7
dec
Seneste opdatering: 7/12-11 kl. 1154
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke bare svenske aviser er forfærdende læsning, tyske er mindst lige så slemme med en lind strøm af skruppelløse overfald på etniske tyskere, der kun nødtørftigt kan kamoufleres når der en sjælden gang er noget vold den anden vej. U-Bahnschläger: Kölner Polizei fahndet mit Video, Hier spaziert der 20-Cent-Killer in die Freiheit Her får en mand kæben brækket – uden nogen grund overhovedet, men han overlever i modsætning til andre. Måske kun fordi forbryderne opdager, de bliver filmet. Hvis man advarer om, at Europas oprindelige befolkninger – også de, der ikke er sindssyge – en dag slår tilbage mod dette, er man “ekstremist” og “net-hader og alarmist.” En advarsel er en advarsel, og logikken i beskyldningerne preller fuldstændigt af her. Deres karakter af fortrængning bliver tværtimod grundlaget for fremkomsten af en ægte, fascistoid modbevægelse. Dette er også en advarsel, og velment. NB Ubehagelige billeder.

Tre tiltalt i Gøteborg for mordforsøg på Lars Vilks

det drejer sig om anholdelserne ved Röda Sten Konsthall i Gøteborg i september, og det drejer sig om somaliere og irakere fra Gøteborg, hvad intet svensk medie nævner. Det hedder f.eks “Man, 26 år Angered, Göteborg.” Det er retssagen hvor dommeren ved fængslingsforhandlingen i oktober måtte vise burkeklædte kvinder ud af retssalen. I Danmark ville det være en oplagt terrortiltale, men i Sverige er almindeligt mord med kniv åbenbart ikke terror, der skal indgå bomber, muligvis automatvåben. Hvis de bliver dømt, kommer de altså ikke til at sidde 12 år og blive smidt ud, som Kurt Westergaards somaliske attentatmand. Svenske kunstneres liv er billigere i handel og vandel, det er nok derfor de er så spagfærdige og kun retter deres sociale indignation imod for længst åbnede døre, der ikke slå igen. Deres skøn af egen markedsværdi, er nok ikke meget ved siden af. Ikke fordi, jeg mener alle skal tegne en Rondellhund, men man kan ikke gå for at være en fri ånd, hvis man på forhånd underlægger sig totalitæres dogmer, så har man i min bog anbragt sig selv i vinduesdekoratørbranchen. Man må gå til AP´referat som gengives af FOX og Washington Post, for at få historien uden filter.

Three men were charged Tuesday with plotting to stab to death a Swedish artist who has faced numerous threats from Muslim extremists for depicting the Prophet Muhammad as a dog. The men, ages 24 to 26 and of Somali and Iraqi origin, were arrested in the city of Goteborg on the eve of the 10th anniversary of the Sept. 11 terrorist attacks in the United States.
According to the charges, the suspects were planning to use knives to kill Lars Vilks, whose 2007 drawing of Muhammad offended many Muslims and rekindled a debate over free speech and Islam that raged a year earlier when a Danish newspaper printed 12 caricatures of the prophet. 3 Charged for Murder Plot Against Swedish Artist Who Depicted the Prophet Muhammed. – Man kan udtrykke sin støtte til de tiltalte her: Guilty until proven innocent.

Sarkozy: “Vi kan ikke tåle ubegrænset social migration”

Samtidigt i Bryssel: Cecilia Malmstrøm: Asylum policy: Less talk, more solidarity, oversat: Mindre snak, flere immigranter. Imens kommer 100.000 illegale immigranter i transit gennem Grækenland om året, og det er ikke dem, vi behøver flere af:Radical Islam Passing through Greece.

French President Nicola Sarkozy said Thursday that the passport-free Schengen agreement should be rethought and re-founded so as to regulate border deals within certain European Union countries.”A Europe that applies the principle of free movement internally and does not control its external borders cannot last. The Schengen must be rethought,” Sarkozy said in the speech. “We can not stand unlimited social immigrants,” he said, stressing that “Europe needs more political responsibility.”Sarkozy calls for Schengen reform in Europe

»Har ikke også høyreradikale rett til å uttrykke seg?«

Måske, men mindre end andre og de skal klæde sig i sæk og aske, ligesom Siv Jensen (eller i praksis forlade landet), og så skal de godtage præmissen, at de er ekstremister. Norge bliver “interessant” i det næste års tid. Mit norske er nu næsten lige så godt som mit svenske, et tidens tegn. AP-partimedlem og advokat Lippestad har ikke sagt noget siden i går (se nedenfor), men norsk presse opretholder sit politiske pres. Den vil ikke miste momentum, et bytte er ikke nedlagt før det er dødt:

Jeg mener definitivt at man bør sette fokus på de som har kommet med slike ytringer, som for eksempel Fjordman, i en offentlig setting som en rettssak jo er. Jeg synes det er like relevant for bevisføringen som Breiviks medisinske diagnose, sier Eivind Rindal. Jeg mener at tonen, debatten og mistenkeliggjøringen av spesielt muslimer på bloggene og nettforumene disse sto og står bak, har vært med å skape terroristen som slo til 22. juli. [..]

Jeg mener det er farlig om verdensbildet til Breivik, med det jeg ser på som en ikke-eksisterende konspirasjon og trussel om muslimsk overtagelse av Europa, automatisk ses på som en medisinsk diagnose med paranoia og schizofreni. Dette er et verdensbilde som også andre har. Avfeies disse holdningene som sykdom går vi ikke inn i den tunge debatten om hvordan også friske mennesker kan gli ut og bli ekstremister, og til slutt personer som er villig til å bruke vold.Jeg er tvilende til om 22. juli kunne ha skjedd om det ikke hadde vært for disse skribentene, debattene og skriveriene. Derfor synes jeg det er rett og rimelig at dette miljøet trekkes frem….. Men miljøet er nok større enn bare blogger og forum på nett. Det finnes også skribenter og forfattere av bøker som har vært og er inspiratorer for de med slike holdninger. Utøya-offer om Breiviks inspiratorer.

Ord er ikke bare ord. Ord kan skade – noen gang på en måte vi aldri hadde forestilt oss.De døde for det de trodde på, sier vi om ungdommene på Utøya. Da sier vi også indirekte at ungdommene ble drept av noen som hatet de samme ideene. Å formulere en idé og en virkelighet begynner med ord. De var med å skape terroristen. Elisabeth Skarsbø Moen: Lippestad går langt

Peder Jensen kommenterer:

VG’s debate editor, Elisabeth Skarsbø Moen, has undermined my right to reply for weeks, probably deliberately. VG even had the nerve to ask me for an interview just after they accused me of being morally guilty of aiding and abetting mass murder. I told them to get lost, and have already decided who will get my next interview. It will not be VG or any other Norwegian journalist.

VG has launched a massive campaign against my person. And it is not even a Leftist newspaper by Scandinavian standards. From the point of view of the mainstream media, it is very important to complete a full character assassination of me. They know that a large proportion of the general population agrees with me on many issues, and we must be silenced.

Since the glory days of Chairman Mao, an effective way to silence dissent has been to make an example of a few individuals, and crush them in front of the public so that others dare not say anything similar. That’s what we’re witnessing now.

Breivik’s lawyer Geir Lippestad is obviously trying to divert attention from his client’s crimes. I can understand that; it’s his job. But the way the mass media are buying into and applauding his tactics is absolutely shameful. It’s character assassination at its purest and very worst.

I do not intend to go silent. I will continue writing and telling the truth about Islam, the EU, Multiculturalism and mass immigration to the Western world. The intimidation campaign will fail.People Like Fjordman

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
9 years ago

Tænk hvis den Norske venstrefløj og Norske “politiske korrekte” en dag vågnede op og erkendte at det er dem selv der har skabt ABB og hvad der er endnu mere frygteligt, vil skabe flere som som ham hvis de insisterer på at dehumanisere deres politiske modstandere ? Problemet er ikke specielt Norsk, det ses i hele Europa. Den fortsatte forfølgelse, med retsager, af folk som Geert Wilders, Lars Hedegaard og mange flere viser at landene i Europa har nået et punkt hvor man kan retsforfølge “de forkerte holdninger” på trods af at vi praler af at have ytringsfrihed. Ytringsfrihed er… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Santor

Nej, nej og atter nej, de beskyldninger må holde op. Ingen har ret til at pålægge andre sådan en byrde.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Maria Due

Jo, Jo og atter Jo, Venstrefløjen og Alle PK-tosserne må og skal indrømme deres skyld!

Hvis de ikke er i stand til at bærer byrden må de stoppe med at dehumaniserer deres politiske modstandere.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Santor

Man skal ikke gøre sig selv så ringe som dem, der kalder andre for affalds- og skrældmennesker (søppelmennesker), og indtil videre tegner ABB’s psykiatrirapport et omrids af en person med en genetisk betinget sygdom. Det var det, min kommentar gik på. Hvad venstrefløjens skyld i øvrigt angår, forekommer det mig, at mange har tendens til at ryge over i en ny fanatisme, når de bliver nødt til at droppe den gamle. Men der findes da heldigvis ærlige “skyldnere”, og så meget kan i hvert fald siges, at islam ikke ville have haft en chance, hvis ikke venstrefløjen havde bukket og… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Ännu en dag i i Zoo var inhägnaden för farliga primater inte höll måttet, tyvärr…

anno
anno
9 years ago

Ny Publikation fra Danmarks Statistik: Indvandrere i Danmark 2011 ht tp://www.dst.dk/pukora/epub/upload/16209/indv.pdf -Mens 24 pct. af alle danskere mellem 16 og 64 år forsørges af det offentlige, gælder det samme for 38 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i samme aldersgruppe -Blandt 30-årige ikke-vestlige efterkommere havde 44 pct. af mændene og 61 pct. af kvinderne i 2011 afsluttet en erhvervskompetencegivende uddannelse. De tilsvarende andele for 30-årige med dansk oprindelse var 73 pct. og 79 pct. -Mens de mandlige ikke-vestlige indvandrere har et kriminalitetsindeks på 134, så er indekset for ikke-vestlige efterkommere 245. Indekset for mænd med dansk oprindelse er 97. ht tp://www.dst.dk/publikation.aspx?cid=16209… Read more »

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

positivt.

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

Fjordman har ingen skyld i terroren, og at påstå noget andet er skruen uden ende og intet mindre end destruktivt for et åbent demokrati, hvor ytringsfriheden er alfa og omega. Det er mit indtryk, at denne holdning trods alt er meget udbredt i Norge. Det som Fjordman kritiseres for er hans insisteren på, at han siger sandheden, og dermed indirekte at der ikke findes en anden sandhed. Dette er ikke et argument i en værdig diskussion mellem ligestillede, og jeg forstår andres harme, for jeg er i den senere tid også selv blevet harmfuld over alle de påstande, man på… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10032317

Har hun ret i, at Norge er et barnligt, klaustrofobisk land, hvor janteloven regerer, og folk ikke har deres frie vilje?

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Maria Due

Kjendisveterenæren Trude Mostue har helt rett i det hun sier. Hvorfor i alle dager skaffer man seg barn, når man raskest mulig ønsker å sette dem bort til andre ? 1-åringer har ingen ting i barnehage å gjøre.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Marit

Enig, og min unge var der heller ikke, dertil var han mig alt for dyrebar, og jeg synes heller ikke, at jeg blev specielt dum af at passe ham. Kødgryder har vi ikke haft mange af, vi steger mest. 🙂

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

“LIPPESTAD er i sin fulle rett til å stevne de vitner han mener kan kaste lys over saken, og han understreker at det ikke handler om noe strafferettslig ansvar. Vi stiller oss likevel meget undrende til at han overhodet trekker inn begrepet “ansvar” i denne forbindelse. Det kan bidra til å forkludre det skarpe skillet mellom ytterliggående meninger og kriminelle handlinger.” Dette citat er fra dagens leder i Aftenposten, og vi må håbe, at man fortsætter med at forsvare ytringsfriheden med sådanne udmeldinger. I øjeblikket synes jeg, at advokat Lippestad virker inhabil, som jeg også argumenterede for i den foregående… Read more »

Aisha
Aisha
9 years ago

“Svenske kunstneres liv er billigere i handel og vandel, det er nok derfor de er så spagfærdige og kun retter deres sociale indignation imod for længst åbnede døre, der ikke slå igen.”

Det gælder nu ikke Dan Park fra Malmö.

http://lidlday.blogspot.com/2011/12/fick-hem-ett-erbjudande-att-byta.html

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  steen

Nyligen skickade han in en blankett till det ny-öppnade medicinska centret för araber i Malmö. Han skrev in namnen Mohammed Hund och Aisha Gris. Han har mer balls än dom flesta. I Sverige är det väl bara han och Vilks som inte är politiskt korrekta inom konstnärs-skrået.

JensH
JensH
9 years ago

Nu bliver der virkelig presset på for at få indført Sharia-domstole i Danmark med England som forbillede, og det Danske politi støtter ideen: “Debatmøde i Gellerup afslørede behov for islamisk råd, der bakker op om og validerer domstoles afgørelser. Både politi og juraprofessor er åbne for ideen. Imam Abdul Wahid Pedersen, foreslog et islamisk råd, der kan validere domstoles afgørelser, så de også gælder under islamisk lov, og de andre paneldeltagere var åbne for ideen. Imamen afslørede, at han forestiller sig en øst- og en vestafdeling med 23-30 personer: »Organet skal ikke kunne gå imod en myndighedsafsagt handling, men det… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago
Reply to  JensH

Det gode spørgsmål er naturligvis hvad der sker hvis shariadomstolen måtte undlade at støtte en myndighedsafgørelse. Det er der tilsyneladende ingen indenfor etaten der har overvejet… Suk.

Scarlet P
Scarlet P
9 years ago
Reply to  JensH

Det ville ligegodt være nemmere, hvis alle bare respekterede de danske domstole. Men det er vel udelukket på forhånd…

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Har Norge fortjent demokratiet?

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x