9
mar
Seneste opdatering: 9/3-12 kl. 1913
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tyghed ligger på top 5 af svenske plusord i tæt konkurrence med “rättvisa”. Hvordan vinkler pressen i Vor Moders og Gudrun Schymans eget hjemland, at hver 4 kvinde melem 16 og 79 år føler sig utryg udendørs, og at 11 procent overhovedet ikke forlader hjemmet efter mørkets frembrud? Det er 360.000 kvinder, mere end hele Malmøs befolkning: Stockholm tryggaste storstaden, Linköpingsbor tryggare än boende i Norrköping, Skellefteborna tryggast i landet. Man kalder det journalistik. Endelig på Forskning.se, der ikke lige er noget boulevardblad: Var tionde kvinna undviker att gå ut ensam på kvällen.

Kvinnor upplever också i högre grad än män att deras livskvalitet påverkas av otrygghet och oro för brott. De väljer till exempel i högre utsträckning en annan väg hem eller undviker en aktivitet. Andelen kvinnor som säger att otryggheten påverkar deras livskvalitet har emellertid minskat från 15 procent 2006 till 10 procent 2011. Störst är otryggheten i storstäderna. I Malmö uppger 25 procent att de känner sig otrygga ute kvällen. Tätt efter Malmö kommer Göteborg där 24 procent uppger att de är otrygga. Motsvarande siffra för Stockholm är 18 procent. BRÅ: Var tionde kvinna undviker att gå ut ensam på kvällen, (NTU 2011, Om utsatthet, trygghet och förtroende, Rapport 2012:2 pdf)

Bin Ladens helvede: Låst inde med tre jaloux koner og flere end 13 børn
Af Nicolai Sennels

Allah var tilsyneladende ikke så nådig overfor Osama bin Laden, som mange af os havde frygtet. Kan man forestille sig noget værre end at være låst inde i et hus med sine tre jaloux koner og flere end 13 skrigende børn og børnebørn? I alt skal der have opholdt sig 28 mennesker i huset i Abbottabad:

“Meget tyder på, at lederen af verdens mest frygtede terrorbevægelse, Osama Bin Laden, levede de sidste måneder af sit liv mellem hustruer, som bekrigede hinanden. … Udover Bin Laden var det hans tre hustruer, otte af hans formentlig ialt 20 børn samt fem børnebørn. Det ældste barn var den 24-årige søn Khaled, som blev dræbt under angrebet, mens det yngste barn på tre var født under opholdet i Abbottabad. Også Bin Ladens kurér, som uden at vide det førte USA’s militær på sporet af Bin Ladens opholdssted, boede på ejendommen med sin bror samt deres hustruer og børn.” Osamas liv endte i kone-skænderier (How Osama Bin Laden’s multiple wives squabbled over favouritism and betrayal inside Pakistani compound, Bin Laden had not left the room where he was shot for the past FIVE YEARS, claims his wife.)

Islamotoons

Danes not only have the world record in happiness. They are also the most trusting people and the people who have the least tendency to feel ashamed. Maybe that is why making fun of angry people and their prophet is what we are famous for. And why stuff like this can be printed in one of our biggest — and most politically correct — newspapers (Politiken). From Wulffmorgenthaler.com. Nicolai Sennels, From Denmark: Politically incorrect cartoons

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] delvist udefra. Udefra ser vi en stenhård politisk censur, og et land hvor fire ud af ti kvinder er bange for at gå ud alene i mørke, og ti procent aldrig gør det og med ret god grund. I de større byer er tallet naturligvis meget højere, for ingen rigtige […]

trackback

[…] Sverige har man skabt en situation, hvor 25 % af kvinderne mellem 16 og 79 år føler sig utryg udendørs, og 11 procent overhovedet ikke fo…. En svensk feminisme, der havde noget med virkeligheden at gøre, ville i stedet for alt det […]

trackback

[…] hvor man endnu ikke behøver bekymre sig om det. Under Sveriges facade, nede på gulvet hvor hver fjerde svenske kvinde er bange for at færdes alene, og ti procent slet ikke forlader hjemmet i mørke, kan det se sådan her […]

gee
gee
10 years ago

Tallene er selvsagt mye høyere enn dette, spesielt i nærhten av byene.

Prudentius
10 years ago

Men flerkoneri er jo gjort halal af selveste Allah og blev praktiseret af hans partner in crime Muhammed ibn Abdullah aka “det perfekte menneske”! Der kan ikke være noget galt med denne perfekte ordning af det ægteskabelige liv, ellers var den ikke en institution i det guddommeligt åbenbarede islam! Osama har tydeligvis ikke adlydt/anvendt islam ordentligt, siden det lykkedes ham at forkludre Allahs smukke religion så meget at han var nødt til at gemme sig på sit værelse i sine sidste fem år. Nu har han så 72 jomfruer at trækkes med og det betyder velsagtens at han kommer til… Read more »

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  Prudentius

Du siger noget. Når Osama ikke engang kunne styre sine tre koner her på jorden, så tør jeg slet ikke tænke på det helvede han nu har med sine 72 jomfruer!!!

Maria Due
Maria Due
10 years ago
Reply to  JensH

“At flerkoneri er meget skadelig for menneskenes formering, hersker der ingen tvivl om. Vel finder man af og til eksempler på at en mand med flere kvinder har avlet en masse børn. Men gerelt vil man have bemærket at de der har flere hustruer, avler færre børn end de der nøjes med én. Jeg tvivler ikke på rigtigheden af denne observation, for når kvinderne ved at de har medbejlere, bestræber enhver sig på at overgå de andre, og mandens velbehag eller vellyst afkræfter ham hurtigt for resten af livet.” Carsten Niebuhr: Beskrivelse af Arabien ud fra egne iagttagelser og i… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

OT Og her så endnu et eksempel på, hvordan MSM brug af tillægsord i reportagen rummer tyk propaganda for et bestemt politisk synspunkt. Og så er eksemplet ovenikøbet fra den såkaldt borgerlige avis JP. JP.dk har idag en artikel om, at at et Amerikansk Reality-show “All-American Muslim” nu lukkes “angiveligt” på grund af svigtende seertal. “All-American Muslim” fulgte 5 muslimske familiers hverdag i Dearborn, Michigan. Men journalisten,til artiklen i JP, (Uffe Christensen), tror ikke på forklaringen om de svigtende seer-tal. Nej, grunden til at showet nu tages ‘af plakaten’ skyldes, at “en højreradikal gruppe i Florida – Florida Family Association… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

” Kan man forestille sig noget værre end at være låst inde i et hus med sine tre jaloux koner og flere end 13 skrigende børn og børnebørn”

Sprøgsmålet er om det i virkeligheden ikke var Osama Bin Laden selv, der underrettede Amerikanerne om hvor de kunne finde ham 🙂

bowlaren
10 years ago

I Malmö är det otryggt att bo, att gå ut, är det knappt tal om. Dessa människor som bor i Malmö nu, måste visa ett stort hat mot den regering vi har i Sverige nu.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x