27
dec
Seneste opdatering: 28/12-11 kl. 0124
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It was barely mentioned in the Israeli and global media, but the following event pertains to the whole of Western civilization: Last Saturday, violent groups of Islamic-Salafi radicals burned the famous scientific institute established by Napoleon in Egypt after its first encounter with the West. Some historians consider it the start of modern times in the Middle East.

The site, L’Institut d’Egypte (1799), held some 200,000 original and rare books, exhibits, maps, archeological findings and studies from Egypt and the entire Middle East, based on the work of generations of western researchers. Most of the artifacts were lost forever, burned or looted. It’s difficult to understand the modern Middle East without these studies, which were overcome by an immense fire. The large building was situated in the center of Cairo and torching it was a symbolic, intentional act. Those who burned the building and its artifacts meant to burn the era of logic, enlightenment, research and individualism. – Egypt’s radicals eliminating country’s connection to West, but does anyone care?, Rare Volumes Destroyed in Blaze at Egyptian Institute Founded by Napoleon, Egypt Institute burns; scholars try to rescue manuscripts.


En kopp kaffe och tre kulor i hjärtat

Att gå på café i Malmö kan leda till döden. Caféskotten – en populär artikelrubrik. Är det en vecka sedan sist? En kopp kaffe och tre kulor i hjärtat. Ikväll var det dags igen.

Varför skjuts människor på café? Svaret skulle kunna vara svårt, men är förmodligen mycket enkelt: människors skjuts där man förväntas hitta dem. Det som pågår i Malmö är nämligen det som Hans Magnus Enzensberger kallade för ”det lågintensiva inbördeskriget”.

En död och två sårade. De tre offren är kända av polis sedan tidigare. “De är mycket kända av oss” säger vakthavande befäl Hans Nilsson, enligt Sydsvenskan.

Detta krig pågår förstås mellan kriminella och därför tror man att det inte angår oss. Men det angår oss i allra högsta grad. Skjutandet i Malmö är inte synonymt med gamla eller nya ensamdårar som bestämt sig för att döda. Skjutandet i Malmö är framför allt uttryck för det etniskt och kollektivt identifierade krig som pågår mellan de olika maffiagrupperna.

Dessa är förvisso ibland kopplade till det som kallades mc-gäng, men i allt högre grad bestäms det av olika ”falanger” inom olika invandrargäng som vill kontrollera vapen-, narkotika-, och trafficking-industrin. Huruvida de kör MC eller BMW ter sig allt ointressantare. Det verkligt intressanta är att människor dödas. Och där människor dödas blir också andra livrädda. En stad som lever i rädsla är inte en stad att leva och bo i.

Malmö är en stad där rädslan och våldet har sådan makt, att det bara är den mediala och politiska eliten – i Sydsvenskanhuset och i stadshuset – som tycks ovetande om den. Kvällens mord sätter ännu en tjock stämpel över stadsnamnet. Namnet på min barndoms stad, den för alltid förlorade, Malmö.

Af Thomas Nydahl – Foto: A. Nydahl.

Hamodi Al-Mahmoud mördades ikväll på vad som kallas ett kafé på Västanforsgatan i medierna och från den kvinnliga presstalesmannen hos polisen. Det finns inget kafé på Västanforsgatan i Malmö. Det är inte öppet för allmänheten. Det är en bidragsberoende arabisk svartklubb där det röks vattenpipa och medlemmarna dricker läsk. Svartklubben har funnits där i minst ett och ett halvt år med olika namn. Hos pressfotografen syns skylten med namnet Agadirs Förening. Agadirs Förening: Org.nummer: 802459-9048 Bolagsform: Ideella föreningar, Erhåller: 0,5 miljoner i bidrag/år. I rummet bakom förekommer helt öppen prostitution. Mördad på arabisk svartklubb ikväll.

Der har hidtil i 2011 været 30 skyderier i Malmø. 7 har været dødelige. Der har været 16 bombeattentater.

USA: Den dræbende julemand var muslim

Iflg. Infomedia har ingen danske medier på nuværende tidspunkt omtalt denne penible twist på historien. Også ikkemuslimske mænd går undertiden amok og dræber hele familien og derefter sig selv. Aziz Yazdanpanah havde efter det oplyste oplevet sin families opløsning og set sit hus gå på tvangsauktion, ligesom det er set i forbindelse med ikkemuslimske familietragedier. Men dertil kommer altså en særligt motiverende faktor som er unik for importerede førmoderne kulturer: Oplevelsen af tabt ‘ære’ grundet i manglende kontrol over døtre. Via Jihad Watch (LFPC).

Aziz Yazdanpanah seemed to be losing control of his life in recent months — his wife left him, his house was in foreclosure, and his 19-year-old daughter was dating a young man he didn’t like. […]

But a more ominous portrait emerged of Yazdanpanah in interviews with some of his daughter’s other classmates.

“She would come to school crying and telling us her dad was crazy,” said Lacie Reed, 18. “He wouldn’t let her wear certain things. He was always taking her phone away, checking her call history and checking her text messages.”

Friends said Nona’s father had installed cameras all around the home so he could watch the family’s comings and goings. Others said he nailed her bedroom window shut so she could not sneak out at night and see her boyfriend.

“She couldn’t date at all until she was a certain age, but when he was going to let her date she couldn’t date anyone outside of their race or religion,” Reed said. […] Neighbors horrified at news of family’s slayings in Grapevine

Fransk politiker bag Armenien-lov truet med vold og voldtægt

Turkish hackers have launched revenge attacks against the French government after the country’s lower house of parliament approved a bill that would outlaw the denial of the 1915 massacre of Armenians in Turkey as a crime of genocide.

The website of the Senate, France’s upper house of parliament which will have to approve the bill before it can become law, was down for two days over the Christmas weekend. […]

On the same day the website of Valérie Boyer, parliamentarian from the ruling UMP party in the lower National Assembly and primary sponsor of the “genocide bill”, was hijacked, this time showing a black screen with a Turkish flag. […]

Meanwhile, Valerie Boyer’s site remained down on Tuesday as she told reporters that she was filing a criminal complaint for harassment. On Monday, she told BFM radio that she had also received “threats of death, of rape, of destruction of property and of physical assault” and that her parents and children had also been threatened. […] Turkish hackers avenge France’s ‘genocide bill’ 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
9 years ago

Ja vel ja. Så mannen som slaktet sin familie i USA var muslim. Altså såkalt æresdrap. Da forstår man alt så meget bedre.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Satans o-kulturella kretiner, de kommer brinna i helvete för sina odåd.
Hade det inte varit för Islamisters allmänna oförmåga, hade dessa antagligen jämnat samtliga pyramider med marken, som tur räcker inte förmågan på långa väger till detta (fysisk arbete och tänkande).

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Når over 40 % av befolkningen i Egypt er analfabeter, og tillike hjernevasket i en fascistisk voldsideologi, kan det bare føre til katastrofe. Et degenerert folk.Det samme gjelder for hele den muslimske verden. Hvorfor må vi iVesten på død og liv importere disse usiviliserte, muslimske individer til våre en gang så fredelige land ? Har det ført noe godt med seg ? Ikke som jeg kan se. Ikke-vestlig innvandring koster våre samfunn uhorvelig store summer. Hvor mye, blir holdt hemmelig. Og: Vi har aldri blitt spurt om vi, den innfødte befolkning, ønsker dette ! De ansvarlige politikere burde stilles for… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Ligegyldig hvem der sidder på magten i Ægypten , så vil landet snart løbe tør for fremmed valuta, sandsynligvis om 6-8 måneder. Det er hvad man også kalder Statsbankerot . Om kort tid vil massemedierne derfor begynde at piske stemningen op til en gigantisk “donorkonference” eller noget derhen af . Vi vil bleve tudet ørene fulde med hvor vigtigt det er at nettop VORES lille land atter en gang viser verden et godt exempel. Det der også kan forudsiges , er at ingen af mediehovederne vil sige et ord om at stakkels fattige Ægypten bruger enorme summer , heraf det… Read more »

jdm
jdm
9 years ago

It’s difficult to understand the modern Middle East without these studies, which were overcome by an immense fire.

Jeg ved godt hvad det er manden mente ved at skrive denne, men den er, i virkelighed, 180 grader forkert. Faktisk, den stik modsat. Man forstaar meget bedre “the modern Middle East” netop fordi museet var brandt ned.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Historien gentager sig.
Muslimer kan ikke forstå, hvorfor de og deres samfund er og bliver dummere end andre, hvorfor de ikke kan frembringe seriøs videnskab, industriel fremgang osv.
Det berømte bibliotek i Alexandria, som indeholdt oldtidens og århundreders nedskrevne viden og forskning, blev brændt ned af religiøse årsager. Islam indeholder som bekendt al visdom!!!!!
Ødelæggelserne fortsætter sikkert nu med museer osv, så ønsker man at se de oldtidssamlinger, der er i Ægypten, så skal man nok skynde sig.
Og derefter er turismen i Ægypten nok forbi, hvorefter landet går helt i hundene.
Islam er ikke løsningen, men problemet.

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Snorrason, du blander vist Napoleons institut sammen med antikkens bibliotek, som gik til grunde en gang i oldtiden – før Islam var opfundet.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Nej, jeg blander ikke sammen, muslimerne brændte selv et tilsvarende senere bibliotek af.
Derimod var det mongolerne, som brændte biblioteket i Bagdad af, og med de 2 afbrændinger, ja så slettedes de største videncentre i Mellemøsten og blev aldrig siden forsøgt genopbygget.

Til Steen.
Ja, man har en uhyggelig fornemmelse af, at det fra USAs og Obamas side er bevidst, at Mellemøsten nu gøres til fundamentale, islamiske områder. Clinton startede med Bosnien.
Hvorfor?

Det næste bliver vel, at EU skal aftage de muslimske, arbejdsløse horder via Middelhavsaftalen.
2012 bliver et spændende nyt år.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Her er, hvad Wikipedia siger om emnet: Arabic sources In 642, Alexandria was captured by the Muslim army of Amr ibn al `Aas. There are five Arabic sources, all at least 500 years after the supposed events, which mention the fate of the library. Abd’l Latif of Baghdad (1162–1231) states that the library of Alexandria was destroyed by Amr, by the order of the Caliph Omar.[33] The story is also found in Al-Qifti (1172–1248), History of Learned Men, from whom Bar Hebraeus copied the story.[34] The longest version of the story is in the Syriac Christian author Bar-Hebraeus (1226–1286), also… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“Historien gentager sig”… Snorrason har faktisk rätt här, dock var det inte muslimer där eldade upp det berömda biblioteket där brann redan i första århundradet innan Kristus. På den tiden var Muhammed bare en kommande gren på en gen där genom ingiftes inavel resulterade den historisk kända våldspsykopat Muhammed, där idag lägger namn till en av historiens värsta “ismer” med kubikkilometer blod på sina händer. Många gångar har jag läst båda här och annanstans om en kommande strid mellan civilisationen och Islam; vänner jag anar kamp i fjärran, ty inget medel lär vara oprövat för den totalitära, till religion förklädda… Read more »

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

Hvad forstand har kameldrivere på agurkesalat!

Johansen
Johansen
9 years ago

Islamisternes magtovertagelse via den islamiske fimbulvinter må efterhånden synes åbenlys for enhver. Afbrændingen og udrensningen af en tidligere æra i form af historiske kilder, videnskab,etc. er endnu et symbol på dette. Hvad var det Michel Foucault sagde om magtbegrebet, som han forstod det i modsætning til marxisterne? Nu må jeg have lidt hjælp af de lærde akademikere herinde. En tydelig manifesteret magt er nemmere at se og gøre modstand mod som f. eks. opgøret mod kommunismen. Folk husker smerten. Den snigende magtovertagelse, udrensning af egen kultur, som i vel blev knæsat med marxismen herhjemme i slutningen af tresserne med “fornuftige”… Read more »

Galileo
Galileo
9 years ago

“Där man bränner böcker bränner man till slut även människor”. Heinrich Heine

Limewoody
Limewoody
9 years ago

“It was barely mentioned in the Israeli and global media, but the following event pertains to the whole of Western civilization……” Man kunne gætte på at historier som denne ikke når den store udbredelse i medierne, så er det fordi den går imod den fortælling medierne har skabt. Begivenhederne i Nordafrika blev hurtigt betegnet som “det arabiske forår” eller “Jasmin Revolutionen” og begivenheder der går i en anden retning bliver redigeret væk, glemt og/eller omfortolket så det passer ind i den store og allerede vedtagne fortælling. Således ses nu at når islamister vinder 70 % af stemmerne, så er det… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x