28
feb
Seneste opdatering: 28/2-12 kl. 1521
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For et år siden indledtes “Det arabiske Forår”. Forventninger til omvæltningerne var store i Vesten: Omsider skulle de arabiske masser nyde samme frihed, demokrati, lighed mellem mænd og kvinder og lighed for loven, som vi har kendt i den vestlige verden. Trykkefrihedsselskabet har indbudt tre markante personligheder til at fremlægge deres syn på udviklingen det seneste år.Pernille Bramming, Weekendavisen, Kasper Støvring og Jakob Erle, Danish Egyptian Dialogue Institute og kandidat for Det Radikale Venstre.

Der var ikke meget Grøn er vårens hæk over at cykle gennem København i fem plusgrader og regnvejr til Forfatterforeningen, men indenfor var der varmere. Kasper Støvring har været en af de stærkeste kritikere af eksperters og journalisters revolutionsromantik, som han konfronterer dem med et år efter i artiklen Hvad de sagde om det arabiske forår. En meget livlig aften, der ikke skal anmeldes af fotografen. Videos fyldes på, som de kommer op. Se i 1080p HD.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] var møde i Trykkefrihedsselskabet forleden, og det arabiske forår var til debat. Den radikale […]

JensH
JensH
9 years ago

Iøvrigt, i sidste wekeend sad jeg og zappede, og faldt ved et uheld ind på TV2NEWS, hvor der var Elleman & Lykketoft. Jeg så ikke hele programmet, men det jeg så var om ‘det Arabiske forår’, og denne gang prøvede Journalist/ordstyrer Martin Krasnik faktisk at still et par kritiske spørgsmål om islamismens sejre i de valg der er blevet afholdt og indtroduktionen af sharia. Mogens Lykketoft begyndte (tro det eller ej), at fable om at ‘sharia var mange ting’, og den sharia de var ved at indføre i Tunesien var ‘en progressiv form for sharia’. Lykketoft beroligede også Krasnik og… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

Ja, og snart vil vi høre de selvsamme “Hallelujademokrater” advokere voldsomt for, at Danmark skal tage imod langt flere flygtninge fra Mellemøsten og Nord-Afrika, da “disse stakler jo flygter fra islamisterne og religiøs undertrykkelse”. Ufatteligt at MSM bliver ved med at tage disse tågehorn seriøst, og bliver ved med at invitere dem ind til studie-debatter som ‘eksperter’.

JensH
JensH
9 years ago

Gaderøverierne eksploderer i København. Nu i gennemsnit 2 gaderøverier per dag:

http://www.bt.dk/krimi/antallet-af-gaderoeverier-er-eksploderet

Info
Info
9 years ago

DEN SVENSKA VÅREN Också i Sverige ligger det vår i luften! Det våras för landets poststrukturalistiska genuselit. Kanske blir Sverige snart det första könlösa landet i världen. Sveriges radio, en underavdelning av RFSL, ägnade idag, 28/2, ett programblock i P1 morgon dels åt att stödja ett kommande regeringsförslag om ensamstående kvinnors rätt till skattefinansierad befruktning utan inblandning av kända fäder, dels till att propagera för pronomenet ”hen”. Från RFSL hade inkallats en upprörd hen, VIO SZABO, som varje dag upplever det som smärtsamt och kränkande, att omgivningen betraktar henne antingen som en tjej eller som en kille: http://www.transformering.se/transbloggen?page=1 Vio Szabo,… Read more »

li (islamonausea lidende)
li (islamonausea lidende)
9 years ago

Personligt tror jeg mere på en succes historie, hvis aberne i Zoo indleder et ABErabisk forårs oprør !
De virker mere civiliserede og er ikke hjernevaskede med idiotien islam og underkastet en Pædofil rollemodel som muhammed.

Peter Andersen
9 years ago

Hvis man satte ti abe-stammer sammen i et bur, ville de alle, på et tidspunkt, indrette sig efter den stærkeste. Det er jo i og for sig logisk, selv for aber. Det samme gør sig jo gældende for mennesker. Vi, i vesten, har i mange år været de stærkeste og har derfor også kunne udbrede vores idéer til andre dele af verden. Men det kan vi ikke mere. Nu udmønter lokale forskelle sig i nye magtstrukturer, som logisk set får folk til, at underkaste sig disse. Det er bl.a. helt tydeligt i den muslimske del af verden, men også i… Read more »

Anonym
Anonym
9 years ago

OT: Vil gerne opfordre alle, der har lyst, til at skrive en lille besked til København om byens mangfoldighed:

http://www.kærekbh.dk/?ny

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x