28
feb
Seneste opdatering: 1/3-12 kl. 2347
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi andre fører vores krig mod islam placeret sikkert bag vores computerskærme. Roger Waters (tidl. Pink Floyd) kaldte det “The bravery of being out of range” på sit helt fantastiske album Amused to Death. Selvom politisk ukorrekte skriverier selvfølgelig kan nedsætte chancerne ved jobsøgning og personlig sikkerhed ved færden shariakollonierne, er det dog intet i forhold til, hvad vores soldater vover i muslimernes hjemlande. Uanset hvor håbløs deres mission er, må vi aldrig glemme dem for deres mod og vilje til at risikere det helligste – livet – i kampen for vores allesammens og vores børn og børnebørns frihed og sikkerhed. Her sætter en særdeles dygtig helikopterpilot en gruppe soldater af på en bjergside i Afghanistan. – Af Nicolai Sennels

Jødisk fotograf chikaneret i sit hjem på Nørrebro

Vi har fået lov at bringe dette uddrag af pressefotografens anmeldelse til politiet. Hans identitet er os bekendt. Samtidigt fabler ledende socialdemokrater om “Bøsser der bliver tævet på grund af deres seksualitet, muslimer der bliver spottet på grund af deres tro og jøder med kalot advares mod at færdes bestemte steder på grund af risikoen for at blive overfaldet.” “Spottet på grund af deres tro?” Øh, avistegninger og “rondellhunde” monstro?
Den mere håndgribelige virkelighed suser forbi deres vinduer et sted derude og alle ved efterhånden, hvad den går ud på. Politiet ved det. De har skaffet disse trusselstilstande, der var ukendte for 30 år siden, og nu føjer de spot til skade ved at lyve om dem. I Malmø er jøders situation – udelukkende takket været islams tilstedeværelse – nu så slem, at lederskabet har brugt alle deres løgne op, flere ville bare udstille deres ansvar og uhæderlighed yderligere. Endnu er vi ikke der i København. Lyv videre, Bødskov og Hækkerup, det er gratis lidt endnu:

Anmeldelse om hærværk/hadforbrydelse

Lørdag 25. februar 2012 klokken cirka kl. 22.20 blev der kastet en brosten ind gennem køkkenvinduet i min lejlighed, som ligger på…..,nær Nørrebrogade. En anden brosten ramte et vindue i et rum ved siden af køkkenet. De blev kastet af en gruppe på 6-8 arabisktalende unge. En af dem stod på cykelskurets tag i gården, der har udgang til xxxgade. Et vidne på 4. sal så episoden og bekræfter, at der blev kastet fra cykelskuret. Jeg ringede til politiet ca. kl. 22.25 og fik at vide, at man tidligst kunne komme en time senere. Politiet kom aldrig.

Jeg anser det for mest sandsynligt, at hærværket er rettet personligt mod mig, da der blev råbt ‘yehud’, som betyder “jøder” eller “jødedom”. Måske også fordi jeg er pressefotograf. De så mig muligvis at jeg fotograferede dem. Jeg finder det er meget ubehageligt, at angrebet netop var rettet mod min lejlighed. Derfor vil jeg gerne indgive en anmeldelse som beskriver min frygt, da det kan ske igen.
Med venlige hilsner xxx

Fotos fra chikanen i august viser to arabisk/somalisk udseende “unge” mellem 20 og 30 år med Faxe Kondi-dåser i hånden. Vi har fået lov at bruge ét fra august 2011, der er optaget uden flash.0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Og råbe “forsvind med jer” på den helt rigtige RUC-kommunikationsmåde, når muslimer for søger at stene jøder i deres egne lejligheder på […]

Anonymous
Anonymous
9 years ago

. Det er tvingende nødvendigt at se på kriminalitetsstatistikkerne og udelukke dem, der ligger på en top 5. Dvs. palæstinensere, irakere og marokkanere – blot for at begynde et sted. Dvs. de kan ikke hente ægtefæller el. få familisammenføringer, før tallene viser de har underlagt sig vore normer. Alt andet er undergravende virksomhed af vore politikere.

trackback

[…] Samtidigt vil man lave et ung-til-ung-korps, der skal støtte ofrene. Hold fast på statementbriller og iPhone, hvor bliver det interessant at se unge RUC-studiejobbere rykke ind i Mjølnerparken og puste sig op, næste gang muslimer banker på en afrikaners dør og kræver jizya, fordi han er “sort og kristen”. Og stiller sig imellem, næste gang ægtemænd trues med kniv og pistol, fordi deres kone går uden islamisk tørklæde. Og råbe “forsvind med jer”, når muslimer stener jødelejligheder på Nørrebro. […]

anonym
anonym
9 years ago

Jeg håber nu, at FET også lurer med, for det er dem der skal forestå sikkerhedsforanstaltningerne på nord- og nordøstfronten,om føje år.

Jesper J
Jesper J
9 years ago

Politiet gør ikke noget, har selv udpeget en i et forbryder album, men senere kom politiet og sagde at de ikke kunne finde vedkommende, og det er der tusinder af andre eksempler på at politiet ikke beskytter os, så vi gør det selv selv. Politiet beskytter forbryderne.

Erling
Erling
9 years ago

Det er ikke PET’s opgave at opklare eller forhindre forbrydelser, deres ressort er national sikkerhed. Den varetager de ved at overvåge potentielle trusler. Når PET afslører en terrorcelle, er det dummeste de kan gøre at arrestere medlemmerne, for så vil potentielle terrorister bare finde en anden gruppe som PET muligvis ikke har i kikkerten. Omvendt er en terrorcelle som man har styr på, en guldmine af information, og indsamling af information er PET’s hovedopgave. PET skrider kun til handling, hvis bemeldte terrorcelle er tæt på at sprænge noget værdifuldt i luften. Denne arbejdsform er glimrende beskrevet i Øvigs bog om… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Nogen gange må PET og det øvrige politi vente med at slå til. Selvfølgelig véd de hvad der foregår. SÅ kloge er vi vel heller ikke herinde, så vi ligefrem er de ENESTE, der kan se det…

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Nogen har ideelle arbejdsbetingelser. I dette tilfælde må der jo være tale om mange indbrud og anmeldelser. Hvordan kan så stor en tyvebande fra Litauen bosætte sig i en landsby, uden at folk hurtigt begynder at undre sig? Det tror jeg ikke, at den kan, og jeg tror også, at politiet har fået flere henvendelser, som man har ladet passere. I hvert fald er politiet ikke blevet overanstrengt. ”Bjerg af tyvekoster afsløret i nedgravet container i landsby vest for Skive. […] Den var fyldt med fladskærme, bærbare computere, ure og smykker, og tingene menes at være tyvekoster, lyder det fra… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Bliver interessant at se, hvad politiet gør ved sagen! Hold os endeligt underrettet. At det er en hate-crime, kan man roligt sige, men det synes, at den slags må muslimer godt, som man så ved den pro-israelske demonstration på Rådhuspladsen. Ansvaret for, hvorledes det har udviklet sig, og fortsat udvikler sig, skal man dog ikke klandre den menige politimand for. De ved godt, hvad der skal gøres og vil gerne gøre, hvad der skal gøres. Det er politiledelsen, som udstikker reglerne, som er de skyldige, djøf-segmentet. Det er dér, ansvaret skal placeres – og i sidste ende hos politikerne. Og… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

PET følger med, det kan jeg love dig for. Kan ikke oplyse nærmere….

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  steen

Selvfølgelig gør PET det, vi er jo en farlig samling 🙂
Og Scharff eller en af hans medarbejdere kan da henvende sig til mig, de har jo adresse, telefonnummer og mailadresse, såfremt man er interesseret i et gratis – ja gratis – eksemplar af Solomon. Jeg har et til overs.

Og til Frank P. – fortæl du bare løs om det snedige PET, om hvorledes de kan kigge i computere osv.
Intet nyt dér.

Peter Andersen
9 years ago

Ham den ene ser sgu noget forbavset ud over, at få taget sit billede.
Hvornår er der iøvrigt nogen, der fortæller de der mere mørke afrikanere om, hvordan araberne slagtede og tvangskonverterede deres forfædre? Det ku’ jo være de ikke vidste det…

Kirsten Damgaard
Kirsten Damgaard
9 years ago

For mere end 30 år siden talte jeg med en indvandret jødisk mand ,hvis meste familie var blevet slagtet i Holocaust. Han havde derfor det jævnligt lurende jødehad i sin daglige bevidsthed ,og mente sig aldrig i total sikkerhed noget sted.Vi talte om det der dengang hed fremmed- eller gæstearbejdere og han sagde bl.a.: ” Når de er kommet, så bliver det dem før os.Det er heldigt for os “. Han forestillede sig nemlig, at næste bølge af jødehad vill komme fra indfødte europæere, og ikke fra tilvandrede undertrykte folk ,som var blevet modtaget i Vesten. Med hensyn til Marlene… Read more »

HanSomLurendeJødehad...
HanSomLurendeJødehad...
9 years ago

Kære Kirsten,
Det var SARKASTISK bemærkning, men du kan måske ikke huske’ det nu…. 😉
Faktum er, at det starter næsten altid med jøder…
kh
HSL (Han som lurende)

Frank P
Frank P
9 years ago

Danmark 2012… forfærdeligt… Ingen kan eller vil gøre noget fordi det vil være begyndelsen på et opgør med islam… politiet har nok tænkt at deres tilstedeværelse ville kunne optrappe konflikten… “så hellere lade den jøde gå til” stophadforbrydelser og politiets ledelse vil have folk til at tro på at det er danske skinheads der gør disse ting… i malmø har man åbenbart stor succes med det, en stor del af befolkningen ved faktisk ikke hvad der foregår, medierne er effektive på det punkt. Og det bliver ikke bedre, se bare Sverige 2012 i al almindelighed, landet er kørt ud over… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Det er frygteligt at sige det, men han må indse, at politiet IKKE vil hjælpe ham.

Danmark 2012.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x