10
nov
Seneste opdatering: 11/11-11 kl. 0507
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Could the Greek state collapse because of immigration? The immigrants are almost entirely Muslim and enter Greece through Muslim Turkey, which is deliberately using the flood of immigrants as a tool to islamify and destabilise Europe.
As Greece slides towards the abyss of political and economic chaos, the country’s enormous undocumented immigrant community is being blamed for adding to its woes.Illegal immigrants who have swamped Greece’s borders are accused of exacerbating the financial crisis that now threatens to infect other eurozone nations.The annual cost of sustaining this immigrant population – in terms of healthcare, crime and impact on legitimate businesses – is estimated at 6 billion euros, says the president of the Athens Chamber of Commerce, Constantine Michalos. In 2010, 90 per cent of all undocumented immigrants detained in the EU had entered through Greece. With an official population of just 11 million, half that of Australia, Greece now hosts a staggering 1 million illegal immigrants and asylum seekers. Almost 1 out of Every 10 Inhabitants of Greece is an Illegal Immigrant

“Norge er allerede Europas største sosialkontor. Snart ønsker vel hele Sør-Europa seg hit,” siger en nordmand. Åh, ja, hun har ingen begreb om, hvor mange der venter på at gøre nordmænd til mindretal i deres eget land, sådan som det allerede er besluttet, det vil overgå svenskerne om få årtier. Men man kan ikke skåne nogen for noget. SD er al ære værd, men det er for lidt og for sent. Det holder hårdt, at mobilisere nogen begejstring over dem.

Er Stockholm stadig en svensk by?

Man skal kende lidt til dens meget stærkt segregerede geografi. De rene hvide områder Östermalm, Södermalm, Vasastaden, Danderyd, Lidingö, Vaxholm – og så resten. Det kan man gøre uden at have været der, Stockholm er europæisk udkantsområde og jeg har aldrig været der, men jeg var været i Beirut, Tanger, Algier og Tripoli, så jeg har et begreb om Hässelby, Kista, Rinkeby, Botkyrka, Bagarmossen osv. osv. Les territoires perdus de la Royaume Suédois.

Under åren 2005 – 2010 ökade Sveriges befolkning med knappt 400 000 personer, senast sådana siffror kunde uppvisas var efter andra världskriget då Sverige gick på högvarv. Stockholms Handelskammare släppte i dag en prognos över hur utvecklingen i huvudstaden väntas se ut fram till 2020. Samtidigt ges en del intressanta fakta om vår nutid och stöd för att massinvandringen är just en massinvandring.

Tack vare rekordinvandringen under 2006 – 2009 är Sverige i dag ett av få europeiska länder som befolkningsmässigt växer. Samma undersökning visar att nettoinvandringen står för hela 70 procent av den årliga ökningen. Se videre på Massinvandringen göder Stockholm

I Norge siger freelancejournalisten Øyvind Strømmen “At Fjordman forfægter en livsfarlig ideologi.” Nu er Fjordman historiker, ikke ideolog forstået som tilhænger af nogen -isme, og hvad der slutteligt viser sig at være mest “livsfarligt”, det kommer enhver der er ung nok, beklageligvis til at få at se med egne øjne. Hvem er mest livsfarlig, forårsageren eller diagnostikeren? Politikeren eller historikeren? Det foregår allerede nu en forhåndsfordeling af skyld, som om multikulturalisterne i deres underbevidsthed udmærket er klar over, hvilken vej vinden blæser. “Better safe than sorry,” de er ikke dummere end så mange andre og de er ude i god tid. Det drejer sig ikke kun om deres egen røv, det drejer sig om ejerskabet over historiens dom. Man forstår, de er ude allerede nu. De risikerer, ikke at være døde til den tid, hvor boet skal gøres op. Uden nåde, hvem ved, jeg håber jeg ikke selv er tilstede den dag. Jeg afskyr vold, men jeg anser den for uundgåelig som gensvar, så meget desto mere, som den allerede er introduceret med multikulturen imod os, udover hvad vi nogensinde var vant til. Før eller senere svarer vi tilbage med proportional vold, der ikke alene bliver voldsmændenes ansvar, men også 30 års politikere og lobbyisters ansvar. De skal ikke undslippe, de skal holdes fast på deres ansvar. Demokratiet er værktøjet, hvis EU har efterladt os noget af det. Hvis ikke, bliver det gadens stemme, som vi allerede har set en hel del eksempler på i Norden. Vover anstændighenden tvinge os videre ad den vej ?

Det nye Egypten: Kvinder holdes i tøjret

This picture, taken at a recent protest in Egypt, has been making the rounds on various Arabic websites. Note the rope around the women, herding them like camels; note the man to the right holding the leash, walking them. I am told this is a common “precautionary measure” to keep women from mixing with men during protests. […] Raymond Ibrahim: Egypt: Women Herded and Tied Like Camels

EU: Et overflødighedshorn af globale mareridtsscenarier

Vi ved ikke mere end andre om hvordan fremtiden for EU ser ud på længere sigt, eller bare i næste uge. Vi tør dog godt vove den spådom at den ikke kommer til at stå i dialogbænkenes eller de spændende nye krydderiers tegn. Det er ret enestående, på en skræmmende måde, at opleve mainstreamaviser formidle profetier om økonomisk Harmageddon for vores hensygnende kontinent. Enestående, fordi det jo i andre sammenhænge er absolut tabu at diskutere dystopiske scenarier da disse for islams vedkommende antages at blive selvopfyldende profetier og opvigling til folkedrab. Mainstreammedierne opererer med en de facto-fortælling der har det præmis at fremtiden i vores del af verden ikke vil indeholde ødelæggende katastrofer og sammenbrud.

Manglende fokus på dette handler selvfølgelig også både om optimisme og en grundlæggende tro på det godes sejr, eller i den anden ende om fortrængning af det ubehagelige. Det var således en temmelig bizar oplevelse for mig i dag da jeg var tvangsindlagt til at høre en virksomhedskonsulent udbrede sig om Steen Hildebrandts visioner om et “paradigmeskifte” mod en lys og strålende fremtid hvor magt og ledelse er uddelegeret i alle ender og kanter af den tidligere pyramidestruktur. OK, måske vil dette blive tilfældet internt i Frelsens Hær når de skal opruste deres suppekøkkener på pladser og torve rundt omkring i landet.

Richard Fernandez bringer starten på en dystopisk fortælling hvor det store brud med det kendte sker i det øjeblik at kontantautomater pludselig ikke længere fungerer. Variationen i læserkommentarerne under hans post viser om noget uforudsigeligheden mht. hvad der derefter sker. Ingen har selvfølgelig ret, men ganske mange har måske fat i vigtige elementer. Først Fernandez, herefter en af kommentarerne (LFPC):

[…] From this fictional beginning we can imagine a series of events unfolding across five continents. There is China without any real food or real energy resources coping with the problem of growing fast enough to keep down internal unrest. We have the North Korea’s population moving with Biblical implacability across the border to the North and pushing, despite fearful losses to landmines, in desperate hungry numbers across the DMZ toward the lights of Seoul. There is a Europe, facing hunger for the first time in 60 years, convulsed with civil unrest as its political fabric, so long divided between the left and the not-so-left is torn, driven by desperation to rally around the banners of creeds which had been forgotten for decades. […]

Dr. Frank Lippenheimer

If the EU implodes? Western European civilization will end in a whimper. There is not enough manhood left over there for them to seize upon such an event as an opportunity to take back their freedoms and their traditional cultures. The best they will be able to come up with will be a massive Occupy Brussels mob action that will get them nothing. Then the islam jihadis will rise up, pour in, and finish them off. Western Europe will become the northern arm of the Eurasian caliphate. Eastern Europe and parts of Old Russia, however, will dig in and hold on, with help from America, Canada, Japan, and Australia. China will grab Taiwan and as much surrounding territory as possible, but then it will turn its focus inwards (in the age-old way) and will not seek war with America and her allies. All of this will eventually come down to a world war between fascist Islam and what is left of the free West. Other nations throughout the world will get sucked in as well, but it will be the outcome of the Great Final Crusade (as it were, and as God wishes) that will determine mankind’s destiny on Earth. Richard Fernandez: If

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
12 years ago

Om stockholm stadig er en svensk by?
Næppe, og byen bør hedde SAHLINGRAD….

Ved godt, at jeg har brugt navnet før, men men een blev fristet med af dit spørgsmål…..

Gad vide hvad SAHLINGRAD er på muslimsk?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

HILMAR

“Et kampberedt mindretal”….og dette kan du regne med eksisterer !

Det er folk som disse jeg kender en del af og de hører ikke til de grupperinger der hverken snakker eller råber højt.

De har et godt kendskab til og indsigt i de islamiske tekster samt islams historie.

De lader sig derfor ikke forlede af hverken politikere eller meningsdannere hvoraf de fleste ikke har gidet anvende tid på at sætte sig ind i hvad ideologien islam står for.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hizb-ut-Tahrir tordner mod Hækkerup http://jp.dk/indland/indland_politik/article2604145.ece Af ULLA NØRBY Offentliggjort 11.11.11 kl. 07:10 Frækt at blande sig i og diktere muslimske familiers liv, mener den muslimske organisation. Det er danske familier og ikke muslimske, der er i opbrud. Sådan siger Chadi Freigeh, medierepræsentant for Hizb ut Tahrir i Skandinavien, i en kommentar til en forskningsrapport om social kontrol i muslimske familier, der blev offentliggjort for nogle dage siden. “Trods adskillige statistikker og undersøgelser som bekræfter, at vestlige og danske familiemønstre præges af splittelse og opbrud, blandt mange andre problemer, så har politikerne frækheden til at blande sig i muslimske familieanliggender og… Read more »

Hilmar
Hilmar
12 years ago

Frank P er som sædvanlig ihærdig i sin apokalyptiske defaitisme-promovering. Det han glemmer er, at historien som regel afgøres af mindretal. Ifølge Frank P er slaget tabt på forhånd, fordi han opererer med rigide, absolutte størrelser såsom “Europa” og “europæerne”. Altså hele Europa og alle europæerne – samlet i et uløseligt kollektivistisk skæbnefællesskab. Muhamedanismen er kollektivistisk. Europæerens sjæl er individualistisk. At være individualist betyder imidlertid ikke, at man ikke kan eller vil kæmpe for sin identitet når det gælder. Det betyder derimod, at hver enkelt person indenfor den individualistiske kultur kan tænke selvstændigt, og at teknologi og kunst, herunder våbenkunst… Read more »

Viking
Viking
12 years ago
Reply to  Hilmar

Hilmar
Godt skrevet!
Jeg vil dog tilføje, at som Stalin vist nok sagde, kvantitet er også en slags kvalitet! Det bidrog (desværre, når man ser verden i dag) til Tysklands nederlag! Så vi skal ikke undervurdere de venstreorienteret og etniske!

Jonny
Jonny
12 years ago

Här är lite bakgrundsinformation om Øyvind Strømmen – journalist, och politiker inom Miljøpartiet De Grønne: Øyvind (f. 1980) er født i Bergen, oppvokst og bosatt i Samnanger. Han er gift og har to barn, og arbeider som oversetter og journalist. Han er utdannet innen journalistikk, midtøstenhistorie, religionsvitenskap og bibelsk hebraisk. Øyvind har tidligere vært landsstyremedlem i Natur og Ungdom og aktiv i det belgiske grønne partiet Groen! Han er spesielt opptatt av bygdeutvikling, økologisk landbruk, internasjonalt samarbeid og energispørsmål. h t t p://www.mdg.no/tillitsvalgte/%C3%B8yvind-str%C3%B8mmen/ Øyvind Strømmen, Tysse, Norway – Born 1980, I am the international secretary of Miljøpartiet De Grønne, the… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Jonny

Inlägg som följande illustrerar de “unika insikter” som gjorde Øyvind Strømmen till ”Årets frilanser”: Violent “Counter-Jihadism” What — and Who — Inspired Anders Behring Breivik’s Violence? Øyvind Strømmen July 27, 2011 h t t p://www.foreignaffairs.com/articles/67999/oyvind-strommen/violent-counter-jihadism Internettet er ny kampplads for de højreradikales krig [Øyvind Strømmen, Tor Bach, m.fl. “antirasister” uttalar sig] h t t p://www.information.dk/274403?page=1 The Fascist Ideology of ‘Fjordman’ – The extreme ideas that inspired Anders Behring Breivik – Basert på det vi har lest og sett, kan vi si at han springer ut fra en bevegelse som har utviklet seg på internett de siste ti årene og kalles… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Jonny

Øyvind Strømmen, vilken pärla… Unika insikter? Akkurat! 😉 Young radical Muslims are not the most significant modern-day anti-modernist group in Europe today. Even if attracted to terrorist groups, their potential at destroying the democratic fabric of Europe is limited, and worst of it all: these youngsters do in no way represent the largest challenge that Europe will have to face as a result of a growing number of immigrants. In other words, the focus of both the media and of the authorities is very often very wrong. Instead of worrying about Islamofascism, European politicians should worry about not-so-good, old-fashioned European… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Det er nemt at blive muslim, men næsten umuligt at forlade islam, skriver migrantpræst Massoud Foourazandeh. At skifte fra en religion til en anden betyder en ændring i livsmønster og prioritering og måske udstødelse fra tidligere omgangskredse. Men hvad gør en præst, når folk henvender sig til ham for at konvertere fra islam til kristendom? Hvor ofte får han henvendelser? Og kan det være forbundet med fare at konvertere fra islam til kristendom? Religion.dk har spurgt migrantpræst Massoud Fouroozandeh: Islam er verdens næststørste religion efter kristendommen. Den har også en missionsbefaling ligesom, og endda stærkere end, kristendommen. Enhver kan blive… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29 Moskeerne er vores kaserner Minaretter vores bajonetter Kuplerne vores hjelme De troende vores soldater – Yahya Kemal (Beyatli) Tillad mig at omtale Nørrebro fatwaen. Tariqah Jihad, udsnit af dansk fatwa for oprettelse af autonome områder. “Det er vigtigt, at vi får vores eget område i Danmark, hvor muslimerne kan leve, som den hellige Koran bestemmer. Det er vores menneskeret at få vort eget område, hvor vi kan leve uden druk, narko, nøgne danske piger, pølsebod, dårlige bodegaer og alle mulige… Read more »

anno
anno
12 years ago

Hamed Abdel-Samad DEADLINE TORSDAG D.10 November 22.30 DEADLINE TORSDAG D. 10 November 22.30 DEN MUSLIMSKE VERDENS UNDERGANG Islam og demokrati ikke er en forenelige størrelser og den Islamiske verden er, ligesom Titanic, dømt til undergang. I bogen ‘Der Untergang der Islamischen Welt’ forudser den kendte politolog Hamed Abdel-Samad, de arabiske revolutioners komme – og det bestemt ikke det lykkelige Arabien der står tilbage efter autokraternes flugt. Land efter land viser det sig imidlertid, ifølge Abdel-Samad, imidlertid ikke at være demokrater der kommer til magten. I Libyen skal forfatningen skabes med inspiration fra Sharia og i Tunesien har et islamistisk parti… Read more »

anno
anno
12 years ago
Reply to  steen

Aftenens vært er Adam Holm ifølge hjemmesiden – de vil ik’ ud med om det er på tysk 🙂

Villy er med i studiet:
“Vi får Villy Søvndal i studiet til en diskussion om hvorvidt det er slut med den aktivistiske udenrigspolitik.”

“Danmark skal ikke deltage i en krig mod Iran. Det slår udenrigsminister Villy Søvndal i dag fast.”

JensH
JensH
12 years ago

“Når man kommer fra Grækenland til Danmark, har man Helle(!) ”

præcis. Sidste år kom der en kendelse fra menneskerettigheds-domstolen, som satte Dublin-traktaen ud af kraft når det galdt Grækenland. Så vi kan -ifølge den gængse politiske diskurs- ikke sende dem tilbage til Grækenland.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Den græske kultur er langt mere resistent, end de nordvesteuropæiske. Muslimerne tager sig ikke de samme friheder over for grækerne, som de gør over for os. Det er de ikke velkomne til. Grækenland bryder ikke sammen med et par millioner muslimer. De er der jo også kun på gennemrejse. Da jeg sidst tog toget, sad jeg sammen med en hel del af dem, der skulle op til Hurup, hvor de boede. De havde været her i forskellige månedsantal. Det skyldtes bl. a., at de havde orienteret hinanden om, hvor godt det var at komme til Danmark. De havde tilsyneladende slet… Read more »

tavsen
tavsen
12 years ago

selvfølgelig skyldes Grækenland, Italien og Spaniens store problemer den store tilstrømning af emigranter. Hovedsageligt muslimer. Islam har jo intet at tilbyde mennesker

JensH
JensH
12 years ago

@PBr

Ganske logisk. Rød Blok ønsker vel ikke ligefrem at motivere deres fremtidige vælgerkorps til at forlade landet.

JensH
JensH
12 years ago

Frank P & Steen

Nu må i sgu stoppe. I får bare Karen Hækkerup til at tude 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  JensH

😀

Gad vide, om man kan vædde på, om S for første gang i mands minde havner under 20 % ved det næste valg?
Eller endog 15% 😉

Eller. “Bliver DF større end S?” ( på længere sigt ).

Om få år vil S mindes deres seneste katastrofale valgresultat som “de gode, gamle dage” –
sådan går det nemlig, når man ikke er kontakt med virkeligheden og aldrig ønsker at lytte til
sine egne vælgeres bekymringer og trængsler.

PBr
PBr
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Ok nej, det kan åbenbart ikke gå hurtigt nok for S http://jp.dk/indland/article2602875.ece

For første gang i mit voksenliv har jeg “følelsen” af at den siddende regering på ingen måder repræsenterer mig eller noget der er godt for danmark, tværtimod, det er en inkompetent katastrofe, valgt af mennesker der slet ikke har gjort sig klart hvad deres valg vil indebære.

PK
PK
12 years ago
Reply to  PBr

PBR…I snart 25. år har Soc,SF,og de radikale kun interesseret sig for dem og ikke os.
Nu er de bange for, at vi skaber et dem og os.
Tilgiv dem ikke ;thi de ved, hvad de gør.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Jelved kalder valgløfter for gammeldags …

Tja, det går da ellers meget godt på FI-området – Radigal & Engangsliste-politik på alle felter 😉

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2603766.ece

Af KAARE SØRENSEN

Offentliggjort 10.11.11 kl. 17:05

Marianne Jelved vil ikke høre tale om en løftebrudsregering. »Ubrugeligt,« siger hun.

Løftebrud?

Det ord vil Marianne Jelved ikke høre.

Det erklærede den radikale gruppeformand – og formand for finansudvalget – torsdag i Folketinget under første behandling af finansloven.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Den ny “danske” regering kan simpelthen bare ikke få “kulturberigelse” nok – så skide være med alle de danskere, de har ofret gennem de sidste 3-4 årtier og kommer til at ofre på deres salige multi-kulti-alter i fremtiden … vi har kun lige set starten. Det bliver “muntert” … Begynder man så småt at at ane konturerne af det største valgnederlag for S & co, nogensinde tegne sig i horisonten? Man undrer sig over, at de tør – fatter de da ingenting? Forstår de da slet ikke, hvor megen opsparet vrede, der generelt i den danske befolkning som følge af… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Uhhhh – det blive sågu ikke videre morsomt fremover iflg. Ulf Nilson – og jeg tror på ham!

Hvor er jeg træt af muslimerne.

SMID DEM UD- SEND DEM HJEM!!!

Frank P
Frank P
12 years ago

Gad vide hvad de græske statistiker mon siger om mord, vold, røverier, voldtægter… Europa bliver et forfærdeligt sted for ikke-muslimer. Alle forhåbninger om at europæerne inderst inde rummer et eller andet grumt, der skulle kunne mobiliseres, når det for alvor spidser til, at fløjlshandskerne kommer af en dag, at vi ikke står model til hvad som helst, ja alle disse forhåbninger er og forbliver naive… Der bliver ikke nogen lykkelig udgang. Europa vågner aldrig op. Når vi ikke engang ser kristne nigerianere gå til modangreb mod muslimske communities efter at 200 er blevet myrdet af en muslimsk morderbande, ja så… Read more »

Frank P
Frank P
12 years ago
Reply to  steen

Det bliver ikke en borgerkrig, for det kræver 2 parter. Nej, det bliver derimod ren nedslagtning af hvide og kristne på må og få, etnisk udrensning rundt omkring i Europa afbrudt af forhandinger og våbenhviler. De færreste vil gøre modstand, dertil er vi alt for magelige, for forvente, konfliktsky, svage, gamle og ynkelige. Folk vil hytte deres skind, en del vil konvertere og andre vil håbe på at kunne komme til at leve som dhimmier. Pludselig vil vi se trendsettere bekende sig til islam og konvertere, etnisk danske familier i muslimske gevandter kan blive en realitet i gadebilledet. Det bliver… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x