15
feb
Seneste opdatering: 16/2-12 kl. 0409
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

«Erna Solberg sier kast ut mulla Krekar til døden. Hun skal betale prisen for det. Hun skal betale prisen for det av eget liv. Hvem som tar livet hennes vet jeg ikke. Al-Qaida, Ansar al Islam, mine slektninger, barna mine. Jeg vet ikke hvem. Men hun skal betale prisen sin».Hvorfor er mulla Krekar tiltalt for terror?

Historien om Mullah Krekar er lang som et ondt år og den er omkranset af trusler, terrorbeskyldninger og mordforsøg, men han er stadig i Norge selvom han er ribbet for alle rettigheder og udvist siden 2007, og det er han fordi han efter eget udsagn er i fare, hvis han bliver udvist, og det går jo ikke for Norges forhold til Menneskerettighedsdomstolen. At han har været tilbage hos sin terrororganisation Ansar al Islam i Irak adskillige gange, spiller tilsyneladende ingen rolle. Aktuelt har han truet klidmosteren, den såkaldt “konservative” dhimmi, Erna Solberg på livet, og det blev hende alligevel for meget, men tag det roligt, Mullah Krekar kommer til at leve og dø i Norge som et levende billede på asyleriet og konventionsrytteriets absurditet, og han har efterladt fire børn, der kan sikre at farcen fortsætter i al evighed. Her truer Krekar Erna Solberg, Siv Jensen: God tur til Somalia, Krekar!

Med Søren Pind og Hitzb-ut-Tahrir for en “Syrien strategi”

DF er lamslået over Søren Pinds soloridt. Hizb ut-Tahrir Skandinavien inviterer til protestmarch fredag d. 17. februar 2012 kl. 14.30 mod blodsudgydelserne i Syrien. Inden vi ved af det, har danske politikere fået appetit på deltagelse i det fjerde internt muslimske opgør på 10 år. At Assads venner, Rusland, ikke har kunnet påvirke ham det fjerneste, gør ikke noget indtryk på et “bredt flertal i Folketinget.” “Vi kan ikke holde ud til at se på det,” siger Søvndal på sit særegne danske. Det er netop det, der er problemet med amatører i politik. Her er tale om en aktivisme, der tangerer ADHD. Hvis Korea-krigen havde været idag, havde vi ikke sendt Jutlandia. Livgarden var selv gået i land ved Inchon:

Al-Qaida’s leader is calling on Muslims to join in Syria’s revolution and to fight the Assad regime. But jihadists from neighboring countries may already have joined the ranks of the opposition Free Syrian Army. Their presence could be the death blow to the revolution.

The message was clear: Every Muslim must aid the uprising against the Syrian government “with everything that he has — his life, money, views and information.” The current leader of the terror network al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, called on believers to bear arms and go to Syria in an eight-minute video that was posted over the weekend on extremist websites. Rebellion against the “anti-Islamic regime” in Damascus is a religious obligation, he declared. – Spiegel Online: Islamists against Assad, Foreign Extremists a Danger to Syria’s Revolution

I Malmø kan statsmagten rende og hønse

Den har alligevel ingen sanktioner, der kan skræmme en ny-svensk mentalitet. Fra dette døgn:

En domare i Malmö fick sin bil skadad i förra veckan.Bilen stod parkerad utanför hovrättsdomarens hem. På morgonen upptäckte domaren att däcken blivit sönderskurna under natten, uppger Sveriges Domstolar i ett meddelande. Domares bil saboterad

I samband med att en polispatrull kallades till ett larm om pågående inbrott på Lindeborgsgatan utsates deras bil för skadegörelse.Någon punkterade ett däck på bilen, som måste bärgas från platsen. Punktering på polisbil

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det er muligt document ikke sætter ytringer ind når der som her af Hanzi skrives -næsten alle de norske jøder blev udryddet under 2. verdenskrig- hvilket når der ses på sagen synes urigtigt, Norway var beboet af anslået 2,173 jøder før krigen, 890 døde, hvilket er omkring 41% af den anslåede jødiske befolkning. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust
Link eller henvisning til mere om: -De fortsatte da også med at gasse udviklingshæmmede og sindslidende et halvt år efter kapitulationen- udbedes venligst.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Tak for det!

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

De angivne antal døde jøder fra Holland og Ungarn ses hos forskningen, eksempelvis på https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust anslået til 105.000 døde jøder fra Holland og 450.000 fra Ungarn. Hvorfra Hanzis omkring tre gange så høje antal kommer er uvist. Kommentaren til: -Hitler kom jo til magten gennem et demokratisk valg- ses på link https://de.wikipedia.org/wiki/Reichstagswahl således udtrykt: Die Wahl am 5. März 1933, nach der Bildung der Koalitionsregierung Hitler-Hugenberg, kann nur noch eingeschränkt als freie und demokratische Wahl bezeichnet werden. Die freie politische Betätigung der Linksparteien war durch eine Vielzahl von Notverordnungen eingeschränkt, Funktionäre von KPD und SPD befanden sich schon in Schutzhaft,… Read more »

Robin Shadowes
9 years ago

Syftet med hjär-chippet är flerfaldigt. Dels kan man alltid hålla reda på folk. Att bara ha ett chip i mobilen eller kreditkortet är inte lika effektiv. Det är saker man kan glömma ta med sig eller medvetet låta stanna hemma. Huvudet glömmer man däremot inte hemma, åtminstone inte bokstavligt talat. Men det kanske allra viktigaste är att man kan förändra bärarens beteende och personlighet på fjärrstyrd väg. Du verkar så pass insatt så du vet säkert redan vad en Manchurian Candidate är. Men det finns även en liten cyanid-kapsel i chippet. Om hjärntvätten skulle fallera eller något annat går fel,… Read more »

Hanzi
Hanzi
9 years ago

Jeg har gjort min stilling op. Man kan selvfølgelig ikke ønske det dårligt for sine medmennesker. Så hvis jeg møder et indvandrer-barn eller voksen, håber jeg selvfølgelig for dem, at de altid vil have et super-godt helbred, få et dejligt hjem, job, uddannelse og familie. Er man bange for muslimsk dominans, kan det klares med nogle flere kinesere, thailændere og negre fra Afrika og Karibien. Så vidt jeg ved, er der 1,5 milliarder kinesere, der elsker grisetæer i sur/sød sauce, og 800 millioner hinduer, for hvem oksen er et helligt dyr, som ikke må spises. Så det kan godt være,… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Hvad F….. laver en hilsen til Breivik på snaphanen.dk?

LarsS
LarsS
9 years ago
Reply to  steen

Steen, det var f………. godt du gav til genmæle og raderede den gang bullshit!

Jeg læste idiotens indlæg på jobbet og blev så rystet over hans indlæg, at jeg måtte samle mig og udskyde min respons til efter fyraften og gudsketakoglov har du givet tossehovedet en tilbagemelding som jeg er 100% enig i. Og hatten af for Hr. Snusk, også!

Hold da kæft, hvor er der mange IQ-elektroner i denne verden som aldrig nogensinde har fundet et hjem!

Hanzi
Hanzi
9 years ago
Reply to  steen

Ja okay, nu var det ikke avantgarde-funk bandet Zapp med Roger Troutman, som han spillede i, men Zapp Zapp. Jeg syntes, at det var et noget uheldigt navnevalg, men der var vist ikke så mange, som kendte det amerikanske funk-band Zapp herhjemme.

Hanzi
Hanzi
9 years ago
Peter Andersen
9 years ago

Sikke en lang smører Hanzi. Konspirations-teorier kan være meget sjove, men også fuldstændig ligegyldige. Virkeligheden opfattes jo forskelligt af os alle. Og sagen er vel, at den massive indvandring, fra primært muslimske lande, har voldt os problemer. Derfor ønsker mange, at den aldrig havde været dér eller, at den ihvertfald begrænses. Hvis vi nu antager, at et eller andet broderskab har haft til hensigt, at “multi-kulturaliserer” os alle sammen, hvad gør det så nu? Intet! Problemerne er der jo! I mine øjne har de vestlige, hvide befolkningsgrupper ligeså meget ret til at leve i fred, med deres egen overbevisning, som… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Før vi for set os om, så er Danmark/vesten invovlveret i endnu en krig i den Arabiske verden. Hvad er det der gør, at den nuværende vestlige elite nægter at lære af deres egne fejl??? Hvem tror de kommer til magten hvis Assad falder?? Har de INTET lært af Libyen?? Har de ikke set valgresultaterne fra Egypten og Libyen?? Eller ønsker de i virkeligheden at bane vejjen for islamistiske regimer i Mellemøsten og Nord-Afrika?? Og i så fald, hvorfor??

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  JensH

På trods af det udbredte og indædte had mod Ghadaffis 40 år gamle regime i Libyen, så ønsker kun 29 procent af de adspurgte libyere sig demokrati i landet.

http://politiken.dk/udland/ECE1540741/rapport-hver-tredje-libyer-savner-en-diktator/

Surprise! Og anderledes er det jo heller ikke de andre steder. Hvis ikke dette, sammen med Syriens kommende fald og Iran-konflikten, bliver den øjenåbner man går og håber på, så er der sgu ikke noget at gøre…

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Og så kommer turen vel også snart til Yemen. Men hér har Pind, Søvndal og resten af den vestlige verden vel ingen interesse i at gribe ind. For det er jo i saudiernes baghave…

http://www.b.dk/globalt/militante-islamister-draeber-fem-i-yemen

Prudentius
9 years ago

Pind har vist igen-igen sat kikkerten for det blinde øje!

Der er dem der i ham ser en kommende statsminister og en trofast forsvarer af det nationale.

Jeg ser endnu en poleret drenge-mand fra arsenalet af griske, overfladiske og middelmådige tåber, der udgør over 90% af den politiske klasse.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Englænderne har en tilsvarende farce kørende år efter år med Osama bin Ladens gode ven, Abu Qatada, som hovedperson:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/9082723/Pressure-mounts-on-David-Cameron-to-defy-Europe-over-Abu-Qatada.html

Den jævne, betalende englænder så selvfølgelig gerne hr. Qatada sendt langt væk, med eller uden brug af eksplosiver, men det sker ikke.

Lad os se det i øjnene, drenge og piger: Moderne vestlige stater har ingen reel selvforsvarsvilje. Winston Churchill må græde i sin grav.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x