7
mar
Seneste opdatering: 7/3-12 kl. 1921
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Michael Coren har lært sig noget af årtiers betragtning. “Blander vi os, forlænger vi bare smerten.” Ved ved allerede, hvem der vil slagte hvem, hvis (når) Asssad falder. Det er mere end senator Mc Cain gør, han kræver Gud hjælpe mig amerikanske luftangreb på Syrien, men hvad kan man forvente sig af en mand, der opstiller sammen med det lufttomme rum, den infantile og intrigante Sarah Palin, hvis bundløse uvidenhed er som visse danske skoleelevers ? ( Se også New Al-Qaeda Video Using Violent Syria Clips Applauds Violence and Jihad In Syria. Jihadist forums say fighters in and going to Syria.)

Svenske terrortiltalte, nu med navn og foto i Danmark

Efter 14 måneders hemmelighedskræmmeri har retten i Glostrup i dag ophævet navneforbuddene på de fire militante islamister, der er tiltalt for at ville begå en massakre mod ansatte i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København som hævn for Muhammed-tegningerne. Dommeren mente, at på baggrund af den meget alvorlige tiltale og sagens store offentlige interesse, skulle navneforbuddene nu ophæves. Alle fire forsvarere protesterede forgæves.Det var ekstrabladet.dk, der havde begæret navneforbuddene ophævet efter at Rigsadvokaten i fredags offentliggjorde anklageskriftet.Ingen af de fire tiltalte har nogen tlknytning til Danmark, men er alle bosat i Sverige, hvor tre af dem er blevet svenske statsborgere.Sløret faldet: Her er de fire terror-tiltalte (I Thailand kommer en anden repræsentant for svensk terror-eksport for retten i dag)

Bawer hos Coren: “Police raided Fjordmans apartment”

Tiltalen mot Breivik forkynnes onsdag, Prioriterer to grupper i Breivik-saken Retssagen begynder 16 april.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Jens H
Hmmm…. Bytte for Guld …hmmm… tror du der er en chance for at de der rumvæsener er til at forhandle med ? Ved køb af mindst 2mill palaestinensere ka’ de få kredit op til …

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Desværre døde professor Bell i 2011, så vi kan ikke spørge ham om hvordan vi kommer i kontakt med de handels-ivrige rumvæsner han fabelde om 🙂

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Lidt mere om Republican-bashing : Så længe et flertal af folk med højere uddannelse AUTOMATISK bekender sig til venstre , så er der grænser for hvor kompliceret et budskab man kan forkynde mod højre , hvis man prøver at vinde valget . Det har derfor ikke ret megen mening at beskylde republikanere ( eller DF’ere) for at være på et for lavt plan . Gingrich er en temmelig overraskende undtagelse fra denne regel , hvilket hvis man er optimist kan ses som et godt tegn for fremtiden .

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Ole Burde

@Ole Burde Årh, jeg ved ikke. Hvis du ser den video fra 1991 som er blevet offentliggjort af en 30 årig jura-studerende ved navn Barak Hussein Obama, (du kan se den i Steen’s indlæg foroven), så ved jeg nu hvor intelligente højtuddannede mennesker egentlig er. Videon foroven er fra Havard Univeristy, og barak Obama er på det tidspunkt ‘president of the Harvard law review’. Den afro-Amerikanske professor han holder hyldestatle til hedder Derrick Bell, og hele ‘scenen’ er en støtte-demonatration til fordel for den stærkt venstreradikale Derrick Bell. Men det er nu ikke hans meget eskstreme venstreorienterede synspunkter der gør… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Du tror da vel ikke på, at denne ret harmløse Obama-video var hvad Breitbart virkelig sad inde med???

Hanzi
Hanzi
9 years ago

Her er noget back-up 🙂 Måske et par af de gutter her, som står ved pladespilleren kan hjælpe Lars Vilks: http://www.youtube.com/watch?v=kxZD0VQvfqU

JensH
JensH
9 years ago

Nu vi er ved Andrew Breitbart. Prøv lige at høre denne ‘progressive’ radio-vært fryde sig over Breitbarts død:

http://www.breitbart.com/Breitbart-TV?id={5A5732E1-E748-4CA7-A089-9B7223F05130}&title=Left Hate 1

JensH
JensH
9 years ago

Nu vi er ved USA, må jeg så ikke henvise til en ny dokumentar-film som netop er kommet på markedet derovre. Dokumentaren hedder “’They come to America’ – The cost of illegal immigration”. Jeg har indtil nu kun set traileren, men ingen tvivl om at jeg skal have købt den, (i disse tider med Schengen og piv-åbne grænser i syd-Europa kan den også være relevant for en Dansker): http://www.theycometoamerica.com/ Instruktøren hedder Dennis Michael Lynch, og har altid været uoplitisk, men fandt hurtigt ud af, at han havde stukket hånden ned i en bikube med en sådan film i et USA,… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det er pludselig blevet meget på mode at indse hvor dumme alle republikanerene er , ikke værd at beskæftige sig med. Dette er stort set det samme som at opgive ethvert håb om at kunne gøre EFFEKTIV modstand mod den politiske korektheds stadig stærkere dominans af det politiske spektrum. Denne tendens til at give op , er noget som har spredt sig somresultat af Breivik affæren…. Prøv feks at analysere Newt Gingrich’s taler . Hvad er det han tar fejl af ? Er det fordi han ikke er fotogen nok ? Ganske vidst bliver han nok ikke præsident , men… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

@steen “afdøde Breibart var blandt de mere afdæmpede” Ja, Andrew Breibart blev kun 43 år, og hans død sidste uge er et kæmpe-tab for det konservative USA. Men ifølge en talsmand fra Breitbarts medie-organisation vil de videoer af Obama han havde annonceret på APAC konferencen 14 dage før sin død stadig blive offentliggjort. Jeg ved ikke hvor mange forhåbninger man kan sætte til at disse aldrig offentliggjorte billeder kan skade Obama, (det skulle vist være videoer/billeder fra hans tid på Columbia Universitetet). På den ene side set, så var Breitbarts afsløringer af ACCORN (ovenikøbet Chicago-afdelingen) virkelig en torn i øjet… Read more »

Anonymous
9 years ago

@Børge

Fuldstændig enig. Reagan var en af de største præsidenter USA har haft, hvis ikke den største. Præsident Reagan var iøvrigt fantastisk til at håndtere de fjendtsindende (venstreorienterede) MSM. Check selv dette glimrende eksempel fra Reagans velmagtsdage:

http://nation.foxnews.com/media/2011/02/06/ronald-reagan-knew-how-handle-press

JensH
JensH
9 years ago

“der opstiller sammen med det lufttomme rum, den infantile og intrigante Sarah Palin, hvis bundløse uvidenhed er som visse danske skoleelevers ? ” Jeg er absolut ikke nogen Sarah Palin, og senator Mc Cain er en typisk neo-Con, som tilsyneladende ikke kan få krig nok. Men hvorfor ser man på Snaphanen aldrig kritik af Obama og Demokraterne??? Er Snaphanerne ligesom alle andre bange for at beskyldt for ‘rascisme’ hvis man så meget som vover kritik af Obama?? Der burde ellers være masser en islam-kritisk blog som Snaphanen kunne skrive om Obama (og Demokraterne generelt). Måske Snaphanerne skulle begynde at lytte… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

Gu’ er Sarah Palin ikke for kløgtig at høre på, men det findes sandt for dyden også mange ‘liberals’ som er ‘over there’, (eller ‘progressives’ som de de venstreorienterede foretrækker at kalde sig nu. Det er virkelig de radikale elementer som i stigende grad har overtaget det Demokratiske parti). Jeg er bare som grundlæggende konservativ bare uendelig træt af at det altid er Republikanerne der skal udstilles som fuldstændig tåbelige mennesker, mens Demokrater (venstrefløjen) per definition er de intellektuelle. Men måske du skulle interessere dig en smule mere for USA. Hvis USA falder, så falder hele den vestlige civilisation. Du… Read more »

Børge
Børge
9 years ago
Reply to  JensH

Helt enig JensH. Ronald Reagan blev af kleresiet karakteriseret som en falleret b-skuespiller. Ikke nogensinde har USA haft en større præsident. Politik drejer sig ikke om viden, men om sunde idéer. Det kan offentligt forsørgede folk med værdiløse videnuddannelser ikke indse.

jdm
jdm
9 years ago
Reply to  JensH

Jeg er også enig med JensH. Jeg er da meget skuffet, at læse sådan noget her.

Og i forlængelse af det Børge skrev, Reagan, som skuespiller, falleret eller ej, havde en kæmpe fordel ved at have en behagelig stemme og en beroligende maner. Palin, til trods for at hun holder de samme meninger, er betragtet som idiot fordi hun taler som en fra filmen “Fargo”. Hun har også været utrolig naiv i sine omgang med de forskellige Karl og Karoline Smart from MSM som bruger hendes fejltaleser (men dog ikke Obamas) some bevis for hvor dum hun er.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

Tak, så fik jeg endda lært et nyt “dansk” ord : ” at drone nogen” – mageløst! 😉

Det udtryk vil jeg begynde at anvende – fx. når jeg bliver rigtigt godt og grundigt irriteret over “kulturberigernes” provokerende opførsel Vollsmose og lignende steder 😀

Amerikanerne har nu altid været specielt gode til at lave verber ud af alting – fx. også “nuke” – at sende en atombombe i hovedet på nogen.

PK
PK
9 years ago

Sverige.
I debatten efter TV progammet “Skottet i Malmø” svarer Helena Bohm Nilsson:
” Kriminalitet har intet med etnicitet at gøre, utan bottnar i fattigdom.”
Jamen du godeste; det hun siger er, at hun som journalist ved at fattige indvandrere
ender som kriminelle.
Burde hun så ikke arbejde på at begrænse indvandringen, således svenskere kan leve
i fred i eget land.
Måske denne dame ikke ønsker fred og ro i sit eget land?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x