3
mar
Seneste opdatering: 6/3-12 kl. 0105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg er TV-fri, ved jeg ikke om dokumentaren har været sendt i Danmark. Den blev sendt i bla. England i efteråret 2011.Last Night’s TV: Bin Laden: Shoot to Kill/Channel 4 Horizon/BBC2. Meget detaljeret og faktaspækket, der var ikke så lidt, som kunne være gået meget galt. Men Bin Ladins arv er metastaseret i Europa. I England er et længe næret varsel ved at blive til virkelighed, det samme er synligt i Sverige se her og her Af hjemmedyrket jihadisme, har vi kun set den spæde begyndelse. Det kan PET godt fortælle statsministeren, gid de samtidigt ville understrege, hvem der bærer hovedansvaret for det:

We cannot say we weren’t warned. On September 16 2010, Jonathan Evans, the head of MI5, addressed an audience of security professionals in London. A “significant number of UK residents”, he said, were training with the Somali Islamists, al-Shabaab. “It’s only a matter of time before we see terrorism on our streets inspired by those who are today fighting alongside al-Shabaab.” Before that threat is fully realised, the people of East Africa are having to deal with vacationing British Islamists….Until they have the resources to target the infidels back home, these extremists are causing mayhem in Somalia and neighbouring Kenya. The 7/7 widow and a boom in British jihad

Indsamlingen: Tak!

Den gik over alt forventning, det kom noget bag på mig vi havde så mange gode venner derude, som reagerede så hurtigt. Det er en stor opmuntring og en stor forpligtelse. Jeg håber, når jeg får afregningen fra Pay Pal sendt, at kunne maile hver enkelt, der har hjulpet bloggen os os ved denne lejlighed. De er nu råd til tre reportagerejser i denne måned, domæne, laptop og en længe ønsket professionel flash til de mærke vintermåneder i den endnu mørkere Forfatterforening og andre obskure steder. Eller skulle man forblive fundamentalist som en vis anden fotograf, der anså flash for “uhøfligt….som at komme til en koncert med en pistol i hånden”?

Pengene vil i al fald ikke blive ødselt op på en Michelin-restaurant, selvom jeg har flere i nærheden. Pay Pal kontoen ude til højre forbliver hvor den er, hvis nogen i fremtiden ønsker at give spontant udtryk for deres påskønnelse. Emma Gad var en klog kone, jeg kunne ikke lige finde nogle bevingede ord om taksigelser, men hun har da nogle om kunsten at give, som jeg også selv kan bruge når jeg er på den givende side. Om hensynsforhold og gaver:

Vær altid rede til at hjælpe dem af Deres eget Erhverv, som det kniber for, enten Unge, der skal frem, eller Gamle, som det kun altfor ofte gaar tilbage for.Lad de helt Unge og de meget Gamle søge Dem med Tillid. Det vil i Regelen være dem, der trænger mest baade til Opmuntring og til Hjælp. Vent ikke Taknemlighed og vær ikke krænket, naar De ikke faar den. Det er nemlig en kun altfor menneskelig Egenskab at glemme Velgerninger. Vær saa rundhaandet, De kan, med at yde Hjælp, baade med pekuniær Støtte og med Opmuntring, om ikke andet, fordi det bærer en Løn i sig selv. Man faar det man fortjener, og den Sum af Kærlighed og Taknemlighed, som et Menneske sanker sig Livet igennem, er det bedste Værn mod Følelsen af kold Ensomhed, – Alderens nagende Følelse af at have levet et goldt Liv til Glæde for Ingen.

“Juvenil alopeci”

Betyder “skaldethed i barndommen” på lægelatin og det er da ganske skrækkeligt som afghanske børn udvikler kraftig skægvækst og tidlig skaldethed. Det er nok fordi “att en del har mycket hemskt med sig i bagaget,” som der står i artiklen. Min lægefaglige rådgiver skønner er ikke ét af flygtningebørnene på disse fotos er under 20 år, flere er over 25. Men hvad gør man ikke for at få Gotland befolket, selvom der ikke er skyggen af et job ?

“Hur pojkarna kommit till Sverige och om de får stanna vet personalen på boendet i Älvdalen inget om.– De har sökt asyl på grund av att de behöver skydd i Sverige, det är allt vi vet, säger boendets chef Mathias Jones.
Varken personalen på boendet eller de asylsökande själva vet heller om de kommer att få stanna i Sverige.– Det brukar ta i medeltal tre månader att få ett besked, säger Mathias Jones.Under tiden pluggar de nyanlända svenska för fulla muggar. Tolkar används bara i vissa speciella sammanhang annars är det svenska som gäller.Samtliga åtta ensamkommande barn som nu kommit till Älvdalen kommer från Afganistan.” (6.3.2012: Avisen har, som man kan se, strøget artiklen fra nettet)

Islam vinder frem: FIFA tillader islamiske tørklæder
Af Nicolai Sennels

Islam vinder frem overalt, også denne gang hjulpet godt på vej af FN. FIFA bøjer sig for FN og islam og ser bort fra åbenlyse sikkerhedsrisici:

“I spørgsmålet om, hvad der har forrang i sport – religion eller regler – har FIFA har nu reageret på et krav fra FN. I fremtiden er det tilladt muslimske fodboldspillere at bære hovedtørklæde på banen – i hvert fald for nu. Tidligere var dette forbudt ifølge FIFAs regler. Det styrende organ i den internationale fodboldforbund Board (IFAB) stemte enstemmigt for ophævelse af forbudet, der blev iværksat i 2007 af sikkerhedsmæssige årsager.” Fifa erlaubt Kopftuch auf dem Fußballplatz

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
9 years ago

Nej Sådan noget sendes ikke i Danmaxradio.

Erling
Erling
9 years ago

Og gud være lovet! Det er det mest primitive stykke propaganda jeg har set siden… i går, hvor Snaphanen linkede til Captain Euro’s hjemmeside.

PK
PK
9 years ago

Tænker lidt over ham Reinfeldt.
Lands-fader bliver han aldrig,
men lands-smadrer.

Tænker man lidt mere, er spørgsmålet hvorfor?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Du är inte ensam att vara utan TV, har inte haft sånt i många år…
Förövrigt är det mesta kring Osama B.L. ganska psykedelisk då man inte sitter på “förstahandsvetande”!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x