10
feb
Seneste opdatering: 14/2-12 kl. 1539
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kyrkbacken på Hven set fra Rungsted Havn, C.F. Hansens Hørsholm Kirke og kapel, Karen Blixens Rungstedlund, Øresundsbroen set fra Skodsborg, J.F. Willumsens hus på Strandagervej, med maleren selv som arkitekt. (klik. f. helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EAM
EAM
9 years ago

Jeg er bosat i udlandet, og det jeg savner mest er Det Nordiske Lys, som Steen kalder det. Smukke billeder.

Johansen
Johansen
9 years ago

Ganske enkelt pragtfulde landskabsbilleder. Det klare viinterlys og motiverne er i særklasse.

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Jeg ved ikke, hvor og hvornår sangen blev skrevet, men det kan have været en kold vinterdag i perioden 1598-1606, da John Dowland var hentet til Danmark af Chr. 4. Videoens billeder passer dårligt til musikken og Emma Kirkby’s stemme.

Robin Shadowes
9 years ago

Att ta naturbilder och lägga upp på bloggen som omväxling till allt det politiska eländet, är något du har gemensamt med Thoralf Alfsson. Han brukar lägga upp bilder från Kalmar och Öland emellanåt. Mycket trevligt att få se lite vackra bilder som omväxling.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x