21
dec
Seneste opdatering: 21/12-11 kl. 2008
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The three 18-year-olds and one 15-year-old were convicted of attempted murder for attacking a 30-year-old house painter and his co-worker at the German capital’s Lichtenberg U-Bahn station in February. The victim’s co-worker escaped with minor injuries, but the 30-year-old suffered massive brain trauma during the beating and remains severely injured fighting for his life. During the trial, prosecutors argued that the accused – all of whom are from immigrant backgrounds – had been motivated by “hate of Germans” and “having fun by committing gratuitous violence against the weak.Teens jailed for brutal Berlin metro attack

“Vor tids jøder”

Der er ikke noget besynderligt i at herboende muslimer kaldes “vor tids jøder”.For det første husker vi allesammen hvorledes de unge jødiske mænd, der blev lukket ud af Hitlers koncentrationslejre, for hærgende rundt i gaderne, tændte ild i egne boligkvarterer og voldtog piger af enden etnisk herkomst, ikke sandt ?

Dernæst er det jo almen viden, at ingen ved sine fulde fem, tør gå gennem et jødisk kvarter i en europæisk storby af frygt for at blive råbt efter eller chikaneret på anden vis, vel ?

For det tredje. Da muslimer generelt har knoklet med at tage lange uddannelser, og derved har opnået attraktiv tilknytning til arbejdsmarkedet og tillige selv har tjent pengene til deres gode ejerboliger, så er det klart at andre bliver misundelige og tager dem som syndebukke, ikke ? Endelig er det jo indlysende at det sorte tørklæde, som staten påtvinger dem, får dem til at skille sig ud ! Kirsten Damgaard, kulturpsykolog – Auschwitzdagen er den 27.01 og arrangementet er kl.14-15.30 i Glassalen Tivoli

1700 palæstinensere fik dansk statsborgerskab

Tilbage i 1992 gav Dammark 321 statsløse palæstinensere opholdstilladelse. Da man opgjorde det i 2005 og 2009 var tre ud af fire stadig på offentlig forsørgelse, og hver femte sågar idømt fængselsdomme. Det kom også frem at alle pånær 9 (ni!) havde været på ferie i Libanon eller Syrien under asylbehandlingen, ligesom det også blev blotlagt at 56 pct. af efterkommerne havde været involveret i kriminalitet […]

“Omkring 1700 statsløse palæstinensere får nu dansk statsborgerskab. Det sker efter, at Folketinget i dag har vedtaget loven om indfødsret. Blandt de statsløse palæstinensere er én, som Politiets Efterretningstjeneste mener, er til fare for rigets sikkerhed. 36 af dem er dømt for forskellige former for kriminalitet. … Der er tale om alt fra til domme om husfredskrænkelser og bevisforfalskning til domme om grov vold og trusler på livet. Til trods for forbrydelserne har de statsløse palæstinensere krav på statsborgerskab ifølge en konvention som Danmark har tilsluttet sig.”Cirkus Dannebrog: Venstre, Konservative og Liberal Alliance gav 1718 statsløse dansk pas

Et fuldstændigt minimum af verdens nationer har tiltrådt og fuldt ud ratificeret The 1961 Convention on the Reduction of Statelessness. Selv i Vesteuropa har adskillige ikke. Alle undtagen DF forrådte deres efterkommere og Danmark i dag, må historien indhente dem, må den ikke lade dem dø i deres synd. Idag lærte vi de såkaldt borgerlige V, K og LA’s latente sindelag at kende. Hvorfor mener de 1) at Danmark skal efterleve en konvention, få andre efterlever, og 2) naturalisere den notorisk værste udlændingegruppe overhovedet, palestinensere? Svar udbedes.

De såkaldte palestinensere kunne tage hjem og bede deres landsmænd bruge den rundhåndede internationale bistand til at bygge et land, i stedet for at føre kronisk krig. Når bistanden øges, øges deres angreb mod Israel, når den stoppes aftager deres krigsførsel. De har intet at bestille i Danmark, de har en pligt derhjemme, som det er Danmarks forbandede pligt at gøre dem opmærksom på. Folketingsflertallets ignoranter har groft forsømt det. De er uønskede, de bliver yderligere en byrde, de skal under ingen omstændigheder være danske statsborgere og de skal slet ikke opholde sig i dette land. De tager hjem på ferie – lad dem blive der. De erklærer allerede idag mig, mine efterkommere og politiet krig på Danmarks gader, det er uacceptabelt og politikerne kan få det at føle, nu de tillader sig at fremture.

Vi tager Breivik: Han er nok certificeret gal, men han handlede også på et rationale. Få ville tage det til sig, men præsten Sørine Godtfredsen turde. Man må tro, at visse præster er mindre virkelighedsbefriede end flertallet af politikerne. Dette års under var, at Breivik ikke var svensker. Et sådant held varer ikke ved, man bør ikke kalkulere med det. Også danske politikere må berede sig på en eventuel returkommission. De omkostninger de pålægger andre, kan lige så vel havne på deres eget bord. Ingen er hævet over konsekvenser.

Hvis danske politikere spæder yderligere på et det rationale, så vil det gå galt før eller siden. Man kan ikke nok appellere til dem om at besinde sig, mens tid endnu er. Vi følger blandt andet Sverige, Holland, Belgien, Frankrig og England, hvor toget efter vores bedste skøn er kørt for en fredelig udvikling, om ikke i morgen så indenfor en fremtid, der kan overskues. Danmark skal ikke være medlem i den klub, hvis vi har et forebyggende ord at skulle have sagt.

Se nærmere om de sk. palestinenseres selvvalgte misére, der ikke er så slem endda, når man sammenligner med resten af arabverdenens, der sagtens kan blive meget værre, og hvad så S,R,SF,V,K og LA? Se Spengler: Palestine problem hopeless, but not serious, så glimrende lever de såkaldte palæstinensere. Charles Krauthammer:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Yana Lausten
Yana Lausten
9 years ago

Hvorfor gør Danmark og Europa det mod sig selv? Hvorfor og hvem har besluttet at underkaste sig det muslimske herredom?

Svensson
9 years ago

I kriget mellan Araberna och Judarna, står jag på Judarnas sida. Varför ? Jo för Muslimerna är världens undergång, dom är så hjärntvättade, att dom inte har några egna tankar.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Anonymous
9 years ago

I kriget mellan Araberna och Judarna, står jag på Judarnas sida. Varför ? Jo för Muslimerna är världens undergång, dom är så hjärntvättade, att dom inte har några egna tankar.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Skjoldungen
9 years ago

Vreden og foragten for disse politikere bringer et gammelt – kun ganke let justeret – dokument i erindring.

PBr
PBr
9 years ago

Arh ja, Shansen/Sløk, mfl., det har efterhånden været et relativt langt og flot forsøg på at trække div. højreorienterede/nationale blogs ned med div. idiotiske, tåbelige, ignorante, selvindlysende og “perkersprogs” inficerede oneliners og andre udgydelser men det må vel trods alt, efterhånden stå klart for de fleste?(vivi andersen undtaget?) at der er tale om endnu et (sofistikeret) forsøg på at køre div. blogs i sænk med tons af infantile og idiotiske “kommentarer”.

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  steen

Ja ja, jeg overspænder nok “temaet” men et eller andet sted vil “idiotien” alt for let kunne afspore div. anti islamiserings blogs og udsætte den reaktion der, billedlig talt, efterhånden er ved at være et minut i midnat.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

At regeringer er kriminelle og ud over andet står for forbrydelser er senest tydeligt efter systemskiftet personificeret i Alberti, da denne bliver justitsminister 1901, https://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Adler_Alberti

Niklas R.
Niklas R.
9 years ago

Det ligger en trojan på webbsidan http://www.atimes.com

Aisha
Aisha
9 years ago

“Alle undtagen DF forrådte deres efterkommere og Danmark i dag, må historien indhente dem, må den ikke lade dem dø i deres synd. Idag lærte vi de såkaldt borgerlige V, K og LA’s latente sindelag at kende: Værdiløshed, forrædderi, udsalg til lavestbydende!”

Vi kan ikke længere stole på vores politikere.

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  Aisha

En eller anden form for retsag ville , rent demokratisk, være på sin plads. Vi taler om voksne mennesker, der med adgang til flere års statistiske oplysninger om overgreb fra denne gruppe der nu er blevet drysset “statsborgeskab” ud over, alligevel vælger at ignorere virkeligheden, statistikker og andre let tilgængelige oplysninger, og tildele disse tilvandrede kulturelle “headbangers” dansk statsborgerskab!! Hvad f….. sker der feks. for en Søren Pind? En “dum gås” som ellen trane nørby forventer jeg mig ikke mere af med der må da for ind i h…… være nogen i venstre der har mere format??? PS. De “konservative”… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

Man kan ikke basere sig på Danmarks Radio. Det er kun en mindre del af de 1.700, der er statsløse palæstinensere. Ca. 37, så vidt jeg husker.
Men det er da galt nok, og jeg er tilfreds med Dansk Folkepartis holdning i denne sag.

Limewoody
Limewoody
9 years ago

En af efterkrigstiden store internationale løgnhistorier er de såkaldte palæstinenseres. Der er INTET absolunt intet sket på den front siden muslimerne i erklærede hellig krig og udryddelseskrig mod jødernes stat i 1948. Dog har en langstrakt propagandakampagne i medier og uddannelses-institutioner i vesten kolporteret af venstreorienterede “lærere”, “forskere” og “journalister” og politikere baseret på lige dele løgne og ideologi formået langsomt og drypvis at plante antisemitismens frø som en rygmarvsreaktion hos de uvidende. Intet kan blandt “de progressive” bringe tårer i øjnene og rystelser i krop som Israels forsvar af egne indbyggere og land. Hvilket naturligvis står i stærk kontrast… Read more »

PK
PK
9 years ago

Mangler ord…befinder mig i dybt sort hul, een nok aldrig kommer op af.

Aisha
Aisha
9 years ago

1700 palestinensere fik dansk statsborgerskab .

Det er jo forræderi.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Aisha

Ja, mod den danske nation og det danske folk, såvel som vores alle sammens fremtid, der nu er koloniseret yderligere med voldelige og dybt kriminelle multikulturelle klienter, hvis etniske og kulturelle tilhørsforhold er i totalt modstrid med vores.

Man må dog give “Venstre, Konservative og Liberal alliance”, at de forlængst har opgivet nationen, folket, demokratiet og fremtiden, tilfordel for rettighedsreligion og EU-utopisme.

Så de kan, hvis ret skal være ret, nok ikke rigtig beskyldes for at forråde noget de ikke står for.

Dog kan man beskylde dem for ikke tydeligt nok at proklamere deres egentlige ståsted.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x