3
dec
Seneste opdatering: 4/12-11 kl. 0034
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lidt diskret civillisationskritik: Michael Coren & Peter Hitchens – Atheism & Britain’s decline

Breiviks sindssyge “meningsfæller”

Først var de, massemorderen har citeret, selv potentielle massemordere blot fordi de blev citeret. Nu hvor Breivik er erklæret sindssyg – en ganske vist omdiskuteret diagnose – lider hans forebilleder også af psykotiske vrangforestillinger.Terrorekspert Tore Bjørgo definerer klogeligt nok ikke “de højreekstreme miljøer” nærmere. Breivik og alle hans abonnenter graver Norge dybere og dybere ned i en grøft. Det er ilde, når politik bliver til psykiatri. »Del jer efter anskuelser«, sagde Viggo Hørup. “Del jer efter diagnose,” siger norske eksperter. Hvis ikke det er sygt…..

KJENT TANKEGODS: Breiviks vrangforestillinger som legges til grunn for å erklære ham utilregnelig, er velkjent høyreekstremistisk tankegods, mener terrorekspert.Bjørgo er ekspert på høyreekstreme miljøer ved Politihøgskolen, og er svært skeptisk til at virkelighetsoppfatninger som i flere tiår har preget høyreekstremisme i inn- og utland, nå bli lagt til grunn for å erklære Anders Behring Breivik strafferettslig utilregnelig.
– Jeg setter spørsmålstegn ved om det er riktig at rettspsykiaterne fortolker hans bisarre og konspiratoriske virkelighetsoppfatning uten kunnskap om de kollektive forestillingene som er vanlig i det høyreekstreme miljøet, sier Bjørgo til NRK.no.Breiviks vrangforestillinger vanlig i høyreekstreme miljøer.

Den unge venstresiden har lært debatteknikk av ekstremhøyre. Med stempling og demonisering skal ondt fordrives. Du er ikke rasist, men…Høyreekstreme gleder seg over Breivik-rapport.

Igen i den sidste artikel, er der ikke noget der tilnærmelsesvist ligner en konkretisering af disse “højreekstreme”. Jeg ser ikke noget nogen steder, men jeg må færdes i kredse, der ikke er nær ekstreme nok. Norsk presses daglige insinuationer, hvem gør de klogere på højreekstreme miljøer overhovedet? Man må sandelig håbe, at norsk politi er bedre informeret. Om Breiviks paranoide schizofreni, har vi ikke skrevet andet end, at den overraskede os, og at han virker som en temmelig højt fungerende sindssyg, intet andet, da vi nødigt stiller fjerndiagnoser, og hverken skuffes eller glædes over behandlende psykiateres faglige skøn i modsætning til f.eks. terrorekspert Tore Bjørgo. Han har beskæftiget sig indgående med nordmænds chikanering af indvandrere, men i hans forskning finder man intet om over 4000 røverier begået mod Osloboer på ti år, endsige asylsøgeres overfaldsvoldtægter på norske kvinder. M.a.o. en helt normal dusinforsker, for såvidt der stadig er velforvarede mennesker tilbage i Norge.. – Se også Forskere: Breivik er måske nok sindsyg, men mange “sysler med liknende ideer i ulik grad”.

UK: Endnu en kvinde ser rødt

Det er ikke adfærd der trækker verden i den ene eller den anden retning, og med tanke på de usædvanligt mange daglige historier om opfarende briter der ser rødt in mente, har det måske ikke en gang noget specielt med multikulturen at gøre. Men som dokumentation af hvordan spontan vrede af denne slags kan give sig udslag er det i det mindste interessant at skue (LFPC).

A third sickening racist rant – this time delivered on a London Underground Tube – has been posted online. In the the clip a brunette woman is seen hurling racist abuse at a passenger and jabbing her finger at him. The unnamed woman ‘welcomes’ the man to London and tells him: ‘Learn the lingo and then think about coming back you ******* r*****’. […]

Clutching a rose, she then screeches: We have got enough of you ******* muppets in our country, stealing out jobs, ******* taking the English jobs.’

She then glances around the carriage and apologises to passengers for her outburst before returning her attention to her victim and making an obscene gesture with her middle finger, saying: ‘BNP, that’s me. I don’t care, **** off.’ The video, which was shot in June last year, was uploaded on YouTube by a friend of the victim. ‘BNP, that’s me, now f*** off’: Vile race rant No.3 caught on camera as ANOTHER woman hurls abuse on a train ; se også My Tram Experience Response

Og “et omvendt Falling-Down-Syndrom”: Alle hvide skal dø !

UK: 47% stigning i æreskriminalitet

I vestlige lande begås 91% af alle æresdrab af muslimer. Til trods for landets store grupper af hinduer og sikher taler the Daily Mail her ikke om ‘Asians’, men om muslimer (LFPC).

Nearly 3,000 so-called honour attacks were recorded by police in Britain last year, new research has revealed. According to figures obtained by the Iranian and Kurdish Women’s Rights Organisation (Ikwro), at least 2,823 incidents of ‘honour-based’ violence took place, with the highest number recorded in London.

The charity said the statistics fail to provide the full picture of the levels of ‘honour’ violence in the UK , but are the best national estimate so far. The data, taken from from 39 out of 52 UK forces, was released following a freedom of information request by Ikwro. […]

Between the 12 forces able to provide figures from 2009, there was an overall 47 per cent rise in honour attack incidents. ‘Honour’ attacks are punishments usually carried out against Muslim women who have been accused of bringing shame on their family and in the past have included abductions, mutilations, beatings and murder.

Ikwro director Diana Nammi told the BBC that families often deny the existence of the attacks. She said: ‘The perpetrators will be even considered as a hero within the community because he is the one defending the family and community’s honour and reputation.’ […] Alarming rise of Muslim ‘honour attacks’ in the UK as police reveal thousands were carried out last year

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
9 years ago

@gren
Præcis! En ateist der advokerer for kristen mission! Min sjæl, hvad vil du mere? Hendes holdning er udtryk for en usædvanlig stringent logisk og pragmatisk tankegang. Dertil kommer så det (totalt uvedkommende) faktum, at hun er smaskehamrende lækker både at se og høre på.

Mere Ayaan!

gren
gren
9 years ago

@ Steen “Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Efter hvad jeg lige kan komme på, er det noget som liberalistiske ateister som broderen og f.eks. Hirsi Ali groft ned – eller undervurderer.” Ayaan Hirsi Ali er ateist og har ifølge eget udsagn ikke noget trosbehov. Men i sin seneste bog advokerer hun netop for, at mange muslimer behøver en tro og ikke er klar til at springe ud som ateister. Hun foreslår derfor, at der gøres en målrettet indsats for at kristne muslimer i vesten ud fra den anskuelse, at hvis folk SKAL… Read more »

JensF
JensF
9 years ago

Mit syn på Christopher og Peter Hitchens svarer til mit syn på Michael og Brian Laudrup. Siger jeg “Laudrup”, mener jeg Michael Laudrup. Vil jeg omtale Brian Laudrup, specificerer jeg og siger “Brian Laudrup”. Med al respekt for Brian og Peter.

Erling
Erling
9 years ago

Her er et klip mere, hvor han skoler en CAIR-agent om Muhammed-tegningerne. Han lader desværre til at lide af svære tømmermænd, men han får da kaldt manden for vrøvlehoved et par gange.

http://www.youtube.com/watch?v=J7aS7m3odqI

Erling
Erling
9 years ago

Din optælling giver ikke noget helt retvisende billede. I indeværende år er der kun een henvisning til noget skrevet eller sagt af manden selv, i de andre links nævnes han i en bisætning eller som Peter’s bror. Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Fair nok, men I linker jo tit og ofte til Pat Condell, der også er militant ateist. Det er jeres site, så den redaktionelle linie er det lidt meningsløst at kritisere, men selv ateister kan have gode pointer. Og ligesom man på det kulturelle plan godt kan være protestantisk ateist,… Read more »

steen
Admin
9 years ago

Har vi det? Lav en søgning og tæl. Det er ikke i ond mening, tips os, når du ser noget godt.

Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Efter hvad jeg lige kan komme på, er det noget som liberalistiske ateister som broderen og f.eks. Hirsi Ali groft ned – eller undervurderer.

Erling
Erling
9 years ago

Helt early! Peter Hitchens? Hvad fanden har I imod Christopher? I har linket i alt nul gange til een af de mest veltalende og velargumenterende kritikere af islam. Forklaring, please!

Nils
Nils
9 years ago

Hvis Mijailovic er så dygtig til at snyde psykiatere, hvorfor fik han så fængsel?

I øvrigt kan jeg komme i tanke om adskillige rablende sindssyge og farlige personer, som har været lige så velfungerende som ABB. Begge lasermændene f.eks. Eller den tredobbelte øksemorder fra Härnösand. Så kluntede var de heller ikke.

Men Henrik Day Poulsen har da ret i, at skizofrene ikke plejer at slå 70 mennesker ihjel ad gangen. Det er der heller ikke andre, der plejer. Det var noget usædvanligt, der skete, og så det bør vel ikke overraske nogen, hvis Breivik er et exceptionelt psykiatrisk tilfælde.

Nils
Nils
9 years ago

“1 – 10 Persistent danger of severely hurting self or others (e.g., recurrent violence) OR persistent inability to maintain minimal personal hygiene OR serious suicidal act with clear expectation of death.”

Breivik kan ikke placeres andre steder end i det spænd, og der er ikke points for at være flink til at skyde med automatvåben. (wikipedia, “global assessment functioning score”)

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  Nils

Det er to af Norges dygtigste psykiatere, der har stillet diagnosen, muligvis de dygtigste har kolleger udtalt, og de ved, at psykiatere i hele verden følger deres arbejde. Derfor bør vi da stole på, at disse to har udført deres job på en ansvarlig måde. Jeg synes, at tvivlerne lægger sig i kølvandet på sladren om en politisk diagnose, og hvem får noget ud af det? Når alt kommer til alt, er det da de mennesker, der har været tæt på Breivik, der om nogen kan overskue, hvordan det står til med ham, og desuden vil deres arbejde blive nøje… Read more »

steen
Admin
9 years ago
Reply to  th. mortensen

Vi har også fra starten udtrykt fuld tillid til deres dømmekraft. Sagen er for vigtig til fejltagelser. Men vi vil gerne omtale, at diagnosen er omdiskuteret. Den altid fornuftige danske psykiater Henrik Day Poulsen kommer ind på det i dag: Kan man snyde en psykiater? Anders Breivik er til mange psykiateres og nordmænds overraskelse fundet utilregnelig på grund af sindssygdom – paranoid skizofreni. Breiviks kriminalitet er meget atypisk for skizofrene, der ofte er dårlige til at planlægge på lang sigt og ofte begår uforståelige og ’kluntede’ forbrydelser. Organiseret narkokriminalitet, nøje planlagte indbrud og andre forbrydelser, der kræver stor snilde, er… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Kan man snyde en psykiater? Og kan man snyde hele 3 på én gang? Ja, hvis du spørger Mijailo Mijailović. “I dina första förhör sa du att du är Tom Cruise? – Ju mer du svamlar, desto mer lyssnar läkarna på dig. Men det finns läkare som är svåra att lura, sedan finns det dem som är lätta att lura. Jag grundlurade Anders Forsman och kan man lura en professor i psykiatri, då kan vad som helst hända. Man hittar på röster vid brottstillfället och så köper han det och gör en diagnos utifrån påhittade symptom. Vissa psykiatriker så entusiastiska… Read more »

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  steen

Henrik Day Poulsen har vist mest interesseret sig for psykopater, og han var meget hurtig til at udtale sig om Breivik, skønt han kun havde Breiviks forbrydelse og avisartikler at forholde sig til, og der på det tidspunkt ikke var blevet offentliggjort ret mange oplysninger. Mon ikke Day Poulsen nu prøver at lappe lidt på det. Hvorfor i alverden skulle Breivik spille sindssyg? Han har jo satset alt på at blive opfattet som en intellektuel, der har gennemskuet noget, som kun få har set. Ulykkeligvis var nogen tåbelige nok til at behandle hans såkaldte manifest seriøst for at forsvare egne… Read more »

valutakurser
9 years ago

Synes det er en rystende verden vi efterhånden lever i! Har lige læst at en 1 mdr gammel baby er blevet voldtaget af sine forældre!! hvad sker der lige, og Breivik han får jo ingen straf andet end psykisk behandling på et hospital! rystende

steen
Admin
9 years ago

Det handler vist mere om, HVOR syg han egentlig er: Breivik fikk 2 av 100 mulige poeng i psykiatrisk test. Slike pasienter klarer hverken å spise selv, vaske seg eller ta på sko. Det er berettiget, at tvivle. Kan det tænkes, Brevik opviser en sindstilstand, der endnu ikke er nogen diagnose for ? Eller at han er et sammensurium af differentialdiagnoser, hvor jeg tidligere gættede, at psykopati og narccisme kommer stærkt ind i billedet? Og hans forbrug af steroider, har næppe gjort ham raskere. Jeg kendte engang en dansk psykiater, der praktiserede i nærheden af store, mørke svenske skove og… Read more »

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  steen

Mon ikke de test der er blevet brugt skulle revideres en smule 🙂

Frank P
Frank P
10 years ago

Muslimer er muslimer er muslimer… det bliver bare aldrig bedre!!! Men er man venstreorienteret så vil man aldrig indse dette. Nej, så holder man bare sin kæft, når virkeligheden presser på, ligesom alle de, der i hed febervildelse talte om det arabiske forår.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x