7
feb
Seneste opdatering: 8/2-12 kl. 0447
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bellevue Strandbad fra 1932. I baggrunden ses bla. Middelgrundsfortet, Landskrona og Barsebäck-værket. Nederst verdens måske smukkeste benzintank, Arne Jakobsens “Paddehatten” fra 1938. (Klik foto f. helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aisha
Aisha
9 years ago

Så er stranden for en gangs skyld islamfri. Tag derhen en sommerdag og det ligner noget fra Mellemøsten.

klaus
9 years ago

Godt nok nogle flotte billeder.

Men det ser godt nok koldt ud..;)

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Når Snaphanen sammenligner Reinfeldt og Speer så vil jeg lige tilføje hvad man i Nazi-tyskland gjorde under krigen, da man manglede arbejdskraft: Først 48 timers arbejdsuge, så blev det til en 60 timers arbejdsuge og til sidst endte man med 72 timers arbejdsuge – 12 timer om dagen – 6 dage om ugen. Ikke nok med det, så hev man elever ud fra skolerne og over i fabrikkerne. Derfor gætter jeg også på at det kun er starten med de 75 år. Senere følger mere af samme skuffe – dvs færre helligdage og fridage og så længere arbejdsuge. Når antallet… Read more »

Elros
Elros
9 years ago

Vår statsminister behöver en genomgående undersökning psykologisk analys och där efter opartisk utlåtande. Han har för en vecka sedan lånat från Sveriges statskassan till IMF 100miljader med 0.1procent ränta. Han bedyrade att räntan är marknadsmässig. Pengar som sin tur lånas ut till bankrutta länder som Grekland vars lån har redan skrivit ned i flera omgångar. Idag vill kom han med märklig uttalande att vi måste arbeta tills vi fyller 75 att pensionsåldern höjs 10år. Har han först tömt del av statskassan så att snart inte finns pengar att betala pensionärer deras pension. Han går hela tiden mot de sjuka och… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

At dømme ud fra fotografier var jeg seks-syv år, da vi en vinter fik et udsædvanligt stort snefald i løbet af kort tid. Vi unger væltede rundt i sneen, og på et tidspunkt kom jeg til at sige noget, som de andre børn syntes, var meget mærkeligt, for de vidste jo, at sneen var hvid.

“Nej, den er lyseblå”, sagde jeg, der var vant til at se på motiver og male med oliefarver. Nu har Steen bevist, at man i den rette belysning kan have ret i det. 🙂

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Jag minns då Bellevu var klassdelad, sydstranden var avloppen från villorna på backen gick ut, var gratis, Nordstranden kostade några kronor i inträde och var om ström och vind på rätt håll; ganska bajsfri!
Klassdelarn var bryggan mitt nedför Hotell Bellevue varifrån det gick båt mot Sverige, Landskrona vad jag minns och vi proletärpalaver simmade såklart runt detta hindar i syfte att frottera oss med överklassen 🙂
Vilka minnen att dela med sig….

Svensson
9 years ago

Reinfeldts desperata och komiska utspel om att Svenskarna ska tvingas jobba till 75 års ålder, visar att massinvandringen har ätit sönder Sveriges ekonomi. Först var det sjuka Svenskar som nekades ersättning, och nu nekas Svenska pensionärer ersättning. Reinfeldt ska satsa allt på invandrarna , vi kommer ju ihåg hur han erkände att han själv är en halvneger.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Svensson

Er dether så simpelthen taget lige på kornet ? Det kniber med at tro det. Man troede, Fanden blev malet på væggen …

http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

– – –

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x