21
nov
Seneste opdatering: 22/11-11 kl. 1354
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den idylliske tone forsvinder ved minut 2:11.

TV-Avisen: Hvis du vil vide mindre – senere

TV-Avisen havde iaftes et indslag om bølgen af overfaldsvoldtægter i Oslo. For det første var det i 2010 at den epidemi af overfaldsvoldtægter først fik stor mediedækning i Norge, og ikke mindst at alle forbryderne var udlændinge, en stor del asylsøgere. Da stormen rejste sig for anden gang, var det i maj i år, altså for et halvt år siden.

I modsætning til i Sverige, er de norske kilder mange og gode, og det kan derfor kun være med fuldt overlæg, at TVA laver et indslag som i aftes. TV-Avisen nævner ikke forbrydernes og ofrenes oprindelse og de nævner ikke at norsk politi vil have asylsøgere spærrret inde, for at dæmme op for voldtægterne, de nævner ikke at landet som helhed er berørt, den ellers slagskraftige politiefterforsker Hanne Kristin Rohde er i klippet reduceret til et lam, der taler om “syge gerningmænd”, hvad intet tyder på, og de nævner end ikke politiets rapport Voldtekt i den globale byen, der havde sine mangler men dog også sine fakta. Man spørger sig, hvad DR overhovedet skal spendere en billet til Oslo for for så lidt så sent. TV-Avisen fra minut 26:50. – Læsetips til DR fra maj 2011: Ubehageligt faktum, Vil helst ikke ta i det og her er Hanne Kristin Rohde når hun ikke er udsat for TV-Avisens klippebord og journalist Asger Mow: NRK – Overfallsvoldtekt, Kultur, Kvinnesyn.

TV-Avisen er ikke bare pop og overflade på det faktuelle. De er også pjat, når de møder mennesker. Asger Mow chatter med nogle nattevagter og nogle tøser der skal i byen, hele indslaget er én hån mod tvangsudskrevne licenbetalere og ikke mindst mod ofrene. Både i Sverige og i Norge har flere helt unge kvinder begået selvmord ovenpå udlændinges (gruppe)voldtægt af dem. Man skal ikke kradse meget i norske medier, før man indser omfanget af den tragedie, norske politikere udsætter deres kvindelige borgere for, og TV-Avisens mangel på troværdighed og alvor smager rigtig ilde: Voldtekten ødela ekteskapet:

«Det er umulig for meg å nyte hans kjærtegn og tilnærmelser. Jeg merket at hans kjærtegn heller ikke er som før. Det er som om jeg og min kropp er blitt noe skittent som han må ta på fordi det var en del av ekteskapet. Ikke fordi han elsker meg, eller ønsker å berøre meg. Han er hos meg fordi han synes synd på meg,» forteller Karianne.

TV er fast-food, dvs. tomme kalorier uden smag, ikke mindst når hovedpointerne i historie negligeres. Sådan skal det være, det må være en fællesbelsutning på de forenede journalistuniversiteter. Bloglæsning er også fastfood, men hvor er der færrest kalorier: På seks minutters TVA  eller på det ene minut, det tager at læse dette? Rent bortset fra at vi beskrev dette grundigere og mere åbent for 6-15 måneder siden.

25% af Bryssels befolkning er muslimsk

Der er en dyb ironi eller måske netop en højere mening i (vælg selv) at “Europas hovedstad” er i færd med at blive ikke-europæisk. Van Rompuy som Kaliffen af Bryssel, Barroso som stormuftien. Bryssel er et slot bygget på sand fra Sahara og det er åndeligt og nu snart også fysisk forbundet med Europa, som Mont Saint Michel er det med Normandiet. (Muslim Europe: the demographic time bomb transforming our continent.)

More than 250,000 residents out of a total population of one million in Brussels have Muslim roots, according to a study carried out by the Catholic University of Louvain in Belgium and published in the Belgian media Friday.
The study was carried out by Felice Dasetto, a sociologist and a professor at the university who is considered to be an expert in issues relating to Muslims in Belgium.Brussels the political capital of the European Union accounts for half of the total number of Muslims in Belgium.The figure puts Belgium among other European cities with a big Muslim presence like Birmingham in the UK, says the study. It claims that the Islamic presence is becoming more and more visible in Brussels with more mosques and minarets, more women wearing a veil and more Muslim organisations.Belgium: 25 Percent Of Brussels Population Is Muslim (Un quart des Bruxellois sont musulmans, Belgique : un quart des Bruxellois sont musulmans.) Se også Søren Kern: Brussels: The New Capital of Eurabia

“Nogle unge drenge, der har for lidt at gå op i…”

Det var en noget hærget Egedal Kirke, der søndag eftermiddag ringede til gudstjeneste i Kokkedal. Lørdag aften har flere gerningsmænd nemlig kastet brosten gennem syv af kirkens store facade-ruder, ligesom der har været øvet hærværk mod kirkens alter. Menighedsrådsformand i Karlebo Sogn, Ellen Rosenstand Ladhøj, var søndag stadig chokeret oven på episoden, men hun slår fast overfor Frederiksborg Amts Avis, at hun ikke tror angrebet er religiøst motiveret.

Jeg tror det er nogen drengestreger, der er gået helt over gevind. Der har desværre været en del umotiverede voldsepisoder i lokalområdet, og det er meget muligt, at det er nogen unge drenge, der har for lidt at gå op i, som måske kunne finde på den slags, siger Ellen Ladhøj. Det er ikke første gang den afsidesliggende kirke er udsat for hærværk. Alter ødelagt efter hærværk mod kirke (se foto) Ødelæggelser for 250.000 kroner iflg. TV 2 Lorry.

Tager man ghettobyen Kokkedal midt i whiskybæltet, rigmændenes lokale sociale eksperiment a la Christiania, tilsætter sin viden om angreb på tyske og franske kirker (og kirkegårde og præster), så kan man nok roligt afvise Ellen Ladhøjs besværgelser og tage de varsler til sig, der ligger i historien. Kirken ligger 250 meter fra de nærmeste boligblokke. Dette er ikke tilfældigt, umotiveret hærværk. Det er ikke bare gennemtænkt, det er også systematisk.

Og selv i det tilfælde at hærværket skulle vise sig ikke at være “religiøst motiveret” i en betydning af forsætlighed og planlægning, har hun ikke noget som helst at have sit “tror” i. Har hun nogensinde hørt om Omars Pagt og de begrænsninger der historisk har været på kristnes ret til at dyrke deres religion under muslimsk herredømme, eller om Koranen 9:29 som forlæg for diskrimination af kristne? Ved hun noget som helst om det raseri de egyptiske kopteres kirkerenoveringer mødes med af det omgivende muslimske samfund? Ved hun hvor vanskeligt det er at få tilladelse til opførelse af kristne kirker i Tyrkiet? Menighedsrådsformanden burde holde sin “tro” som et anliggende mellem hende selv og hendes Gud. Først når der er etableret statistisk dokumentation for at moskeer har samme sandsynlighed for at blive ramt af hærværk i kvarterer som dette kan hun tale om mangel på religiøs motivation.

Ellen Ladhøj vender den anden kind til, som det er hendes refleks. Drøm videre, luk kirken eller se virkeligheden i øjnene. Det kan have lange udsigter, den lokale præst hedder Sara Auken (Steen/LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

“I am Denmark”, ganske flot lavet, men passer det så, hvad den siger? Desværre ikke lige for øjeblikket.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

“I am Denmark”

Når nogen taler pænt om Danmark bliver jeg rørt over det, for jeg føler faktisk stor ømhed for mit lille, gamle land !

TUSINDE TAK, DF !

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Så det är inbördeskriget som skall mobiliseras för? “Fotsoldaterna” skall proppas fulla med “hat” åt ett visst håll? De skall också “hindras” att se vilka, var, hur och på vilket sätt, hela “scenariot” har blivit “iscensatt”, steg för steg? “Förhoppningsvis” då, (?), så kommer då en väldig massa “nordbor”, samt också “muslimer”, att “dödas”, i det “framkallade”, inbördeskriget? “Förhoppningsvis” då, så tar hela den europeiska kontinenten “död” på sig själv i blodiga inbördeskrig? Vilka gör sig sådana “förhoppningar”? Det är bättre att ändra invandringspolitiken, resolut, bestämt, beslutsamt, ansvarsfullt och omdömesgillt. Steg för steg. Samt att samtidigt bygga upp det försvagade… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Tom Petty & The Heartbreakers: “I Won’t Back Down” 😉

http://www.youtube.com/watch?v=nUTXb-ga1fo

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den muntre afdeling – i anledning af at “Forbrydelsen” / “The Killing” II
lige er startet på BBC 4 denne weekend – og af især 1’erens succes samme
sted tidligere på året 😉

“Hürda Gürda Mürder” : http://www.youtube.com/watch?v=Q9oFxntxSQE

Pas på! – der er stor fare for at dø af grin her 😀

Frank P
Frank P
10 years ago

Det seneste jeg har hørt er at politiet er i fuldstændigt panik og taler med meget store ord til danskerne. Politiet gør alt for at beskytte voldtægtsmanden og lader hånt om danskerne, men det er jo bare essensen af det danske samfund, forbrydere fra hele verden kan komme her og voldtage, røve, dræbe og lemlæste frit, samfundet belønner med betalt hotelophold, terapi og aktivering til millioner. Og efter en dom på 4-5 år, så ender opholdet allerede efter 2-3 år og så kan man voldtage frit igen. Jeg føler virkelig med faderen, hver gang han ser på sin datter, så… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Mon ikke politiet derovre i vest-Jylland skal skynde sig at finde denne Afrikanske gerningsmand. Al det der med politisk korrekthed og multikultur er vist noget ‘Københavneri’ som ikke rigtigt er slået igennem på de kanter.

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Muslimerne vil absolut provokere til åben borgerkrig!
Så lad dem dog få det.

falkeøje

Th. Mortensen
Th. Mortensen
10 years ago

Nu ryster afrikanerne i bukserne i Vestjylland.

http://ekstrabladet.dk/112/article1661614.ece

Th. Mortensen
Th. Mortensen
10 years ago
Reply to  steen

JA!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x