5
mar
Seneste opdatering: 7/3-12 kl. 0333
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På flere gader i Zundert blev der malet jødestjerner og ordene “lortehollændere”. Der blev malet på biler, på lygtepæle, murværk og andet gadeinventar nær en skole. “Det lader til, at alt er lavet med med en malerrulle,” siger en talsmand for Brabant politiet.

Graffitien blev observeret lørdag omkring kl. 22,00. “Vi har søgt efter gerningsmændene, men vi kan ikke finde dem.” Omfanget af skaderne er betydeligt. Politiets talsmand kunne ikke sige, om malingen er let at fjerne. “Jeg er ikke maler.”Jodensterren geklad op straten Zundert, Vandalen bekladden auto’s en muren in Zundert. (Snaphanens oversættelse)

“Snavsede svenske luder, forbandede hundeelsker”

Også i Malmø humper multikulturen videre som en vingeskudt fugl. Der er et ophold i mordene lige i øjeblikket, et mord-moratorium, så at sige. Byen er midlertidigt proppet med politi, men så bliver der myrdet videre andre steder i landet og i mellemtiden kan man hade på en lidt mere lavteknologisk måde. Aje Carlbom siger “Att kalla någon för svennehora är omvänd rasism” Jeg ville mene, en racist er en racist, og at deres sprog er internationalt og desuden langt mere almindeligt udenfor Europa end indenfor. Endnu en familie jages på flugt af sine egne politikere. Jeg får tit spørgsmålet, “hvorfor gør politikerne dette, de kan læse aviser og statistikker?” Jeg forestiller mig noget i retning af: “Nu er vi gået midt ud i en flod, der er lige langt til begge bredder, der er bare det ved det, at vejen tilbage er en umulighed, – man kan ikke gøre demografi ugjort – så vi fortsætter og håber det holder vores tid ud.” Dette er muligvis at overvurdere deres selvrefleksive evner.

På lördagseftermiddagen, när vi träffas i lägenheten han delar med sin mor Maria, har Johan precis blivit utskriven från sjukhuset. Svullnaden har gått ned, men läpparna är svarta av stelnat blod. Blodpölen framför affären på Bennets väg där han blev överfallen är borttvättad. Mannen bakom kassan har varken sett eller hört någonting. Inte heller Johan vet vem som gav sig på honom. Och polisen har inte fått tag på några vittnen till den grova misshandeln. – ”Jag ska bort härifrån. Om det så krävs tar jag och sätter mig i ett tält på Sibbarp,” säger hans mor Maria bestämt. Hon vill att sonen ska kunna gå till jourbutiken vid 19-tiden på kvällen för att köpa chips till fredagsmys utan att få stryk.
Fredagens misshandel är kulmen på allt bråk som började sedan de flyttade till området för flera år sedan. – ”Svennehora, ni är smutsiga,” det är några av glåporden som vi har fått höra sedan första dagen. Det är mest ungdomar och barn. Men även vuxna kvinnor och män kan vräka ur sig vad som helst, säger Maria. Hela familjen älskar djur och har fyra hundar. När tre killar i januari kastade en smällare som gjorde Lisa döv på vänster öra skrek de ”jävla hundälskare”.Trakasserier tvingar familj att fly.

Lars Vilks er højreekstrem, højreekstrem, højreekstrem…

Jeg har arbejdet med tilpas mange billedkunstnere til at vide, at en stor del af dem skriver dårligere end gennemsnittet, men Channa Bankiers artikel om Vilks Därför försvarar jag inte Lars Vilks er i en klasse for sig. Den er på 18 sætninger, og ordet “højreekstrem ” forekommer 11 gange. Når man derefter ser hendes billeder – jøsses, hun kan heller ikke male, eller som Tove Ditlevsen engang sagde til sin ex. mand Victor Andreassen om hans nye kunstnerkone: “Gud, hun er jo ikke engang rigtig dårlig.” Men hun hænger på Moderna Museet. – Helle Klein, teolog, tidligere Aftonbladet – der har en svær tid efter at hun er blevet fyret fra Kyrkans Tidning, mener forresten også at det svenske Trykkefrihedsselskab er “højreekstremt” og tilmed “åbent racistisk.” To retfærdige kykloper, mange skældsord, få argumenter.

Russia Today: Putins propagandakanal

Den den blev grundlagt i 2005, kunne den virke forfriskende anderledes, ikke mindst når det drejede sig om Vesteuropæiske tabuer, men man opdager, at så snart der behandles emner som Kreml har vitale interesser i, er den nogenlunde lige så anvendelig som mullaherne og Yvonne Ridleys kanal Press TV. En grædende, face-lifted Putin, give me a break.

The Economist magazine which classified RT’s reporting as “weirdly constructed propaganda” has suggested that the channel has provided a platform to conspiracy theorists. Julia Ioffe claims that Russia Today is a Kremlin propaganda outlet featuring “fringe-dwelling experts” and “was just a way to stick it to the U.S. from behind the façade of legitimate newsgathering.” Ben Smith criticized an interview between Alex Jones and Russia Today discussing Osama bin Laden death conspiracy theories and called Russia Today a “raw propaganda channel. Allegations of pro-Kremlin bias

Her er et korrektiv: Opponents allege ballot rigging and landslide set to spark protests. – Se også Sappho-prisen 2012 til den russike dissident Olga Romanova.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
10 years ago

@Snavsede svenske luder, forbandede hundeelsker: Ett land som inte kan hävda sitt territorium, existerar inte. Svenskarna är fredsskadade, som vissa nu utdöda fågelarter på fjärran öar. De kan gripa oss om halsen och slå ihjäl oss, utan att vi ens reagerar, för vi har förlorat självförsvarsinstinkten, som vissa fåglar på fjärran öar. En del av oss är annorlunda, vi vaktas noga av myndigheterna dock. Skulle vi slå tillbaka vid ett överfall eller rån, döms vi orättvist med lagens fulla stränghet. Där har ni “Svenskens feghet”, Det beror på förtryck av myndigheterna. Jag kan mycket väl tänka mig att spraya en… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Bo

“Svenskarna är fredsskadade”

Ja, kanske det. Men det finns ytterligare ett neutralt land i Europa som har haft fred lika länge, nämligen Schweiz. Och efter att ha bott där i många år kan jag berätta att här är man inte det minsta “fredsskadade”

Bo
Bo
10 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Schweiz är annorlunda på många sätt. Jag har inte kommit på riktigt varför, utom att en större dos konservatism är utbredd.

Jonny
Jonny
10 years ago

Nästan en parodi… Channa Bankier bor på Gotland, det har hon gjort sedan 1975, och hon har gått igenom olika faser av social missanpassning. Hon menar att hennes judiska uppväxt i Stockholm för alltid placerat henne mellan två kulturer och gjort henne rotlös. Sedan är hon konstnär, en av de få i Sverige som verkligen förkroppsligar myten. Hon är bullrig och pratig och hyperaktiv. (…) För henne som bor så avsides, förutom under sommarmånaderna är Gotland verkligen en glesbygd, har Internet inneburit en revolution i fråga om mänsklig kontakt. Och på sommaren är det nästan bäst att hålla sig borta… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Jonny

“Nästan en parodi…”

Ja, när man här växlat mellan ilska och förtvivlan tillräckligt länge återstår det bara att skratta åt eländet. Hela landet är som en tragikomisk realityshow….

JensF
JensF
10 years ago

Hvilke himmelråbende banale billeder hun laver, Channe Bankiers. Det er knap nok malerier, nærmere illustrationer udført af en person uden en antydning af originalitet og med et minimum af håndværk. Men hun krydrer det smart nok med noget etno- og kvindesymbolik, så det glider ned på parnasset.

PK
PK
10 years ago

Channa Bankiers, hvem er hun, og hvad bestiller sådan en dame?

Maria Due
Maria Due
10 years ago

Channa Bankiers har det ikke så godt, kan man se. Er næppe den rette til at vejlede andre, og hun forarger heller ikke borgerskabet, sådan som den forudsigelige type plejer at påtå, at de arbejder for. Hun er blot inderligt ligegyldig.

Se så de psykopater, der skaber sig på en udstilling i Danmark. Kan “kunsten” falde lavere og blive mere overflødig?

http://blogs.jp.dk/reaktionaer/2012/02/29/moderne-kunst-g%c3%b8r-verden-til-et-grimmere-sted/

Frank P
Frank P
10 years ago

Channa Bankiers udfald er bare så typisk svensk. Det ville ikke være typisk dansk eller typisk norsk. Men det er netop typisk svensk: fordi hun mener det rigtige så kan hun skrive det mest horrible, dæmonisere, lyve, hun behøver ikke engang argumentere ordentligt. Og så er der den evige modsigelse: For at fremstå tolerant, så små man være meget intolerant. Hvis man ikke kan se bristen her, så er man tabt uden for Sverige. I Sverige giver det tilgengæld offentlige penge, karriere, en stilling, ja man er “noget” så. Det er ligesom en pagt med Mefisto, for en dag så… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Frank P

Grunden til at jeg hader dem er, fordi det kommer til at gå ud over os. Det skal virkelig blive sjovt, at ha’ en halv-islamisk stat som nabo. De ændrer hele regionen – og vi kan ikke engang stemme dem ud! Og så skal man tragisk konstaterer, at de ikke engang er nået længere i debatten end, at tilsvine Vilks for hans forsvar af ytringsfriheden! Jeg brækker mig sgu!!!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Lige mine ord, bortset fra at jeg ikke hader almindelige svenskerne og aldrig kunne drømme om at gøre det. Det er kun deres uduelige ledere og PK-“elite”, jeg foragter for, hvad de har vovet at gøre imod deres eget folk – og fortsætter med at gøre imod alle advarsler, masser af svenske ofre og særdeles bitre erfraringer over de sidste 30-40 år – og dermed indirekte imod os i DK, som derved bliver de nærmeste naboer til det næste Balkan eller Beirut, fordi så godt som ingen i Sverige turde at råbe op og protestere imod “elitens” uansvarlige multikulturelle vanvidseksperiment,… Read more »

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  Frank P

Frank, de kun 5% til Sverigedemokraterna skal nok ses i lyset af, at man hinsidan ikke har frie og hemmelige valg. Dels fjerner man deres stemmesedler fra valglokalerne, dels vil enhver der vover at tage en af deres stemmesedler straks være kendt – og dermed risikere job, vennekreds og sågar famile. Ustødt, stemplet, fredløs. – Det kan man selvfølgelig kalde fejghed, men dersom man havde frie og hemmelige valg er det mit indtryk, at Sverigedemokraterne ville få nogenlunde det samme antal stemmer som tilsvarende partier i demokratiske samfund, nemlig omkring 15-25%. – Ikke at det på nogen måde kan redde… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Skjoldungen

Men stemmesedlerne kommer også med posten. Så må man være snedig, stikke en i lommen inden man ankommer til stemmestedet eller udfylde en af de ikke-farvede/neutrale, hvor man selv skriver på hvem man stemmer på. Man må kunne omgå det… også selvom det er en håbløs valghandling der foregår i Sverige som fortjener al mulig påtale og kritik, så er det ikke en undskyldning. Jeg har ingen medlidenhed med svenskerne. De fortjener deres undergang i modsætning til os danskere, nordmænd og andre europæere såsom hollændere. Jeg har det i forvejen svært med de svenskere jeg møder til dagligt, jeg kan… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 years ago
Reply to  Frank P

Jösses! Väldigt starka ord! Känner ni verkligen hat mot svenskarna?

Själv tycker jag att det är väldigt svårt att hata folk som är enbart passiva och fega. Man kan förakta eller tycka synd om dem, men knappast hata. Dagens vanliga svenskar påminner mycket mer om judarna i Tyskland än om nazisterna. I grunden ganska snälla och trevliga människor men de är helt oförmögna att skydda sig själva.

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Frank P

Ja, för så måste det ju vara. Channa Bankier är en typisk svenska och det hon säger är typiskt svenskt.

Detta beror på att, som Eli Göndör uttryckt det, svenskheten alltid är “rörlig och därmed egentligen odefinierbar, eftersom den är resultatet av medborgare som alla är individer med olika ambitioner, idéer och självbilder.”
(h tt p://www.newsmill.se/node/41819)

Stackars Bankier, Klein, Göndör, m.fl. Snart kommer det säkert någon med en “malerrulle”.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ang. Channa Bankiers:

Det er da rart at se, at der stort set ikke er nogen af kommentatorerne,
der giver CB ret i hendes langt-ude-i-hampen påstande.

Måske er der alligevel håb for Sverige trods alt? 😉

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x