22
feb
Seneste opdatering: 31/1-15 kl. 1542
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På sin Nordamerika-tur er Weston, lederen af det engelske Freedom Party, nået til Canada. Michael Coren interviewer. Weston var senest i København i nov 2010, desværre kun som publikum i salen, men han kommer givetvis igen. (Jimmie Åkesson in Copenhagen.)


“Sveriges väg mot katastrof”

I 2008 fik den forhenværende FN-officer Anders Lugn mirakuløst en artikel i Aftonbladet med den rubrik. Han forudser ganske nøgternt og ædrueligt, at Sverige er på vej ud i en borgerkrig i lighed med den han selv bevidnede i Libanon. Man bør genlæse hans artikel en gang om året, så man er forberedt den dag hans forudsigelse går i opfyldelse. For det gør den. Sverige har passeret the tipping point demografisk, resten er bare ventetid. Tyve år plus minus er mit gæt.

I dag kan man se i svenske medier, at den i forvejen meget store “anhörigeinvandring” kommer til at stige til 59.500 i dette år. Den har i mange år ligget omkring 25-30.000. Lad os minde hinanden om, at den familiesammenfæringerne i 2001 passerede 12.500 i Danmark, sagde selv socialdemokraterne at det tal var smertegrænsen. Sverige kan ikke føle smerte, derfor er alle advarsler fuldstændigt nyttesløse, – indtil den helt store, kroniske, ukurerbare smerte sænker sig over landet. Der er sat en dato på, vi kender den bare ikke.

Man kan idag se, at bloggeren Merith Wager har opgivet at påvirke Sveriges politiske ledelse. 95 % af den svenske befolkning har end ikke drømt om at forsøge at påvirke et parlament, der vil afskaffe dem og lade dem selv betale for det. Det er selvfølgelig den store gåde, at svenskerne er de mest politisk apatiske i hele den vestlige verden. Det eneste de har i baghånden, er en særdeles velbevæbnet befolkning med omkring 1 mio legale skydevåben i landet. Selv har jeg aldrig haft den ambition at påvirke politikere andet end via stemmesedlen. Jeg dokumenterer, dvs. jeg skriver på samme måde som jeg fotograferer. Og så håber jeg, at min tid er ude den dag mine værste anelser for Sverige går i opfyldelse.

Journalist: Franske forstæder transformeres til ‘muslimsk land’
Af Nicolai Sennels

Hvad er størst, politikerlede og journalistlede? Hvis flere journalister var så ligefremme som ham her, ville avisernes oplag ikke falde så drastisk. Lige på kornet:

“French suburbs are becoming ‘Muslim land’, French journalist and historian Alexandre Adler told France Info. Adler also said that many French Muslims want this, and that he’s concerned about the self-administration against the State in those neighborhoods.

Adler said the violence in the banlieues can’t be explained only as social problems, and that it’s due to the Muslim doctrine that wherever Islam spreads is Muslim land. The banlieues can be compared to the Muslim areas of India, which eventually seceded and became Pakistan and Bangladesh.”France: ‘Suburbs becoming Muslim land’, says journalist

Forår på karneval i Düsseldorf

Rose Monday: German Carnival Mocks Politicians With Satirical Parade Floats

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
9 years ago

Angående de 59.500 der ventes i familiesammenføringer, så bed jeg mærke i denne lakoniske linje i artiklen fra SvD Nyheter:

“Den största delen av ökningen väntas vara somalier”

Hanzi
Hanzi
9 years ago
Reply to  JensH

Der var engang en kurdisk kvinde, som tilbød mig, at jeg kunne gifte mig med en kurdisk pige på 13 år fra hendes familie, hvis jeg konverterede til islam. Jeg var 35 år på det tidspunkt. De havde i øvrigt et lækkert sommerhus nede i Tyrkiet. En af mine venner som er mulat, spurgte, “må jeg også få en 13-årig kurdisk pige?” NEJ! lød svaret kort og kontant. Han kunne spille på bongo-trumme, blev vi enige om. Men jeg har hørt om en dansker, som konverterede til islam og så blev gift med en 16-årig marokkansk pige. Min fidus er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, gad vide, hvordan “you know who I mean” vil reagere på den
der tyske karnevalssatire? 😉

Måske har tyskerne faktisk en humoristisk sans trods alt,
som de bare normalt holder godt skjult 😀

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag funderar över en sak i intervjun med Paul Weston. Jag har uppfattat att BNP (brittish national party) är den typen av parti som väl kan klassas som etnonationalistiskt. Svenska nationaldemokraterna ligger nära till hands. Men är det verkligen sant att Nick Griffin är en förintelseförnekare (“holocaust denier”)? Det kan mycket väl vara sant, men jag haren tendens att dra öronen åt mig när saker påstås om personer med åsikter i det väderstrecket.

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  steen

Jag kollade runt lite och hittade detta: http://www.independent.co.uk/news/people/profiles/a-right-menace-nick-griffin-1689784.html Tydligen blev han fälld och dömd till fängelse för följande uttalande 1998: “I am well aware that the orthodox opinion is that six million Jews were gassed and cremated and turned into lampshades. Orthodox opinion also once held that the world is flat.” Jag vill inte påstå att detta är ett särskilt smidigt uttalande, men om man ska granska det i sak mot historiska fakta så, ja – mellan fem och sex miljoner judar dukade under i döds- och arbetslägren – men långtifrån alla gasades. Den totala dödssiffran i de tyska lägren… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Skåning

Det sagt, så vill jag inte säga att det inte finns fler uttalanden och kanske ett mönster. Men jag har faktiskt förståelse för att vissa dribblar loss lite otaktiskt när Godwins lag slår i taket gång på gång. Jag är själv hjärtligt trött på att allting alltid drillar ner till Hitler eller Breivik.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x