8
dec
Seneste opdatering: 12/12-11 kl. 1952
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Radical Belgian Muslims disrupted a debate on Wednesday evening about Islam which featured writer and Muslim activist Irshad Manji and Green Left Party MP Tofik Dibi.The Islamists threatened and spat on Ms Manji. Tofik Dibi, who accompanied Ms Manji to the police station where she filed a report, said that “the disruption of the debate shows that even in the Netherlands it is necessary to continue the debate on a free and moderate Islam.” Eventually, the police were called in to remove the protestors. A police spokesperson later said that two of the 22 men involved were arrested, one for making threats and one for insulting police. – The events took place only two days after Dutch-Moroccan Muslim youth threw stones at a Santa Claus in the Slotervaart section of Amsterdam.

The Islamists, who also threw raw eggs, demanded that the debate participants leave the stage; the debaters refused. Mr Dibi later tweeted that the debate “about a promising new generation of Muslims” was later continued at the request of Ms Manji. – Freedom Party leader Geert Wilders tweeted: “Dibi does not deserve eggs from radical Muslims or disruption of the meeting. He must be able to say what he wants.” Radicals disrupt Islam debate in Amsterdam, Belgian Muslims Threaten Canadian Author On Book Tour.

Manji er homoseksuel og reform-mulsim. Fra hendes twitter fra aftenen og en video af vor tids brunskjorter – skægaberne. “Vis mig dit skæg, og jeg skal sige dig, hvem du er,” sagde den iranske redaktør Amir Taheri for nogle år siden i København:

Harvard University straffer forsker for brug af ytringsfriheden

Kort version: Harvardforsker og radikal hindu-partileder må ikke undervise i økonomi fordi han har skrevet en leder i et indisk medie der kalder på drakoniske tiltag over for virkelige problemer forårsaget af muslimer i hans land. Harvards islamstudier er de glade modtagere af $20 millioner fra den saudiske rigmand Prins Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Alsaud, verdens femterigeste mand, og den prestigefyldte institution har ved flere lejligheder siden 1977 modtaget arabiske petrodollars.

Det er tiltag ude over det acceptable i et sekulært demokrati som Dr. Swamy foreslår, men vi taler om et land der formentlig er en kanariefugl i kulminen for Europa om få årtier. Indien befinder sig med en muslimsk befolkningsandel på 13-15% lige et skridt længere ude i det ukendte territorie der også venter os. Enhver debat om assertive tiltag som f. eks. El Inglés’ essay Surrender, Genocide… or What? affærdiges i vor del af verden som opfordring til og planlægning af den rene etniske udrensning, spørgsmålstegnet til trods. Swamys leder drejer sig faktisk om delen “or what?”, og hvor hans tekst afspejler de håbløse dilemmaer hans land er endt med, afspejler Harvards panikreaktion situationen i Vesten lige nu (LFPC).

Harvard University has decided to remove the summer courses on economics taught by Janata Party leader Subramanian Swamy after a furious debate over a controversial editorial written by him that was offensive to Muslims.The university has termed his views, expressed in a Mumbai newspaper in July, as “reprehensible”.

At a meeting of Harvard’s Faculty of Arts and Sciences, faculty members voted with an “overwhelming majority” to remove two economics courses – ‘Quantitative Methods in Economics and Business’ and ‘Economic Development in India and East Asia’ – that Mr Swamy teaches at the three-month Harvard Summer School session.

According to a report in the Harvard Crimson, the faculty meeting resulted in a “heated debate” when Comparative Religion Professor Diana Eck proposed an amendment to exclude Mr Swamy’s courses from the catalogue.

The Professor said that that Harvard had a moral responsibility not to affiliate itself with anyone who expresses hatred towards a minority group. “There is a distinction between unpopular and unwelcome political views,” the professor was quoted as saying. […]

After Mr Swamy’s controversial piece appeared, a group of Harvard students known as ‘Coalition Against Bigotry at Harvard’ had started a petition drive calling on the University to severe ties with him. […] Harvard University removes courses taught by Subramanian Swamy

Reuters en massivt anti-israelsk og pro-palarabisk propagandist

Roosevelt University academic study documents systematic use of propaganda by world’s largest news agency.

A study published in the November/December issue of the Journal of Applied Business Research finds that Reuters coverage of the Middle East conflict is systematically tainted by propaganda and influences readers to side with the Palestinians and Arab states against the Israelis.

Researcher Henry Silverman of Roosevelt University analyzed a sample of fifty news-oriented articles published on the Reuters.com websites for the use of classic propaganda techniques, logical fallacies and violations of the Reuters Handbook of Journalism, a manual of guiding ethical principles for the company’s journalists. Across the articles, over 1,100 occurrences of propaganda, fallacies and handbook violations in 41 categories were identified and classified. [… ] Academic Study Finds Reuters Middle East Coverage Tainted by Propaganda, Violates Company Principles 

Fort Hood-massakre var “vold på arbejdspladsen”

Sen. Susan Collins on Wednesday blasted the Defense Department for classifying the Fort Hood massacre as workplace violence and suggested political correctness is being placed above the security of the nation’s Armed Forces at home.

During a joint session of the Senate and House Homeland Security Committee on Wednesday, the Maine Republican referenced a letter from the Defense Department depicting the Fort Hood shootings as workplace violence. She criticized the Obama administration for failing to identify the threat as radical Islam.

“The documents attached illustrate how the Department is dealing with the threat of violent Islamist extremism in the context of a broader threat of workplace violence,” read the letter, which was obtained by Fox News. […] Lawmakers Blast Administration For Calling Fort Hood Massacre ‘Workplace Violence’

Säpos nye overvågningsfilm af Taimour Abdulwahab

Svenske självmordsbombaren Taimour Abdulwahab försöker detonera sina sprängladdningar tre gånger i hörnet Bryggargatan-Drottninggatan, på film utdelad av Säkerhetspolisen vid presskonferensen 7 december 2011.

Taimour Abdulwahab, sannolikt bärande sprängladdningar under den putande jackan, fångad på bild av övervakningskamera vid bensinstationen i Herrbeta. Film utdelad av Säkerhetspolisen vid presskonferensen 7 december 2011.

Gå ikke glip af min yndlingskrimilog, professor Leif GW Persson i Vekans Brott fra SVT forleden om Abdulhawab (meget indgående) og Breivik. Om den sidste siger han:

“Den alvorlige diagnose var som sendt fra himlen til politikerne. Livtids fængsel i Norge er 16 år – lukket psykiatrisk behandling på ubestemt tid er i princippet til han dør, og jeg vil se den norske psykiater, der tør erklære Breivik rask efter 16 år. Schizofreni er stærkt handikappende, og Brevik er en af de mest handslingskapable terorrorister, jeg har set. Jeg er ikke psykiater, men jeg har set en del schizofrene, og deres måde at opføre sig på stemmer meget dårligt overens med Breiviks.”

Altså, Breivik hører nok hjemme i et fængsel, men han hører hjemme der til evighed, og et sådant findes ikke i Norge. Jeg tror GW siger det hele, uden præcis at sige at Breiviks diagnose er et politisk bestillingsarbejde. Nogen kan selvfølgelig have hvisket lægerne i øret, at Breivik skal låses inde til han dør, og så giver diagnosen sig selv. Det ville ikke forarge mig, det vil måske ham lidt mere brugbar for den norske venstrefløj, der skamrider ham i øjeblikket, men de udstiller i forvejen deres idioti og politiske opportunisme, og det bliver de ved med uanset hvad.

GW siger også, at Sverige i løbet af de næste ti år, vil komme ud for en eller flere terrorhandlinger, der vil koste mange liv. Han siger det, fornuften tilsiger enhver, men enhver siger det sjældent. Han sætter ord på almindelige menneskers tanker. Han er selvbevidst og alligevel beskeden med et strejf af generthed, der gør at en svensk genkender sig i ham. Han er ur-Svensson, underspillet og lun, man ser den svenske bonde i ham. Hans konklusioner er ikke altid opmuntrende, men hans analyser er en fornøjelse. Det er ikke uden grund, han er en af de mest folkekære personer i landet. Uhyre sjældent nogen ikke kan lide ham. Det skulle da lige være Jan Guillou, men han er jaloux fordi GW er alt det, han er for larmende selvglad til nogensinde at blive. Og Guillou, folkekær? Det er kun i Politiken, man kan læse sådan noget vrøvl.

Man hører i programmet andre kalde terroristen for “Taimour.” Hvordan kan man være på fornavn med ham? Hvem i Norge siger “Anders”?

SVT Veckans Brott, min 58:20 ( programmets midte handler om storspionen Stig Wennerström og hans rengøringskone, der afslørede ham. “En rigtig Miss Marple,” som GW siger med slet skjult betagelse.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
9 years ago

GW Persson er givet sød og rar, men hans fjerndiagnose af ABB savner jo logik. GW har mødt mange skizofrene, der ikke kunne slå nogen ihjel – enten på grund af at de ikke ville eller ikke var tilstrækkeligt velfungerende – og derfor er Breivik ikke skizofren. Altså hallo. Jeg stoler mere på de norske psykiatere, der kom frem til, at man ikke kan lukke ABB ud i samfundet, for så vil han højst sandsynligt slå nogen ihjel på grund af at han er rablende sindssyg. Det er ikke usædvanligt at sindssyge slår nogen ihjel. Det er usædvanligt at det… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x