider af Atlanten.” Allerede når ordet “islamofobi” indgår, signaleres der politisk hensigt og lavt informationsniveau. At dømme efter traileren ikke det mest højpandede, upartiske dokumentarprogram, man kan forestille sig, men det er ikke tilgængeligt i sin helhed på You Tube endnu. Om vi spilder en time på det, er uvist, men man burde måske nu nogle mener at vi selv er en del af den “sammensværgelse.” Jeg tror Uriasposten efter Breivik og de danske avisskriverier spurgte: “Kan man være medlem af en klub, man aldrig har hørt om?”

Svenske, venstreradikale, statsfinancierede EXPO fantaserer også om hemmelige, suspekte islamofobiske netværk, – denne blog er medlem – som om de ikke havde deres egne netværk, som enhver skakspiller eller teenagetøs har i dag. I mit netværk på Skype findes en skotsk hyrdehund i Nordsjælland, som forleden reddede mig hjem fra Tisvilde Hegn, hvor jeg ikke burde kunne fare vild under svampejagt, men gjorde det, og en Tintin-agtig terrier i Ontario, jeg hilser på med jævne mellemrum. Her er noget for PET, hvis de ikke allerede med god grund mente, jeg er komplet uinteressant.
Dannelsen i Danmark i frit fald

Danmark befinder sig – sammen med resten af den vestlige civilisation – i krise og overlevelseskamp, ikke blot økonomisk, men også kulturelt, moralsk og religiøst. Opløsningstendenser i form af manglende værdsættelse af egen kultur, manglende almen dannelse og viden om egne rødder og deraf følgende identitetsløshed og selvforagt har længe været tema for bekymrede røster i den offentlige debat. [..]

Den langvarige uenighed om uddannelsespolitikken kunne måske overordnet siges at handle om en splittelse mellem kræfter, der arbejder for rettigheds- og lystkulturen og stadig mere individuel frigørelse, derunder frigørelse fra »kulturens byrde«, og kræfter, der står for pligtkulturen og vil genforpligte den enkelte i forhold til fællesskabets institutioner som tradition, familie, skole, kirke og stat. Det bør her ikke overses, at motivation og lyst også kan udspringe af stoltheden over møjsommelig opøvet faglig kunnen og solidt kendskab til egen kultur og historie.

»At kende sine rødder« er ikke bare en løsrevet erkendelse. Det er svar på de dybeste spørgsmål om eksistens og tilhør, som rækker ud over de enkelte, egne korte liv. Det modsatte af et rodfæstet menneske er et historieløst menneske, illustreret ved den »proletar«, som historikeren Arnold Toynbee i 1946 frygtede skulle blive fremtidens menneske: »Proletarens sande kendemærke er hverken fattigdom eller ringe kår, men bevidstheden om at have mistet arveretten til den fædrene plads i samfundet og være uønsket i det fællesskab, som er hans retmæssige hjem. Denne subjektive proletarisering er ikke uforenelig med besiddelsen af materielle goder.«

Denne »proletars« armod er kulturel – åndelig, om man vil – ikke materiel. Men et samfund af åndelige »proletarer« vil heller ikke i det lange løb kunne mobilisere den tillid, pligtfølelse og faglige dygtighed, som skal til for at opretholde en solid økonomi i et demokratisk velfærdssamfund. Fra kronik i Berlingske Tidende af Morten Kvist, cand.theol., valgmenighedspræst, og Kirsten Sarauw, Cand.theol.

Nidra Poller: Charlie Hebdo bombing: it’s no joke

[..] The Hebdo staff’s dismay at the torching of their offices suggests they may have underestimated the dangers of sentencing shari’a to a thousand satirical lashes. Hassen Chalgoumi–the Franco-Tunisian imam mercilessly targeted by the extreme-extremist-Islamist Sheikh Yassin Brigade–warns Europe against the dangers of political Islam.

“Why do the Americans rejoice in the victory of the Muslim Brotherhood in Egypt, why did France play into the hands of al-Qaeda in Libya…?” French participation in the NATO operation in Libya was, surprisingly enough, approved by a broad bipartisan majority in France. The peace marches of 2003 are long forgotten. No voices were raised to deplore the use of force and insist on a political solution. Guttural cries of allahu akhbar (Allah is the greatest), summary executions, the destruction of Sirte, and the savage murder of Mouamar Gaddafi did not visibly disturb the peace of French society.[..]

Last spring, anti-shari’a authors extensively cited in the Manifesto posted by Norwegian mass murderer Anders Breivik were accused in some quarters of inspiring his hateful crime. Today, in virtue of solidarity with the endangered freedom-loving democrats of the Arab Spring countries, it is permissible to expose the dangers of shari’a without being labeled Islamophobe. And, says Charlie Hebdo, we can make fun of shari’a with all the vulgarity we exercise on any subject that tickles our minds. Perhaps. But it would be wise to go to those anti-shari’a authors and find out whether there is, in fact, a koranic law against laughter.Because the day might come when newspaper offices in France will have to be protected by the police like Jewish day schools community centers, and synagogues. – Nidra Poller, amerikansk journalist bosat i Paris: Auto da fe in Paris: it’s no joke

Richard Landes skriver i The Telegraph: “Note that in Germany, the story received so little coverage that most people I speak with here don’t even know about it. Der Spiegel also didn’t show the cover.” – Det gør attentatet Gud døde mig heller ikke i Sverige Ikke én gengiver “Charia Hebdo” omslaget. – “Flere af kritikerne drager en parallel til et angreb på et teaterstykke i Paris begået af kristne fundamentalister”, kvidrer Sveriges Radio (minut 1:00). Der kan ikke være tale om andet end denne historie fra oktober i år: Fundamentalist Christians protest at Paris theater. Alice Petrén fra SR i Cannes ser en parallel, jeg ser den ikke. Uanset hun lægger udtalelsen i munden på anonyme kilder, er resultatet det samme: Uantageligt politiserende public service. Charlie Hebdo sagen fortsætter, men det er næppe i svenske medier, man skal følge den: After Getting Firebombed, French Magazine Puts ‘Gay Muhammad’ on Cover? (VIDEO). eller Douglas Murray i Spectator: The worst form of censorship.

“Men næsten halvdelen er tyske statsborgere..”

Prægtig tysk vinkling af tvangsægteskaber i landet:

Nearly half of those in forced marriages or in danger of such in Germany are German citizens, while around a third are minors, according to the most detailed study of the practice to date. The study, commissioned by the Ministry for Family Affairs, threw up a number of surprises, as well as confirming much that is already known about forced marriages, said the daily Süddeutsche Zeitung on Wednesday which had advance access to the report, due to be launched the same day. Nearly all of those concerned came from migrant families, with the most common country of origin of the parents being Turkey, followed by the former Yugoslavia and Iraq, according to the report. More than 80 percent of the parents concerned were Muslim, while nearly 10 percent were Yazidist, a Kurdish religion, and more than three percent were Christians.[..]

Around a quarter of the victims said they were threatened with death, while more than half said their relatives used violence against them and more than 70 percent said threats and blackmail were used to push them into marriages they did not want. Nearly half of forced marriage brides German. Spiegel: Forced Marriages in Germany More Prevalent than Thought.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] optagelse er produceret i år og frigivet i den første uge af november 2011. Snaphanen har uploadet den på YouTube: Tommy Robinson attacked by muslim […]

Prudentius
10 years ago

Man må igen og igen bøje sig i støvet for Robinsons store mod! Et mod der utvivlsomt er naturligt, men givetvis også drevet af den desperation der hører med til en langt mere fremskreden multikultur end den vi selv lever med. Vi befinder os imidlertid på samme stejle bane nedad, kun et par vogne bag England. Som Robinson selv forklarer er barndommens gade koloniseret/islamiseret til uigenkendelighed og han er som medlem af den vantro indfødte befolkning henvist til at modtage berigelsen iform af et både verbalt og fysisk angreb, inden han helt må forlade området, for simpelthen at redde livet.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Kommentar til Kvist og Sarauw: Spørgsmålet er vel også hvor niveauet for en solid økonomi definatorisk søges lagt, når der skrives om at- mobilisere den tillid, pligtfølelse og faglige dygtighed, som skal til for at opretholde en solid økonomi i et demokratisk velfærdssamfund. -citat-udsnit slut. Jeg tror ikke enighed om definitonen er umiddelbar opnåelig, nogle er for øget privatisering og ser økonomien bedre udviklende sig på den baggrund, andre er for høj skat og det er deres vision for samfundsøkonomien. Perspektivet med uforeneligheder kan således ses også uden overhovedet at nævne eller inddrage tillid, pligtfølelse og fraglig dygtighed. Som hr.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Borgerkrig i Danmark. Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige En gruppe unge indvandrerdrenge mistænkes for at stå bag mindst fire grove overfald på bare to dage En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm. Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer. Den 16-årige dreng havde styrthjelm på og kom derfor ikke… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  ThorG

Hey ThorG.
Jeg lagde også mærke til historien.

Godt gået af det 16-årige mandfolk!

Mere end hvad man kan sige om de fleste af hankønsvæsnerne i hans forældres generation.

Som Kaj Vilhelmsen fra Radio Holger har sagt i årevis: almindelige danskere bør slå hårdt igen mod ethvert fysisk overgreb fra de statsstøttede kriminelle aber.

Svenskasvensson
10 years ago

Det är sjukt, vem kunde tro att något sånt här kunde hända för en 10 år sen. Det är politikernas fel, dom ser inte vilket hot den här religionen är för den övriga världen. Folk måste vakna upp, innan det är för sent.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

I princip skulle denna filmade situation nästan kunna liknas vid när olika fotbollssupportrar från två olika fotbollslag, med deras respektive ”klubbars” olika ”igenkänningsattribut”, “försöker “mucka gräl med varandra”?….. Att ”mucka gräl”, med ”motståndarlaget”, verkar vara vad små pojkar, unga män och också relativt vuxna män, tycker är ”det roligaste som finns”…..? Ibland, när det skall ”muckas gräl”, (som ju krigshistorien är full av), så engageras ”professionella gräl-muckare”, s.k. ”agents provocateurs”, som är särskilt duktiga på just den saken?…. När olika indianstammar ”råkade i luven” på varandra, på den amerikanska prärien, så använde man sig nog av sådana ”professionella provokatörer”?…. Mönstret… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Ps. ADAM = Människa. Ds

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x