3
mar
Seneste opdatering: 6/3-12 kl. 0105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg er TV-fri, ved jeg ikke om dokumentaren har vĂŠret sendt i Danmark. Den blev sendt i bla. England i efterĂ„ret 2011.Last Night’s TV: Bin Laden: Shoot to Kill/Channel 4 Horizon/BBC2. Meget detaljeret og faktaspĂŠkket, der var ikke sĂ„ lidt, som kunne vĂŠre gĂ„et meget galt. Men Bin Ladins arv er metastaseret i Europa. I England er et lĂŠnge nĂŠret varsel ved at blive til virkelighed, det samme er synligt i Sverige se her og her Af hjemmedyrket jihadisme, har vi kun set den spĂŠde begyndelse. Det kan PET godt fortĂŠlle statsministeren, gid de samtidigt ville understrege, hvem der bĂŠrer hovedansvaret for det:

We cannot say we weren’t warned. On September 16 2010, Jonathan Evans, the head of MI5, addressed an audience of security professionals in London. A “significant number of UK residents”, he said, were training with the Somali Islamists, al-Shabaab. “It’s only a matter of time before we see terrorism on our streets inspired by those who are today fighting alongside al-Shabaab.” Before that threat is fully realised, the people of East Africa are having to deal with vacationing British Islamists….Until they have the resources to target the infidels back home, these extremists are causing mayhem in Somalia and neighbouring Kenya. The 7/7 widow and a boom in British jihad

Indsamlingen: Tak!

Den gik over alt forventning, det kom noget bag pĂ„ mig vi havde sĂ„ mange gode venner derude, som reagerede sĂ„ hurtigt. Det er en stor opmuntring og en stor forpligtelse. Jeg hĂ„ber, nĂ„r jeg fĂ„r afregningen fra Pay Pal sendt, at kunne maile hver enkelt, der har hjulpet bloggen os os ved denne lejlighed. De er nu rĂ„d til tre reportagerejser i denne mĂ„ned, domĂŠne, laptop og en lĂŠnge Ăžnsket professionel flash til de mĂŠrke vintermĂ„neder i den endnu mĂžrkere Forfatterforening og andre obskure steder. Eller skulle man forblive fundamentalist som en vis anden fotograf, der ansĂ„ flash for “uhĂžfligt….som at komme til en koncert med en pistol i hĂ„nden”?

Pengene vil i al fald ikke blive Þdselt op pÄ en Michelin-restaurant, selvom jeg har flere i nÊrheden. Pay Pal kontoen ude til hÞjre forbliver hvor den er, hvis nogen i fremtiden Þnsker at give spontant udtryk for deres pÄskÞnnelse. Emma Gad var en klog kone, jeg kunne ikke lige finde nogle bevingede ord om taksigelser, men hun har da nogle om kunsten at give, som jeg ogsÄ selv kan bruge nÄr jeg er pÄ den givende side. Om hensynsforhold og gaver:

VĂŠr altid rede til at hjĂŠlpe dem af Deres eget Erhverv, som det kniber for, enten Unge, der skal frem, eller Gamle, som det kun altfor ofte gaar tilbage for.Lad de helt Unge og de meget Gamle sĂžge Dem med Tillid. Det vil i Regelen vĂŠre dem, der trĂŠnger mest baade til Opmuntring og til HjĂŠlp. Vent ikke Taknemlighed og vĂŠr ikke krĂŠnket, naar De ikke faar den. Det er nemlig en kun altfor menneskelig Egenskab at glemme Velgerninger. VĂŠr saa rundhaandet, De kan, med at yde HjĂŠlp, baade med pekuniĂŠr StĂžtte og med Opmuntring, om ikke andet, fordi det bĂŠrer en LĂžn i sig selv. Man faar det man fortjener, og den Sum af KĂŠrlighed og Taknemlighed, som et Menneske sanker sig Livet igennem, er det bedste VĂŠrn mod FĂžlelsen af kold Ensomhed, – Alderens nagende FĂžlelse af at have levet et goldt Liv til GlĂŠde for Ingen.

“Juvenil alopeci”

Betyder “skaldethed i barndommen” pĂ„ lĂŠgelatin og det er da ganske skrĂŠkkeligt som afghanske bĂžrn udvikler kraftig skĂŠgvĂŠkst og tidlig skaldethed. Det er nok fordi “att en del har mycket hemskt med sig i bagaget,” som der stĂ„r i artiklen. Min lĂŠgefaglige rĂ„dgiver skĂžnner er ikke Ă©t af flygtningebĂžrnene pĂ„ disse fotos er under 20 Ă„r, flere er over 25. Men hvad gĂžr man ikke for at fĂ„ Gotland befolket, selvom der ikke er skyggen af et job ?

“Hur pojkarna kommit till Sverige och om de fĂ„r stanna vet personalen pĂ„ boendet i Älvdalen inget om.– De har sökt asyl pĂ„ grund av att de behöver skydd i Sverige, det Ă€r allt vi vet, sĂ€ger boendets chef Mathias Jones.
Varken personalen pĂ„ boendet eller de asylsökande sjĂ€lva vet heller om de kommer att fĂ„ stanna i Sverige.– Det brukar ta i medeltal tre mĂ„nader att fĂ„ ett besked, sĂ€ger Mathias Jones.Under tiden pluggar de nyanlĂ€nda svenska för fulla muggar. Tolkar anvĂ€nds bara i vissa speciella sammanhang annars Ă€r det svenska som gĂ€ller.Samtliga Ă„tta ensamkommande barn som nu kommit till Älvdalen kommer frĂ„n Afganistan.” (6.3.2012: Avisen har, som man kan se, strĂžget artiklen fra nettet)

Islam vinder frem: FIFA tillader islamiske tĂžrklĂŠder
Af Nicolai Sennels

Islam vinder frem overalt, ogsÄ denne gang hjulpet godt pÄ vej af FN. FIFA bÞjer sig for FN og islam og ser bort fra Äbenlyse sikkerhedsrisici:

“I spĂžrgsmĂ„let om, hvad der har forrang i sport – religion eller regler – har FIFA har nu reageret pĂ„ et krav fra FN. I fremtiden er det tilladt muslimske fodboldspillere at bĂŠre hovedtĂžrklĂŠde pĂ„ banen – i hvert fald for nu. Tidligere var dette forbudt ifĂžlge FIFAs regler. Det styrende organ i den internationale fodboldforbund Board (IFAB) stemte enstemmigt for ophĂŠvelse af forbudet, der blev ivĂŠrksat i 2007 af sikkerhedsmĂŠssige Ă„rsager.” Fifa erlaubt Kopftuch auf dem Fußballplatz

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
12 years ago

Nej SĂ„dan noget sendes ikke i Danmaxradio.

Erling
Erling
12 years ago

Og gud vĂŠre lovet! Det er det mest primitive stykke propaganda jeg har set siden… i gĂ„r, hvor Snaphanen linkede til Captain Euro’s hjemmeside.

PK
PK
12 years ago

TĂŠnker lidt over ham Reinfeldt.
Lands-fader bliver han aldrig,
men lands-smadrer.

TÊnker man lidt mere, er spÞrgsmÄlet hvorfor?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago

Du Ă€r inte ensam att vara utan TV, har inte haft sĂ„nt i mĂ„nga Ă„r…
Förövrigt Ă€r det mesta kring Osama B.L. ganska psykedelisk dĂ„ man inte sitter pĂ„ “förstahandsvetande”!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x