23
jan
Seneste opdatering: 24/1-12 kl. 2220
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tallet er præliminært. Når det endelige tal kommer i marts, plejer det at blive justeret en anelse op. Vi har fulgt statistikken siden 2004, hvor der var 2.650 anmeldte voldtægter. I 2007 var der 4.749, i 2008 5. 446, i 2009 5.937, og i 2010 5.960. (Kilde BRÅ.SE) I Danmark blev der i 2011 anmeldt 392 voldtægter. Jeg har aldrig set en fyldestgørende forklaring på den gigantiske forskel. Noget kunne forklares ved forskelle i lovgivning og statistisk metode, men det kan ikke forklare det hele. Anmeldelsesmønstret kan ikke adskille sig meget, og mørketal i DK og Sverige synes at være det samme.

Frankrig forbyder rettroende muslimsk gruppe – “træner til væbnet kamp”

French Interior Minister Claude Gueant said on Monday he had ordered a domestic Islamist group to disband, accusing it of training its members for “armed struggle”. Speaking on a visit to Mantes-la-Jolie in northwestern France, Gueant said: “It is unacceptable in our country that groups train people for armed struggle, for any opportunity for anti-establishment terrorism to present itself.”

The official Forsane Alizza website urges supporters to attend a series of meetings planned in eight major French cities on Wednesday this week to recruit people “with all skills, but especially soldiers”.”In effect we have, thanks to God, brothers and sisters with all sorts of skills in our ranks and it is more brothers on the ground that we need this time,” the message explained.”So if you enjoy martial arts and can turn up quickly when we call on you, then your profile is what we are looking for, if God wills it,” continues the site, which any web-user can view and is not encrypted.France accuses domestic Islamists of training for violence, France: Government Bans Domestic Islamist Group (En lille smagsprøve: Islamophobie: Nouvelle loi contre les musulmanes, la laïcité est une religion satanique.)

“It’s been a dreadful week for free speech”

A meeting at a prestigious London college had to be abandoned on Monday evening when members of the audience were filmed and threatened by an Islamic extremist. Then the president of a student society at another London college was forced to resign after a Muslim organisation called for a ban on a joky image of the Prophet Mohammed. Finally, on Friday, the author Sir Salman Rushdie cancelled an appearance at India’s largest literary festival, saying he feared an assassination attempt after protests by Muslim clerics. Strong religious belief is no excuse for intimidation. – Sanjoy Roy forlader i slutningen af videoen podiet i tårer over trusselsklimaet i Indien.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen 2012-02-05, 14:50 (uppdaterat 2012-02-05, 14:50) | Kategori(er): Brott, Inrikes /* […]

trackback

[…] Snaphanen Intressant grafik på Affes statistikblogg Muslimsk ordbok: Sharmuta BRÅ […]

trackback

[…] Snapphanen Affes […]

Cavatus
12 years ago

Här kan man se sambandet mellan inandringskurvan och våldtäktskurvan. Vem kan förneka sambandet? Är fakta främlingsfientliga?

http://www.box.com/s/lj6loepfcx8da80ue2i5

Universalgeni
12 years ago

Svenskerne tæller antallet af gerningsmænd. I Danmark opgøres antallet af ofre. En gruppevoldtægt i Danmark har måske 6 – 7 gerningsmænd, men tælles kun som en voldtægt. De danske statistikker er med andre ord misvisende.

Kenneth
Kenneth
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det må svenskerne straks se at få lavet om på!!! Nå, nej svenskerne ved jo alligevel ikke at det er indvandrerne som står bag 90%+ af voldtægterne, så det haster vel ikke.

Frank P
Frank P
12 years ago

Jeg har lige kigget på statistikken på BRA.se og andre kilder… Sverige 2011: Dødelig vold: 232 (DK havde 47 mord, Sverige burde have 79 hvis de skulle have vores rate, altså 3 gange så mange mord i Sverige som i DK) Overfaldsvoldtægter: 208 + 614 = 822 (DK 1/3 af 392 giver 131, Sverige burde have 220 hvis det skulle være samme rate som DK) For overfaldsvoldtægter tog jeg: utomhus fullbordat våldtäkt for flicka under 15 og over 15. Nu kan det være at en overfaldsvoldtægt ikke er lig med en svensk “fullbordat utomhus våldtäkt”. Jeg har derfor prøvet ad… Read more »

Frank P
Frank P
12 years ago
Reply to  Frank P

Jeg må lige korrigere mig selv. Der er noget der trækker ned og noget der trækker op. Men ikke rigtigt ændrer på konklusionen trods alt. I Stockholm Län bor 2 mio. ud af 9.4 mio., dvs. 21 % af befolkningen der bor i Hovedstaden. Det vil derfor aldrig komme på tale at skulle gange “utomhus fullbordat” for Stockholm med 5-6 gange, men max 100/21=4,8. Ved 4,8 ville Stockholm dog også bare være ligesom enhver anden by i Sverige. Man må nok stadig forvente at der i hovedstaden stadig begås forholdsmæssigt flere overfaldsvoldtægter end i Sverige som sådan – selv på… Read more »

trackback

[…] Snaphanen Intressant grafik på Affes statistikblogg Muslimsk ordbok: Sharmuta BRÅ Dela med dig:FacebookTwitterStumbleUponRedditE-postLike this:GillaBli först att gilla denna post. ▶ Inga svar /* 0) { jQuery('#comments').show('', change_location()); jQuery('#showcomments a .closed').css('display', 'none'); jQuery('#showcomments a .open').css('display', 'inline'); return true; } else { jQuery('#comments').hide(''); jQuery('#showcomments a .closed').css('display', 'inline'); jQuery('#showcomments a .open').css('display', 'none'); return false; } } jQuery('#showcomments a').click(function(){ if(jQuery('#comments').css('display') == 'none') { self.location.href = '#comments'; check_location(); } else { check_location('hide'); } }); function change_location() { self.location.href = '#comments'; } }); /* ]]> */ […]

Jernhesten
Jernhesten
12 years ago

Modtager voldtægtsofre højere erstatning i Sverige end i Danmark?

Frank P
Frank P
12 years ago

Mere interessant er vel antallet af overfaldsvoldtægter og forsøg herpå.

For DK har man tidligere anslået at 1/3 er overfaldsvoldtægter med ukendte gerningsmænd. Gør det sig også gældende for Sverige, så vil jeg betegne det som uhyggeligt.

http://www.b.dk/danmark/grove-overfaldsvoldtaegter-er-undtagelsen

Fra 2004: “Årligt bliver der anmeldt omkring 500 voldtægter på landsplan, og det tal har ligget stabilt de sidste fem år. Af disse er knap en tredjedel overfaldsvoldtægter med ukendte gerningsmænd.”

Svensson
12 years ago

När invandringen ökade, ökade våldtäkterna, kan man inte se det ska man beställa tid hos optikern.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x