21
feb
Seneste opdatering: 22/2-12 kl. 1722
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Angrib én kunstner, – uanset hvor amatøragtigt – skræm tusinder. Og det virker, det er terrorens idé og dens væsen. Vores behandling af terroristerne er ikke i nærheden af at være så håndfast, som den vil blive med tiden. Man skal ikke forvente sig, de ser den udvikling komme. De skriger og hyler, men de leger med ilden. Vilks er der, men resten af de frie, ubestikkelige ånder er gået i flyverskjul, hvor de sidder og fletter samfundskritisk strapudemaj og gør i bukserne. Lars Vilks er alene. Kollegers solidaritet hviskes i krogene eller pipper lidt frem i festtalerne, men ligefrem risikere noget for et helligt, demokratisk pricip? Hvad enten man bryder sig om det, eller ej, så findes og trives den risikofrie kunst. Endnu.

Den mordhotade konstnären Lars Vilks attackerades under en föreläsning på Karlstads universitet i kväll.När han visade upp en bild av profeten Muhammed reste sig ett 15-tal personer upp och kastade ägg på honom.Tumultet uppstod vid 18-tiden, cirka 20 minuter in i föreläsningen “Yttrandefrihet och dess gränser” i universitetets aula.Enligt Joachim Gustafsson, kommunikationschef på Karlstads universitet, började äggkastningen när Vilks visade upp ett av sina konstverk för åhörarna.– När han visade en bild av profeten Muhammed tillsammans med HC Andersson utanför en krog med en Tuborgskylt i bakgrunden reste sig ett tiotal killar i publiken och kastade ett tiotal ägg. Då tog Vilks livvakter med sig honom ut ur lokalen, säger Joachim Gustafsson. Lars Vilks attackerad i Karlstad. Äggkastning på Vilks avbröt föreläsningen.Äggkastning avbröt Vilks föreläsning. Washington Post:Swedish Muhammad cartoonist pelted with eggs by angry group during lectureIslamiska Kulturföreningen i Karlstad uppmanar alla studenter att inte gå till universitetet den idag

.

Tele-tudekiks: Telefonlinje for islamofobiramte
Af Nicolai Sennels

Tænk, hvis de oprettede en telefonlinje for folk, der har islamonausea? Eller for folk, som er blevet forulempet af muslimer?

“A first helpline service has been launched in Britain to provide assistance to victims of Islamophobia amid concerns that incidents of Muslim hate crimes are not being reported or categorised properly….
“Many people think that Islamophobic crime does not exist. They say: ‘Where is the data?'”said the director of Faith Matters, Fiyaz Mughal.”If someone has suffered abuse, been attacked or received a leaflet with inflammatory comments about Muslims in it, I want to hear about it,” he added.“Phone line service launched in UK to help victims of Islamophobia

Paul Weston: “Blair declared war on our country”

Interview Steve Gill, talk radio Nashville. De kan godt lide mit foto, fred være for en gangs skyld med dem, PBUH eller skal det være PBUT?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charley
Charley
10 years ago

Hindringer af andres ytringsfrihed bør straffes hårdt, og såfremt hindringen indebærer nogen form for voldelige elementer, langvarig fængselsstraf.
Såfremt personen er af udenlandsk herkomst, bør udvisning – inkl. evt. fratagelse af erhvervet statsborgerskab – være en indiskutabel konsekvens.
Når det gælder religiøst vanvid, tør folk snart slet ikke udtale sig, af berettiget frygt for repressalier.

Jannik Rasmussen
Jannik Rasmussen
10 years ago

Hvorfor er æggekasternes ansigter gjort ukendelige på filmene ?
Hvorfor blev ingen æggekaster anholdt ?
Er æggekastning en lovlig sport i Sverige ? – eller gælder loven ikke for æggekastning ?

trackback

[…] http://snaphanen.dk/2012/02/21/paul-weston-blair-declared-war-on-our-country/ Kategori: Hizb ut-Tahrir, ISLAM, Islam Terror, Islamkritik, Lars Vilks, Muhammed, Sverige […]

Hr. Snusk
Hr. Snusk
10 years ago

Der findes stadig mænd med nosser i Sverige, i modsætning til denne nar:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-48370286:hans-b%C3%B8rn-er-hverken-drenge-eller-piger.html

Aisha
Aisha
10 years ago

@Thomas Behring

Kurt Westergaard stod fast på det principielle, da alle andre (plus de fleste af de 11 andre Muhammed-tegnere) stak halen mellem benene. Også Flemming Rose stod fast. At de to efter deres store indsatser nu holder lav profil, vil jeg personligt ikke bebrejde Westergaard og Rose. Men det er da rigtigt, at Lars Vilks’ indsats er større. Den er uovertruffen. En sand frihedshelt.

JensH
JensH
10 years ago

@Thomas Bering

Du har en pointe i den forstand, at Kurt Westergård umuligt kan have vidst hvad han gik ind til med sin Muhammed-tegning i 2005, mens Lars Vilks lavede sine Muhammed-Rondelhunde efter Muhammed-‘krisen’ i 2006, og derfor udmærket vidste hvad konsekevensen af at fornærme ‘de evigt krænkede’ kunne indebære. Men jeg synes nu stadig Kurt Westergård er en hædersmand.

Bent Larsen
Bent Larsen
10 years ago

Demokratiet er blevet så demokratisk at det ikke engang vil (eller tør) forsvare demokratiet. Vore love garanterer ytringsfrihed men muslimerne laver selv om på den sag. Gradvis vænner vi os til at det ikke altid – måske i virkeligheden aldrig – er demokratiet som har det sidste ord. Hvis muslimerne alvorligt mener noget andet så er det det som gælder. For hver dag bliver det farligere at markere en antimuslimsk holdning. Politiet isolerer dem som gør det, ikke dem som fysisk truer ytringsfrihed og demokrati. Vi vesterlændinge trøster os stadig med at “det er jo bare småting, drengestreger” og med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Dagens griner finder I ovre på Hodja 😀

http://hodja.wordpress.com/2012/02/21/dagens-emne/#comment-194620

Thomas Bering
Thomas Bering
10 years ago

Jeg tager sgu’ virkelig hatten af for Lars Vilks, imodsætning til Westergaard, som “uheldigvis/tilfældigvis” fik tegnet en tegning der gjorde ham upopulær i bestemte kredse, kæmper Lars ufortrødent videre for sine idealer.

Westergaard = En uheldig fedtspiller, eller blot tøsedreng, der stak halen mellem benene.

Lars Vilks = Et menneske der har bevaret sin integritet og forsætter kampen på det han tror på.

Skåning
Skåning
10 years ago

Har Nicolai Sennels blivit en regelbunden skribent här på Snaphanen? I så fall får man passa på att hälsa välkommen. Jag hade stor behållning av din bok “Blandt kriminelle muslimer”. Den borde översättas till svenska.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Skåning

Men som du säkert är medveten om, så lär du nog snarare hinna se flygande grisar utanför fönstret. innan detta kommer hända i Sverige.

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Det bedste svar på pøbelen, der overfaldte Vilks, ville være at brænde alle de Koraner,
de kunne få fat i.
Den gang pjat over en skide profet hører ingen steder hjemme.

falkeøje

Nordbo
Nordbo
10 years ago

Det slår mig att pöbeln som skränar mot Vilks i filmen påminner om pöbeln som skränar i den här filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=giP2O0G8y4Y

De skränar om raka motsatsen, för Gud och mot Gud, men likheten ligger i stilen, eller snarare bristen på stil. De bara skriker och skränar och beter sig som just en primitiv pöbel. Inga argument, ingen värdighet.

JensH
JensH
10 years ago

Man tror det er løgn, men islamisering er nu for alvor kommet igang også i USA, hvor den velkendte intimedering af alle der ikke retter ind efter islam får “kærligheden at føle*:

“Colorado Student Who Wouldn’t Sing Song Praising Allah Quits School After Death Threats”

http://www.khow.com/pages/boyles.html?article=9788619#article_comments

JensH
JensH
10 years ago

Så har Robert Spencer igen været på “The Peter Boyle talk Show” (på KHOW – Denver Free Radio). Denn gang var emnerne den seneste udvikling i det Arabiske ‘forår’, Præsident Obama’s mærkværdige holdning til islamisternes sejr i dette ‘forår’ samt General Allen’s pinlige undskyldning til det ‘noble’ Afghanske folk over en påstået skænding af koranen af det Amerikanske militær:

http://www.khow.com/player/?station=KHOW-AM&program_name=podcast&program_id=fullshow_boyles.xml&mid=21837915

Historien om General Allen kan også læses her, (sammen med videoen af hans undskyldning):

http://www.jihadwatch.org/2012/02/afghanistan-enraged-crowd-of-2000-rallies-shouting-die-die-foreigners-over-alleged-quran-desecration.html

Erling
Erling
10 years ago

De kan godt lide mit foto.

Det er også et førsteklasses portræt.

Svensson
10 years ago

Våran Statsminster Fredrik Reinfeldt tjänar 150 000 kronor i månaden, Sverige är utsatta för den värsta krisen någonsin, vad gör våran statsminister då ? Inget. Läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Vi behøver ikke længere tænke i enorme atomskyer,
hvor vore fjender kan brænde op.
Et fly kan i dag sprede muteret figleinfluenza virus over alle fjendtlige
lande imod os.
Det er en langt mere tiltalende løsning, fremfor at importere hele
den muslimske Verden til os.
Det vil kun skabe en evig borgerkrig i Vesten.

falkeøje

Nielsen
Nielsen
10 years ago
Reply to  falkeøje

Hvis bare det var så nemt.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x