11
feb
Seneste opdatering: 12/2-12 kl. 0022
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Author and columnist Mark Steyn talked about topics such as American culture, free speech, terrorism, the economy, and the worldwide demographic shift to Muslims.

C-Span video, In Depth with Mark Steyn, 5 februar 2012. Til Steyn die hards og TV-fri. Jeg har tre timer takket være TV-frihed. Programmet kommer vidt omkring f.eks. minut 01:13:oo hvor Steyn kommer ind på konferencen i København og sit møde med Lars Vilks.

Overbefolkning: Betal dem for at få færre børn

Af Nicolai Sennels

Overbefolkning er et ligeså farligt og uløseligt problem som islam. Overbefolkning fører til mangel på rent vand og mad, græsnings- og dyrkningsarealer og fattigdom hos både stater og de enkelte familier. Voldelige konflikter om plads og resurser udspilles dagligt i de hårdest ramte områder. Desuden bliver fattige og dårligt uddannede lettere ofre for religiøs fanatisme. De enorme flygtningestrømme mod vestlige lande følger lige i kølvandet. Den eneste humane løsning på overbefolkning er at betale fattige folk i fattige lande for at få færre børn. Det er netop, hvad man nu gør i Indien “Forget the baby bonus, Indian newlyweds get cash not to have children”

Istedet for at lade ulandshjælpen gå til administration, korrupte magthavere og fejlslagne projekter, bør de gives direkte til folk over f.eks. 25 år, som får ingen eller kun få børn. De nobelprisvindende mikrolån har vist, at det er muligt at sende små kontantbeløb ud i områder med dårlig infrastruktur, jævnligt.

Derved vil fattige kunne uddanne og brødføde de få børn de får, istedet for at føde en masse børn i håbløse opvækstbetingelser, i håbet om, at bare en af dem får succes, så de kan sikre den øvrige familie og forældrenes alderdom. Dette er den eneste vej til at skabe den uddannede og mætte middelklasse, som er grundlaget for succesrige samfund.

Verdens rige lande giver 120 milliarder dollars i ulandshjælp om året. For de penge vil man kunne give 328.767.123 familier en dollar dagligt året rundt. Overbefolkede lande bør under ingen omstændigheder modtage udlandshjælp, med mindre de sætter aktivt ind med folkeoplysning om familieplanlægning.

Første lange fængselsdomme for muslimsk homo-chikane

One gay resident of Derby summed up the atmosphere in the area.‘It used to be lovely round here,’ he said.

Three Muslim extremists who handed out leaflets calling for homosexuals to be hanged, stoned and burned to death have been jailed.
The group handed out the material in the street as well as posting it through letterboxes in a hate-filled campaign calling for the execution of gay people who they claimed were at the root of society’s problems. Ihjaz Ali, Kabir Ahmed and Razwan Javed are the first to be prosecuted under new laws against inciting hatred on the grounds of sexual orientation. Ali was jailed for two years and Ahmed and Javed for 15 months each. Muslim fanatics who called for execution of gays and wanted to set up a ‘medieval state’ under Sharia law in Derby are jailed for up to two years. – (I Belgien er en lige lovlig rettroende muslim røget i spjældet i to år for dødstrusler mod politikere og ikke-muslimer i almindelighed.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago
Reply to  steen

Den mand er så distingveret, intellegent og humoristisk så han vil kunne sætte enhver venstresnoet til vægs på sekunder!!!
Ergo: Han må være højreradikal og derfor ikke egnet til videre udbredelse i MSM!…

Han optrådte på et tidspunkt i Deadline, hvor man desværre skøjtede alt for let hen over ham. Det kunne godt være gjort bedre…

Erling
Erling
9 years ago

De første 40 minutter af interviewet med Mark Stein kan man roligt spole forbi. Småsnak og pladder.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Erling

Tænk, jeg hørte alle tre timer, og synes hele showet er værd at høre/se.

Viking
Viking
9 years ago

God artikel og flere gode indlæg!

Vi er nød til at droppe den venstreorienteret-herrefolksmentalitet (at vi kan alt, især for de etniskfremmede).
Vi har ikke resurser nok og slet ikke i lille Danmark!

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago

Hver eneste gang jeg overfor de Åh-så-gode tåber,påpeger at når nu den største trussel imod verdens fremtid er den globale opvarmning, som skyldes de alt for mange mennesker på kloden, så er hver en krone i nødhjælp, en krone til at øge den globale opvarmning, så bliver de helt tavse og de ved ikke hvor de skal se hen.
Det er ubegribeligt at de kan være så indskrænkede.

Prudentius
9 years ago

Enig, god tanke men umulig at gennemføre. Overbefolkningen er hovedsagligt skabt af vestlig indblanding via massiv støtte i kontanter og fødevare. Vesten producerer således den overskudsbefolkning der senere rykker op fra den tredjeverden og ind i den første, med katastrofale konsekvenser. Der er tale om endnu en planøkonomisk brøler af dimensioner, millioner af mennesker lever nu i afhængighed af Vestens nødhjælp. De dør som fluer, enten hvis hjælpen hører op, eller hvis deres tyranner, som Al-Shaabab i Somalia, nægter dem adgang til den. Det bringer os til EU og det vi kan kalde den antiimperialistiske imperialisme, som er hele ide-grundlaget… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, lad os nu være ærlige hér i bare et øjeblik. Selvfølgelig skal vi da ikke ligge og blande os i hvor mange børn andre mennesker føder. Det ku’ sgu da lige passe, hva? Vi må da gå ud fra, at mennesker kan finde ud af, at tage vare på sig selv og de problemer, der må være forbundet med deres egne valg. Hvis de ikke kan det, er det vel snart ved at være på høje tid de lærer det. Men det vil da være en illusion at tro, at den måde vi gør tingene på, kommer alle andre… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

“Selvfølgelig skal vi da ikke ligge og blande os i hvor mange børn andre mennesker føder. Det ku’ sgu da lige passe, hva? Vi må da gå ud fra, at mennesker kan finde ud af, at tage vare på sig selv og de problemer, der må være forbundet med deres egne valg. Hvis de ikke kan det, er det vel snart ved at være på høje tid de lærer det.” Det er jeg enig med dig I. Når jeg har plæderet for at prævention er den bedste form for ulandsbistand, så er det under forudsætning af, at de selv har… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Hav brækposen klar: “http://www.youtube.com/watch?v=Zi1pLS2RxR8”

P Larsen
P Larsen
9 years ago

Det lyder som en god idé at give penge til folk, der nøjes med få børn. Men det bliver vel svært at styre i praksis. Og alle de “tudehistorier” der vil følge i medierne .. ligesom man kender det fra Kina .. puha.

Danskerne kan ikke holde naturen .. den barske .. ud. Vi skal elske og hjælpe hele verdens og alt levende ellers bliver vi udråbt til nazister o.lign. Vi sidder på en eller anden måde i saksen.

Tak Nicolai for altid yderst interessante skrifter .. må strømmen af viise ord fra dig løbe for altid.

anonym
anonym
9 years ago

Det er omsonst hvad du skriver, for lavIQ mennesker (IQ ca. 95) og nedefter, de evner jo ikke at bruge prævention, selv hvis de ville få stillet den til rådighed og hver person/familie blev tilknyttet en (vestlig) socialrådgiver o. lign. fra den gloriepudsende Godhedsindustri, ville der være uoverstigeligt store umuligheder forbundet derved . Så glem alt dette nyttesløse pjat, for så længe vi fortsætter med at lade lavIQlandene/-områderne nyde godt (og gratis af Den Vestlige Verdens videnskabelige fremskridt, her i denne sammenhæng med vaccinationer og sygdomsbekæmpelse, som kun har medført en befolkningsstigning fra 3 milliarder i 1950, til nu 7… Read more »

Svensson
9 years ago

Dom bor i fattiga länder, ändå är det dom som skaffar sig mest barn. Borde man inte kunna försörja sina egna barn ? Man undrar hur dom tänker, eller tänker dom alls ? Det här får mig att tänka på debatten om IQ-nivån i olika länder.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Svensson

Måske skulle man også bare begynde at sige, at deres problemer aldrig kan blive vores. Fra nu af har vi tænkt os at accepterer religiøse og kulturelle forskelle og vi blander os hermed udenom hvorledes tingene gøres i andre lande. Til gengæld skal man heller ikke længere forvente, at vi vil bidrage til nogetsomhelst, medmindre det tjener vores egne interesser. Og glem alt om at forsøge at komme til vores del af verden, for I vil ikke blive lukket ind og alle grænser vil blive overvåget, både fysisk og via satelit og stoppet med alle midler. Al nødhjælpsarbejde indstilles og… Read more »

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det där var en politik helt i min smak. Med risk för att bli kallad för nazist av alla halal-hippies och do-gooders så tror jag ändå det är den minst dåliga lösningen för planeten Tellus.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x