10
mar
Seneste opdatering: 11/3-12 kl. 0905
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

8 Israelis hurt, 1 seriously as terrorists continue attacks after IAF strike kills PRC chief; Iron Dome intercepts 25 rockets; Palestinians: 12 killed, 20 injured in Gaza.Palestinians fire 92 rockets at southern Israel

DR-Ritzau: Israelske luftangreb dræber 12 i Gaza.

Bomb (er) i Gøteborg

En meget kraftig bombe sprang i det centrale Gøteborg natten til i går kl 4 i hvad der ligner en hævnopgørelse mod en restaturant blandt mafiosoer eller forsikringssvindel. Stort område af byen var spærret af hele fredagen: Polisen misstänker brott bakom explosion Kl. 2:34 i nat – natten til lørdag – hører i dusinvis af Gøteborgere endnu to store brag og sirener, men her kl 7:25 morgen er der ikke en lyd i svenske elektroniske medier, ikke på den lokale avis, ikke på den lokale radio. Hvad skete der i Gøteborg denne nat? Vi gengiver lidt fra berettelserne i nat på nettet. Kl. 02:37:

Lyssnade på musik med mina hörlurar och har på relativt högt när jag plötsligt hör en smäll från centrala Göteborg (riktning mot vasaplatsen från avenyn). Någon som hörde det? 02.34 stod klockan på!

Jag hörde det bra oxå ifrån Kungshöjd. Konstigt att det inte finns nån info alls, första smällen va ju för nästan en timma sedan.

Vad fan är detta för skit egentligen!? Jag bor vid hållplatsen, och det small så in i helvete. Fick ducka så rädd jag blev. Tjejen är livrädd. Kan fan inte heller somna efter detta. Det finns inget “target” här i området så det är väl bara en tidsfråga innan någon lyckas ha ihjäl människor med allt bombande.

Japp, två smällar till har det varit, hörde också de båda knallarna tydligt i natt, bor vid heden och lät som de kom norrifrån

Bor borta vid Sahlgrenska och även jag hörde en jävla smäll! Jag hör sirener nu. Bor i vasa åt hagahållet. Rätt mycket sirener.

Israel-Iran: Temperaturen stiger

Et par læsværdige artikler fra i dag: Michael Ledeen: It’s the War, Stupid, Not the Nukes hvor Ledeen skriver at Iran muligvis allerede har foretaget en prøvesprængning, og iøvrigt hæfter sig ved styrets 30 år lange terrorvirksomhed. Man tænker: Hvorfor ikke benytte denne lejlighed, til at befri iranerne og alle os andre for deres plageånder? – og ANNE BAYEFSKY Obama Seeks to Delegitimize Israeli Concerns over Iran. Her Daniel Pipes hos Michael Coren:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Arvid Falck
““What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law ..”
Det er ellers ikke så svært at forstå , en “targeted killing” er når man gør sit bedtste for at ramme så få civile som muligt , uden at lade dette hensyn forhindre operationens sucses . Hvis DET ikke er lovligt , så er det loven som er ulovlig.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Tack för svar, Ola Burde.

Jag har inte några egna, bestämda synpunkter i denna fråga, utan ville peka på 1. avsaknaden av någon diskussion, om vad en stat (legalt) kan göra utanför sitt eget territorium och utan någon formell krigsförklaring och 2. avsaknaden av några ifrågasättanden av, om 92 raketer är ett proportionerligt svar.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

“What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law and did not come into popular usage until used by Israel in 2000. It has wrongly been equated with the terms ‘ extra-judicial execution’ or ‘assassination’, both of which are, by definition, illegal, whereas targeted killings can, in extraordinary circumstances, be legal. According to the report of the Special Rapporteur to the UNHRC on targeted killings, a targeted killing is: …the intentional, premeditated and deliberate use of lethal force, by States or their agents acting under… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Over 130 terrorraketter er affyret af islamisterne i Gaza mod civile israelere i en stor radius rundt om Gaza det seneste halvandet døgn.
1.000.000 israelere bor i området indenfor raketternes rækkevidde.

http://honestreporting.com/israel-under-fire-missile-barrage-hits-south/

Helt i DRs ånd melder den røde støjsender ikke noget om islamisternes omfattende terrorbeskydning mod civile israelere.
Skønt, at Israel fik ram på nok en muslimsk terrorleder i fredags.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Johansen

Den står jo i den store mediehåndbog:

1. Ignorér al terror mod Israel
2. Rapportér alle forsvarsgreb mod det opdigtede folk
3. Blæs det op i særlig grad når kvinder eller børn dør

Frank P
Frank P
9 years ago

Helt usandsynligt skingert toneleje i Sverige. Forfærdelig shaming-artikel af SD: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614279/Polisen-SD-har-inte-koll-pa-laget.html SD får skylden for alt. “Sverigedemokraterna är rasister. De har inte blivit mer demokratiska för att de sitter i riksdagen och vi vill inte ha dom på Malmös gator, sa hon.” Malmøs politi benægter igen at udviklingen i Malmø har noget med den voldsomme indvandring at gøre: “Vi har ju nästan inga dömda. Det enda vi kan säga är att det finns ett antal häktade med olika bakgrund, säger polisinspektör Lars Mahler, som bevakar demonstrationen på Stortorget. ” Nærmest jublende proklameres det at der jo ikke er nogen dømte,… Read more »

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Og her kan vi så for gang nummer 1.000.000 se hvordan 1 “militant” + 11 andre leveres som, at de 11 er tilfældige civile. Man må formode, at når livvagter, chauffører og andet er trukket fra så er der måske 1 – 2 civile iblandt.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Civilbefolkningen i det sydlige Israel har efterhånden vendet sig til de periodiske raketangreb . Op og ned , lissom vejret , nogen gange regner det og nogen gange gør det ikke . Stemningen har forandret sig meget siden “sidste omgang” , ikke flere hysteriske anklager mod regeringen for ikke at gøre noget ved det . Foer eller siden bliver regeringen nødt til at beslute sig til hvordan den vil angribe problemet Gaza , men foreløbibg stoler folk på at regeringen bag ved kulisserne arbejder med at blive grundigt og effektivt forberedt til “næste omgang” . Måske vil det være nødvendigt… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Israel bør bombe igen med en sodavandsflaske fyldt med muteret fugleinfluenzavirus.
Så har de udryddet hele Gasaz muslimske befolkning, men de gør klogt i at vaccinere
deres egne, for den virus kan udrydde et helt kontinent.

falkeøje

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  falkeøje

Det er kommentarer som din, “falkeøje”, der understreger hvor overfladisk og ensidig en læserskare snaphanen har. Israel er altid uskyldig, ligegyldigt hvor mange bomber og hvidt fosfor de smider i hovederne på civile kvinder og børn. Man har lagt sig fast på at Islam er evigt slem, og Israel evigt ejegod. Og så rykker man sig ellers ikke ud af stedet. Jeg håber virkelig du mente bemærkningen med den muterede fugleinfluenza ironisk. Hvis ikke, så undrer det mig, at den ikke er blevet kritiseret af administrator eller fjernet som den direkte opfordring til vold og, ret beset, folkemord som den… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Ang : Bomb (er) i Gøteborg

Man burde vel ikke længere byde Svenskerne velkommen til virkeligheden ?

Alligevel, Velkommen til virkeligheden Sverige.

Prudentius
9 years ago

Apropos Israel.

Jeg har siden jeg var en lille dreng set nyheder om “Israel-Palæstina konflikten” på de to licensfinancierede kanaler og som alle andre hørt om den ene kuldsejlede fredsplan efter den anden i de forgangne årtier.

Aldrig blev islams forpligtende kald til hellig krig nævnt med bare et ord!

Denne islamiske doktrin der tydeligvis udgør kernen i de vedvarende stridigheder, kom først op til overfladen efter 9/11, da dens eksistens ikke kunne skjules længere. Og selv herefter forbliver dens afgørende betydning helst ignoreret af msm.

Det er da, i bedste fald, en underlødighed af enorme proportioner.

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  Prudentius

Hvad med de israelske højrepartier, såsom shas der offentligt proklamerer ønsket om at alle palæstinensere rammes af pest?

Eller deres ambitioner om at alt land mellem Middelhavet og Eufrat skal tilhøre “Stor-israel”?

Er det aspekter af konflikten du har hørt om for nylig i tv-avisen?

Der er ekstremister på begge sider, også i Israel. Flere af dem har faktisk ministerposter i Netanyahus regering.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Der er faktisk blevet skrevet om eksplosionen her:
http://www.goteborgdaily.se/news/strong-explosion-at-gamle-port

Man kan også læse denne ikke-relaterede historie:
http://www.goteborgdaily.se/news/man-stabbed-to-death
“The police declined to release more details about the case…”
Vi må endelig ikke vide for meget.

Frank P
Frank P
9 years ago

Til gengæld kan svenskerne høre og læse om:

Polisman utreds för hets mot folkgrupp

Den kører overalt og hele tiden… det er vigtigt

hansL
hansL
9 years ago

Jamen, hvad er der sker i Sverige, sagerne bliver mere og mere groteske.. Man kan jo snart forestille sig hvis krigen bryder ud i det sydlige Sverige, så er der ingen der for noget af vide i resten af Sverige.

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago
Reply to  hansL

Jo, de skal nok få det at vide – det bliver bare af andre kanaler!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x