23
feb
Seneste opdatering: 24/2-12 kl. 0202
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingvar Cronhammar: Heart of Darkness – 24. februar er dag 55 i året, i den gregorianske kalender. Dagens navn: Matthias.


Album Review: Leonard Cohen, ‘Old Ideas, 2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
9 years ago

Da jeg købte den, spurgte min mor, hvad i al verden jeg ville bruge den til, men ligesom Den lille Latinprøve har den vist sig at være en god følgesvend, og det har for længst været nødvendigt at hæfte den sammen med tape: Calender for Aarene fra 601 til 2200 efter Christi Fødsel. Udgivet og beregnet af R. W. Bauer, Underdirecteur ved Orlogsværftet i Kjøbenhavn 1868. Ang. Matthias dagen påstår salig hr. Brauer, at den skal flyttes til den 25., når der er skudår, Steen, så du kan fortsætte tristessen i morgen. Jeg kan ikke forstille mig en mere intens… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  steen

Steen, det med den store og den lille sten i venstre hjørne. Det er især de blanke flader, jeg fryder mig over, men hele sceneriet er hjemligt og skønt for en, der voksede op som nabo til bugten. Jeg har også gemt to af de andre snebilleder, det med høfden og det med broen, har endnu ikke nænnet at skifte til dem.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Maria Due

Ikke i år. http://www.egaasejlklub.dk/bugten.htm … Så faldt hammeren hos JP, eller kommer vi til at oplevet et nyt ryk?. Her er en kommentar på Jalvings blok. ”I jp-politikens hus er vi nu alle breivik`r. nu skal alle, som vil bidrage til debatten, have en facebookprofil. ingen annonyme og skæve bidrag længere. ytringsfriheden er under angreb af dem som lever af den. normalt overstiger kommentarerne let 100 her på Jalvings blog, men nu skal jalving være heldig hvis kommentarerne overstiger 10. farvel til vittige og provokerende indlæg. farvel til dem som bekymrer sig om samfundet, dem har i lige meldt ud.… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Maria Due

Apropos facebook har jeg fået at vide, at det eneste man kræver ved tilmeldingen af mere “solid” personlig art er en e-mail adresse. Så når JP har koblet sig på facebook, må det sandsynligvis være, fordi folk end ikke har villet opgive en valid e-mail adresse, og det er faktisk alt for dårligt. I de år, hvor Blogs har eksisteret, har jeg haft ganske meget kontakt med JP. Jeg har skrevet til journalister, og de har skrevet til mig – også uopfordret. Jeg har desuden modtaget et venligt brev fra en redaktør, hvis vinkling, jeg havde kritiseret, flere venlige breve… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Maria Due

Rettelse: indsnørede til åndEløshed, omend det ene nemt kan følge det andet.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Marie Krarup: Lad os omgås konventionerne frit http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/452362:Kronik–Marie-Krarup–Lad-os-omgaas-konventionerne-frit Marie Krarup | 23. februar 2012 Politikerne bør lægge deres lovreligiøse forhold til internationale konventioner på hylden og i stedet bruge deres fornuft og deres samvittighed til at finde de bedste løsninger på aktuelle problemer. Man kunne begynde med at opsige alle konventioner, der ikke har relevans længere, mener folketingsmedlem Marie Krarup (DF) … Når det kommer til nogle bestemte spørgsmål i den danske virkelighed anno 2012, har vi det lidt ligesom de ortodokst lovreligiøse. Nemlig når det gælder spørgsmål, der har med menneskerettigheder og internationale konventioner at gøre. I stedet for… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x