23
feb
Seneste opdatering: 23/2-12 kl. 2331
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam Obidkhon Qori Nazarov, der er en af de mest populære imamer i Centralasien, svæver mellem liv og død på Østersund sygehus. Historien er ikke mildt sagt ikke forsidestof i svenske statsmedier. Den lokale SR P 4 Jämtland har en ikke-historie Skottskadad kämpar med livshotande skador, der skjuler mere end den afslører. (Historien er skrevet kl 06:45 i dag, men opdateret med lidt mere kød på kl 15:52 – seks timer efter denne post.) Kl. 20:46 dukkede endnu en anonymiseret artikel op: Regimkritisk uzbek var offret. I morges måtte jeg som sædvanligt ty til udenlandske medier, da dette blev postet:

The well-known Muslim cleric from Uzbekistan, Obid-kori Nazarov, has been attacked in the Swedish town of Stromsund – he is said to be in a stable condition after being shot several times by an attacker who then escaped.

The attack on Nazarov is believed to have taken place at around 12 noon today as the imam was returning home from mid-day prayers. According to one of the injured man’s close associates, his as-yet unidentified attacker had been lying in wait for Nazarov near the entrance to his home in Stromsund and began shooting at him as he approached the building.

The injured Nazarov began shouting loudly for help, and as his grandson ran to his aid, the attacker reportedly ran away. Later, police found the silencer from a gun near the scene of the shooting which could have been thrown away by the man who shot Nazarov. Well-known Uzbek cleric, Obid-kori Nazarov, shot in Sweden, Prominent Uzbek Cleric In Critical Condition After Sweden Shooting Obid Nazarov, 49, är internationellt efterlyst av Interpol för terrorism.Han gömmer sig i Sverige.

Nazarov beskrives som “radikal wahhabi med terrorforbindelser” ifølge dette studie: Militant Islam in Central Asia: The Case of the Islamic Movement of Uzbekistan, University of California, Berkeley. Hvem har interesse i at skyde Imam Obidkhon Qori Nazarov med en pistol med lyddæmper, og hvorfor er historien ikke på forsiden af enhver svensk avis?

Da de “uledsagede flygtningebørn” kom til whisky-bæltet

Som Hørsholms borgere kunne have vidst fra Sverige – der nu bestormes af næsten 900 om måneden, – er “børnene” hverken børn eller flygtninge. Det ville være vældigt belejligt, hvis beboerne i de rige Nordkøbenhavnske kommuner stærkt forsinket begyndte at føle lidt solidaritet med deres mindre heldigt stillede landsmænd. Er der langt om længe en politisk bevidstgørelse i sigte, nu borgere i Danmarks mest velhavende kommune “føler sig truet på deres eksistens”? Hørsholmerne skal ikke klage til kommunen, de skal klage til Folketinget og flytte deres stemme, også væk fra det konservative parketgulvs- og lanciers-parti.

“Mindst 15 gange har Susanne og Henrik Norling haft ubudne gæster på deres grund… Politiet har også anholdt… tyveknægte på grunden. Desuden er toilettet i deres ulåste campingvogn blevet brugt, der er stjålet elværktøj fra et skur, og Henrik har fundet 24 kreditkort, fire punge, fem mobiltelefoner i sin hæk. Det er stadig bare en brøkdel af ubehagelige oplevelser, bemærker Henrik Norling.[…]

Flemming Schjødt-Eriksen har boet i sit hjem i et år på Sjælsmarkvej. Han er magtesløs over for de mange ubehagelige oplevelser.

“Om vinteren er det fredeligt, og regnvejrsdage er også gode. Jeg har fire gange haft flokke på otte-ti af de unge mennesker i min have, som lavede bål og ristede kød. Jeg bad dem om at forsvinde, og der var lige ved at være optakt til, at nogen af dem blev aggressive, men der var nogle fornuftige imellem, som fik dem stoppet. Jeg havde min hund med, og den kan de ikke lide, så det hjalp. …,” siger Flemming Schjødt-Eriksen. …

“På centret siger de, at de tager det op til morgenmøder, men der kommer hele tiden nye asylansøgere til. De har ikke samme forhold til privat ejendomsret, og uden for kasernen er man på egen boldgade. …,” forklarer Flemming Schjødt-Eriksen.Familie flyttede fra København for at give deres børn en tryg og rolig opvækst – blev nabo til asylcenter, DEBAT: Nej til udvidelse af asylcenter på Sjælsmark Kaserne, Vi bør rejse en borgerprotest i Hørsholm

Nu ikke for sexet !

Fru Gårman fick för kort kjol och alltför spetsiga bröst. Nu sätter kommunen upp nya skyltar med en mer nedtonad kvinna.Fru Gårmans bröst blir mindre. Swedish street signs axed over ‘perky’ breasts.

På svensk er et menneske en hun “hon, människan”, hvor det på dansk er mere ligestillet, nemlig intetkøn. En “hen”, så at sige. Derfor er en ikke-hun, der går over gaden, – eller springer kækt som på det venstre billede, – en hun alligevel. Men der er dog grænser for hunneriet. Når en gående hun skal tilpasses de ufatteligt mange krav, kvinder ikke mindst af ideologiske grunde udsættes for, så må man forlænge kjolen til en sæk og de sekundære kønsattributter til to pandekager i svært behov for en plastikoperation. Det er ikke let at være et svensk menneske, det var enklere i Lena Nyman og Börje Ahlstedts tid. I den alt for prosaiske samtid lever poesien og erotikken et dissident-liv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sent som i denne uge er en historie om trafikskiltning i Sverige, som Snaphanen bragte 23. februar (http://snaphanen.dk/2012/02/23/prominent-imam-skudt-ned-i-sverige/), nået frem til Weekendavisens spalter (Leksikort Nyt, Weekendavisen […]

trackback

[…] Relateret: Prominent uzbekisk imam skudt ned i Sverige […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hvordan kan man dog overhovedet være så jublende naiv at give wahabister asyl i første omgang? Hvorfor i alverden skal de have lov at nyde frugterne af alt det, de hader og foragter så inderligt ved de vestlige lande? Havde man virkelig forestillet sig blandt de lallenaive og uvidende svenske politikere og såkaldte “eksperter” og “eliten”, at den slags typer ville lade deres hadefulde retorik og hjemlige konflikter og krige bag sig? Eller var man bare helt ligeglad med, hvem og hvad man så letsindigt lukkede ind i sit land, når bare man kunne få lov at dyrke sin åbenbart… Read more »

PK
PK
9 years ago

Hvad i alverden er en prominent imam?
Og i den danske presse har jeg læst om millioner af lærde muslimer
og hellige byer.
Hvad i alverden er en lærd muslim? Og en hellig by?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  PK

Det er da i hvert fald helt nyt for mig, at der ligefrem skulle findes “lærde muslimer” 😉

Har vi mon nogle af dem i DK? Det virker ikke sådan …

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Dagens Nyheters kastrerede version: http://www.dn.se/nyheter/sverige/skadad-man-orsakar-polisinsats

Svenske medier minder efterhånden om dansk presse i årene 1940-45. Det, der stod i aviserne, var ikke nødvendigvis løgn, men den egentlige sandhed måtte man søge andre steder.

Peter Andersen
9 years ago

Tillykke med den lille ny prinsesse.
Det svenske kongehus følger med tiden og vil nu være regeret af kvinder de næste mange år – nøjagtig som resten af sverige har været det længe…

Alt dette vil naturligvis ændre sig når ummaen har vokset sig stor nok…

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Så DR Update tidligere idag, hvor de havde været i Malmö for at lave lidt voxpop på den nye prinsesse: 2 unge kvinder og en ældre mand kom til orde, og de sagde alle at det var noget særlig fint, at det netop var en pige … typisk svensk at gøre netop det til en særlig kvalitet.

JensA
JensA
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg er forvirret. Var det ikke en “hen”, som den kongelige familie blev velsignet med?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensA

En såkaldt “prince light” 😀

Thomas Nydahl
9 years ago

Signifikativt. Har just gjort min dagliga pressrunda och har förstås inte sett så mycket som en rad om detta. Även om det inte just idag fötts en tronarvinge i landet skulle vi förmodligen inte heller då fått veta. Däremot noterar jag att malmöpolisen idag gjorde ett rejält tillslag på Sevedsplan där man beslagtog allt från narkotika till vapen (och naturligtvis också slog in en dörr till en chockad och helt oskyldig kvinnas lägenhet – lite Jönsson-ligan får man ju ta): http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1610456/Fem-gripna-efter-polisrazzia.html Signifikativt är också det faktum att det varit det varit så mycket mediaskugga kring det faktum att vi väntar… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Vem har satt stämpeln godkänt på beslutet?

Det har det aldeles enige og hjertens gode 7-klövern med Reinfeldt i spidsen…

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

“Det har det aldeles enige og hjertens gode 7-klövern med Reinfeldt i spidsen…”

Som omkring 95 procent af de Sevnske vælgere har stemt på. De ligger som de selv har redt. Måkse det er på tide vi tager Pia Kjærsgårds gamle forslag om en klap i Øresundsbroen op til fornyet overvejelse….

Thomas Nydahl
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja Peter, det har du alldeles rätt i. Det var en så kallad retorisk fråga. Och jag ställde den med anledning av att dessa människor är individer, män och kvinnor med namn. De skulle framöver – eller rättare sagt: för länge sedan – tvingas ta ansvar för sina beslut. Och därmed skulle de inte längre få vare sig applåder, platser i riksdagen eller ens den respekt som fortfarande den politiska klassen åtnjuter. De är däremot värda en mycket stor portion förakt. Jag har inte röstat på dessa människor men jag tvingas varje dag leva med konsekvenserna av deras dåraktiga beslut.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

“Har just gjort min dagliga pressrunda och har förstås inte sett så mycket som en rad om detta”

Samma här. Med all sannolikhet innebär detta att gärningsmannen inte är en pursvensk, annars hade det nog blivit rubriker.

För övrigt tror jag att Reinfeldt bara sitter och väntar på ett lämpligt högerextremt dåd för att klämma åt SD rejält. När nu EXPO Löfven dessutom är sosseledare känns det som att vägen mot diktatur ligger närmast vidöppen i Sverige….

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago
Reply to  Utlandssvensk
Santor
Santor
9 years ago

Ja, det er nok ikke en Svenne. MSM har vel ligesom alle andre, med en IQ der er højre end ens skonummer, regnet ud at “angriberen” må være en trosfælle.

Havde det været en Svensker ville samtlige aviser været på 24/7, med den hulkende familie og et dybtfølt forlangende om freds-demonstrationer og undervisning af de indfødte i god islamisk skik.

Mon ikke han har pisset en af sine trosfæller af og trosfællen reagerer på vanlig islamisk vis.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x