2
feb
Seneste opdatering: 2/2-12 kl. 1844
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skal være dem velundt, selvom jeg har ondt af menige Malmøboer, der er ofre for politikernes indvandringsidioti. Halvdelen af byen er nu indvandrede fra over 100 lande. Enhver der har betragtet Malmø på nært hold gennem et par årtier, har kunnet se hvordan det ville gå. Den nuværende tilstand er bare et bump på vejen mod byens opløsing, the point of no return er passeret for over ti år siden. De politikere de snik-snakker her, steger nu i deres egen friture, det er den morbide glæde man har ved iagttage den dødsmærkede patient, Malmø. Gør jer ingen illusioner og glem alt om “Øresundsintegration” med dette fallitbo, og de der så ivrigt har skabt det nuværende Malmø, er inkompetente og impotente stillet over for deres skaberværk.

Hvor gerne vil de af med våbnene og myrderierne? Ikke så meget, så det gør noget. De vil fordoble straffen for ulovlig våbenbesiddelse til et år, som om det ville skræmme nogen. Vil de udvise nogle hundrede af de bevæbnede, overvejende muslimer, der bruger håndvåben, automatvåben og bomber? Overhovedet ikke. De myrder videre efterbehag, nærmest en hån mod Sverige i en by der nu svømmer i politipatruljer. Politiet har ikke magten over Malmø, det er ikke nogen nyhed, det har de ikke haft i årevis, og med den politiske ledelse de har, får de den ikke tilbage mere. Hvad de kunne gøre var at sige kollektivt op i protest mod at være på en umulig opgave. Konlusion: Politikerne hverkan kan eller vil redde byen, og så er Malmø endda kun kanariefuglen i Sveriges guldmine.

Malmøboer flygter, virksomheder flygter og nye vil ikke slå sig ned. Inviterer man den tredje verden, bliver man den tredje verden, og der er Malmø allerede. Den er allerede et rerservat, et Beirut, blot med mange, mange flere antagonistiske grupper. Det hele skete mens Svensson sov trygt, og de sover stadig trygt for så vidt, at de ikke har smidt disse nærmest kriminelle amatører ud for længst. Justisministeren her med det poppede hår er ikke bare ikke jurist, hun har aldrig fuldført anden uddanelse end studentereksamen – ligesom Mona Sahlin, Margot Wallström og utallige andre, der har fået embeder der langt overmatcher deres beskedne evner. Resultaterne af deres virksomhed får en til alvorligt at tvivle på, om demokrati nu også var den rette styreform for Sverige. Se Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter og Islänningar flyr Malmö.

Kødsnyd fører til tab af danske arbejdspladser og ‘boom’ i muslimske
Af Nicolai Sennels

Gratisavisen 24timer har gjort landets muslimer den tjeneste at undersøge, om slagtere blander det billigere svinekød i det noget dyrere oksekød – og sælger det som oksekød. Det sker åbenbart jævnligt, og nu kan en del danske slagtere formentligt se frem til arbejdsløshed, mens der bliver mere arbejde til muslimske slagtere. Muslimers religiøse fanatisme skaber en skævvridning indenfor dette arbejdsområde:

“Mindst 20 danske slagterier og supermarkedsslagtere er trods gentagne kødskandaler de seneste år netop blevet afsløret i det, som fødevareekspert Orla Zinck betegner som ‘regulært kødfusk’. Det skriver 24timer. … Fem steder er der kommet oksekød i svinekødet, mens der de resterende 15 steder er kommet svinekød i oksekødet. … tilliden til visse slagtere kan hos nogle forbrugere være ødelagt, vurderer Nihad Hodzic (politisk næstformand i foreningen Muslimer i Dialog).
“Jeg kunne sagtens forestille mig, at halal-slagtere får et boom i salgstallet, fordi muslimer som konsekvens af denne afsløring vil orientere sig mod salgssteder, som de med sikkerhed ved ikke blander svinekød i oksekødet,” siger han. Slagtere blander gris i hakket oksekød

Karen Jespersen og Ralf Pittelkow

Til trods for at Karen Jespersen har været minister i flere regeringer, og at hun sammen med Ralf Pittelkow har skrevet flere bøger, der er udkommet i store oplag og anmeldt i f.eks. New York Times og International Herald Tribune, er de ukendte i Sverige. Karen Jespersen har som journalist med en særlig interesse for Sverige, skrevet adskillige artikler om landet. Jeg har dog aldrig set dem omtalt eller anmeldt i en svensk avis, og da jeg talte med Gunnar Sandelin, havde han da heller aldrig hørt om dem, hvad der ikke skal lægges ham til last. Danskere i Sverige er Carsten Jensen, Suzanne Brøgger og Hanne Vibeke Holst, folk der mere flugter med de rådende idéer. Hele det borgerlige spektrum af forfattere og debattører, eksisterer ikke. Ralf Pittelkow har nu forladt 17 år som kommentator på Jyllands Posten og startet en net-avis sammen med Karen Jespersen: Den korte avis. Fra den har Dag Selander oversat et af dens første interviews til svensk:

Lämnade Islam och tvingades fly

av Massoud Fouroozandeh

Massoud Fouroozandeh lyser av vänlighet. Hat och bitterhet är honom fjärran. Det skulle annars vara förståeligt om han bar på vrede över det som har upplevt. Men det är en central del av hans livssyn att han inte vill låta sig styras av sådana känslor.
Massoud flydde från den totalitära och människofientliga teokratin i Iran när han var 15. År 1985 kom han till Danmark och 1996 konverterade han från islam till kristendomen. Idag är han församlings- och migrantpräst.

Islams DNA

“Kristendomen står för kärlek och mångfald. Muslimer är också skapade till Guds avbild. Därför säger jag: Vi ska älska muslimer som människor, men vi måste vara islamkritiska. Islam rymmer en totalitär politisk strömning och islams DNA är mycket starkt och farligt. Den fientliga inställningen till frihet och mångfald, som präglar det islamiska Iran, gör det svårt att integrera dem, som är baserade på denna strömning. “

Massoud bodde tills för ett år sedan med sin fru och två döttrar i Vollsmose i Odense, där många har muslimsk bakgrund. Men han blev tvungen att flytta.

Grova trakasserier

“När jag konverterade, förlorade vi många av våra vänner och våra nätverk. Vår bil blev stulen och sattes i brand. En ny bil fick fönstren krossade och senare togs bilens bromsar bort. Vi hade alarm för vårt hus”, säger Massoud och fortsätter:
“Mina två döttrar kunde inte heller stanna kvar i den lokala skolan. De var mobbade för att de inte bar den islamiska huvudduken. Det gick bara inte. “

Invånarnas kraftfulla reaktion i Vollsmose slutade med att Massoud och hans familj blev vräkta, eftersom – enligt Massoud – invånarna själva stod för tolkningen av religionen. – Vad är förklaringen till de starka reaktionerna?

“Det framgår tydligt av Koranen, att islam står över andra religioner, varför islamister strävar efter islamisk överhöghet och straffar dem som inte vill underkasta sig.”

Här är det vi som bestämmer

“Bor man i Vollsmose och andra platser med stora koncentrationer av muslimer känner man av det. Alltför många har attityden: ‘Det är vi som bestämmer – det är vårt territorium.’ Man kan se hur de gång på gång försöker jaga iväg polisen och andra myndigheter ut från stadsdelen. De skulle föredra att de danska myndigheterna ersattas av en religiös polis. Vi har just sett i Vollsmose hur man försöker få en sharia-polis. Det uppstår en press att de islamiska lagarna och reglerna måste ersätta de danska. Flickor och kvinnor ska bära islamiska huvuddukar, och de är under strikt social kontroll.”

Massoud påpekar att brottsligheten sjunker ofta när ett område utvecklas till ett parallellsamhälle. Man begår inte brott mot “sina egna”. Därför ska man inte automatiskt jubla över en minskning av brott, eftersom det kan tyda på att det verkligen har uppstått ett parallellsamhälle.”

Eftergivna danskar

Massoud anser att danskarna är alltför eftergivna:

“Den politiska korrektheten är mycket stark. Man vet egentligen mycket väl att den är galen. Men de säger ingenting. Därför vill jag ha en lag som skyddar mot sharia: I grundskolan ska alla elever följa hela undervisningen. Inga religiösa eller politiska symboler som skapar motsättningar i stället för sammanhållning i den gemensamma skolan. Det ska gälla alla, och det kommer att se till att skolflickor slipper huvudduk och att alla kan leka med varandra. Samma regler skulle gälla för lärare. Den islamiska huvudduken är i själva verket politiskt inflytande, och det borde inte vara tillåtet.”

Massoud vill också att ghettona bryts upp, så muslimer i högre grad lever med danskarna. Islamisterna har mycket större möjlighet att påverka när många lever tillsammans”, säger han.

Ny bok: Global Jihad

Under våren släpper Massoud med Marianne Søndergaard boken “Global Jihad”. Boken visar hur jihad – heligt krig – är på väg att utvecklas till “kulturell jihad”. Detta innebär att islamister, som är helt och hållet emot demokratin, börjar att använda demokratins egna institutioner för att arbeta för islamismen. När de väl har fått makten, börjar de bekämpa demokrati och frihet. Han befarar att det kommer att ske i flera arabiska länder. Och han är orolig för samma tendens i ett område som Vollsmose. Han kommer att hjälpa till att bromsa med ett budskap om kärlek, frihet och mångfald.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

Det kan kun ende med at militæret (helst flyvevåbnet/bombefly/jagerfly da det vil være langt mere effektivt, frygt- og respektindgydende) (hvis et sådan “Peace in our time” fredstids,- økonomisk- og socialjihad-decimereret et da overhovedet eksisterer for nuværende og om føje år, hvilket også gælder for vores samfund og lande) må tage over og gives,( nok mere realistisk set tage magten) og så ellers få carte blanche, eller mere passende i dette tilfælde (som kommer til at være gældende over hele Europa og Vesten) carte rouge til at rydde op, og hvor de så skal pålægges en (gerne meget stor )kvote for… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Hvis udflytningen fra Malmø har været stor de sidste par år, hvor højt kommer tallet så ikke op i år?

Børge
Børge
9 years ago

Det er sgu “festligt” det her. For over 20 år siden startede jeg med at skrive om, hvorledes et samfund, hvor det var udøvelse af allerøverste hellighed at stjæle fra andre og give tyvekosterne til sig selv og sine allierede, ville gå til grunde. – Hold da kæft, hvor jeg fik på puklen. Jeg har ikke længere ondt af europæerne, velfærdsidioterne eller rettere velfærdsforbryderne. I har ønsket at leve af nas og tryveri – I har været fuldstændig ligeglade med jeres medmennesker, også selvom det var dem, der betalte for jeres velfærd. Så overordnet må jeg sige: Ryg af helvede… Read more »

anno
anno
9 years ago

‘DEADLINE 22.30 UROLIGHEDER I MALMØ
DR2 TORSDAG 2. FEBRUAR
Malmø er blevet Sveriges mest kriminelle by. Tirsdag aften blev endnu en mand dræbt af skud i Malmøs gader, og der er det sjette drab i byen siden november. Hvorfor al denne kriminalitet på den anden side af sundet? Vi får en analyse af journalist og Sverigeskender Kristina Olsson.’
(Kristina Olsson, vistnok Politikens Sverigeskorrespondent)

ht tp://www.dr.dk/DR2/Deadline2230#/29931

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Hvis problemerne hedder migration och mangfold, så fortsætter man ud over afgrunden. Man har hinsidan truffet en principbeslutning om, at det ikke må være dem.

PK
PK
9 years ago

For nogle år tilbage læste jeg i den lokale avis, Helsingør Dagblad, en udtalelse, jeg ikke har glemt. En ledende SFer, lektor på det lokale Gymnasium sagde ca. dette: Da jeg var ung var der også meget vold.” Da han og jeg har samme alder; så undrede jeg mig. Jeg husker bestem ikke Danmark, som et sted med megen vold. NU i dag læser jeg i Bladet CITY Malmø noget af samme idioti. Politiet svarer på spørgsmål, nr 2 er dette her SP: Varfør hænder det hær just nu Malmø? SV: Det er inte så konstigt als, det hær ær… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  PK

Ja, det er jo egentligt underligt, at der idag er al den ballade alle steder, når man tænker på hvordan selv det mindste problem bliver eksponeret i vores lille samfund. Rygning er, de fleste steder, blevet forbudt, fordi et flertal ønsker det og spiritus-kørsel er enddog meget upopulært. Børn kører rundt med cykelhjelme på hovederne og lærer de ikke nok i skolen, kommer de rasende forældrer efter de alt for søde lærere. Man fragter poderne rundt til sportsarrangementer, rollespil, film&sang&danse-castings og har man ikke råd til en fladskærm, med tilhørende spillekonsol til børneværelset, så får man straks fat på Öslem… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Ang : Malmø: Krybben er tom, hestene bides Det er da beundringsværdigt at der ikke er en eneste af de politikere der blinker med øjnene. Det falder dem slet ikke ind at de selv er den direkte årsag til problemerne, nææ, de vil have strengere straffe for våbenbesiddelse, flere penge og mere politi. Mon de kan huske hvordan Malmø var “før” i tiden ? Kunne problemerne eventuelt være undgået hvis man havde lyttet til de kritiske røster i stedet for at kalde dem racister og fremmedhadere ? Herfra skal lyde et dybtfølt – Fuck Sverige, klar jer selv. I ligger… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Santor

Nu varer det sgu nok ikke længe før de skyder en til…

Kæledæggerne ser jo ikke svensk fjernsyn og aner vel ikke hvilken debat der i øjeblikket kører i hele landet…

Og hvis de gjorde ville de også være ligeglade. De er travlt optaget med at planlægge hævn…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x