12
dec
Seneste opdatering: 13/12-11 kl. 0017
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I mange vesttyske byer er der områder med en høj andel af udlændinge. Tyske unge er i disse allerede er i mindretal og er nu udsat for en daglig aggression af en ​​intensitet og brutalitet, der forlængst har overskredet det tålelige niveau. Det drejer sig altså ikke om en integrationsproblem, der hurtigt ville kunne løses. Tyskere kommer i mindretal i deres eget land og bliver af et agressivt, dynamisk flertal stillet over for valget mellem at tilpasse sig eller forlade bydelen, eller løbe den daglige spidsrod mellem forulempelser som “lorte-tysker” eller “tyske luderkælling.”

Vold imod tyskere er et problem alle kender, men som næsten ingen taler offentligt om. Derved bliver ofrene ubeskyttede i deres eget land. Tyske ofre har ingen lobby blandt deres landmænd, som er aktive i politik. Fortielsen og bagatelliseringen af problemet forværrer og forvrider billedet af situationen. Selv statsorganer som politiet har delvis opgivet deres magtmonopol eller opretholder det kun ved opbydelsen af deres yderste kræfter.

“Tyske ofre, fremmede gerningsmænd” viser baggrunden for og omfanget af en katastrofal udvikling. Forfatterene tilbageviser, at udlændinges vold mod tyskere er et socialt problem. Tyskland står langt snarere over for etnisk-kulturelle problemer af et hidtil uerkendt omfang. Hvor langt fremskreden denne ikke længere stille “for-borgerkrig” er kommet, viser en fortegnelse over flere hundrede dokumenterede voldssager fra årene 2006-2010. Udover bogen har forfatterne opbygget internetprojektet www.deutscheopfer.de, der bliver opdateret løbende.

Forfatterne Götz Kubitschek og Michael Paulwitz fremsætter tilsidst 15 debat-teser som minimumskrav i et for Tyskland eksistentielt spørgsmål.Deutsche Opfer, fremde Täter, Ausländergewalt in Deutschland, Hintergrund – Chronik – Prognose, 2011, indeholder kapitelfortegnelse og et kapitel uddag. Kan også købens via Amazon. (Snaphanens oversættelse ©)

Forfatterne er begge akademikere og tilhører Neue Recht, der af forskere både kaldes “nationalkonservative” og “højreekstremister.” “Antifascisterne” kalder dem selv sagt “fascister,” men de er heller ikke kendt for at erodere deres eget kundeunderlag. At volden eksisterer, har vi dokumenteret talrige gange gennem årene, f.eks.via ARD dokumentaren fra 2010: Kampf im Klassenzimmer Deutsche Schüler in der Minderheit.

Sverigedemokraterne slår opinionsrekord – medierne fortiet det

SD får rekordsiffror i en ny väljarundersökning, media tystar ned.

Sverigedemokraterna får idag 8,9% i en opinionsundersökning utförd av Yougov under november och december. Detta är det bästa resultat partiet någonsin har erhållit i en undersökning och är en ökning med 0,5-procentenheter sedan förra mätningen. Trots detta är det inga medier som redovisar SD:s resultat. Mätningen hittar du här, 8,9% – rekord i opinionen

Jakob Skovgaard-Petersen har ondt i rumpetten over Snaphanen

Måske man skulle starte med at slå nogle banale, men indiskutable sandheder fast: Islamdebatten handler om vores og andre almindelige danskeres liv. Det er ikke en akademisk diskussion, og Danmark har i øvrigt heller ikke teknokratstyre. Når professor Skovgaard-Petersen bryster sig af at repræsentere viden kontra modpartens ikke-viden, er dette i sig selv betydningsløst i et samfund der hylder den demokratiske debat.

Vinklen er dertil også falsk: For hvor de islamdebattører han ikke bryder sig om formaster sig til at drage konklusioner han finder usofistikerede, er det formentlig indiskutabelt at vores viden om emnet overstiger 97% af den danske befolknings faktuelle grundlag. Har Skovgaard-Petersen så endnu mere ondt over dem der absolut ingen viden har, og som ikke opponerer mod sagkundskaben – end han har af os der bruger timer hver dag på at lære om emnet? Nej da, selvfølgelig ikke. Man fornemmer hykleriet.

Vores vinkel er da for det meste heller ikke det han manipulerende betegner “dedikeret til at lave case-building imod muslimer samt bekæmpe forskernes forkerte sindelag”, men at være et korrektiv til det vi igen og igen kan konstatere at forskere som Skovgaard-Petersen udelader – forhold der er relevante for os som menige borgere i et demokratisk samfund.

Se f. eks. denne post jeg lavede på baggrund af en pludrende artikel i Dagbladet Information. En masse buzzwords om unge muslimer og Facebook, men intet om hvordan Skovgaard-Petersens “moderate krammedyr” Ahmed al-Shuqayri stiller sig mht. islams overhøjhed og krav på verdensherredømmet iflg. gældende dogmatik ved al-Azhar; intet om hvorvidt hans publikum er demokrater vi sagtens kan lukke ind i Danmark, og som kan acceptere kritik og spot af Muhammed. Hosstående billede viser al-Shuqayri i en video med en kæmpestor skulptur forestillende et sværd som baggrund. Hvad laver det sværd lige der? Hvorfor kommer Information og Skovgaard-Petersen ikke med relevante oplysninger der gør at menige danskere kan placere hans Wunderkind i en demokratisk sammenhæng?

Det er at vende tingene på hovedet at tale om at vi laver “case-building imod muslimer”. Islam laver som udgangspunkt en massiv case imod sig selv, bl. a. gennem daglige myrderier og voldshandlinger begået i dens navn. Ethvert rationelt menneske frygter islams tilstedeværelse i Danmark, med dens blodige og samfundsødelæggende historie in mente. Der påhviler ikke os et ansvar for at være akademisk distancerede over for hvad der er sket i lande som Tyrkiet, Irak, Iran, Egypten, Indien, Malaysia, Pakistan osv. osv.

Derfor er der brug for medier som Snaphanen, og uanset hvor meget Jakob Skovgaard-Petersen jamrer vil vi fortsætte med at stille ubekvemme spørgsmål. Det handler kort sagt om hvornår islam er godt nok i et fredeligt, harmonisk og demokratisk samfund som det danske (LFPC).

[…] Jeg har kort sagt aldrig skrevet en positiv linie om Saudi-Arabien, og mangen en kritisk linie om Egypten, herunder Det Muslimske Broderskab. Efter det seneste parlamentsvalg kan Weekendavisens læsere sikkert snart få endnu flere. Det føles bare lidt omsonst, når avisens egen journalist selv ser bort fra mine artikler og i stedet henter de citater, han anvender imod mig, på anti-muslimske hjemmesider med så patetisk selv-heroiserende navne som Urias-posten og Snaphanen .

Det er websites, der er dedikeret til at lave case-building imod muslimer samt bekæmpe forskernes forkerte sindelag. […] Jakob Skovgaard-Petersen: Kronik: Prinsen, den saudiske Casanova og bigotteriet [Weekendavisen 9.12.2011, ikke online]

Forår i mainstreammedierne? WA går Snaphanen i bedene

Når man nu dagligt rakker godt og grundigt ned på mainstreammediernes udeladelser mht. islam, her under omtale af det grotesk apologetiske billede der dyrkes som en afgud på universiteterne, vil ens integritet afhænge af at man også anerkender de undtagelser der forekommer. Derfor skal den artikel af Klaus Wivel som Jakob Skovgaard-Petersen harcelerer over også trækkes frem som lige netop det vi plejer at efterlyse. Man glædes over at pointer og pinlige kendsgerninger der ellers ikke når langt ud over blogverdenens kendskab her eksponeres i en avis som vistnok ikke affærdiges som højreekstremistisk og folkedrabsopviglende. Meget vil være kendt for Snaphanens læsere, ikke mindst den rolle som rigmanden og edderkoppen Prins Alwaleed bin Talal fra Saudi Arabien spiller i den akademiske verden og i medierne, ligesom Wivel holder Jørgen Bæk Simonsen frem i spotlyset for hans velkendte fortielser. Find artiklen på biblioteket eller i Infomedia: Klaus Wivel: Saudi-Arabiens vestlige ansigt, WA 2.12.2011 (LFPC).

Det nye Egypten: Turisme uden alkohol og bikinier

Islamists are dominating Egypt’s elections and some of them have a new message for tourists: welcome, but no booze, bikinis or mixed bathing at beaches, please.

That vision of turning Egypt into a sin-free vacation spot could spell doom for a key pillar of the economy that has already been badly battered by this year’s political unrest.

“Tourists don’t need to drink alcohol when they come to Egypt; they have plenty at home,” a veiled Muslim Brotherhood candidate, Azza al-Jarf, told a cheering crowd of supporters on Sunday across the street from the Pyramids.

“They came to see the ancient civilization, not to drink alcohol,” she said, her voice booming through a set of loudspeakers at a campaign event dubbed “Let’s encourage tourism.” The crowd chanted, “Tourism will be at its best under Freedom and Justice,” the Brotherhood’s party and the most influential political group to emerge from the fall of Hosni Mubarak. […] Egypt Islamists offer vision for sin-free tourism 

Ett lågintensivt inbördeskrig. Vi börjar bli härdade

Jag har just kommit hem från en inköpsrunda i lågprisbutiken: grönsaker, frukt, lite nödvändiga matvaror.På vägen förbi Österänggymnasiet ser jag att det står sex polisbilar parkerade utanför entrén. Jag säger skämtsamt till A: du ska se att några av eleverna idag berikat varandra med knivhugg. Vi börjar bli härdade.Väl hemkommen slår jag upp DN och läser. Exakt det har hänt.

En 19-årig elev hittas knivskuren när polisen anländer: “Den skadade 19-åringen föll ihop på golvet men sprang sedan ut från skolan för att åter falla vid parkeringsplatsen. Marie Persson, informatör på Skånepolisen säger till DN.se att mannen är förd till Centralsjukhuset i Kristianstad med allvarliga skador men att han har kunnat höras kort av polisen.”

Sydsvenskan uppger att den skyldige gripits. Bilden på interiören kommer från Sydsvenskans artikel.

Kristianstad är min stad. En stad man skulle ha kunnat vara stolt över. För varje dag som går tar den nya steg ner i det urbana träsk där redan Malmö och Landskrona puttrar i en gemenskap bildad och framvuxen av getton, parallellsamhällen, etnifiering, våldtäkter, rån och de allvarliga “bråken” på stan eller i skolorna. Hans Magnus Enzensberger kallade det redan på 1990-talet för ett lågintensivt inbördeskrig. Knivhugg igen. C4 aspirerar på titeln som årets skånska stad, klik for at se foto.

Af Thomas Nydahl

19-årig man knivskars på Österänggymnasiet.Senare kunde en jämnårig man gripas för mordförsök.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aisha
Aisha
10 years ago

@ LFPC

Fin replik til kollaboratøren Skovgaard-Petersen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Er Canada mon så småt ved at vågne op til de barske realiteter ang. de multikulturelle vanvidseksperimenter i fuld skala og den deraf følgende “kulturberigelse”? http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/12/burqa-wearing-banned-canada Burqa wearing banned in Canada for those taking citizenship oathBan on face and full body veils during immigration ceremony is ‘matter of deep principle’, says citizenship minister Muslim women will no longer be able to cover their faces as they take Canadian citizenship after the country’s immigration minister announced a ban on anyone wearing the niqab – the face veil – or burqa – full body and face covering – while taking the oath… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Angående Jacob Skovgaard og andre anti-eksperter

http://cesem.ku.dk
Niels Holtug har udgivet en bog som INGEN danskere læser, som ingen gider at sætte sig ind i, som kun få folk diskuterer, som ikke har afsæt i den danske praktiske dagligdag, som ikke tager højde for at humanistisk og samfundsvidenskabligt forskning MEGET OFTE tager fejl.

Alligevel har disse folk af anti-eksperter retten og magten på den gode mening og på den politik der føres.

Er der ikke noget der er ravruskende galt her?

Victor
Victor
10 years ago

Nu begynder det da at blive sjovt….

I er godt klare over – håber jeg – at Henning Eichberg er en af de ledende høveder i de dersens Neue Rechte.

Samme Eichberg slår nu sine folder på SDU….

http://www.sdu.dk/ansat/heichberg

Og manden er skam også politisk aktiv i Danmark:

http://parti.sf.dk/default.aspx?func=article.view&id=43060

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Victor

Mærkelig fisk ham Eichberg…

Neue Rechte er en højreorienteret bevægelse som han var med til at starte… og nu er han SF’er?

Imponerende wiki-opslag om ham: http://en.wikipedia.org/wiki/Henning_Eichberg

Hans Und
Hans Und
10 years ago
Reply to  Victor

Et par artikler om ham i Information:

http://www.information.dk/find/artikler/Henning%20Eichberg

fra en af dem: “For nylig ’afslørede’ dagbladet Politiken (senere udfoldet i Information, red.), at SF-medlemmet Henning Eichberg var en tysk ’højreekstremist’. For os, der har truffet Eichberg og læst, hvad han har skrevet, var det næppe en sensation. Den ’nationalrevolutionære’ Eichberg står til venstre i socio-økonomiske spørgsmål, men til højre, når det gælder den filosofiske dimension.”

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Tyske ofre og fremmede gerningsmænd. Kik i de fremmedes drejebog og bliv vis.
I Vesten og ikke mindst i Sverige er “Den barmhjertige Samaritaner” blevet moderniseret, så den stemmer overens med den politisk korrekte tidsånd. Røverne er nu de sande ofre, i stedet for ham der faldt for røvere.

JensH
JensH
10 years ago

Giv den politihund en Elefant-orden 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Det var nok en “vantro hund” 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Hvad siger de egentlig undskyld for?
Hunden har jo en god “smag” 😀

Politiet undskylder fejl
Politihund jagtede og bed imam

http://www.bt.dk/krimi/politihund-jagtede-og-bed-imam

Af Rikke Struck Westersø
Mandag den 12. december 2011, 14:10

Lørdag aften i Helsingør forvekslede en politihund uheldigvis en imam med en gerningsmand
og satte tænderne i ham. Politiet beklager hændelsen.

Episoden fandt sted, da en hundepatrulje eftersatte en mistænkelig bil. Bilen forsvandt ud
af syne og blev senere fundet på en parkeringsplads ved Egevænget i Helsingør, hvor der
også ligger en moske. [ tja, gerningsmændene var vel stedkendte … ]

li
li
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Rart at vide at politihunden ikke var muslim, for så havde den ikke sat tænderne i imam-svinet!

Som kvinde er det en fornøjelse hvergang en kvindeundertrykkelses imam bogstaveligt får bidt sig mærke i, at hunde ikke skelner imellem rent og urent kød!
Hunde er ikke racister og opdeler ikke menneskene i rene muhammed underkastede og urene vantro, den har et instinkt indbygget,ja, den kan ligefrem lugte sig til halal dyremishandlings slagtere, som de bogstavstro imamer!!

Hunden er menneskets bedste ven, imamer er kvindernes værste fjender, husk det.

Info
Info
10 years ago

LUCIAFIRANDE I SVERIGE (12–13/12) Vad är förbjudet, vad är tillåtet? Det svenska luciafirandet har berikats betydligt under senare år. Framförallt med tre nya traditioner: 1) Vissa saker skall numera vara FÖRBJUDNA. 2) Det bör markeras, att såväl Lucias som tärnors och stjärngossars kön bara är sociala konstruktioner och att ingen roll därför skall anses vara mer passande för ett visst kön än ett annat. En mörkskäggig Lucia med basröst är dock alltid att föredra framför en ljushårig, ung flicka. 3) Välkänt är, att olika etniciteter i allmänhet inte existerar, i varje fall inte bland dem som någon gång sätter sin… Read more »

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Info

Hvorfor ikke bare slå Lucia sammen med Pride?

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  steen

Ha, ha. Nu giver en søgning på Skovgaard Petersen endnu et link til Snaphanen. I øvrigt er det godt at vide, at Skovgaard Petersen læser Snaphane. Her kan han få en masse viden om hverdagsliv i Norden. En viden han garanteret ikke kan opnå ved dialog med ægyptiske imamer. Men det er selvfølgelig beklageligt at Skovgaard Petersen foragter den slags viden, ved at betegne det som case-buildings. Men jeg ville ønske at Skovgaard Petersen – med den store viden han bryster sig af – kunne forklare mig uvidende stodder, hvorfor alle troende muslimer tilsyneladende mener at islam er noget ganske… Read more »

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Man kan sammenligne venstrefløjen stupide retorik med islams retorik – udgangspunktet er grundlæggende at alle der ikke er venstrefløj/islamtilhænger pr. definition er “vantro” i den ene eller den anden forstand. Stemplingen af anderledes tænkningen fra venstrefløjen/islam side er en propagandamaskine der kører dag og nat. I forbindelse med denne i grunden venstrefløjens socialt diskriminerende hadmaskine høres dagligt fra bl.a. Danmarks Radio (som skulle være en public service kanal, hvilket kun er sandt i den forstand at DR indriver tvangslicens for at bruge pengene til at propagandere for – aldrig imod – multikulturalismen, det venstreorienterede verdensbillede, homoseksualitet osv.) der aldrig har… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Limewoody

Jeg har nogen gange overvejet om det forhold at DR indriver tvangslicens, ville kunne bære en sag ved domstolene, i yderste konsekvens ved venstrefløjens elskede menneskerettigheds domstol.

Problemet er vel, bla. at de færreste har overskud og kapacitet til et sådan projekt.

MaS
MaS
10 years ago
Reply to  Limewoody

Siden du nevner venstrefløjen benyttes anledningen til å anbefale Jørgen Sandemoses Venstrefløyen og Islam, 2011.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x