7
jan
Seneste opdatering: 20/4-14 kl. 2308
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Når jeg tænker tilbage, skulle vi nok have likvideret nogle flere stikkere. Det var faktisk alt for få, vi fik ram på”

»Flammen likviderede syv personer, Citronen likviderede to, og mit antal vil jeg ikke tale om, da jeg fortsatte, efter at de faldt i 1944«

Gunnar Dyrberg, der var afdelingsleder i Holger Danske, “likviderede” ikke “tyske soldater,” andet end i kamp og selvforsvar, som pressen i dag skriver. Han skød landsforræddere og stikkere og saboterede værnemagervirksomheder, som Hodja meget sandt skriver. En af de allersidste modige og stolte fra dengang er borte. Æret være hans minde. (Foto: Gyldendal 2010 da hans sidste bog De ensomme ulve var udkommet. klik f. helskærm.)

Skovgaard-P. og Kristeligt Dhimmiblad i ømt favntag

Nej, det handler overhovedet ikke om forståelse. Som en service for vores læsere kan vi give et kompakt sammendrag af hvad artiklen i Kristeligt Dagblad handler om:

Det er rørende at der er fælles navne i kristendom, jødedom og islam. Jakob Skovgaard-Petersen er dog opkaldt efter en figur i Peter Plys. Familien havde præster og historisk interesserede aner. Jakob valgte efter en ungdomsrejse at studere islam, men opdagede at datidens (præ-Edward Said) universitet slet ikke havde forstået islams dynamik og mangfoldighed. I Egypten var de flinke imod ham. Det er uklogt at fokusere på islams (penible) forhistorie. Det hele er meget, meget mangfoldigt. Folk der siger grimme ting om islam har slet ikke forstået noget. Det er så synd. Det er meget usofistikeret at tillægge islams (penible) skrifter for meget betydning. Muhammedtegningerne var sør’me ikke så heldige. Jakob er en rar mand der holder foredrag. Almindelige mennesker er uvidende om vores parløb med udviklingen i Mellemøsten. Måske kan foredrag afhjælpe dette så man kan lære at vi næsten er en stor familie, vi og de mangfoldige muslimer.

Det er utvivlsomt at Skovgaard-Petersens “viden om islam og den arabiske verden er både bred og dyb”, som dette lobhudlende portræt så gerne vil berette. Problemet er bare at han og KD vælger at forholde os denne viden. Artiklen følger det slaviske mønster: Islam er helt, helt misforstået af de uvaskede masser, og det er et stort problem. Hvis bare vi ville forstå at islam er helt utroligt dynamisk og mangfoldig. Som jeg skrev forleden i en kritik af at Skovgaard-Petersen havde skrevet at bl. a. Snaphanen lavede “case-building mod muslimer”, er dette imidlertid slet ikke en akademisk debat. Udeladelserne her som i al lignende skabelonjournalistik er forunderligt skævvredet i en politiserende retning, og dette er vores legitime udgangspunkt, fordi det handler om vores liv. Et eksempel:

[…] ”Religion overleveres fra generation til generation, og jeg mener, at skolebøgerne er fuldt så vigtige som en religions hellige skrifter. I løbet af de sidste to århundreder er der sket en dramatisk sekularisering af muslimernes verdensforståelse. Islam er blevet redefineret, reformuleret og reformeret, og det er naturligvis centralt for at forstå muslimer i dag. Sådan vil vi også forstå vores eget og andre samfund. Så der er ingen grund til, at vi lige så snart talen er om islam, kaster vrag på den humanistiske indsigt, at mennesket er historisk, og i stedet forfalder til en form for teologisk determinisme”. […] Det handler om forståelse

Skolebøger? Er det ikke bare lidt forunderligt, at i islams mørke hjerte Saudi-Arabien er skolebøger, trods løgnagtige løfter om reform, stadig fyldt med had mod kristne og jøder, og detaljerede beskrivelser af barbarisk afskæring af legemsdele – helt i overensstemmelse med de “hellige skrifter” der jo angiveligt ikke er “teologisk deterministiske”? Hverken Skovgaard-Petersen eller KD nævner dette med ét ord, ligesom de ikke nævner de skræmmende ensartede, negative konsekvenser som islam har den dag i dag for andre religioners udøvere, mangfoldighed og dynamik eller ej. På deres udeladelser skal vi kende dem (LFPC).

Æresforbrydelser øger drastisk i Storbritanien

Når rapporten siger”næsten 3000 anmeldte”, er det et meget vejledende tal den høje tærskel for anmeldelse taget i betragtning. Mørketallet er formentlig endnu større end for voldtægt, dvs. langt over 10 gange det anmeldte. Udover den aktuelle svie og smerte, kan de psykologiske effekter af at leve under terror vandre fra den ene generation til den næste. Man kan næppe undervurdere langtidsskaderne af dette voldshelvede, vi har importeret. I en samtale på BBC klynger man sig til pædagogikkens magiske kræfter overfor årtusindgamle traditioner.

Nearly 3,000 so-called honour attacks were recorded by police in Britain last year, according to new research that attempts to provide the most complete picture of the problem to date.The charity said the statistics do not give the full picture of the levels of “honour” violence in the UK, but are the best national estimate so far.[..]

“The perpetrators will be even considered as a hero within the community because he is the one defending the family and community’s honour and reputation. – “For some cases, police and some organisations just help them up to a length of time, then they will stop. With honour-based violence, the threat may be a lifetime threat for them.”Honour crimes mostly happen in South Asian, Eastern European, Middle Eastern communities, she added. She said that “lots of things” are considered to be dishonourable including; having a boyfriend, being a victim of rape, refusing an arranged marriage, being gay or lesbian and in some cases wearing make up or inappropriate dress. Thousands of honour attacks in Britain last year, ‘Real honour crime figures far darker’, says campaigner, CBN: Islamic ‘Honor Violence’ Rising in the West (hvor bla. Hege Storhaug medvirker)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Weldon i København, Sabatina James i København , Mark Steyn i København og frihedskæmperne Gunnar Dyrberg og Jørgen Kieler –  så […]

trackback

[…] en værnemager, en stikker og en landsforrædder er, og vi genkender dem, når vi ser dem. Afdøde frihedskæmper Gunnar Dyrberg beklagede kun, at han fik skudt for få forræddere. Dette gør I ikke i god tro, vi har fanget […]

Maria Due
Maria Due
10 years ago

Steen. Jeg så godt det med vidnerne, og i går overvejede jeg at få dig til at offentliggøre et indlæg om de etiske aspekter i at trække sagen og undlade at behandle Breivik medicinsk, mens man forbereder et stort show for hele verden, hvor den tro partisoldat Lippestad skal lege med helvedes ild, som ethica meget rammende kalder det. Giver man Breivik antipsykotisk medicin, kan han jo være i en helt anden tilstand til april, så det gør man nok ikke. Jeg ville have skrevet, at dette forløb vel mere handler om Arbeiderpartiet og dets “fortræffeligheder” end om noget andet.… Read more »

steen
Admin
10 years ago

@ Marie: Det er nyt for mig. Måske skyldes det, at det først for alvor lækker fra politiet til pressen nu, som man kunne se i forgårs, hvor vidner klagede over at se deres hemligstemplede forklaringer i pressen. (Politiet har mistet mange vitner etter terrorlekkasjer) Den trafik begyndte for alvor først den 23 december med artikler som Slik var kontakten mellom «Fjordman» og Breivik, hvor avisen ordret har Fjordmans forklaring til politiet (skønt den har besvær med at gengive den helt sandfærdigt.)Det er ganske klart, at politiet lækker som en si, det var også forventeligt, specielt i en stor sag,… Read more »

Maria Due
Maria Due
10 years ago

TIDSÅNDEN ER UNDER FORANDRING. Der er ikke grund til at holde hånden over Jakob Skovgaard-Petersen, og ingen ved bedre end han, at islamisterne har et godt øje til skolebøgerne. Skovgaard-Petersen var som bekendt en af de tre danskere, der forhandlede med Qaradawi, da han kom til København under Muhammedkrisen og forlangte danske skolebøger ændret. Men at Kristeligt Dagblad er et dhimmiblad, er en vild overdrivelse. Lad os se lidt på det gode, der vitterligt sker. Vores nye regering har jo vist sig at være en næsten usandsynlig stor gave til os liberale, og det kommer tydeligt frem. Venstre har fået… Read more »

steen
Admin
10 years ago
Reply to  Maria Due

@ Marie: Jeg har skam også taget den nye regering med ophøjet ro. Jeg fulgte ikke valgkampen i TV Radio ét sekund, men gik bare hen og stemte som jeg plejer.: 1) VKO var med få undtagelser blevet gammel, slidt og rutinepræget. 2) Politik er blevet langt sjovere 🙂 det klæder virkelig den samlede venstrefløj at komme til roret i en sådan brandstorm, som den der fejer henover verdensøkonomien og EU. Mer af det ! Lillelund, tak for den – HA! DF land ? Hvis du synes, så ok. Fordi jeg har fotograferet Krarup, Langballe og Kjærsgaard ? Ingen af… Read more »

Maria Due
Maria Due
10 years ago
Reply to  steen

Næh, ikke derfor, men her har været mange kommentarer fra DF’ere og deres supportere. Jeg kan godt huske, hvad du og LFPC har fortalt om jeres politiske holdninger, og jeg har intet behov for at sætte en politisk etiket på jer.

(Jeg kan også bedre lide Marie, og det var det, jeg skulle havde heddet, og som står på halvdelen af mit dåbssølv, det der blev indgraveret før dåben. Men da præsten døbte og skrev forkert, lod mine forældre mig hænge på a’et, og resten af sølvet blev forsynet med det. 🙂 )

Maria Due
Maria Due
10 years ago
Reply to  steen

Steen, det her er jo helt vanvittigt! Hvorfor kommer det først dumpende nu! Læs også kommentarerne.

http://www.document.no/2012/01/forfalskeren-abb-og-hans-virksomhet/

Svensson
10 years ago
Johansen
Johansen
10 years ago

LFPC

Dine rammende ord og analyse burde trykkes i kristeligheden som modvægt til det glansbillede af islam, som Skovgaard-Petersen forsøger at tegne.

Det er en fryd, at denne islam-forsker just af blevet klædt af, af Klaus Wivel i Weekendavisen og af Bent Blüdnikow i Berlingeren.

Aisha
Aisha
10 years ago

Jakob Skovgaard-Petersen er ikke vores ven. Manden er en værnemager.

Nils
Nils
10 years ago

Islamforkynderen Jakob Skovgaard Petersen er også kommet frem til den enkle sandhed, at islam er noget modbydeligt bras. Men for at forske ii slam må man underkaste sig, ellers er alle døre lukkede. Kritik i vestlig forstand er ikke vejen frem, hvis man vil være en del af arabiske lærde miljøer og blive klappet på hovedet, fordi man hedder Jakob, så det bliver en lidt speciel videnskabelighed, som mere minder om forkyndelse. Anyway, det kompromis, der kan opnås med kendsgerningerne for en “videnskabsmand” er, at islam ganske vist er noget modbydeligt bras, men se hvor fint udvandet det er i… Read more »

steen
Admin
10 years ago
Reply to  Nils

Niels, jeg har ingen underhåndsviden om ham, men det er da meget tænkeligt, at man må betale en pris for at være på talefod med forbindelser i Mellemøsten – og for at blive professor.

Prudentius
10 years ago

Der er intet mere tåbeligt og mindre kristent end kristne der forsøger at komme islam til hjælp!

Islam har menneskeofring plantet centralt i sin teologi. Muslimen der “dræber og bliver dræbt” (sura 9 vers 111) for Allahs sag er alene lovet paradiset, mens alle andre allahslaver lever i uvished om deres frelse.

To helt centrale punkter i kristen teologi er hermed opsagt fuldstændigt:

1. Guds forhindring af Abrahams ofring af Isak.

2. Kristus offerdød på korset.

Opsagt med et vedvarende blodbad tilfølge: thereligionofpeace.com

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Et gammelt godt udtryk siger om noget man har ALT for meget af , at “det kan man fodre svin med” . Mer behøves der egentlig ikke at siges om S. Pedersen , ud over at der er en god chance for at prisen på det overfødige produkt vil komme endnu længere ned .

Madsen
Madsen
10 years ago

Ja, som der står i bibelen: Du skal kende træet på dets frugter… og nu med Snaphanens tankevækkende supplering: Du skal kende journalister på deres udeladelser!

Tak for en altid læseværdig Blog.

Info
Info
10 years ago

ÄR BOHUSLÄNSKA HÄLLRISTNINGAR FRÅN BRONSÅLDERN ISLAMOFOBA OCH NAZISTISKA? Vänsterprogrammet OBS i Sveriges radios P1 underhöll igår (6/1) lyssnarna med en särskilt viktig, en kvarts timme lång helgbetraktelse, en s.k. radioessä, av journalisten Maja Hagerman. Inslagets syfte var, mer eller mindre förtäckt, att i godhetens namn varna för partiet Sverigedemokraterna och svensk ”islamofobi”. Sveriges radios hemsida slår an tonen (länk nedan): ”Inom nazisternas kamporganisation SS försökte ett hundratal forskare ta fram vetenskapliga bevis för den nordisk-germanska rasens överhöghet och rätt till herravälde. Bland annat reste en stor expedition till Sverige för att gjuta av bohuslänska hällristningar – som de menade utgjorde… Read more »

Universalgeni
10 years ago

Om Skovgaard-Petersen: “In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends” Citat: Martin Luther King.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x