7
dec
Seneste opdatering: 7/12-11 kl. 2023
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Årbogen hvor næsten alt står. Man ser ovenfor, at næsten hver fjerde ikke-vestlige, mandlige efterkommer mellem 20 og 29, har været kriminel i det forgangne år. Multikultur er meget, meget dyr. Hvor dyr, får vi næppe nogensinde at vide, og slet ikke nu i hvor vi går ind i tider, hvor pengene mangler. Og nu regeres vi af dem, der foretog nyere Danmarkshistoriske suverænt værste investering. Folk har simpelthen stemt på dem! Nordmænd har råd til det, danskere har ikke og svenskere har slet ikke.

Mens 24 pct. af alle danskere mellem 16 og 64 år forsørges af det offentlige, gælder det samme for 38 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i samme aldersgruppe.Over halvdelen af den 16-64-årige befolkning er på offentlig forsørgelse blandt mandlige indvandrere fra Libanon, Irak og Somalia. Blandt kvinderne er over halvdelen på offentlig forsørgelse blandt indvandrere fra Libanon, Somalia, Jugoslavien, Irak og Tyrkiet. Det er især i aldersgruppen 50-59-årige, at ikke-vestlige indvandreres overrepræsentation er stor. Henholdsvis 60 og 61 pct. af de mandlige og kvindelige ikke-vestlige indvandrere i aldersgruppen var i 2010 på offentlig forsørgelse. De tilsvarende andele var 23 og 26 pct. blandt mænd og kvinder med dansk oprindelse.

Blandt 30-årige ikke-vestlige efterkommere havde 44 pct. af mændene og 61 pct. af kvinderne i 2011 afsluttet en erhvervskompetencegivende uddannelse. De tilsvarende andele for 30-årige med dansk oprindelse var 73 pct. og 79 pct.Indvandrere i Danmark 2011, abstract og pdf. (H/T Anno)

Bryssel: Jøder kan sejle i deres egen sø
Det er en prægtig “hovedstad,” vi har der. Seid umschlungen Eurokraten, – hvis en anden én bare kunne slippe.

Like every Friday, as part of the day school activities, 13-year-old Oceane Sluijzer goes to the sport training center in Neder-Over-Hembeek, a Brussels suburb, where she plays football. There she meets other girls from the same nearby secondary public school. Many of them are from Moroccan origin and Oceane feels sometimes difficult to be integrated and to be treated well. She was in fact excluded from the group because of her look, she is blond, and because she is not of Arab descent, she says.

Two weeks ago, the shy Jewish girl came as usual at the center and found again the same situation. But this time she started a discussion. “Why don’t you respect me?,” she asked a group of four girls. “Is it because I am not Arab?”. Then, after the discussion heated up, one of the Muslim girl, the group leader, shouted at her: “Dirty Jew, shut up and return to your country,” words that she repeated.Oceane didn’t know how to react to the anti-Semitic insult but responded: “I will not shut up and I am already in my country.” She then received two slaps in the face before being badly beaten by one of the girl for several minutes. Suffering a head concussion and face injuries, she went to hospital.

Dan Sluijzer deplored the indifference of the Belgian authorities “like it was in 1940.” . “They prefer to let people fight each other.” Only Brussels Jewish parliamentarian Viviane Teitelbaum reacted and was to first to inform about the aggression.In the beginning Sluijzer felt “hatred towards the Muslims but also towards the authorities because nobody say or do something.” – “I would have expected from political parties to tell my daughter: we understand what happened and we will act so that this could not happen again.” “Unfortunately nothing happened,” deplored Dan Sluizer, whose father’s family members in Holland were deported to Auschwitz. Only two of them survived. Jewish teenagers in Belgium quit their schools because of anti-Semitism – se også It is dangerous for a Jewish girl to go to school in Brussels these days, Report: Antwerp Jews to Disappear in Fifty Years, Complaint against Sociologist for linking Muslim anti-Semitism to Islam.

Puster Snaphanen her til ilden?

Det er med at holde tungen lige i munden: Denne spottende og hånende karikatur er rettet mod den koranafbrændende pastor Terry Jones, og vakte ingen kontrovers da den blev trykt i The Toronto Star. Men hæng den op på en moskés hoveddør, og Shaitan er løs. Vi har en hate crime. Mere skal der ikke til i dagens verden. Det er ikke os, det er verden der har islam på hjernen. Ingen gruppering kan gøre sig bare tilnærmelsesvist fortjent til samme hysteriske omsorg, ingen gruppering er så skamløst elsket på trods af alt – alt. Man har tisset på de evigt krænkede pus’ sukkermad igen. Via Jihad Watch (LFPC).

Hamilton Downtown Mosque leaders are saying they are the victims of a hate crime after two copies of a cartoon depicting a caveman dropping a Quran into an open fire were taped to the women’s prayer entrance.

The cartoons, which include the words “primitive man discovers fire,” were found duct-taped to the doors of 96 Wilson St., on Sunday.

The image, an editorial cartoon, was originally published in the Toronto Star in September 2010 as a critique of Florida Pastor Terry Jones’ “International Burn a Quran Day.”

“It was an attack on Pastor Terry Jones, calling him a primitive man,” Toronto Star spokesperson Bob Hepburn said Tuesday, adding that it was in no way an attack on Islam. At the time of publication, the Star did not receive any formal complaints, Hepburn said. […] Editorial cartoon posted on mosque door prompts hate crime investigation 

Sharia i Gellerup – bare en lille smule

og så klappede de alle i deres små hænder, og Abdul Stenings Petersen, der havde foreslået det, sagde “Så ender sagen på mit bord. Men jeg er bare en gammel flipper fra Rodskov, der sidder som en halvstuderet stodder i en sidegade på Nørrebro.” Jeg vil nu sige, at når jeg ser ham stå og vente på en taxi på gaden i København, så tænker jeg på hvem der egentlig betaler “flipperens” hyre med det grosserer-tøj, han flasher offentligt. Jeg kan godt kende dyrt tøj, når jeg ser det, og næste gang glemmer jeg ikke mit kamera, der er en del af min beklædning.

Debatmøde i Gellerup afslørede behov for islamisk råd, der bakker op om og validerer domstoles afgørelser. Både politi og juraprofessor er åbne for ideen.Debattens panel bestod af Jens Espensen, leder af lokalpolitiet i Aarhus V., imam Abdul Wahid Pedersen, Sten-Schaumbürg-Møller, juraprofessor ved Aarhus Universitet og viceborgmester i Aarhus Rabih Azad-Ahmad (R). Da en kvinde spurgte, hvad en muslimsk kvinde gør, hvis hun vil skilles, illustrerede det en problemstilling, der blev aftenens altoverskyggende tema.Imam Abdul Wahid Pedersen, foreslog et islamisk råd, der kan validere domstoles afgørelser, så de også gælder under islamisk lov, og de andre paneldeltagere var åbne for ideen.

Juraprofessor ved Aarhus Universitet, Sten Schaumbürg-Møller, var ikke afvisende.»Jeg kan sagtens se, at man kan finde en løsning, hvor folk får anerkendt f.eks. deres skilsmisse et andet sted,« sagde han. Det sker jævnligt i Aarhus V., at dansk lov kombineres med skrevne og uskrevne love. Som konfliktløsning, sociale normer fra forskellige kulturer og islamisk sharia. Men det er ikke unikt for Gellerup, understregede han.Imam: Islamisk råd skal støtte domstolene.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
9 years ago

DF og Venstre tager nu skarpt afstand fra det forslag om sharia-domstole, som blev stillet af imam Abdul Wahid Pedersen, (i folkemunde: ‘Stenings-Peersen’), ved et debatmøde i Gellerup tirsdag aften

http://stiften.dk/aarhus/politikere-tager-afstand-fra-islamiske-raad

Derimod er der ingen politkere fra rød blok der har reageret. Ej heller har LA eller De Konservative følt nogen trang til at tage afstand fra dette forslag om shariaens indførelse i Danmark (??).

Johansen
Johansen
9 years ago

Det er svært sørgeligt at læse om det muslimske jødehad, som også breder sig i Belgien. Og i tillæg til det mødes det tilsyneladende ofte med bagatellisering eller ligegyldighed hos diverse skoleledere, politikere, etc. Hvorfor vælger journalister ikke at eksponere det stigende jødehad i mange muslimske miljøer i massemedierne?
Må de europæiske befolkninger ikke oplyses om islams iboende jødehad, og hvordan dette kommer til udtryk med verbale tilsvininger, dæmonisering og vold mod jøder begået af trosideologiens følgesvende ?

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Johansen

Nu er det jo ikke alle muslimer der hader jøder. Det er heller ikke alle muslimer der hader kristne, buddhister, hinduer og andre ikke-muslimer. Og når det ikke er det, er der jo ingen grund til, at puste til hadet til muslimerne. For det ville være det aller værste der kunne ske. Altså for ikke-muslimerne…

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Det er da smart at få lavet en godkendelsesordning med sharia-domstolen. Hvad er der galt med en to-kammerdomstol? Ja, jeg spørger bare. Det giver også muslimerne en de facto mulighed for at nedlægge veto mod domstolsafgørelser, der strider mod islamisk lov, og dermed ikke respekterer religionsfriheden. Herefter vil dansk ret i samarbejde med sharia-domstolen være tvunget til at udvikle en sund præcedens, der tager hensyn til forskellige kulturers forskellige retsopfattelse, hvilket er uomgængeligt i det multikulturelle samfund, hvis man skal bevare retsfølelsen intakt i alle dele af samfundet. Jeg synes vore dygtige jurister og kompetente politimestre har en god sag!… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, og så er der ikke mindst en masse forbrydelser, som vil ophøre med at eksisterer. F.eks. alt hvad der begynder med “ære”. Sådan noget skal vantro ikke gøre sig til dommere over. Og da slet ikke i et multikulturelt samfund som det danske!

trackback

[…] siffror danska från Snaphanen och […]

Hammersmeden
9 years ago

Og det sande billede af antal indvandrere er endnu højere, for Danmarks Statistik har en uvane med at regne børn af indvandrere som danskere, hvis blot en forældre har dansk statsborgerskab. Efterkommere er født i Danmark. Ingen af forældrene er både danske statsborgere og født i Danmark. Hvis der ikke findes oplysninger om nogen af forældrene, og personen er udenlandsk statsborger, opfattes personen også som efterkommer. Når en eller begge forældre, der er født i Danmark, opnår dansk statsborgerskab, vil deres børn ikke blive klassificeret som efterkommere, men som personer med dansk oprindelse. Fastholder danskfødte forældre imidlertid begge et udenlandsk… Read more »

trackback

[…] Snaphanen DST 2011-12-08, 00:20 (uppdaterat 2011-12-08, 00:21) | Kategori(er): Brott, Invandring/mångkultur, Utrikes /* […]

Prudentius
9 years ago

Wahid Petersen, om ønske-shariadomstolen/shariastaten i Gellerup: “Organet skal ikke kunne gå imod en myndighedsafsagt handling, men det skal kunne støtte den”. (Han forestiller sig iøvrigt et mandskab på en “23-30 personer”, skriftkloge/ulema med andre ord.) “men” hvorfor optræder dette ord, når der forinden stilles en garanti med ordene “skal ikke kunne”? Hvad hvis nu shariarådet ikke vælger at “støtte” en “myndighedsafsagt handling”? Hvad så? Gør den danske stat sig ikke afhængig af et parallelt “organ” der i sidste ende sidder inde med det sidste og afgørende ord? (Jeg går udfra enklavens muslimer vil have det meget dårligt med “handlinger” der… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det er sgu en skattekiste af citater fra et rullende statskup: 1. “…et islamisk råd, der kan validere domstoles afgørelser”… Validere?… en gang til… Validere? ..og sidste gang.. Validere? Og denne mand og hans støtter er den danske stats samarbejdspartnere??? Politi og viceborgmester nikker enigt??? 2. “…hvor folk får anerkendt deres skilsmisse f.eks. et andet sted.” Et andet sted? Hvilket sted? Der er her tale om en anden stat, en totalitær en af slagsen, som danske politikere, embedsmænd og akademikere åbenlyst samarbejder med! Det er tolerance og multikultur forstås. Vorherre til hest! Der er fart på overgivelsen, skal jeg lige… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

2. “hvor folk får anerkendt f.eks. deres skilsmisse et andet sted”

Er den rigtige udgave! Mit “f.eks.” sidder forkert. Det bliver imidlertid ikke bedre af blive citeret korrekt.

anno
anno
9 years ago
Reply to  steen

– Det ku’ godt være ham her 🙂

Sten Schaumburg-Müller
Juridisk Institut – Retslære
ht tp://pure.au.dk/portal/da/ssm@jura.au.dk

Opstillingsgrundlag (Mellemfolkeligt Samvirke)
“Jeg vil gerne bidrage aktivt til arbejdet i MS som jeg ser som en af de ret få organisationer der formår både at handle og tænke globalt – hvilket der er så sørgeligt mangel på lige fra den danske regerings top til de mange fremmedhadende organisationer rundt om i verden.”
ht tp://www.ms.dk/sw165413.asp

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

De tal burde husstandsomdeles!

Prudentius
9 years ago

“Folk har simpelthen stemt på dem!”

Ja, det har de sgu…

Men Vestens enorme rigdom og næsten uopslidelige stabilitet måtte vel ende som den er gjort, som en cancer på vores fornuft og overlevelsesevne.

Svenskasvensson
9 years ago

Siffror ljuger inte, bra inlägg 🙂

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x