19
feb
Seneste opdatering: 21/2-12 kl. 1245
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tusindvis gik på gaden for at sige nej til vold Demonstrationen fra Vesterbros Torv til Rådhuspladsen viste sig at være et næsten rent tyrkisk foretagende. Zenia Stampe, Anne Vang, Özlem Cekic og Yildiz Akdogan talte. Andre skriver om det, jeg stiller blot spørgsmålet: Hvem begår et mord af denne type? 8-10 ligger på lur og banker én ihjel. Det er ikke et typisk bandemord med så mange deltagende, men det er en gruppe mennesker, der indbyrdes stoler på at ingen sladrer. De vil blive fanget, og der vil desværre nok vise sig at være en mening og et motiv bagved trods alt hvad de velmenede, delvist grådkvalte talere (Akdogan) sagde. Gademord uden motiv er sjældne, og de ser ikke ud på denne måde. Posten opdateres med en tekst af en tilstedeværende journalist, der også har søgt aktindsigt i den dræbte Cem Aydins dom(me). Videos af talerne nedenfor stregen vil jeg lade tale for sig selv. Det gentagne udtryk der forekommer hos talerne – “at gøre en forskel”, kommer fra et amerikansk reklamebureau ansat i en fjern valgkamp. Nu siger alle det. På øverste foto: Den myrdede Cem Aydins forældre og søskende. (klik foto f. helskærm)

Nederste foto: Fra drabsstedet på Kong Georgs Vej. Foto © Jette Dali.

Apropos Outlandish, så kan man (gen) opleve her, hvordan deres ufortjente hit “Aisha” skal lyde. Det er originalversionen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
11 years ago

I hope to come to visit us and the work of a charity event to help the poor in Jordan in the camp of Hattin I Noor Alvhmawi was good * I a lot of your pages no company email customers never about the concert I hope you messaging on my page because there are many in this camp want to see you and attend the ceremony and the rest we love and lover, and that die in you Noor and I love you so much and I hope that we have come

Hanne Hauge
Hanne Hauge
11 years ago

@anonym
Posted: 20 February 2012 – 06:07 – Reply

“Underligt nok er der ingen omtale i fjernsynet”.

Jo, der var omtale. Udførlig omtale, sågar.

Desuden synes jeg, at du er et fejt menneske, at du ikke ens her tør bruge dit navn. Skam dig. — Ah, måske gør du det allerede.

Aisha
Aisha
11 years ago

Jeg synes, at vi skal mindes ofrene for Cem Aydin ‘s kriminalitet.

Lavard
11 years ago

Tænk hvis Danskernes gjorde det samme hvergang en hvid blev slået ihjel af ikke europæiske indvandrere.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Lavard

Lavard: Lad være med at reducere os til “hvide”. Det er irriterende og kontraproduktivt.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Lavard

Med alle de fakkeltog, der så ville komme, ville slet ikke behøve elektrisk lys i gaderne i flere uger,
men vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere, der så letsindigt har påført os alle disse
forudsigelige ulykker i deres endeløse selvgodhed og bedrevidenhed, sover bare videre – som sædvanlig.

Sune
Sune
11 years ago

En grum og hjerteskæren kronik af et voldsoffer – Marlene Duus,i Politiken i dag.

http://politiken.dk/debat/ECE1545204/faar-offeret-ogsaa-en-chance-til/

Et svar fra Claus Meyer

http://www.clausmeyer.dk/da/blog/brev_til_marlene_duus_som_svar_paa_dagens_kronik_i_politiken.html?entryId=66

I kronikken omtales gerningsmanden som ‘fransk statsborger’.
Er der nogen her der har nærmere oplysninger om den rablende sindsyge person?

Sune
Sune
11 years ago
Reply to  Sune

Ekstra Bladet har snuppet videoen fra YouTube med slynglen og Meyer, inden den blev slettet fra Meyers blog:

http://ekstrabladet.dk/112/article1711947.ece

(*hjerteskærende)

JensH
JensH
11 years ago
Reply to  Sune

Hans navn er ifølge videoen på EB.dk Frank David Saksik, og hans forsvarerer var (naturligvis) Bjørn Elmquist:

http://www.bt.dk/krimi/seks-aar-skubbe-kaeresten-ud-af-vindue

Om grunden til at han ikke blev udvist skrives det i BT-artiklen jeg lkinker til:

“Anklager Line Steffensen havde på forhånd krævet den 40-årige idømt otte års fængsel efterfulgt af en permanent udvisning, men Retten på Frederiksberg mente, at mandens ukontrollerede anfald af jalousi var en formildende omstændighed, skriver Ritzau”

Men ellers kan jeg ikke rigitg finde noget på, ud over han er Franskmand. Ifølge hans Facebook proifile er hans eneste interesser “women”:

https://www.facebook.com/people/Frank-Saksik/100002800324562#!/people/Frank-Saksik/100002800324562?sk=info

JensH
JensH
11 years ago
Reply to  steen

Ja, var det ikke 1 mio Franskmænd som måtte søge mod moderlandet på den anden side af Middelhavet efter den Franske hær trak sig ud i 1962 og Algeriet fik sin uafhængighed?? Under alle omstændigheder må det vel siges at være en stakket frist for disse etnisk Franske flygtninge, da Algeriet nu er kommet til det Franske moderland, jvf. over 800 ‘Zones Sensibles’ i Frankrig.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Sune

Jeg vil gerne vide, om jeg kan have spist brød bagt af Saksik. For tanken giver mig kvalme. Hvis Claus Meyer vil lade alle mulige besudle sin mad, så må han det. Så kan den blive spist af hamselv og de peterlundine-typer, voldsmænd altid tiltrækker. Jeg tror nu ikke, jeg har. Og hvad mere er: Jeg kommer aldrig til det! Saksik takker ikke ydmygt for chancen for et nyt liv på videoen, efter det satans, han har gjort. Han er bare glad for at få noget at rive i, for det er svært at tage sig sammen efter et par… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  steen

Hold da op …

– – –

Hans Und
Hans Und
11 years ago
Reply to  steen

– Og kriminalforsognets opfattelse af “tungt voldskrimminelle” ligger på den anden side af at jernerør i hovedet og efterfølgende smidt ud fra 11 meters højde. Gad vide om han var igennem en mental undersøgelse.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  steen

Frank David Saksik tager nu til genmæle. Han synes, at det han udsatte Marlene for, var løn som forskyldt: Jeg har fået en praktikplads. Skal jeg skyde mig selv, fordi jeg har fået en praktikplads? Jeg kan ikke hjælpe hende. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg forstå hun er frustreret?. Næeh. Ærligt. Næeh. Han gør gældende, at hun jo også har ødelagt hans liv. Jo, for hun elskede ham jo ikke, som han sagde, hun skulle. Han siger reelt, at hun selv var ude om det, og at han står inde for det, han gjorde. Det var lige det, ens… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT

Den her er næsten for morsom. Det venstreorienterede og ekstremt politisk korrekte Hollywood, (“Leftywood”), bliver nu beskyldt for rascisme. Ifølge LA Times er Oscar-prisen den hvide mands filmpris, og Hollywood er nu under angreb for at diskriminere sorte og kvinder:

http://kpn.dk/film/article2700090.ece

Gad vide hvordan Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Tim Robbins og hans skuespiller-kone Susan Sarandon vil (bort)forklare den historie???

Gunnar Biering
11 years ago

Jeg så lige et par minutter med Zenia Stampe. Hun synes at være på en anden planet end sine tyrkiske tilhørere, og end mig. Hun er ikke ondsindet, men hun vil forvolde megen skade med sin verdensfjernhed.

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Zenia Stampe er selve grundsymbolet på den utilsigtede ondskab, den ondskab hun forvolder med sin idealistiske godhed og verdensfjerne universalisme. Hun er som husejeren der inviterer pyromanerne indenfor. Kun ægte radikale og venstrefløjsere kan tåle at høre på hende, alle andre får nok før eller siden.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Frank P

Rent statistisk må PK-tåber som Zenia Stampe & co. vel før eller siden
selv komme til at opleve “kulturberigelsen” på første hånd – det er en
stor trøst at tænke på 😉

JensH
JensH
11 years ago

“Højesteret blåstempler starthjælp”. Ikke at det har den store betydning rent praktisk, da den røde regering som bekendt har afskaffet starthjælpen. Desværre. Men når jeg alligevel ønsker at fremhæve denne artikel fra dagens JP.dk skyldes det følgende afsnit fra artiklen: “Kommunen og ministeriet gjorde også opmærksom på, at familiens midler rakte til forsørgelse af tre børn, der var fyldt 18 år og som boede gratis hjemme, selv om de havde egne indtægter. Et af disse hjemmeboende børn, der levede af familiens starthjælp, kunne ved egne midler forsørge sin kone i Afghanistan ved at sende hende 400 dollars om måneden” http://jp.dk/indland/article2700347.ece… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Typisk, Die gutmenschen vil gerne marchere og vise deres sorg overfor en dræbt grov kriminel Tyrker, bosiddende i Københavs-området, mens de eksempelvis er totalt ligeglade når Jydsk socialrådgiver bliver slået ihjel af en Somalier, som ikke bryder sig om at blive afkrævet aktivering for sine bistandshjælp.

Men denne ‘Cem’ var en grov kriminel, der havde et synderegister som bl.a. bød på grov vold, afpresning og bortførelse:

http://www.bt.dk/krimi/cems-haarde-fortid

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  JensH

En også meget oplagt analogi er Anders Børme Wehages død. Det er ikke muligt at finde et mere eklatant eksempel på meningsløs grusomhed, end den terrorhandling, der tog livet af ham. Han er det sande ikon for de sande fredsforkæmpere, i det omfang, sådanne findes. At han ikke engang mindes som eksempel, er et vidnesbyrd om, hvor hurtigt hans skæbne blev fortrængt af alle. Han er simpelthen gået i glemmebogen. Når jeg ser ud over de demonstrerende, og iagttager talerne, føler jeg, at jeg ser ud over et frygtindgydende hav af ikke særligt fredelige mennesker, der er hykleriske på en… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Anders Børme Wehage havde en søn på fem år. Den mulighed ville terroristerne skide på. Og det vil Zenia Stampe også i forhold til at vælge Anders og hans søn Tobias som ikoner, frem for den anløbne Cem

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

P. P. S. Se ansigterne på billederne, og vid, at INGEN af dem, kunne drømme om at tale ved en tilsvarende manifestation for en, der hedder Anders og har en søn på fem år. Jo, det var rigtigtnok en demonstration i går, sandelig, sandelig …

JensH
JensH
11 years ago
Reply to  Morten - - -

“Anders Børme Wehage havde en søn på fem år. Den mulighed ville terroristerne skide på. Og det vil Zenia Stampe også i forhold til at vælge Anders og hans søn Tobias som ikoner, frem for den anløbne Cem”

Fuldstændig korrekt. Men det skal dog siges til Zemia Stampes ‘forsvar’, at hun slet ikke ville få den samme medie-dækning hvis hun havde været taler ved en “anitvolds-demonatration” i forbindelse med mordet på familiefaderen Anders Børme Wehage. Medierne har også et stort ansvar for denne diskurs der hersker her i landet mht. hvilke voldsofre ‘det er synd for’.

Erling
Erling
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Mord bliver opklaret i Danmark.

‘Opklaret’ er i høj grad et definitionsspørgsmål. I Danmark bliver et drab i statistikken bogført som opklaret, hvis politiet har rejst sigtelse, også hvis tiltalen frafaldes eller mistænkte frifindes.

Crass Børsting
Crass Børsting
11 years ago
Reply to  JensH

Til Erling: Ja, og hvis politiet overhovedet behandler det som et drab. Giftmord er fantastisk sjældne i Danmark – måske fordi politiet ikke evner at opklare dem. Folk, der falder ud af et vindue, bliver rubriceret som selvmordere, hvis ikke politiet har vidner på, at de blev skubbet eller kastet ud. Osv.

Tyverier, røverier, alle de talstærkt optrædende forbrydelser, har en opklaringsprocent langt under 10. Drab har tilsyneladende en opklaringsprocent op mod de 100, men passer det i virkeligheden?

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Politikerne fra fra et bestemt segment mænger sig med de rigtige meninger og på den rette platte form. Sjovt nok er det de samme, der i snart mange år har visse andre partier for “populister”…………

anonym
anonym
11 years ago

Underligt nok er der ingen omtale i fjernsynet om Cems (I ved godt, volds- og mordofferet (for hvide danske racister), Cem som vi alle kender, for vi er jo alle på fornavn med ikke-hvide ofre, mens alle de 10-millionvis af hvide ofre for Herrefolkets hærgen er navn- og ansigtsløse i MSM) og hans pistol- og motorsavsmanifestationer overfor nogle danske teenagere. Men det bedste for MSM i dette tilfælde, er jo, at de ikke behøver at lede efter ikke-hvide som de kan lade deres kameraer dvæle ved og på. Så alle os hvide (læs: ariske 24/7 heilende) omnixenofober, kan lære hvordan… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

. Thoralf Alfsson har ett högintressant inlägg om Stasi-listorna idag. Även bland kommentarerna finns en del intressanta uppgifter och teorier med kopplingar till morden på journalisten Cats Falck, givetvis Palme och vapeninspektören Carl Algernon. Rena spion-thrillern!

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/february/stasi-pa-stallet-marsch.html?_tmp=b5e2f2ebc2a02315b435b1924d846704387e1315

trackback

[…] Video via Snaphanen – som bringer mere om dette makabre show end vore ellers ikke så sarte hodjanermaver kan kapere. Share this:TwitterLike this:LikeBe the first to like this post. Skriv en kommentar […]

Frank P
Frank P
11 years ago
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Britiske fængsler som terroristtræningslejre

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2103288/Islamist-terrorists-spread-jihad-hatred-bars-networking-website-extremist.html

Jihad from jail: Islamic terrorists using network website MuslimPrisoner.com to preach
hatred from behind bars

Abu Hamza, Abu Qatada and Osman Hussain are some of the extremists using the site
Website is used as networking tool for jihadist militants
Posts celebrate murder of innocent people and urge fresh atrocities against the West
Inmates urged to lie about their reform to get early release to continue holy war
Letters reveal prisoners are radicalising other inmates
Ministry of Justice said it recognises risk posed by extremist offenders

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Det er dejligt at se så overbevisende og talstærkt et fremmøde af de nye danskere for så værdig en sag. Det får en til at føle sig helt tryg, at vi er omgivet af så mange gode og sympatiske medmennesker, der brænder for fred. De voldelige elementer får ikke et ben til jorden !

– – –

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x