19
jan
Seneste opdatering: 20/1-12 kl. 1446
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Enhver uden et TV, men med en pc, kan i øjeblikket pĂĄ DR K se BBC serien The Genius of Photography. Den findes ogsĂĄ pĂĄ net pĂĄ obskure kinesiske sider, og den er fantastisk. Den starter i 1830’erne med NiĂ©pce og Daguerre og fører fotografiet helt op til i dag. Her er et af afsnittene, som indeholder Cartier Bresson, Robert Capa pĂĄ Omaha Beach (og alle de billeder til TIME-LIFE, der gik tabt fordi mørkekammerassistenten fik stress, 11 “frames” overlevede og skrev historie), Tony Vaccaro, der fremkalder film i stĂĄlhjelme med kemikalier fundet i en udbombet fotobutik Saint Denis, Ghettoen i Lodz, Udstilingen “Family of Man”, W. Eugene Smiths Pittsburg billeder, 9/11 og min mors fødeby, Nagasaki efter bomben. Hvis ikke jeg havde fotograferet siden jeg var syv ĂĄr, ville jeg begynde nu. “People believe pictures.Its a photograph in your passport, not a painting. George Bernard Shaw said: I would exchange every painting of Christ for one single snapshot.” Sjældent TV der er umagen værd.

Angiversamfundet

Kripo: Rasistiske ytringer på Internett klik f. større billede.

Julia Caesars email hacket

Vi skal meddele:

Julia Caesars e-postkonto hos yahoo är hackat. Någon uppger sig i hennes namn vara i Grekland och ber i ett falskt mail om pengar.Detta är givetvis falska meddelanden som ska deletas omgående. Julia Caesar arbetar på att lösa problemet hos yahoo

Metalmatte er tilbage

Herligt portræt af svensk journalistik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
11 years ago

Nær sagt ubegrænset ytringsfrihed i et angiversamfund? Stortingsrepræsentant for Fremskrittspartiet Christian Tybring-Gjedde er nu kommet sig sĂĄ meget over sin sygdom efter truslerne og mobningen, at han tager til genmæle: ”Norge er ogsĂĄ et land som hyller de meningsløse. Et land som utad pĂĄberoper seg nær sagt ubegrenset ytringsfrihet, men som samtidig massivt og kollektivt slakter enhver betraktning utenfor rammen, uansett hvor velformulert, fornuftig og logisk den blir presentert. Dissidentens ord og tanker fĂĄr straks merkelapper pĂĄklistret, og absolutt ingen av dem som refser og belønner vĂĄger ĂĄ gi dissidenten sin støtte. Man velger medlemskap i de sobre salongene fremfor… Read more »

En Mand
En Mand
11 years ago

@Josefina

Den triade du kommer med der er jo som skabt til Metalmattes næste karikatur af et AFA medlem.
Forsøger du at være ligeså sjov som Metalmatte eller fangede du bare ikke at Metalmatte laver tykt grin med dig?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

AngĂĄende “Metalmatte-animatören”, som jag som hastigast ögnade pĂĄ, sĂĄ är det endast förnedrande och förödmjukande för animatören SJĂ„LV, när han försöker göra s.k. “lyteskomik”, och indirekt “hat-propaganda”, mot “de fula, sämre, uslare, dummare och simplare”, “andra folk”, än vad han, förmodat, utger sig själv för att vara? Man kan ana och ocksĂĄ tro, att upphovsmannen till denna insinuerande animation, i själva verket är en “potentiell fiende” till de som den utger sig för att vilja “ta i försvar”? Animatören, han eller hon, gör i själva verket endast den “motsatta” folkgruppen, (“de vita”?), EN OTJĂ„NST med sin vidriga, hatuppviglande och föraktande… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

The return of Metalmatte, animatören och en ny del i serien Blattar bråkar.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zZy8qOrJCkM#!

trackback

[…] till Norska Polisen Tack till Snaphanen  Dela med dig:FacebookTwitterStumbleUponRedditE-postLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  steen

Det kommer 100 % i løbet af 2012 rundt omkring i Europa. I DK som altid lidt langsommere, men det bliver hverdag om lidt. Tommy Robinson har allerede forbud mod at møde op ved store forsamlinger og tale offentligt, kunne man ikke nemt oversætte dette til et forbud imod at ytre sig via et massemedie hvad internettet jo er? Hvad med et totalt blog-forbud eller et internet-forbud til folk der gentagne gange har overtrĂĄdt loven? En husarrest uden internet. I Tyskland vil man prøve at fĂĄ PI-news lukket, Avpixlat i Sverige dernæst. Det vil ske efter en heftig mediestorm, journalister… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  steen

HVAD BETYDER RACISME PĂ… NORSK? Steen. Har du nogen idĂ© om, hvad “racisme” er i Norge, hvor alle med fĂĄ og frygtelige undtagelser er sĂĄ ĂĄbne og gode, at de er lysende eksempler for resten af verden? Jeg kan ikke finde ud af det, selv om jeg gennem længere tid dagligt læste 5-6 norske netaviser, indtil jeg som du nĂĄede et kvalmepunkt og blev søsyg pga. dĂĄrlig redigering. Jeg synes, at vi har grund til at beklage os over vor egen presse, men Oslo’s presse er langt værre. Efter Breivik-artiklerne er det hver dag sex, mad, sex, skandaler, sex, hundeslagsmĂĄl… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  Maria Due

P.S. Botticelli var helt anderledes, end det eftermæle, han fik, da han blev genopdaget i Victoriatiden og fremstillet i værste sødladne stil, sĂĄdan som fx Per Nyholm har beskrevet ham i JP. Sandro, som han blev kaldt af sine venner, var tværtimod en intelligent, selvbevidst og politisk vĂĄgen florentinsk republikaner, der ikke gik af vejen for at sagsøge selveste paven, da det trak ud med betalingen for arbejdet i Det Sixtinske Kapel. Botticellis malerværksted var kendt som et samlingspunkt for mænd, der diskuterede politik, tonen var skarp, og man kan være sikker pĂĄ, at hans billeder har flere betydningslag, som… Read more »

ExitSweden
ExitSweden
11 years ago

Ang tips.kripos.no
Här är det förstås bara svart-mot-vit rasism som gäller, och inte tvärtom, eftersom vita inte kan utsättas för sådant.

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  ExitSweden

Nei. Selvfølgelig ! Muslimske menns voldtekter av Skandinaviske kvinner og jenter, er IKKE rasisme ! Forstå det, den som kan !
Dessuten har politiet IKKE rssurser til ĂĄ etterforske voldtekter. Men rasismepoliti, DEt har de ressurser til ! Hvilken gal, gal verden !

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x