15
mar
Seneste opdatering: 16/3-12 kl. 1417
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN: Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels. Sam van Roy, som optræder i programmet, er en kendt belgisk cykelrytter der netop har redigeret bogen: De islam. Kritische opstellen over een politieke religie. (Islam. Kritiske essays om en politisk religion.)

Tre franske soldater skudt ned i bagholdsangreb – i Frankrig

Tre franske falskærmssoldater blev skudt ned og dræbt torsdag eftermiddag af en bevæbnet mand på motorcykel i Montauban nord for Toulouse, der flygtede iført hjelm med visir. Den første rapport talte om to dræbte, men den tredje alvorligt sårede døde senere. Han havde søgt tilflugt i en forretning, hvor morderen koldt gjorde det af med ham. De tre mænd var 28, 26 og 24 gamle. En kilde tæt på efterforskningen siger, at skyderiet fandt sted omkring 14:10 på, ikke langt det 17. Faldskærmsregiments hovedkvarter (RGP).

Det er anden gang på fem dage, at soldater er ofre for snigskytter på motorcykel i Toulouse-området, men efterforskere mener ikke, der er forbindelse mellem de to sager. En 30-årig soldat blev søndag skudt i hovedet og dræbt af en mand på motorcykel i et beboelsesområde i Toulouse. Ifølge France Info er det samme våben der er brugt i begge attentater.

Forsvarsminister Gerard Longuet udtrykte “dyb medfølelse.” Viceborgmesteren i Montauban Brigitte Bareges, sagde at hun var “chokeret og forfærdet,” og at det er “mord, der ligner en ren summarisk henrettelse. Det er det rene barbari, vi har aldrig oplevet noget lignende.” Politiet undersøger spor, der tyder på et velplanlagt bagholdsangreb.

Torsdagens ofre var fra en 1000 mand stor enhed af specialister i minerydning og “urban warfare.” I de senere år har det 17 regiment var indsat i Afghanistan, Libanon og på Balkan. Det blev grundlagt i 1946 og har været aktivt i Sydøstasien og Korea. Montauban er hjemsted for alle Frankrigs luftbårne elite-enheder. Montauban: trois militaires tués par balles en pleine rue, Deux militaires tués, un troisième gravement blessé à Montauban. (Snaphanens oversættelse og bearbejdelse.) 3 French soldiers shot dead at bank machine in second such incident in less than a week. Fotoserie fra Le Parisien.

As they lay on the ground with horrific wounds caused by more than a dozen rounds, the killer shot each man in the head, before escaping on a moped. Nothing was taken from any of the men, and the only evidence left by the killer appeared to be 15 spent cartridges. Chillingly, the entire bloodbath was captured on CCTV, with police tonight analysing the film for clues as to the murderer’s identity.Three French paras shot dead by moped-riding gunman in south-west France town

Historien opdateres. Sveriges officielle propagandastøjsender TT, har en fuldstændig parodisk udgave af denne historie. Måske de læser fransk, men de lader sig ikke mærke med det. (Relateret fra i går: An Algerian muslim drove his car into eight police motorcyclists outside the royal palace at Laeken in Brussels. Marokkaner ville sprænge synagoge i Milano.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] om 18 år er byen en muslimsk flertalsby. Se også Sharia in Anderlechts kommunalbestyrelse, Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010.Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand. “Ramadan-optøjer” […]

trackback

[…] Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Bryssel – Europas muslimske hovedstad, 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Mikhail Kalashnikov i Bryssel, Bryssel: Eurokrater og oprørere, Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. 2 kommentarer » Spring til kommentarfelt […]

trackback

[…] have været af hvem som helst – selvom et angreb på netop det regiment fik alarmklokkerne til at ringe her for seks dage siden. Men ved at myrde jøder i Toulouse, indkredser han sig selv: Franske højreekstremister har aldrig […]

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Drabene har medført, at soldater er blevet bedt om ikke at gå offentligt rundt i deres uniformer.
Står der i artiklen i:
http://jp.dk/udland/europa/article2725768.ece

JensF
JensF
10 years ago
Reply to  steen

Det minder om, når indvandrere i Tyskland håner Mesut Özil for at spille på det tyske landshold. Bare i en mere alvorlig version.

bowlaren
10 years ago

Vad händer den dagen då, svensk ekonomi är körd i botten tack vare invandringen, man kan inte dölja det hur länge som helst. Reinfeldt bävar för den dagen, då han måste stå till svars.

JensF
JensF
10 years ago

Hvorfor spørger intervieweren ikke han imamen, om det ikke er meget at forlange af folk, at de skal indrette deres liv efter hans overtro? Sådan et spørgsmål ville en kvalificeret journalist da stille.

JensH
JensH
10 years ago

Hvis det viser sig, at disse angreb på Franske soldater (i Frankrig) bliver udført af islamister, så kan i være sikre på, at der kommer en total mørkelægning i MSM. Så i fald vi ikke hører mere om disse sager i MSM, så ved vi at det er islamister der står bag.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  JensH

Måske der så kommer mørklægning fra MSM, men bemærk en af de franske kommentarer, hvorledes det franske militær – netop fra faldskærmstropperne – selv gik i gang med at lade “algierske aktivister” forsvinde sporløst i Frankrig, efter at militæret havde været udsat for lignende angreb i Frankrig under Algierkrigen.
Heller ikke det skrev MSM om.
Hverken fransk militær eller efterretningstjeneste er særligt sarte i den slags sager.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ut af min moské! 😀 Gad vide, hvad venstrefløjen & alle PK-tosserne nu vil gøre? Mon ikke eksotisk religion trumfer sexuel orientering som sædvanligt? Dette er måske alligevel en hvepserede, de ikke skulle have stukket hånden ned i? http://ekstrabladet.dk/nationen/article1726905.ece Imam: Ingen homo-vielser i min moské Til sommer kan homoseksuelle bliver viet i de danske kirker – men moskeerne siger fortsat nej Det kommer ikke til at ske, siger imam Abdul Wahid Pedersen om homoseksuelle bryllupper i moskeer. /Foto: Mads Winther) – Manu Sareen vil i sin egenskab af kirkeminister tvinge Folkekirken til at godkende bøsseægteskaber, alt imens han friholder moskeerne… Read more »

En Mand
En Mand
10 years ago

Rolig nu, er der overhoved nogen der ved om det er medlemmer af “Fredens Religion” der har givet de tre soldater “Fred”.

Prudentius
10 years ago

Den babylonsk beskæggede belgiske jihadist: “If you are not a criminal, why should you be afraid of sharia?” Hvilket undergraver hans tidligere argumentation, hvis hovedpåstand var at kun et fåtal af straffe-amputationer blev foretaget under den lange arabiske nat, også kendt som islams gyldne tidsalder. Jeg må indrømme at jeg nok dybest set ikke forstår muslimer. Det er mig nemlig umuligt at begribe hvordan de kan se frem til det samfund islam skaber. Eller rettere sagt, først flygte fra deres egen ruin og dernæst sætte alle kræfter ind på at genopføre dens fiasko på europæisk jord. Dernæst multikulturalisterne. Her kan… Read more »

PBr
PBr
10 years ago

Også i Danmark er nogen meget ivrige for at tale om noget andet, eller sådan lidt “Post Breivik” udnytte alle muligheder for at “italesætte” en virkelighed der passer ind i venstrefløjens verdensbillede. At det er venstrefløjens forskellige Sturmabteilung’s der suverænt har stået og står for politisk motiveret vold er ligsom ikke noget der tæller når fakkeltogene sætter igang.

http://denkorteavis.dk/?news-story=Muligt+dansk+terrorangreb+stadig+m%C3%B8rkelagt+

Frank P
Frank P
10 years ago

Ja, morderen vidste hvad han gjorde, helt igennem professionel. En rigtig dræber. At Frankrig ikke er på den anden ende over det skete er chokerende. Tænk, hvis 3 franske soldater blev dræbt i Afghanistan! Så ville alle vide besked. Men de døde i Frankrig og medierne skriver da om det, men ikke sådan rigtigt, de fleste har endnu ikke engang opdateret til 3 døde, i stedet har de opdateret gentagne gange ovenpå den latterlige valgdebat der har været hertil aften. En nyhed taber sin værdi ift. hvornår den blev breaket, dvs. den har kun en vis levetid, i morgen er… Read more »

S. T.
S. T.
10 years ago

Fransk presse har naturligvis travlt med at at nedtone og fortie mordene.
Der er VALGKAMP i Frankrig NU, og blev mordene klart eksponeret, kunne det jo ske at Front Nationale og Marine Le Pen vandt præsidentvalget!
Det gør de nok alligevel, franskmænd kan skam også tænke selv!
På dette punkt ser det desværre mere trist ud for Sverige, men alt tager jo sin tid.
Svenskerne vågner nok aligevel engang, når alvoren bliver helt tydelig, selv for den dummeste af dem.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  S. T.

Ja om over en måned, d. 22 april! Er rystet over det her. Man fornemmer at 3 døde franske soldater i Afghanistan ville have været mere passende. Men nu er det helt officielt at 3 er døde på FRANSK grund, dræbt i angreb nummer 2 på franske soldater, samme fremgangsmåde i begge tilfælde. Nu må aviserne næsten ikke kunne komme uden om at have det på forsiden, når aviserne skal trykkes i nat! Man bemærker dog at flere netaviser stadig kun skriver om 2 døde, selvom det er officielt at 3 er døde, og den 3. døde ikke lang tid… Read more »

Skåning
Skåning
10 years ago
Reply to  S. T.

Man får ju säga att om något gott ska komma ur det här så hade det varit en oväntad presidentvalsseger av Marine Le Pen. Det hade inte bara varit behövligt för Frankrike, utan även för Europa. Tiden för bekväma avståndstaganden är över. Dags för folk i ledande ställning som fattar att det är allvar nu.

Peter Andersen
10 years ago

Hvor er det dog dejligt befriende, at høre den belgiske imam sammenligne demokratiske muslimer med kristne jøder eller jødiske muslimer. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre, at være muslim og forkaste sharia.

Folk som ham er simpelthen nødvendige, at høre på. Men venstrefløjen vil ikke bryde sig om det…

Frank P
Frank P
10 years ago

Ok, gennemgang. 5-6 timer efter at 3 soldater er blevet skudt ihjel med automatvåben på FRANSK grund, hvordan ser franske netaviser så ud? Hav i baghovedet at en anden soldat i civil blev slået ihjel i Toulouse i søndags. [b] Le Monde[/b]. Tophistorien er om Hollande og præsidentvalget: “Første runde af valget er aldrig givet.” Så følger en finance-bashing historie om onde Goldman Sachs. Som nummer 3 med et lille billede står der helt forkert: “To soldater skudt og dræbt i Montauban.” [b]Le Figaro[/b]. Tophistorie er Villepins mulige kandidatur. Dernæst om Sarkozy mange verbale stød til Hollande. Ude i Le… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Borgerkrigen i Europa er en realitet!!!

falkeøje

Frank P
Frank P
10 years ago

På Le Figaro koger kommentarfeltet: http://plus.lefigaro.fr/article/montauban-deux-militaires-tues-par-balle-un-blesse-20120315-829233/commentaires En bruger henviser til en episode der fandt sted for et par dage siden: en gruppe soldater i civilt blev overfaldet af en meget større gruppe indvandrere. En blev stukket med kniv men overlevede med nød og næppe. Medierne i Frankrig ignorerede/fortiede episoden. Agression mod franske soldater er ikke ukendt, der har været flere episoder: http://policeetrealites.wordpress.com/2012/03/13/brest-un-jeune-mousse-poignarde-par-une-bande-de-jeunes/ steph1812: “A quand la guerre sainte en france?” = hvornår starter den hellige krig i Frankrig? En anden er vred over at avisen lægger op til at det var en “shootout”, nej det var en nedskydning! “Du mal… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Lad os nu se hvad der er sket i Frankrig. “In recent years the 17th RGP has often been deployed on operations in Afghanistan, Lebanon and the Balkans, having been founded in 1946 and then fighting in colonial wars in South East Asia and the UN action in Korea. France still has more than 3,000 soldiers deployed in Afghanistan as part of the NATO-led mission fighting the Taliban.” “A présent on tue nos soldats.” = Nu dræber de vores soldater “Plus sérieusement, on est en train de glisser dans la grande violence parfois gratuite.” = Seriøst, det er somme tider… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Aftonbladet gør nu i kødet på svensk politis dubiøse omgang med statistik. De tør ikke helt skrive det, men det er fusket at “brott” kan gå som opklaret, når den egentlig ikke er det: “Så blåser polisen upp uppklarade brotten.” Jeg har på fornemmelsen at avpixlat ikke må blande sig for meget. Det er efterhånden skadeligt for ikke-SD’er at blive fremhævet på avpixlat. http://bloggar.aftonbladet.se/polisgranskning/ http://bloggar.aftonbladet.se/polisgranskning/2012/03/fler-poliser-men-samre-pa-att-losa-brott/ Har tagit uppgifter från, brottsförebyggande rådet(SWE) och Statistikcentralen(FIN) och jämnfört länderna. 2009 i Finland hade 59% av de anmälda brotten klarats upp. 2010 i Sverige hade 39% (38% 2009) av brotten klarats upp. Några jämnförelser… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x